Ya benim doktorum çok iyi çok seviyorum onu ama devletten beter yoğunlukta. Haftalar öncesinden randevu alman gerekiyor neyse ki inşallah daha işim düşmeyecek onaBen cuma günü Defne için gittiğimizde girdim kontrole. Bu arada 2.doktorda bırakıp gitti. Yine doktorsuz kaldım. Yeni bir Dr gelmiş. Onunla görüştük. Ultrasonla karından baktı. Dikişler iyi, içerde pıhtı parça vs yok dedi. Kan bakıldı. Demir hapını düzenli almamama rağmen normal değerlerde. 3 ay mı 6 ay mı dedi unuttum smear alalım dedi
İmom alıyorum o desteklemiş olabilir ara ara aldığım haplarıYa benim doktorum çok iyi çok seviyorum onu ama devletten beter yoğunlukta. Haftalar öncesinden randevu alman gerekiyor neyse ki inşallah daha işim düşmeyecek onabenim demir düşüktü aslında ama ortalama geldi doğumdan sonra bende anlamadım ilaç kullanmıyorum şimdi. Smear alır bence benimde, ilk doğumdan sonra almıştı
Geçmiş olsunPhaedra canım ben gittim hiç bir sorun yok çok şükür adet olmama en az 2 3 ay varmış. Spirali takalım dedi hormonlu biraz şişkinlik yapıyormuş adet süresini kısaltıyormuş 3 4 gün. Bakır da uzatıyormuş 7 8 gün ama kilo şişkinlik yapmıyormuş. Adet olmanı beklemeye gerek yok dedi sıkı tutalım korunmayı dedi. İstersen ilaç yazıyım emzirenler için ama unutursun dedi. Ben seviyorum spirali ikisi de iyi ama sen kiloyu çok dert ediyorsun sana bakır takalım dedi kol altı implantı sordum onu hiç önermiyorum asıl o kilo yapıyor dedi. Diğer ay takalım dedi adet olmanı beklemeyelim. Fiyatını sordum girişte bakır spiral senCard a 5400 dedi. İğne filan yapmıyormuş odasında bacakları açıyoruz ya onla takıyormuş. Sen normalde yaptın korkacak bir şey yok dedi ama hadi bakalım
Senin içinde adetim 55 gün sürdü dedim o ilk kanama 2 aya kadar normal dedi canım
Ay bu arada ilk spekulum kullandı ben Badeyi anlatırken şak diyePhaedra canım ben gittim hiç bir sorun yok çok şükür adet olmama en az 2 3 ay varmış. Spirali takalım dedi hormonlu biraz şişkinlik yapıyormuş adet süresini kısaltıyormuş 3 4 gün. Bakır da uzatıyormuş 7 8 gün ama kilo şişkinlik yapmıyormuş. Adet olmanı beklemeye gerek yok dedi sıkı tutalım korunmayı dedi. İstersen ilaç yazıyım emzirenler için ama unutursun dedi. Ben seviyorum spirali ikisi de iyi ama sen kiloyu çok dert ediyorsun sana bakır takalım dedi kol altı implantı sordum onu hiç önermiyorum asıl o kilo yapıyor dedi. Diğer ay takalım dedi adet olmanı beklemeyelim. Fiyatını sordum girişte bakır spiral senCard a 5400 dedi. İğne filan yapmıyormuş odasında bacakları açıyoruz ya onla takıyormuş. Sen normalde yaptın korkacak bir şey yok dedi ama hadi bakalım
Senin içinde adetim 55 gün sürdü dedim o ilk kanama 2 aya kadar normal dedi canım
Yaa o guruldamada gazdan canlarım minicik bedenlerinde ne zordur o gazbenim hala bazen yumurtalıklarım ağrıyor yaa ama emzirirken değil genel 2 doğum cidden zormuş diyorlardı inanmıyordum
Benim de altmış yetmiş gün kadar sürdü, kasık ağrısı, yumurtalıkta çekilme hissi, sancı vs. Ben de lekelenme de sürdü hatta ara ara. Gerçi normal mi bilemiyorum tabii çünkü gidemedim doktora
Spring05 bacım gidecekti galiba bu hafta hepimizin yerine
40 hafta üzerinden hesaplanıyor ama bebek bozulunca atak dönemindeyiz demek adettendir
Ben cuma günü Defne için gittiğimizde girdim kontrole. Bu arada 2.doktorda bırakıp gitti. Yine doktorsuz kaldım. Yeni bir Dr gelmiş. Onunla görüştük. Ultrasonla karından baktı. Dikişler iyi, içerde pıhtı parça vs yok dedi. Kan bakıldı. Demir hapını düzenli almamama rağmen normal değerlerde. 3 ay mı 6 ay mı dedi unuttum smear alalım dedi
Bızım bıttı gıbı sıcrama bızde 3. Aya 10 gun var işte.Bende yapmadım aslında çünkü bizim kız nasıl beceriyorsa kafasını içeri sokuyor bende korkumdan hiç yapmadım. Ama çok fazla sıçrıyor öyle oluncada kendini uyandırıyor,çözümü kollarını donunun içine sokmakta buldumbu sıçrama olayı ne zaman bitecek düzeltilmiş 2 buçuk aylık
Emzık zıncırını neden kullanıyorsun asırı korktum öyle görünce. Dusarıda kullan sadeceBende bir gün öyle yakaladım ya varya battaniye neysede o emzik zincirini nasıl başarmış en çok onu merak ediyorum.
Gecmıyordur yaŞu an süte filan geçiyor mu? Bende boyatmak istiyorum ama süte geçiosa hiç yapmiyim, zaten tesettürlüyüm.. Bide organik boya da degıl bendeki, koleston.. Teee hamılelıkten önce aldım, Bi türlü boyayamadan hamıle kalmıstm
Seninle bebe ile benimki arasında 3 gün varBızım bıttı gıbı sıcrama bızde 3. Aya 10 gun var işte.
Emzık zıncırını neden kullanıyorsun asırı korktum öyle görünce. Dusarıda kullan sadece
Gecmıyordur yavallahı dişçilerde helak oldum doktor doktor gezıyorum bu ara allah sonumu hayır eylesın kendıme gelmemın tek sebebıydı boyattım gıttı.
Phaedra canım ben gittim hiç bir sorun yok çok şükür adet olmama en az 2 3 ay varmış. Spirali takalım dedi hormonlu biraz şişkinlik yapıyormuş adet süresini kısaltıyormuş 3 4 gün. Bakır da uzatıyormuş 7 8 gün ama kilo şişkinlik yapmıyormuş. Adet olmanı beklemeye gerek yok dedi sıkı tutalım korunmayı dedi. İstersen ilaç yazıyım emzirenler için ama unutursun dedi. Ben seviyorum spirali ikisi de iyi ama sen kiloyu çok dert ediyorsun sana bakır takalım dedi kol altı implantı sordum onu hiç önermiyorum asıl o kilo yapıyor dedi. Diğer ay takalım dedi adet olmanı beklemeyelim. Fiyatını sordum girişte bakır spiral senCard a 5400 dedi. İğne filan yapmıyormuş odasında bacakları açıyoruz ya onla takıyormuş. Sen normalde yaptın korkacak bir şey yok dedi ama hadi bakalım
Kızlar hormonlu spiralleri iyice araştırın meme kanseri riskini arttırıyor. Annem de iki yıldır kullanıyordu bildiğiniz gibi meme kanseri oldu bu sene. Onkoloji ve kd doktorları da hormonlu spirallerin buna yol açabileceğini söylediler. Ben yine de genel yazayım da siz araştırın
Hahah deme öyle, sorma grupta test yapan yapanaTeşekkürler, eksik olma vallahi. Benim oğlan bu hafta tatile girdi bir de hayatta gidemem, daha bebişi yeni doktora kontrole götüreceğiz, büyük stres içindeyim
Bu arada sana iki üç ay her şey serbest o zaman, ufukta yumurtlama yoksa
Çok geçmiş olsun canım, benim doktor da tedaviler için kullanıyoruz hormonluları demişti ama sormadım niçin olduğunu. Normal bakır taktıKızlar hormonlu spiralleri iyice araştırın meme kanseri riskini arttırıyor. Annem de iki yıldır kullanıyordu bildiğiniz gibi meme kanseri oldu bu sene. Onkoloji ve kd doktorları da hormonlu spirallerin buna yol açabileceğini söylediler. Ben yine de genel yazayım da siz araştırın
Maşallah Eymen’eCnm desteksiz uyutmak güzel bişey ama bence bebeklerin destege ihtiyacı var gibime geliyor.. Bence sallamak kucakta ayakta vsvs olmaktan daha mantıklı.. Ben hiç Eymeni zorla sallamadım.. Zorla sallayınca sersemliyorlar bence, ama uyku sıkıştırınca sallayınca bu bence faydalı bebege, uyuyamayınca daha da sinirli oluyorlar bence.. Sende 3.aya girmişsin gibi yavastan sallanabilir sankı.. Ben su an asırı sıkıstırıosa bebek arabasında evde ileri geri yapıyorum, sonra besıgıne koyuyorum.. Besıkte de sallayınca rahatsa gazı yoksa karnı tok altı temızse o zmnda uyuyor.. Benım cocuklarım özellikle desteksiz uyumuyorlar.. Bu destegı vermeyince bence uyku duzenı olmuyo bebekte, rutin oluşmuyor.. Bak Eymen 5 yasına gircek hala gunduz uykusu yapıoaslnda bıraksın istiyorum ama imkansız yani, bildiğin uyumayınca huysuz sinirli hırçın oluyo
40 çıkınca biter sanıodum ama demekkı uzun Bi süreç rahmin toparlanması
Bende bi kere gittim daha da gidemedim valla.. Kanama bitti, hafif lekelenme var..
Kızımda 4 gün sürdü ateş serum falan yapıldı. Ne dolven ne calpol asla düşürmedi. 3 gündür de su dan başka ağzına birşey sokmuyor. Ne yazık ki korona canım. Doktor öyle söyledi bize.benim ara ara ateşim yükseliyor boğazım ağrıyor bazen üşüyorum bazen terliyorum.Ara ara da öksürük oluyor. Çok geçmiş olsunTeşekkür ederim canım ben bidaha ateşlenmedim bogaz ağrısı falan var ama büyük kızım ateşlendi akşamdan beri düşürmeye çalışıyoruz çok dirençli ateş
Evet bitsin bu kış
Ya bana da garip geldi ama her yerde doğması gerektiği haftadan itibaren diye yazınca sürü psikolojisi işte öyle düşündümKırka göre hesaplamak gerektiğini söylüyorlar. Ama atak teorisinin doğruluğu tartışmalı birazbüyük oğlum (39+1) hiç uymadı o takvime. Bebiş ise geçen gün kendi doğum gününe göre (37+2) 12. Hafta atağı geçirdi (veya bana öyle geldi.) 1-2gün sürekli meme ve uyanıklık ataklarını takiben gülümseme becerisi geliştirdi ama atak bir iki gün daha sürdü. Takvimdeki gibi bir hafta sürmedi. Ayrıca seninki daha küçük, öyle iki hafta kesintisiz süren atak (veya atakımsı) hatırlamıyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?