2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Evet bizimki de öyle kara kız ne Allah aşkına. Eşimle tartıştım tabi bu oldu. Bi beni kabullenemediler diye. Görüntü bende eşim araba kullanıyor ablası eşime diyor bu aynı sana benzemiş, aynen aynen aynıııı babası dedim bastıra bastıra şansıma bunlar düştü işte benimde. Bu ara bekarlığımı çok özlüyorum ya kızlar. Eşimle büyük problemlerim yok ama sıkıldım ben bu ara. Çocuktan da değil artık eskisi kadar yormuyor çocuk, alıştık o düzene. Ama ben eski hayatımı çok özlüyorum neden acaba

Canım senin bebiş esmer değil ki siz esmer bebek görmemişsiniz ilk oğlumu atayım dur ama şuan çok karizmatik bir çocuk oldu ilerde düşünemiyorum

Seninki baya beyaz yani benim oğluma göre ki bu resimde açık bile çıkmış şuan kendisi 5,5 yaşında kara gözlü bir delikanlı gözümde T tupbebekyolculugu

Eklentiler

• 3fc50cb7-c9a3-451a-9f89-45612f16a39d.webp
    47,5 KB · Görüntüleme: 68
  • 71FD523F-A40A-43FA-85A4-DBAA78921F85.webp
    58,5 KB · Görüntüleme: 70
Ben de bebeğe alıştım eşimle de gayet iyiyiz ama ben de özlüyorum. Bekar olduğum, tek kaygımin bu hafta sonu arkadaşlarla nereye gitsek olduğu, maaşımı özgürce harcadığım bebeğimin geleceği için yatırım kaygısına düşmesigim, makyaj yapıp güzel güzel giyindigim günleri özledim. Ama bu hayatın da güzel yanları var o yüzden bir şekilde katlanılıyor

Kızlar bu kafa şeklini nasıl yapıyorsunuz? Benim kız hep sırt üstü uyumak istiyor, başını yan çevirimcede düzeltiyor. Başı düzleşmeye başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…