2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ya benim doktorum çok iyi çok seviyorum onu ama devletten beter yoğunlukta. Haftalar öncesinden randevu alman gerekiyor neyse ki inşallah daha işim düşmeyecek ona benim demir düşüktü aslında ama ortalama geldi doğumdan sonra bende anlamadım ilaç kullanmıyorum şimdi. Smear alır bence benimde, ilk doğumdan sonra almıştı

İmom alıyorum o desteklemiş olabilir ara ara aldığım hapları

Phaedra canım ben gittim hiç bir sorun yok çok şükür adet olmama en az 2 3 ay varmış. Spirali takalım dedi hormonlu biraz şişkinlik yapıyormuş adet süresini kısaltıyormuş 3 4 gün. Bakır da uzatıyormuş 7 8 gün ama kilo şişkinlik yapmıyormuş. Adet olmanı beklemeye gerek yok dedi sıkı tutalım korunmayı dedi. İstersen ilaç yazıyım emzirenler için ama unutursun dedi. Ben seviyorum spirali ikisi de iyi ama sen kiloyu çok dert ediyorsun sana bakır takalım dedi kol altı implantı sordum onu hiç önermiyorum asıl o kilo yapıyor dedi. Diğer ay takalım dedi adet olmanı beklemeyelim. Fiyatını sordum girişte bakır spiral senCard a 5400 dedi. İğne filan yapmıyormuş odasında bacakları açıyoruz ya onla takıyormuş. Sen normalde yaptın korkacak bir şey yok dedi ama hadi bakalım

Senin içinde adetim 55 gün sürdü dedim o ilk kanama 2 aya kadar normal dedi canım

Geçmiş olsun

Ay bu arada ilk spekulum kullandı ben Badeyi anlatırken şak diye bu başka bişey ne oluyor dememe kalmadan bitti rahim ağzını kontrol etmiş. Sonra normal ultrasonla baktığı ucu kullandı alttan baktı işte orda adet olmana şu kadar var filan dedi. Sonra bitti dedim ki hocam bu ameliyat izi geçer mi dedi ki kremi sürüyor musun dedim arada sürüyorum. Sürersen geçer dedi bastıra bastıra sür dedi yanındaki ebe de

Yaa o guruldamada gazdan canlarım minicik bedenlerinde ne zordur o gaz benim hala bazen yumurtalıklarım ağrıyor yaa ama emzirirken değil genel 2 doğum cidden zormuş diyorlardı inanmıyordum

Bizim bebekleri igdaşın kadrosuna katsak İstanbulun dogalgaz ihtiyacının %50si karşılanır

40 çıkınca biter sanıodum ama demekkı uzun Bi süreç rahmin toparlanması
Bende bi kere gittim daha da gidemedim valla.. Kanama bitti, hafif lekelenme var..

6 aydır.. 6 aydan sonra spiral vsvs korunma yöntemi secmen lazım demıstı doktor.. 6 ay içinde hamıle kalmak ciddi riskler tasıyo, hamıle kalmak yasak dedi bana.. Zaten tövbeee adam yanıma yanaşamıo gecen videoda kadın evlenince üst üste, cocuk olunca göt göte, yaslanınca get öte diodu biz direkt yaşlılık moduna girdik

Bızım bıttı gıbı sıcrama bızde 3. Aya 10 gun var işte.
Bende bir gün öyle yakaladım ya varya battaniye neysede o emzik zincirini nasıl başarmış en çok onu merak ediyorum.
Emzık zıncırını neden kullanıyorsun asırı korktum öyle görünce. Dusarıda kullan sadece
Gecmıyordur ya vallahı dişçilerde helak oldum doktor doktor gezıyorum bu ara allah sonumu hayır eylesın kendıme gelmemın tek sebebıydı boyattım gıttı.

Seninle bebe ile benimki arasında 3 gün var benim kız hala sıçrıyor ya

Teşekkürler, eksik olma vallahi. Benim oğlan bu hafta tatile girdi bir de hayatta gidemem, daha bebişi yeni doktora kontrole götüreceğiz, büyük stres içindeyim

Bu arada sana iki üç ay her şey serbest o zaman, ufukta yumurtlama yoksa

Kızlar hormonlu spiralleri iyice araştırın meme kanseri riskini arttırıyor. Annem de iki yıldır kullanıyordu bildiğiniz gibi meme kanseri oldu bu sene. Onkoloji ve kd doktorları da hormonlu spirallerin buna yol açabileceğini söylediler. Ben yine de genel yazayım da siz araştırın

Ya çok geçmiş olsun. Bahsetmiştin sen yazın. Unutmuşum ben, nasıl oldu annen ?

Hahah deme öyle, sorma grupta test yapan yapana

Çok geçmiş olsun canım, benim doktor da tedaviler için kullanıyoruz hormonluları demişti ama sormadım niçin olduğunu. Normal bakır taktı

Maşallah Eymen’e benim kızım iki yaşında gündüz uykusunu bıraktı. Benim bebeklerde uykuyu hiç sevemedi

40 çıkınca biter sanıodum ama demekkı uzun Bi süreç rahmin toparlanması
Bende bi kere gittim daha da gidemedim valla.. Kanama bitti, hafif lekelenme var..

Benim yetmişe kadar sürdü galiba ama o zamandan beri kesildi, yoksa zorlayıp kendimi gidecektim. Ama birkaç günde bir dediğin gibi çok hafif lekelenme şeklindeydi benim de, kanama olsa giderdim mutlaka.

Teşekkür ederim canım ben bidaha ateşlenmedim bogaz ağrısı falan var ama büyük kızım ateşlendi akşamdan beri düşürmeye çalışıyoruz çok dirençli ateş
Evet bitsin bu kış
Kızımda 4 gün sürdü ateş serum falan yapıldı. Ne dolven ne calpol asla düşürmedi. 3 gündür de su dan başka ağzına birşey sokmuyor. Ne yazık ki korona canım. Doktor öyle söyledi bize.benim ara ara ateşim yükseliyor boğazım ağrıyor bazen üşüyorum bazen terliyorum.Ara ara da öksürük oluyor. Çok geçmiş olsun

Ya bana da garip geldi ama her yerde doğması gerektiği haftadan itibaren diye yazınca sürü psikolojisi işte öyle düşündüm şimdi doktordan geliyorum doktora da sordum doktor yok yahu doğduğu günden itibaren hesaplanır, bu çocuk artık dünyada yani gelişimi başladı, 2 hafta boş boş durup dur ben gelişmeyim asıl doğacağım haftayı bekleyim mi diyecek dedi güldü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…