2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Evet öyle ben kestikten sonra çok çok iyiydi neyse bi kereden birşey olmaz dedim maf oldu çocuk kesinlikle artık bir damla vermem he yarayan vardır bilemem çünkü ilk zamanlar iyi gelmişti bize sonradan artık çok kullanınca mı oluyor böyle bilmiyorum zaten çoğu dr 2 aydan sonra bıraktırıyor belki ilk ay sorun olmaz vallahi bilemiyorum yaa bebekler makina gibi içine girip sorunu anlayamıyoruz kendileri de anlatamıyor şansa işte

İçine ince tulumla 1.7 ile yatırıyorum şimdi yine sıcak yapıyorum muhtemelen ya terlemiyor ama ben çok üşüyen bir insanım o da üşüyecek gibi geliyor hep bugün akşamüstü uyuya kalmışım kızım uyuyunca ve eşim üzerime battaniye örtmüş çok üşüyerek uyanıp ben battaniyeyle üşüdüm o da çok üşüyordur şimdi diyorum ama sıcacık aslında vücudu bilemedim nasıl uyutacağımı bir türlü

Cnm desteksiz uyutmak güzel bişey ama bence bebeklerin destege ihtiyacı var gibime geliyor.. Bence sallamak kucakta ayakta vsvs olmaktan daha mantıklı.. Ben hiç Eymeni zorla sallamadım.. Zorla sallayınca sersemliyorlar bence, ama uyku sıkıştırınca sallayınca bu bence faydalı bebege, uyuyamayınca daha da sinirli oluyorlar bence.. Sende 3.aya girmişsin gibi yavastan sallanabilir sankı.. Ben su an asırı sıkıstırıosa bebek arabasında evde ileri geri yapıyorum, sonra besıgıne koyuyorum.. Besıkte de sallayınca rahatsa gazı yoksa karnı tok altı temızse o zmnda uyuyor.. Benım cocuklarım özellikle desteksiz uyumuyorlar.. Bu destegı vermeyince bence uyku duzenı olmuyo bebekte, rutin oluşmuyor.. Bak Eymen 5 yasına gircek hala gunduz uykusu yapıo aslnda bıraksın istiyorum ama imkansız yani, bildiğin uyumayınca huysuz sinirli hırçın oluyo

Yüzüstü yatamazsın ki kız.. Mastit sebebiaman diyim, sıkan sütyenlerden memeyi sıkan bunaltan pozisyonlardan kaçınalım memelere özgürlük

Lcw, benim kız gece battaniyeyi yüzüne çekince ertesi gün direkt mağazaya gittim
Bende bir gün öyle yakaladım ya varya battaniye neysede o emzik zincirini nasıl başarmış en çok onu merak ediyorum.

Eklentiler

• IMG_8883.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 78
  • IMG_8886.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 78
Vücudu sıcaksa hiç boşuna kendini paralama aynı şeyi başta bende yaşadım, uyku tulumu bizim jenerasyon için yeni bir şey ve ister istemez güvenemiyoruz üzerlerinde bir battaniye yorgan olmayınca ama hem güvenilir hem sıcak olması sayesinde alışacağız inşallah

Amacım aslında desteksiz uyuması değil, mesela bugün gündüz uykusunu çok yaptığı için sanırım hala uykuya geçmedi. Beşikte pışpışlıyorum. Bazen de poposuna hafif hafif vuruyorum. Uyudu uyuyacak bu şekilde uyuyabildiğini bildiğim için sallamak istemiyorum.

Sanırım ayakta gezinmekte atak haftasından kaynaklıymış. Çünkü öyle yapmadan doğru düzgün uykuya geçemiyordu ama bugün sadece akşam 11 gibi yaptım. Onda da uyudu ama yine uyandı cingöz kızım bakalım biz pışpışa kaça kadar devam edeceğiz bu gece

Kararlı olarak bende kafasını taktım kafama, artık havluları sıkıstırıorm.. Cocuk düz tutamıo kafasını resmen öyle sivrildi.. O aglıo, kucagıma alıyorum sakınleyıp tekrar yatırıyorum.. Kararlı olup sakınce olayın ustune gitmek lazım.. İlk başta insan naapcanı bılemıo cogu zor durumda.. Ama Bi süre sonra naapması gerektgnı anlıo İnsan

Yaa canım bende gecenlerde boyleydım.. Bana da ates yaptı.. Bol bol su iç, içindeki yangını bastırır.. Cok zor valla hastalık, hayırlısıyla Bi bitse şu kış gecmiş olsun

Bizimde abiden kalma var lcw marka sanırım bunlar 2,5 tog bakmadım ama iyi oldu abisi çok giyememişti biraz da büyük uzun süre gideri var
6–12 ay aldım ben, üreticiden almıştım. Bacak boyu önemli, kol vücut boyuna bakmayın dedi. Bu kış giyer benimki de, bahara doğru pazen tulum giydiririm çocuğu pişirmemek için

Yaa canım bende gecenlerde boyleydım.. Bana da ates yaptı.. Bol bol su iç, içindeki yangını bastırır.. Cok zor valla hastalık, hayırlısıyla Bi bitse şu kış gecmiş olsun
Teşekkür ederim canım ben bidaha ateşlenmedim bogaz ağrısı falan var ama büyük kızım ateşlendi akşamdan beri düşürmeye çalışıyoruz çok dirençli ateş
Evet bitsin bu kış

Valla misss gibi boyadım önce dip yapmıstım zaten 40 ım cıktıktan sonrq salıda ombre yaptırdım

Şu an süte filan geçiyor mu? Bende boyatmak istiyorum ama süte geçiosa hiç yapmiyim, zaten tesettürlüyüm.. Bide organik boya da degıl bendeki, koleston.. Teee hamılelıkten önce aldım, Bi türlü boyayamadan hamıle kalmıstm

Bende dün akşam yasadım öyle.. Asırı ama asırı gazlıydı.. Bende öyle gazlı bişey yemedım, gaz da yoktu bende.. Sonra anladım, banyo yaptırırken vucudu u yağladım uzun uzun cıplak kaldı, üşüttü zaar, midesine vurdu sanrm.. Ama nası acı acı ağlıo, içim eridi.. Çıkardığını çıkardı, çıkmayınca meme verdım uyuduk öyle cok kotu oluyo o gaz aglaması, sankı canından can gidio gibi ağlıolar bide ben emzirirken karnı gurulduyor, guruldadıgında emmeyi durduruyor guruldama gecınce tekrar devamke

Ya ama size bişey sorcam, ben emzirirken benım hala kasıklarım ağrıyor.. Bu normal mi? Yani 40 güne kadar rahim küçülmüş olmuyo mu? Şu anda da böyle kasık ağrısı olması garıp

Tabi cnm dedıgın yaptgn seylerde destek oluyo Bi nevi.. Bunları yapıosan ve uyuyorsa sorun yok, ama işte kılo aldıkca bu destek seni zorlar.. O yuzden en rahatı sallamak anne için.. Bende artık gece uykusundayken memeyle uyumasını bıraktırcam, ilerleyen zamanlarda sıkıntı artık yani.. Beşiğinde yatsın artık geceleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…