Kv ile görümce görüntülü arıyor ilk eşim konuşuyor sonra ben alıyorum nasılsınız dediğim anda ikisi birbirine bakıyor sonra kara kızı gösterin kara kızı diyor annesi. Benle muhattap olmak yok. Allahım ya çocuğuma kara kız diyip duruyorlar ona da ayrı bi gıcığım zaten. Babasına benziyor ya artık aynı babası mest oluyorlar. Hiç yakınlık samimiyet yok nerden buldum böyle aileyi ya gerçekten her aradıklarında istemiyorum hiç.
Kader arkadaşım benim oğlana da kara oğlan diyorlar. Başta çok takiyordum çok ağladığım da oldu. Sonra esmer olduğunu kabullendim ve biri ten rengine bir şey deyince o benim esmer bombam diyorum. Ben de aradıklarında açmak bile istemiyorum. Kaynanam açık açık diyor sizin için aramıyorum bebek için arıyorum diye. Ben de içimden diyorum çok meraklıydım sanki diye
Ayy ayy takımını yesinler senin yaa maşallah abisini paylaşmıştın ona benzettim normalde kolay kolay kimseyi benzetemem ama benziyorlar mı bu arada sünnet mi oldu
Ya hiç sevmiyorum konuşmak bile istemiyorum onlarla. Öyle samimiyetsizler ki hiç böyle hayal etmemiştim. Bu durum da maalesef eşimle aramıza yansıyor surat ifadeleri bile hoş değil kızım sen nasılsın falan demek yok ya içtenlik yok ve benimde artık içimden gelmiyor konuşmayı kescem artık
Ya hiç sevmiyorum konuşmak bile istemiyorum onlarla. Öyle samimiyetsizler ki hiç böyle hayal etmemiştim. Bu durum da maalesef eşimle aramıza yansıyor surat ifadeleri bile hoş değil kızım sen nasılsın falan demek yok ya içtenlik yok ve benimde artık içimden gelmiyor konuşmayı kescem artık
Yaa ben saçlı bebek çok seviyorum şansıma ikiside çok saçlı olmadı yavrularımın ayy bide malum ben kız bebek sevgisi çok farklıydı nasip diyelim ama eriyorum şu kız bebeklerin her hallerine büyüyünce iki kukili bağlarsın bende uzun olsa oğlumun saçını bağlayacaktım
Yaa ben saçlı bebek çok seviyorum şansıma ikiside çok saçlı olmadı yavrularımın ayy bide malum ben kız bebek sevgisi çok farklıydı nasip diyelim ama eriyorum şu kız bebeklerin her hallerine büyüyünce iki kukili bağlarsın bende uzun olsa oğlumun saçını bağlayacaktım