2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Yaa o guruldamada gazdan canlarım minicik bedenlerinde ne zordur o gaz benim hala bazen yumurtalıklarım ağrıyor yaa ama emzirirken değil genel 2 doğum cidden zormuş diyorlardı inanmıyordum

Kızlar şimdi ben 38+2 de doğum yaptım, atak haftasini hesaplarken hep aslında normal doğması gerektiği tarihten hesaplıyoruz değil mi ? Kafam karıştı. Normalde 2 Aralık'ta doğması gerekiyordu 20 Kasımda doğdu. 2 aralığa göre şu an atak görünüyor ve 14 gün sürüyormuş bu ne böyle yav hayır zaten uyumuyordu da 4 gündür bize kök söktürüyor çok huysuz bir de atak haftası olduğunu bilmeden aşı yaptırdık ben aşıdan sanıyordum ama atakla birleşmiş of bir de kolik, sabır ver Allahım jsbsjsbs

Allah yardımcın olsun gerçekten atak haftaları bizi de çok zorluyor senin bebek kolik olunca iki kat daha zordur

Allah yardımcın olsun gerçekten atak haftaları bizi de çok zorluyor senin bebek kolik olunca iki kat daha zordur
Amin canım aslında ben çok anlamadım atak olduğunu çünkü zaten uyumayip sürekli ağladığı için gazını fln çıkaramadı sanıyorduk ama sonradan uykusuzluk da eklenince dank etti bana atak olduğu. İçimden dedim ki keşke hiç anlamasaydim şu an bildiğim için 14 gün beklemek daha zor geliyor çünkü beklentiye giriyorum atak bitince belki bu huysuzlugu, uyumaması biter diye

Benim de altmış yetmiş gün kadar sürdü, kasık ağrısı, yumurtalıkta çekilme hissi, sancı vs. Ben de lekelenme de sürdü hatta ara ara. Gerçi normal mi bilemiyorum tabii çünkü gidemedim doktora

Spring05 bacım gidecekti galiba bu hafta hepimizin yerine

Ben de eski kafalıyım o konuda. Hele beyaz eşyayı gidip esnafla pazarlık edip el sıkışmadan alamam ama güvenilir satıcıdan alındığı takdirde sorun olacağını sanmıyorum.

40 hafta üzerinden hesaplanıyor ama bebek bozulunca atak dönemindeyiz demek adettendir

Ben de eski kafalıyım o konuda. Hele beyaz eşyayı gidip esnafla pazarlık edip el sıkışmadan alamam ama güvenilir satıcıdan alındığı takdirde sorun olacağını sanmıyorum.
Ben alırdım ama sonu tüketici hakem heyetinde biten, internet üzerinden alınmış bir telefon maceramız var seneler önce. Eşim orada başladı bu nedir ya muhatap yok, bişey yok demeye karşımızda kvk olunca yok hükmünde zaten beyaz eşya şans işi sonuçta, yaş tahtaya basmam görsün alsın, bir şey çıkarsa gitsin hesap mı soruyor ne yapıyorsa yapsın kafasındayım artık.

Allah kolaylık versin inşallah Bence o 14 günün 14ünde huysuzlanacak diye bişey yok. Atak zamanı da yaptı ama o zaman bile yaşamadığımız şeyleri yaşadık şu 3gündür. Zamanlama ileri-geri kayıyor olabilir belki bilmiyorum. İnşallah öyledir çünkü takvime göre atak haftasında değiliz

Tabiiki canım zaten 14 gün boyunca sürekli sürse bizden ziyade bebekler de çok yorulurdu inşallah zaman kaymasidir diyelim o zaman senin için

Kırka göre hesaplamak gerektiğini söylüyorlar. Ama atak teorisinin doğruluğu tartışmalı biraz büyük oğlum (39+1) hiç uymadı o takvime. Bebiş ise geçen gün kendi doğum gününe göre (37+2) 12. Hafta atağı geçirdi (veya bana öyle geldi.) 1-2gün sürekli meme ve uyanıklık ataklarını takiben gülümseme becerisi geliştirdi ama atak bir iki gün daha sürdü. Takvimdeki gibi bir hafta sürmedi. Ayrıca seninki daha küçük, öyle iki hafta kesintisiz süren atak (veya atakımsı) hatırlamıyorum ben.

Doğumdan 1 hafta sonra kontrole gittiğimizde eşim kızımın ebesine ve hemşirelere çocuğu verip iade etmeye geldik çok ağlıyor sakini yok mu diye şaka yapmıştı Aklıma o geldi
Eşimde evdeki 2.geceydi sanırım. Bozuk mu bu diye sormuştu ne hayal ediyordu acaba

Yüzüstü yatamazsın ki kız.. Mastit sebebiaman diyim, sıkan sütyenlerden memeyi sıkan bunaltan pozisyonlardan kaçınalım memelere özgürlük
Hamileyken yüz üstü yatmanın hayalini kuruyordum iyice boşaltmışsa arada yatıyorum ben ya ama çok nadir

Şuan gidiyorum ama aşırı zor şartlar altında kızı okula bıraktım o sırada bir pırt sesi arabada değiştireyim dedim eğilirken sütüm doluymuş üstüme aktı 10 20 de ama randevu beklicem mecbur

Bende sancı mancı hiç olmadı ama çekilme hissi de olmadı. Gayet normaldi her şey lekelenmeyi sorucam ama normal mi diye bugün takmaz inş spirali eşim taktır diyor ya nereye taktır adet olmamı bekler umarım korkuyorum biraz

Ben cuma günü Defne için gittiğimizde girdim kontrole. Bu arada 2.doktorda bırakıp gitti. Yine doktorsuz kaldım. Yeni bir Dr gelmiş. Onunla görüştük. Ultrasonla karından baktı. Dikişler iyi, içerde pıhtı parça vs yok dedi. Kan bakıldı. Demir hapını düzenli almamama rağmen normal değerlerde. 3 ay mı 6 ay mı dedi unuttum smear alalım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…