2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kızlar bu kafa şeklini nasıl yapıyorsunuz? Benim kız hep sırt üstü uyumak istiyor, başını yan çevirimcede düzeltiyor. Başı düzleşmeye başladı
Ben bir gece sağına, bir gece soluna doğru yatırıyorum. Sırtını yastıkla destekliyorum yoksa yine sırt üstü dönüyor. Hafif yan olunca boğulma tehlikesi de daha az oluyor. Gün içinde de sırt üstü yatırıyorum ki arkaya doğru sivrilmesin. Şu anlık herhangi bir yöne yamulma ya da düzleşme yok

Ben hala yataşın reflü yatağında yatırıyorum onda arkasına destek koymayı denedim ama yatağın alanı dar olunca olmadı pek.. gündüzleride koynumda yan yatırıyorum, yüz üstü durmayı hiç sevmiyor zaten basıyor çığlığı edepsiz hahahah

Seninki baya beyaz yani benim oğluma göre ki bu resimde açık bile çıkmış şuan kendisi 5,5 yaşında kara gözlü bir delikanlı gözümde T tupbebekyolculugu
Bu arada senin oğlan da bayağı çekikmis. Hâlâ çekik mi biz bazen şakalasıyoruz embriyolar karışmış olmasın diye. Kim görse Koreli, çinli, japon deyip duruyor

Bilmiyorum ya benimkine herkes esmer diyor bana da esmer gibi geliyor maşallah bu arada kaşa goze
Olsun kız esmer yağız bir delikanlı olsunlar inşallah ben öyle diyorum hele gözleri varya kahverengi bile değil bildiğin zeytin gibi simsiyah saçları da aşırı siyah şuan ileride çok karizmatik olacaklar benim şimdi birde diğeri daha açık tenli herkes kıyaslama yapıyorlar bu esmer bu beyaz tenli diye allahtan büyük oğlum hiç susmuyor biri bişey dese hazır cevap herşeyi diyor bana gerek kalmıyor geçen kv kara oğlan dedi benimkide sende yaşlı yaşlı kırışıksın dedi

Helal olsun valla normalde çocuklar bu tarz cevaplar verince hoşuma gitmez ama şunu anladım yetişkinler bazen hak ediyor

Ahahaha ama bu saçlarımızın yatmış hali yoksa diken gibi tepede yanları baya döküldü tepede kaldı komik tipli bebeğim
Ya dökülmeye başladımı sizin bebelerin saçları benim kızım tam bir peruk kafa hiç istemiyorum dökülsün ama herkes dökülcek diyor

Bu arada senin oğlan da bayağı çekikmis. Hâlâ çekik mi biz bazen şakalasıyoruz embriyolar karışmış olmasın diye. Kim görse Koreli, çinli, japon deyip duruyor
Of ben hep çekik gözlü olsun diye dua ettim yok şuan çekik değil ama çok güzel gözleri altı böyle çizgili derin derin bakışları oluyor zaten simsiyah gözleri

Helal olsun valla normalde çocuklar bu tarz cevaplar verince hoşuma gitmez ama şunu anladım yetişkinler bazen hak ediyor
Valla bazıları hak ediyor benim söyleyemediklerini söylüyor bide sadece sinir ederlerse diyor yoksa kimseyle işi olmaz çocuğun yüzüne gelip derlerse hak ederler

Of ben hep çekik gözlü olsun diye dua ettim yok şuan çekik değil ama çok güzel gözleri altı böyle çizgili derin derin bakışları oluyor zaten simsiyah gözleri
Ben de çekik kalsın istiyorum da hayırlısı bakalım kız valla oğlunu öyle bir anlattın ki merak ettim büyümüş halini

Ben de çekik kalsın istiyorum da hayırlısı bakalım kız valla oğlunu öyle bir anlattın ki merak ettim büyümüş halini
Yaa işte kargaya yavrusu Şahin hesabı benim gözümde dünya yakışıklısı ama çevremde üzen çok oluyor sürekli küçük oğlumla kıyaslama yapıyor eve gelenler

Ben de eski kafalıyım o konuda. Hele beyaz eşyayı gidip esnafla pazarlık edip el sıkışmadan alamam ama güvenilir satıcıdan alındığı takdirde sorun olacağını sanmıyorum.
Ben biraz çekingen sessiz bir tip olarak aslaaa pazarlık yapamam online alışveriş benim için candır

Kızlar. Bu konu konuşulmuşken bize gelen herkes iki oğlumu karşılaştırıp çocuğun yüzüne resmen kardeşi daha yakışıklı yok işte kardeşi beyaz tenli hiç alakaları yok vs vs sürekli ama çocukta psikolojik olarak böyle bir izlenim bırakması beni çok üzüyor ben sürekli konuşuyorum oğlumla senin gözlerin çok güzel sen çok yakışıklısın vs diye geçen dediki hayır ben çirkinim gözlerimde çirkin kardeşiminki güzel çok üzüldüm ya kendini bilmez dengesizler yüzünden çocuğumun üzülmesine çok üzülüyorum biri ona birşey derken kenarda dinleyip mahsunlaşıyor sonrada gelip kardeşine saldırıyor belkide bu yüzden aradaki kıskançlıkta bir türlü bitmedi açık açık biri birley deyince uyursam mı bilemedim ki dışarıda ki insanlara göre çirkinde olsa benim için dünya yakışıklısı yani sürekli böyle kıyaslanması belki ilerde özgüvenini de etkiler bazen sırf bu yüzden eve gelen misafiri bile o yokken kabul ediyorum aile üyelerde dahil her seferinde bu muhabbeti yapıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…