Çok şükür kanserli kitleden kurtuldu ilaç iğne tedavisi devam ediyor önümüzdeki yaza yine ameliyat olacakYa çok geçmiş olsun. Bahsetmiştin sen yazın. Unutmuşum ben, nasıl oldu annen ?
Normal bakırda o risk yok diye biliyorum ama hormonlu olanlar çok sıkıntılıÇok geçmiş olsun canım, benim doktor da tedaviler için kullanıyoruz hormonluları demişti ama sormadım niçin olduğunu. Normal bakır taktı
Su an ne durumdasiniz çok geçmiş olsun bu aradaKizlar bide benim bebegimin boynunda tortikolis cikti kas kisaligi fizik tedaviye basladik iyilesmezse ameliyat diyolar dua edin bebegime nolurduzelmezse boynu egri kaliyormus omuzla basi birlesiyormus kas cektikce cok stresli bi zamandayim sutumde o yuzden gittikce azaliyor
Haha bende cuma götürcem ya ama bu sefer yolculuk Ataşehir eTeşekkürler, eksik olma vallahi. Benim oğlan bu hafta tatile girdi bir de hayatta gidemem, daha bebişi yeni doktora kontrole götüreceğiz, büyük stres içindeyim
Bu arada sana iki üç ay her şey serbest o zaman, ufukta yumurtlama yoksa
Ay maşallah ya bende gündüz uykusunu 29 aylık kestim. 21 de yatıyor 5 de kalkıyor buna rağmen. Vallahi nefret ediyor çocuk uyumaktan bana iyi geceler deme sakın diyorCnm desteksiz uyutmak güzel bişey ama bence bebeklerin destege ihtiyacı var gibime geliyor.. Bence sallamak kucakta ayakta vsvs olmaktan daha mantıklı.. Ben hiç Eymeni zorla sallamadım.. Zorla sallayınca sersemliyorlar bence, ama uyku sıkıştırınca sallayınca bu bence faydalı bebege, uyuyamayınca daha da sinirli oluyorlar bence.. Sende 3.aya girmişsin gibi yavastan sallanabilir sankı.. Ben su an asırı sıkıstırıosa bebek arabasında evde ileri geri yapıyorum, sonra besıgıne koyuyorum.. Besıkte de sallayınca rahatsa gazı yoksa karnı tok altı temızse o zmnda uyuyor.. Benım cocuklarım özellikle desteksiz uyumuyorlar.. Bu destegı vermeyince bence uyku duzenı olmuyo bebekte, rutin oluşmuyor.. Bak Eymen 5 yasına gircek hala gunduz uykusu yapıoaslnda bıraksın istiyorum ama imkansız yani, bildiğin uyumayınca huysuz sinirli hırçın oluyo
işte tam olarak bu. Sallayarak ya da emerek uyumaya alıştıkları an sonrasında büyük sorun yaşanabiliyorSiz siz olun emerek uyutmayın nasıl olcak bilmiyorum ama uykuya dalmaya yakın çekin memeyi
Kesinlikle canım hala kaşıyarak uyutuyorum emzirmenin yerini kaşımak aldı meselaişte tam olarak bu. Sallayarak ya da emerek uyumaya alıştıkları an sonrasında büyük sorun yaşanabiliyoro yüzden desteksiz değil ama en az destekle uyumayı alışkanlık haline getirsin istiyorum.
bizimki şimdilik geç saatlerde de olsa yatakta pışpış sesi, popoya vurma ya da kendi kendine uyuyor. Özellikle gece uykusunda en az destekle uyumayı kabullendi gibi. Ama gündüzleri resmen uykuya direniyordu geçenlerde. Şimdi eskiye göre iyi maşallah, sadece ilk uykusunda biraz zorlanıyor ama o da zamanla geçecek inşallah inanıyorum
Kesinlikle canım hala kaşıyarak uyutuyorum emzirmenin yerini kaşımak aldı meselaYa ne yaparsan yap gerçekten şans işi olduğuna emin oldum ben artık. Umay ım maşallah ablasına göre gerçekten çok çok iyi. Benim dışımda babası uyutuyor mesela emmeden uyuyor ama o kadar memeye düşkün de değil zaten. Çekiceğim varmış çekiyorum galiba Bugün doktora da dedim ilk kızım benim ömrümden en az on yıl aldı şu 2.5 senede, bana doğru yolu gösterin dedim
Tam olarak böyle olduSen bunu derken doktor da şak diye soktu mu spekulumu
Tam olarak böyle oldubende ne oluyor ki bu başka bir şey dedim haha ay sinirim bozuldu, diğer ay gidiyim de ben şu spirali taktırıyım korkunun ecele faydası yok
Doktor en güvenlisi en önerdiğim yöntem bu dedi ama bilmiyorum ki canımYa bu spiralin kayma ihtimali beni düşündürüyor çok. O konuda konuştun mu hiç doktorla? Ya kayar da anlamazsak ne olacak? Yani tamam ağır kaldırma falam fistan da iki çocuklu kadınız, ne zaman hangi pozisyonda ne kaldıracağımız belli olmuyor ki, 25 kilo oğlan taşıdım ben geçen gün mesela.
Canım benim doktor ilk 1 ay ağır kaldırma dedi, sonra kontrole çağırdı. Sonrasında da her sene kontrol dedi. Ömürleri 10 yılmış ama ben 7 yıl sonra değişim öneriyorum dedi. bence o kayma olayı toplum sağlığı merkezlerinde ultrasonsuz takmalarda daha fazla oluyordur. Asmdeki ebe hastanede ultrasonla taktır diye tembihlemişti beniYa bu spiralin kayma ihtimali beni düşündürüyor çok. O konuda konuştun mu hiç doktorla? Ya kayar da anlamazsak ne olacak? Yani tamam ağır kaldırma falam fistan da iki çocuklu kadınız, ne zaman hangi pozisyonda ne kaldıracağımız belli olmuyor ki, 25 kilo oğlan taşıdım ben geçen gün mesela.
Doktor en güvenlisi en önerdiğim yöntem bu dedi ama bilmiyorum ki canımOf bende 16 kg sürekli taşıyorum bilmiyorum valla spiral artı geri çekilme okeydir bence
Sürekli düşüyor diye şuan yatarken emziği bırakınca ağzından kaldırıyorumBızım bıttı gıbı sıcrama bızde 3. Aya 10 gun var işte.
Emzık zıncırını neden kullanıyorsun asırı korktum öyle görünce. Dusarıda kullan sadece
Gecmıyordur yavallahı dişçilerde helak oldum doktor doktor gezıyorum bu ara allah sonumu hayır eylesın kendıme gelmemın tek sebebıydı boyattım gıttı.
Yok canım şuan için değiştirmedim aşısı filan varya kafa karışmasın diye ama şakayla karışık artık mesajlara cevap vermiyorsunuzun altını çizicemSen bebişin doktoru değiştirdin mi bu arada?
Suan iyilesmeye basladi ilk ultrason ile ikinci ultrason karsilastirildi arada 1-1bucuk ay falan var ücte biri oraninda iyilesmis. Bizim tortikilis sagda ve kulak altinda siskinlik var kemik gibi kas gerilmis 4.2 cmydi, doktor boynunu kendi tuttukca daha hizli iyilesmeye baslayacak dedi suan daha iyiye gidiyorSu an ne durumdasiniz çok geçmiş olsun bu arada
Genzi doluysa hırıltı normal. Ben olsam takip ederim burun açarım. Hava veririm.Kızlar burnu hergün tıkanmaya başladıhergün aspiratörle çekmekte sorun var mı? Genzi dolu gibi sesler de var. Bu sabah fazla mamayı çıkarırken sanki balgam attı ama hala o ses var. Başka bir şey yok şükür, öksürük ateş gibi. Az önce kucağımdayken elim sırtındaydı. O hırıltının titreşimini sırtında hissettim. Asm gidelim dinlesin doktor dedim ama eşim öksürük yok, başka sorun yok, hastaların içine niye sokalım sağlam çocuğu diyor. Sizce ne yapalım?
Onun bir adı var diyip tepkini göster bence.Kv ile görümce görüntülü arıyor ilk eşim konuşuyor sonra ben alıyorum nasılsınız dediğim anda ikisi birbirine bakıyor sonra kara kızı gösterin kara kızı diyor annesi. Benle muhattap olmak yok. Allahım ya çocuğuma kara kız diyip duruyorlar ona da ayrı bi gıcığım zaten. Babasına benziyor ya artık aynı babası mest oluyorlar. Hiç yakınlık samimiyet yok nerden buldum böyle aileyi ya gerçekten her aradıklarında istemiyorum hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?