2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Su an ne durumdasiniz çok geçmiş olsun bu arada

Haha bende cuma götürcem ya ama bu sefer yolculuk Ataşehir e özel aşıları var

Ay kızlar bugün ben doktora dedim ki gözünüzü seviyim tanıya doğum sonrası kontrol yazmayın sigortadan yararlanayım dedim 357 tl katılım payı ödedim tanıya kaşıntı yazdı haha aklınızda olsun doğum dahil değil ya teminat bu muayeneyi de karşılamıyormuş

Haha kondomu eşim kasaya saklamış niye oraya sakladın dedim. Ya çocuk bulursa ya abla görürse dedi artık korunma tedbirleri çok ciddi, doktor öyle dedi diye salamam rüyasını bile gördüm üçüncü çocuğun

Ay maşallah ya bende gündüz uykusunu 29 aylık kestim. 21 de yatıyor 5 de kalkıyor buna rağmen. Vallahi nefret ediyor çocuk uyumaktan bana iyi geceler deme sakın diyor iyi dinlenmeler de ben uyumam diyor gece bile. Deliksiz uyusa yine razıyım ama deliksiz de uyumuyor gece em az bir kez uyanıyor ya çişim geldi diyor ya sabah olmadı mı diye ağlıyor. Çocuk işi şans işiymiş bizim şansa böylesi düştü diğeri iyi ama ablasına göre iyi galiba

Kızlar geçenlerde ne hatırladım ben emzirerek uyutuyordum ya baya bağımlıydı. Bir kere bir yaşında filan anneme gittim dönüyordum eve. Bu da oto koltuğundaydı çok uykusu geldi edemediği için uyuyamadı. Emzikte kullanmıyordu ya arabada da kendi kendine uyuyamazdı. Neyse ben hadi uyur diye gidiyordum bu bir krize girdi. Eliyle saçını yoldu anaa ben bir baktım ellerinde saçı. Yani sinir durumunu siz düşünün yolmuş kendini bildiğin arabayı kenara çektim hüngür hüngür ağladım. Dün gece annemden dönerken aklıma geldi böyle bir şeyi yaşadığım. Siz siz olun emerek uyutmayın nasıl olcak bilmiyorum ama uykuya dalmaya yakın çekin memeyi

Siz siz olun emerek uyutmayın nasıl olcak bilmiyorum ama uykuya dalmaya yakın çekin memeyi
işte tam olarak bu. Sallayarak ya da emerek uyumaya alıştıkları an sonrasında büyük sorun yaşanabiliyor o yüzden desteksiz değil ama en az destekle uyumayı alışkanlık haline getirsin istiyorum.

bizimki şimdilik geç saatlerde de olsa yatakta pışpış sesi, popoya vurma ya da kendi kendine uyuyor. Özellikle gece uykusunda en az destekle uyumayı kabullendi gibi. Ama gündüzleri resmen uykuya direniyordu geçenlerde. Şimdi eskiye göre iyi maşallah, sadece ilk uykusunda biraz zorlanıyor ama o da zamanla geçecek inşallah inanıyorum

Kesinlikle canım hala kaşıyarak uyutuyorum emzirmenin yerini kaşımak aldı mesela Ya ne yaparsan yap gerçekten şans işi olduğuna emin oldum ben artık. Umay ım maşallah ablasına göre gerçekten çok çok iyi. Benim dışımda babası uyutuyor mesela emmeden uyuyor ama o kadar memeye düşkün de değil zaten. Çekiceğim varmış çekiyorum galiba Bugün doktora da dedim ilk kızım benim ömrümden en az on yıl aldı şu 2.5 senede, bana doğru yolu gösterin dedim

Sen bunu derken doktor da şak diye soktu mu spekulumu

Tam olarak böyle oldu bende ne oluyor ki bu başka bir şey dedim haha ay sinirim bozuldu, diğer ay gidiyim de ben şu spirali taktırıyım korkunun ecele faydası yok

Ya bu spiralin kayma ihtimali beni düşündürüyor çok. O konuda konuştun mu hiç doktorla? Ya kayar da anlamazsak ne olacak? Yani tamam ağır kaldırma falam fistan da iki çocuklu kadınız, ne zaman hangi pozisyonda ne kaldıracağımız belli olmuyor ki, 25 kilo oğlan taşıdım ben geçen gün mesela.

Doktor en güvenlisi en önerdiğim yöntem bu dedi ama bilmiyorum ki canım Of bende 16 kg sürekli taşıyorum bilmiyorum valla spiral artı geri çekilme okeydir bence

Canım benim doktor ilk 1 ay ağır kaldırma dedi, sonra kontrole çağırdı. Sonrasında da her sene kontrol dedi. Ömürleri 10 yılmış ama ben 7 yıl sonra değişim öneriyorum dedi. bence o kayma olayı toplum sağlığı merkezlerinde ultrasonsuz takmalarda daha fazla oluyordur. Asmdeki ebe hastanede ultrasonla taktır diye tembihlemişti beni

Sürekli düşüyor diye şuan yatarken emziği bırakınca ağzından kaldırıyorum

Su an ne durumdasiniz çok geçmiş olsun bu arada
Suan iyilesmeye basladi ilk ultrason ile ikinci ultrason karsilastirildi arada 1-1bucuk ay falan var ücte biri oraninda iyilesmis. Bizim tortikilis sagda ve kulak altinda siskinlik var kemik gibi kas gerilmis 4.2 cmydi, doktor boynunu kendi tuttukca daha hizli iyilesmeye baslayacak dedi suan daha iyiye gidiyor

Kızlar burnu hergün tıkanmaya başladı hergün aspiratörle çekmekte sorun var mı? Genzi dolu gibi sesler de var. Bu sabah fazla mamayı çıkarırken sanki balgam attı ama hala o ses var. Başka bir şey yok şükür, öksürük ateş gibi. Az önce kucağımdayken elim sırtındaydı. O hırıltının titreşimini sırtında hissettim. Asm gidelim dinlesin doktor dedim ama eşim öksürük yok, başka sorun yok, hastaların içine niye sokalım sağlam çocuğu diyor. Sizce ne yapalım?

Genzi doluysa hırıltı normal. Ben olsam takip ederim burun açarım. Hava veririm.
Ateş olunca ve emme olmayınca sıkıntılı zaten

Kv ile görümce görüntülü arıyor ilk eşim konuşuyor sonra ben alıyorum nasılsınız dediğim anda ikisi birbirine bakıyor sonra kara kızı gösterin kara kızı diyor annesi. Benle muhattap olmak yok. Allahım ya çocuğuma kara kız diyip duruyorlar ona da ayrı bi gıcığım zaten. Babasına benziyor ya artık aynı babası mest oluyorlar. Hiç yakınlık samimiyet yok nerden buldum böyle aileyi ya gerçekten her aradıklarında istemiyorum hiç.

Onun bir adı var diyip tepkini göster bence.
Bir yandan da gereksiz samimiyetten iyidir bence, boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…