- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
Yaa o guruldamada gazdan canlarım minicik bedenlerinde ne zordur o gazBende dün akşam yasadım öyle.. Asırı ama asırı gazlıydı.. Bende öyle gazlı bişey yemedım, gaz da yoktu bende.. Sonra anladım, banyo yaptırırken vucudu u yağladım uzun uzun cıplak kaldı, üşüttü zaar, midesine vurdu sanrm.. Ama nası acı acı ağlıo, içim eridi.. Çıkardığını çıkardı, çıkmayınca meme verdım uyuduk öylecok kotu oluyo o gaz aglaması, sankı canından can gidio gibi ağlıolar bide ben emzirirken karnı gurulduyor, guruldadıgında emmeyi durduruyor guruldama gecınce tekrar devamke
Ya ama size bişey sorcam, ben emzirirken benım hala kasıklarım ağrıyor.. Bu normal mi? Yani 40 güne kadar rahim küçülmüş olmuyo mu? Şu anda da böyle kasık ağrısı olması garıp
Allah yardımcın olsun gerçekten atak haftaları bizi de çok zorluyor senin bebek kolik olunca iki kat daha zordurKızlar şimdi ben 38+2 de doğum yaptım, atak haftasini hesaplarken hep aslında normal doğması gerektiği tarihten hesaplıyoruz değil mi ? Kafam karıştı. Normalde 2 Aralık'ta doğması gerekiyordu 20 Kasımda doğdu. 2 aralığa göre şu an atak görünüyor ve 14 gün sürüyormuş bu ne böyle yavhayır zaten uyumuyordu da 4 gündür bize kök söktürüyor çok huysuz bir de atak haftası olduğunu bilmeden aşı yaptırdık ben aşıdan sanıyordum ama atakla birleşmiş of bir de kolik, sabır ver Allahım jsbsjsbs
Amin canımAllah yardımcın olsun gerçekten atak haftaları bizi de çok zorluyor senin bebek kolik olunca iki kat daha zordur
Bende dün akşam yasadım öyle.. Asırı ama asırı gazlıydı.. Bende öyle gazlı bişey yemedım, gaz da yoktu bende.. Sonra anladım, banyo yaptırırken vucudu u yağladım uzun uzun cıplak kaldı, üşüttü zaar, midesine vurdu sanrm.. Ama nası acı acı ağlıo, içim eridi.. Çıkardığını çıkardı, çıkmayınca meme verdım uyuduk öylecok kotu oluyo o gaz aglaması, sankı canından can gidio gibi ağlıolar bide ben emzirirken karnı gurulduyor, guruldadıgında emmeyi durduruyor guruldama gecınce tekrar devamke
Ya ama size bişey sorcam, ben emzirirken benım hala kasıklarım ağrıyor.. Bu normal mi? Yani 40 güne kadar rahim küçülmüş olmuyo mu? Şu anda da böyle kasık ağrısı olması garıp
Ben de eski kafalıyım o konuda. Hele beyaz eşyayı gidip esnafla pazarlık edip el sıkışmadan alamamBen internetten alma taraftarıyım hep fiyat açısından ama benim eşim teknolojik aletleri asla internetten alamıyor yıl 2024 olmamış gibi ya bozulursa garantisi için muhatap karşında olsun derdindeo yüzden bu hafta bir bakacağız ama model için teşekkürler tekrardan yorumlarına baktım baya baya güzel yorumları. ilk önceliğim olacak
40 hafta üzerinden hesaplanıyor ama bebek bozulunca atak dönemindeyiz demek adettendirKızlar şimdi ben 38+2 de doğum yaptım, atak haftasini hesaplarken hep aslında normal doğması gerektiği tarihten hesaplıyoruz değil mi ? Kafam karıştı. Normalde 2 Aralık'ta doğması gerekiyordu 20 Kasımda doğdu. 2 aralığa göre şu an atak görünüyor ve 14 gün sürüyormuş bu ne böyle yavhayır zaten uyumuyordu da 4 gündür bize kök söktürüyor çok huysuz bir de atak haftası olduğunu bilmeden aşı yaptırdık ben aşıdan sanıyordum ama atakla birleşmiş of bir de kolik, sabır ver Allahım jsbsjsbs
Hahahah çok iyiymiş bu40 hafta üzerinden hesaplanıyor ama bebek bozulunca atak dönemindeyiz demek adettendir
İade süresi geçti maalesefHahahah çok iyiymiş buo zaman bizim başından beri kol bozuk hocam
Pehh bee son umudumu da sen söndürdünİade süresi geçti maalesefdeğişim de yok
Ben alırdım ama sonu tüketici hakem heyetinde biten, internet üzerinden alınmış bir telefon maceramız var seneler önce. Eşim orada başladı bu nedir ya muhatap yok, bişey yok demeyeBen de eski kafalıyım o konuda. Hele beyaz eşyayı gidip esnafla pazarlık edip el sıkışmadan alamamama güvenilir satıcıdan alındığı takdirde sorun olacağını sanmıyorum.
Allah kolaylık versin inşallahKızlar şimdi ben 38+2 de doğum yaptım, atak haftasini hesaplarken hep aslında normal doğması gerektiği tarihten hesaplıyoruz değil mi ? Kafam karıştı. Normalde 2 Aralık'ta doğması gerekiyordu 20 Kasımda doğdu. 2 aralığa göre şu an atak görünüyor ve 14 gün sürüyormuş bu ne böyle yavhayır zaten uyumuyordu da 4 gündür bize kök söktürüyor çok huysuz bir de atak haftası olduğunu bilmeden aşı yaptırdık ben aşıdan sanıyordum ama atakla birleşmiş of bir de kolik, sabır ver Allahım jsbsjsbs
Tabiiki canım zaten 14 gün boyunca sürekli sürse bizden ziyade bebekler de çok yorulurduAllah kolaylık versin inşallahBence o 14 günün 14ünde huysuzlanacak diye bişey yok. Atak zamanı da yaptı ama o zaman bile yaşamadığımız şeyleri yaşadık şu 3gündür. Zamanlama ileri-geri kayıyor olabilir belki bilmiyorum. İnşallah öyledir çünkü takvime göre atak haftasında değiliz
Kızlar şimdi ben 38+2 de doğum yaptım, atak haftasinı hesaplarken hep aslında normal doğması gerektiği tarihten hesaplıyoruz değil mi ? Kafam karıştı. Normalde 2 Aralık'ta doğması gerekiyordu 20 Kasımda doğdu. 2 aralığa göre şu an atak görünüyor ve 14 gün sürüyormuş bu ne böyle yavhayır zaten uyumuyordu da 4 gündür bize kök söktürüyor çok huysuz bir de atak haftası olduğunu bilmeden aşı yaptırdık ben aşıdan sanıyordum ama atakla birleşmiş of bir de kolik, sabır ver Allahım jsbsjsbs
Doğumdan 1 hafta sonra kontrole gittiğimizde eşim kızımın ebesine ve hemşirelere çocuğu verip iade etmeye geldik çok ağlıyor sakini yok mu diye şaka yapmıştıİade süresi geçti maalesefdeğişim de yok
Eşimde evdeki 2.geceydi sanırım. Bozuk mu bu diye sormuştuDoğumdan 1 hafta sonra kontrole gittiğimizde eşim kızımın ebesine ve hemşirelere çocuğu verip iade etmeye geldik çok ağlıyor sakini yok mu diye şaka yapmıştıAklıma o geldi
Hamileyken yüz üstü yatmanın hayalini kuruyordumYüzüstü yatamazsın ki kız.. Mastit sebebiaman diyim, sıkan sütyenlerden memeyi sıkan bunaltan pozisyonlardan kaçınalım memelere özgürlük
Şuan gidiyorum ama aşırı zor şartlar altındaBenim de altmış yetmiş gün kadar sürdü, kasık ağrısı, yumurtalıkta çekilme hissi, sancı vs. Ben de lekelenme de sürdü hatta ara ara. Gerçi normal mi bilemiyorum tabii çünkü gidemedim doktora
Spring05 bacım gidecekti galiba bu hafta hepimizin yerine
Bende sancı mancı hiç olmadı ama çekilme hissi de olmadı. Gayet normaldi her şeyBenim de altmış yetmiş gün kadar sürdü, kasık ağrısı, yumurtalıkta çekilme hissi, sancı vs. Ben de lekelenme de sürdü hatta ara ara. Gerçi normal mi bilemiyorum tabii çünkü gidemedim doktora
Spring05 bacım gidecekti galiba bu hafta hepimizin yerine
Ben cuma günü Defne için gittiğimizde girdim kontrole. Bu arada 2.doktorda bırakıp gitti. Yine doktorsuz kaldım. Yeni bir Dr gelmiş. Onunla görüştük. Ultrasonla karından baktı. Dikişler iyi, içerde pıhtı parça vs yok dedi. Kan bakıldı. Demir hapını düzenli almamama rağmen normal değerlerde. 3 ay mı 6 ay mı dedi unuttum smear alalım dediŞuan gidiyorum ama aşırı zor şartlar altındakızı okula bıraktım o sırada bir pırt sesi arabada değiştireyim dedim eğilirken sütüm doluymuş üstüme aktı 10 20 de ama randevu beklicem mecbur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?