4-5 uyku maksimum uyanıklık süremiz 45 dk-1:00 saat. 4. Aydan sonra uyanıklık süresi 1:30 saat olacak araştırdığım kadarıyla . 3: ay sıçramasındayız bu bir ksç gün işler iyice karıştı. Uyku düzenimiz bozuldu.
Biz sanırım 4. Ay sıçramasındayız ve yakında uyku regresyonuna gireceğiz. Zorlanmaya başladı uykuya dalarken. Tam uyuyacak bir anda gözlerini açıp etrafı incelemeye başlıyor sonra dikkati dağılıyor.
Ayy ayakta sallamak demişken, benimki günlerdir uyumuyor. Dedim herkes ayakta sallayınca rahat edersin diyor, bir dene bakalım. Birkaç gün denedim. Sonuç, daha çok ağlayan bir bebe
Sen sürekli bebeğinin iyi uyuduğunu yazıyorsun. Benim annem en çok uykuya nazar değer derdi benim bebeğim uyuyunca nazar ederim diye içimden bile geçirmiyorum bu gece iyi uyuduk diye
Canım ben elele madre kullanıyorum ses yapmıyor. Daha doğrusu bir tahta beşik gibi sabit ya da sert materyal olmadığı için ufak bir ses oluyor ama o da normal, bebeği rahatsız edecek türden değil. Ama sallanma aparatını kullanmıyorum, hem ses yapıyor hem de beşik uçuyor resmen onun yerine kriz anlarında hafif beşiği sallıyorum, onda da biraz ses oluyor. Ama yine bebeği rahatsız etmiyor. Bebek hareketlerinde falan ekstra ses çıkarmıyor. Ben memnunum
Kanz sleepside +Plus kullanıyoruz. Memnunum. Ses yapan nasıl oluyor bilmiyorum ama sallanma aparatı açık kullanıyorum ve rahatsızlık verecek bir ses yok.
Tesekkur ederim kızlar ablam pierre cardin kullanıyor bebek dönerken hep kapı gıcırtısı gıbı ses yapıyor sakın onu alma dedi. Bende ne alsam hazır subat ındırımı var e bebekten alayım dedım.
Yani bende olan bir tane uzun süredir vardı hiç çoğalma olmamaıştı bayDır olduğu için rahatsız etmedi gerçi siğil olsaydı onca yıl çoğalırdı dimi şimdi ikinciye şaşırdım valla dr gitmeye korkuyorum ben smear testi yaptıramıyorum ki doğuruyoruz da kurtulamıyoruz
Hiç bir zorluğu yok canım smear in merak etme ben bir ay sonra aldırıcam erken dedi. Aktif cinsel hayatı olanlar 3 yılda bir mi 5 yılda bir mi neymiş en son Bade doğunca aldırdım 3 yıl olmadı. Spirali takarken alcakmış. Bu arada benim o doktor sadece ışık tutup baktı da et beni dedi smear almadı
Öyleki ilk kustuğunda buraya yazmıştım panikleyip
Doktoru dedi kapıdan çıktığı anda bile kusabilir hiç endişe etme ilaç etki eder. Neyseki arabaya kadar dayandı
Sen sürekli bebeğinin iyi uyuduğunu yazıyorsun. Benim annem en çok uykuya nazar değer derdi benim bebeğim uyuyunca nazar ederim diye içimden bile geçirmiyorum bu gece iyi uyuduk diye
Biz sanırım 4. Ay sıçramasındayız ve yakında uyku regresyonuna gireceğiz. Zorlanmaya başladı uykuya dalarken. Tam uyuyacak bir anda gözlerini açıp etrafı incelemeye başlıyor sonra dikkati dağılıyor.
Şu tırnak törpü kullanan varmı acaip iyi bir şey tırnak makası kullanmaya cesaret edemiyordum oğlum yani Ömerim yüzünü hep çiziyordu bunu aldm denedm hiç acıtmiyor üstelik sesini bile çıkarmadı uygularken
Şu tırnak törpü kullanan varmı acaip iyi bir şey tırnak makası kullanmaya cesaret edemiyordum oğlum yani Ömerim yüzünü hep çiziyordu bunu aldm denedm hiç acıtmiyor üstelik sesini bile çıkarmadı uygularken