Uyku tulumun hangi marka acaba ?Biz hiç kundağa giremediksadece 2.5 togluk normal uyku tulumu giydiriyorum
Lcw, benim kız gece battaniyeyi yüzüne çekince ertesi gün direkt mağazaya gittimUyku tulumun hangi marka acaba ?
Evet öyle ben kestikten sonra çok çok iyiydi neyse bi kereden birşey olmaz dedim maf oldu çocuk kesinlikle artık bir damla vermem he yarayan vardır bilemem çünkü ilk zamanlar iyi gelmişti bize sonradan artık çok kullanınca mı oluyor böyle bilmiyorum zaten çoğu dr 2 aydan sonra bıraktırıyor belki ilk ay sorun olmaz vallahi bilemiyorum yaa bebekler makina gibi içine girip sorunu anlayamıyoruz kendileri de anlatamıyor şansa işteBen damla hiç vermedim şu an... Hiçbirinin etkili olduğunu düşünmüyorum.. Hatta instagramda takip ettiğim Bi kadın da kesti damlayı rahatladı bebeği.. Bence bu damlalar tam tersi etki yapıyor gibime geliyor bebeğe.. Valla emzirdikten sonra gazını cıkarıom, tam cıkmadıysa zaten rahatsız oluyo, tekrar çıkarıyorum uyuyor.. Sımdılık Bi sorun yok, sadece cok emzırme yapınca yada ben gazlanınca cok sıkıstırıo, canını yakıyor.. Baktım gaz cıkmıcak gibi meme verıorum rahatlasın diye.. En son zaten uykuya düşüyor.. Ertesi sabaha gecmiş oluyo.. Genelde aksam sıkıstırıo gaz.. Su an sadece d vıtamını verıorum.. Sonrada demir veriliodu sanrm.. Ayrıyeten bişey vermıorm valla
İçine ince tulumla 1.7 ile yatırıyorum şimdi yine sıcak yapıyorum muhtemelen ya terlemiyor ama ben çok üşüyen bir insanım o da üşüyecek gibi geliyor hepYatak odası 22-23 sanırım. Derecem salonda duruyor2.5 tog gerçekten çok kalın, tecrübesizlikle altına kıyafet giydirdim ilk gün çocuk terledi ama artık altına hiçbir şey giydirmiyorum, sadece bezle duruyor, terlememiş ve sıcacık uyanıyor
Bende almayı istiyorum belki daha rahat uyur bazen terliyor ve terlemesi hiç hoşuma gitmiyor. Üşüdümü terledimi diye düşünmem bariLcw, benim kız gece battaniyeyi yüzüne çekince ertesi gün direkt mağazaya gittim
Ayakta sallamayan anneler size bir sorum olacak;
Biz gece uykusuna geçerken bir problem yaşamıyoruz. Emziriyorum, ardından yatağına koyuyorum, bazı akşamlar huysuzsa pışpışlıyorum ve kendisi uyuyor. Hatta bazen benden sonra uyuyor olabilir
Ancak gündüz uykusunda bazen sorun yaşıyoruz. Şöyleki, bazen emziriyorum memede uyuyor ve yatıyorum, bu güzel. Bazen ana kucağına koyup titreşim ve hafif sallantıyla uyuyor, bu da güzel. Ama bazen ne yaparsam yapayım, uykusu olduğu halde asla uyumuyor. Sanki canı yanıyormuşçasına ağlıyor. Birkaç gündür ya kanguruya koyup ya da kucağıma alıp ayakta poposuna hafif vurup, sağa sola hafif sallantıyla uyutuyorum.
Özellikle bu ben ayaktayken kucağımda uyuma kısmına alışırsa diye korkuyorum. Uzun vadede ayakta sallamaktan daha çok zorlar beni. Ama ayakta da sallamak istemiyorumbu gündüz uykusuna dalma işi son zamanlarda baya zorluyor bizi.
Ben yaklaşık 3 senedir çocukların ayak ucunda kedi gibi kıvrılıp yatıyorumyorganla boğulur ya da düşerler diye hep öyle yatıyorum yüz üstü uyumayı çok seviyorum aslında ama onda da sütüm akar gece doluyor diye bir kaç kez çok fena ıslandım. Şimdi öyle süt yok ama yine de yatamıyorum
Bende bir gün öyle yakaladım ya varya battaniye neysede o emzik zincirini nasıl başarmış en çok onu merak ediyorum.Lcw, benim kız gece battaniyeyi yüzüne çekince ertesi gün direkt mağazaya gittim
Vücudu sıcaksa hiç boşuna kendini paralamaİçine ince tulumla 1.7 ile yatırıyorum şimdi yine sıcak yapıyorum muhtemelen ya terlemiyor ama ben çok üşüyen bir insanım o da üşüyecek gibi geliyor hepbugün akşamüstü uyuya kalmışım kızım uyuyunca ve eşim üzerime battaniye örtmüş çok üşüyerek uyanıp ben battaniyeyle üşüdüm o da çok üşüyordur şimdi diyorum ama sıcacık aslında vücudu bilemedim nasıl uyutacağımı bir türlü
Amacım aslında desteksiz uyuması değil, mesela bugün gündüz uykusunu çok yaptığı için sanırım hala uykuya geçmedi. Beşikte pışpışlıyorum. Bazen de poposuna hafif hafif vuruyorum. Uyudu uyuyacakCnm desteksiz uyutmak güzel bişey ama bence bebeklerin destege ihtiyacı var gibime geliyor.. Bence sallamak kucakta ayakta vsvs olmaktan daha mantıklı.. Ben hiç Eymeni zorla sallamadım.. Zorla sallayınca sersemliyorlar bence, ama uyku sıkıştırınca sallayınca bu bence faydalı bebege, uyuyamayınca daha da sinirli oluyorlar bence.. Sende 3.aya girmişsin gibi yavastan sallanabilir sankı.. Ben su an asırı sıkıstırıosa bebek arabasında evde ileri geri yapıyorum, sonra besıgıne koyuyorum.. Besıkte de sallayınca rahatsa gazı yoksa karnı tok altı temızse o zmnda uyuyor.. Benım cocuklarım özellikle desteksiz uyumuyorlar.. Bu destegı vermeyince bence uyku duzenı olmuyo bebekte, rutin oluşmuyor.. Bak Eymen 5 yasına gircek hala gunduz uykusu yapıoaslnda bıraksın istiyorum ama imkansız yani, bildiğin uyumayınca huysuz sinirli hırçın oluyo
Ya kıyamamBende bir gün öyle yakaladım ya varya battaniye neysede o emzik zincirini nasıl başarmış en çok onu merak ediyorum.
Siz böyle dedikçe bnm korkum artıyor.bnm bebe malesef sırt üstü veya yan asla yatmıyor. Anında uyanıyor, defalarca yan yatrmayi denedim her trlu desteği koydum sağına soluna ama olmuyor.mecbur yüzüstü yatırıyorum. Nefes alışverişini dinliyorum sürekli, burnunu da açıyorum zaten. Nasıl vazgececegiz peki bu işten
Beni ateşim 39 küsür tireme geliyor bana geçen hafta asm crp için antibiyotik vermişti yarım bırakmıştım ona devam ediyorum bacaklarım ağrıyor titriyor, corona geçirmedim ben ağır geçirirmiyüm coronaya benziyor sankipera iyiydi ben böyle isem oda olmuştur hasta sanırım
Bizimde abiden kalma var lcw marka sanırım bunlar 2,5 tog bakmadım ama iyi oldu abisi çok giyememişti biraz da büyük uzun süre gideri varYa kıyamambana o korku yetti, artık tulumsuz yatırmıyorum geceleri
6–12 ay aldım ben, üreticiden almıştım. Bacak boyu önemli, kol vücut boyuna bakmayın dedi. Bu kış giyer benimki de, bahara doğru pazen tulum giydiririm çocuğu pişirmemek içinBizimde abiden kalma var lcw marka sanırım bunlar 2,5 tog bakmadım ama iyi oldu abisi çok giyememişti biraz da büyük uzun süre gideri var
Teşekkür ederim canım ben bidaha ateşlenmedim bogaz ağrısı falan var ama büyük kızım ateşlendi akşamdan beri düşürmeye çalışıyoruz çok dirençli ateşYaa canım bende gecenlerde boyleydım.. Bana da ates yaptı.. Bol bol su iç, içindeki yangını bastırır.. Cok zor valla hastalık, hayırlısıyla Bi bitse şu kışgecmiş olsun
Valla misss gibi boyadımönce dip yapmıstım zaten 40 ım cıktıktan sonrq salıda ombre yaptırdım
Evet öyle ben kestikten sonra çok çok iyiydi neyse bi kereden birşey olmaz dedim maf oldu çocuk kesinlikle artık bir damla vermem he yarayan vardır bilemem çünkü ilk zamanlar iyi gelmişti bize sonradan artık çok kullanınca mı oluyor böyle bilmiyorum zaten çoğu dr 2 aydan sonra bıraktırıyor belki ilk ay sorun olmaz vallahi bilemiyorum yaa bebekler makina gibi içine girip sorunu anlayamıyoruz kendileri de anlatamıyor şansa işte
Bende bir gün öyle yakaladım ya varya battaniye neysede o emzik zincirini nasıl başarmış en çok onu merak ediyorum.
Amacım aslında desteksiz uyuması değil, mesela bugün gündüz uykusunu çok yaptığı için sanırım hala uykuya geçmedi. Beşikte pışpışlıyorum. Bazen de poposuna hafif hafif vuruyorum. Uyudu uyuyacakbu şekilde uyuyabildiğini bildiğim için sallamak istemiyorum.
Sanırım ayakta gezinmekte atak haftasından kaynaklıymış. Çünkü öyle yapmadan doğru düzgün uykuya geçemiyordu ama bugün sadece akşam 11 gibi yaptım. Onda da uyudu ama yine uyandı cingöz kızımbakalım biz pışpışa kaça kadar devam edeceğiz bu gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?