2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Hanımlar size zahmet şu annelerin kullanabileceği ilaçları bakabildiğimiz sitenin linkini tekrar atar mısınız?

Phaedra 6 saate varan uykular çok normal bu arada

İşte görmemişin hali bu

Ya gece uyumasına takılmadım aslında ama uykusuna almasına rağmen gündüz de sürekli uyumasına takılsam mı acaba dedim. Gerçi iştah da yerine çok şükür. Neyse göreceğiz bakalım bu akşam kaça kaç yazmışlar nöbeti

Kızlar saçımı boyayabilir miyim artık emzirmeden geçiyor mu yada hangi boyayı kullanmalıyım? Baya dibim geldi artık saçımı boyatmak istiyorum da boyanıyor mu falan bilmiyorum
Valla misss gibi boyadım önce dip yapmıstım zaten 40 ım cıktıktan sonrq salıda ombre yaptırdım

Hiç kundak yapmadım.
Bende yapmadım aslında çünkü bizim kız nasıl beceriyorsa kafasını içeri sokuyor bende korkumdan hiç yapmadım. Ama çok fazla sıçrıyor öyle oluncada kendini uyandırıyor,çözümü kollarını donunun içine sokmakta buldum bu sıçrama olayı ne zaman bitecek düzeltilmiş 2 buçuk aylık

Kendini uyandırmıyor mu ? Benimkinin elleri hep yüzümde , saçında öyle oluncada kendini uyandırıyor
Gündüz uykusunda çok yaşadık o uyanmaları. Hatta eliyle yüzünü çizmeler falan Hala da oluyor ama eskisi kadar değil. Gece uykusunda pek yaşadığımızı hatırlamıyorum. (sanırım benim kızın kolları kısa ) elleri tulumun içinde kalıyor, o sayede canını acıtamıyor ve uyuyor.

Çokk teşekkür ederim alıp kurtulalım şu dertten
Bi ara fiyatı uçmuştu resmen 24 bin olmuştu şuan yine düşmüş ara ara çok yükseliyor ne alakaysa şuan benim aldığım fiyattan bi kaç bin yüksek alırken dikkat et bazen fiyatı bir anda yükseltip düşürüyorlar

Biz hiç kundağa giremedik sadece 2.5 togluk normal uyku tulumu giydiriyorum
Eviniz kaç derece oluyor acaba bizim 24 civarı genelde 2.5 tog aldım sonra çok sıcak oluyordur diye düşündüm çünkü öyle yazıyor ya içime sinmiyor yine de ama analık öyle almıştım şimdi 1.7 aldım üşüyor mudur diye düşünüyorum

Ben internetten alma taraftarıyım hep fiyat açısından ama benim eşim teknolojik aletleri asla internetten alamıyor yıl 2024 olmamış gibi ya bozulursa garantisi için muhatap karşında olsun derdinde o yüzden bu hafta bir bakacağız ama model için teşekkürler tekrardan yorumlarına baktım baya baya güzel yorumları. ilk önceliğim olacak

Yatak odası 22-23 sanırım. Derecem salonda duruyor 2.5 tog gerçekten çok kalın, tecrübesizlikle altına kıyafet giydirdim ilk gün çocuk terledi ama artık altına hiçbir şey giydirmiyorum, sadece bezle duruyor, terlememiş ve sıcacık uyanıyor

Rotadan sonra Eymende çilek kıvamlı kan bile gelmişti.. Olabiliyor etkileri.. Umarım şimdiye kadar düzelmiştir.. Cok üstüne durma, bol bol emzir geçer inşallah

Ben damla hiç vermedim şu an... Hiçbirinin etkili olduğunu düşünmüyorum.. Hatta instagramda takip ettiğim Bi kadın da kesti damlayı rahatladı bebeği.. Bence bu damlalar tam tersi etki yapıyor gibime geliyor bebeğe.. Valla emzirdikten sonra gazını cıkarıom, tam cıkmadıysa zaten rahatsız oluyo, tekrar çıkarıyorum uyuyor.. Sımdılık Bi sorun yok, sadece cok emzırme yapınca yada ben gazlanınca cok sıkıstırıo, canını yakıyor.. Baktım gaz cıkmıcak gibi meme verıorum rahatlasın diye.. En son zaten uykuya düşüyor.. Ertesi sabaha gecmiş oluyo.. Genelde aksam sıkıstırıo gaz.. Su an sadece d vıtamını verıorum.. Sonrada demir veriliodu sanrm.. Ayrıyeten bişey vermıorm valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…