2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ayy ayy takımını yesinler senin yaa maşallah abisini paylaşmıştın ona benzettim normalde kolay kolay kimseyi benzetemem ama benziyorlar mı bu arada sünnet mi oldu

Abisinin mevlüt kıyafetiydi yok sünnet olmadı, o da aklımda ama ek gıda öncesi, havalar kırılsın onu beklıorm valla ben pek benzetemedim, eymen bebekken kız zannedıolardı, bu bnce erkek gibi erkek duruyo ahanda Eymen bebişi

Çok sinirlendim... Lügatımdakı kufurlerı ettim

Sürekli konuşuyorum ama artık çocuğunda aklıma yer etmiş sen çok güzelsin desem hayır çirkinim kardeşim güzel diyor gerçekten ama azarlanmaktan anlıyor bazıları

Güzel veya çirkin olmayla ilgili felsefik ama anlayacağı dilden anlatmak lazım.. Ay sinir oluyorum boyle ınsanlara.. Bende hamıleyken eymene 2.gelıo pabucun dama atılacak demıstı biri

Güzel veya çirkin olmayla ilgili felsefik ama anlayacağı dilden anlatmak lazım.. Ay sinir oluyorum boyle ınsanlara.. Bende hamıleyken eymene 2.gelıo pabucun dama atılacak demıstı biri
He oda vardı dimi bayılır millet çocuğa böyle şeyler demeye

He oda vardı dimi bayılır millet çocuğa böyle şeyler demeye

Yani ben anlamıyorum.. Şu ara özellikle evde biz esımle hiç konusmuyorz, eşim salata fılan meyve fılan yemez.. Yorum bile yapmıo etkılwnmesin diye.. Bi insan gelıo cocugun duygu dunyasını degstırıo.. Cocuklar çok iyi gözlemci, herseyın cok farkındalar, butyn duyguları evde olan enerjıyı herseyı anlıo.. Nasıl etkılenıo o cocuk kalpleri.. Canlarım benım.. Nasılda masumlar baktıkca eriyorum ogullarıma da butun cocuklara da

Kesinlikle çok iyi gözlemciler misal annemler aradığında bebişi sevdiklerinde köşede bir mahzunlaşıyor sonra hemen gelip bebeğe saldırıyor kardeş kıskançlığını tetikliyor çevrenin yaptıkları aslında

Okulun ilk tatil haftası eşim evdeydi rahattım ama bu hafta çalışacak bugün işe gitti büyük oğlum evi varya talan etti uykusu gelsin diye gözlerinin içine bakıyorum

Babam yeltendi Ömer sina yı kucagına almaya, daha almadan hemen yanında bitti, guya sevıo ama bastıra bastıra

Okulun ilk tatil haftası eşim evdeydi rahattım ama bu hafta çalışacak bugün işe gitti büyük oğlum evi varya talan etti uykusu gelsin diye gözlerinin içine bakıyorum
Benim evde gecen hafta öyleydi.. Hafta sonu kırkladım.. Leş gibiydi heryer.. Savas alanı gibi

Redpanda11 ve diğer kanguru kullanan arkadaşlar, yine ne saçmalıklar yumurtlayacaklar diye tıkladığım videodaki şu örtme önerisi çok aşırı mantıklı geldi bana (benim montun önü kapanmıyor kanguruyla), deneyeceğim ilk fırsatta.

Bunların ikisi büyüyünce nasıl olacak acaba bizim evler

Valla 4 yasında İlk defa bu sene evimde düzen ve temızlık hakim miladı 1 sene.. 1 sene sonra sıra sina da.. O da Bi boyasın duvarları, 3 4 sene sonra boya badana komple ev tadılatı inşallah

Çocukluk travmam bu benim iki ablam ve annem bembeyaz ben esmer . Ve tüüüüm cocuklugum kara kızla yok seni kimden aldılarla ablanlar bembeyaz sen niye karasınlarla.. O yuzden kızım oldugunu öğrenınce cok dua ettım allahım bembeyaz bir kızım olsun dedim. Büyüdüm ama hala içimde bir dert..
Dengesız insanlar yüzünden bu yaşadıklarımız

Ayy aynı şeyi yaşamışız insanın içinde ister istemez kalıyor yaa inşallah oğlumda böyle etkiler bırakmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…