2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Biz sanırım 4. Ay sıçramasındayız ve yakında uyku regresyonuna gireceğiz. Zorlanmaya başladı uykuya dalarken. Tam uyuyacak bir anda gözlerini açıp etrafı incelemeye başlıyor sonra dikkati dağılıyor.

Ayy ayakta sallamak demişken, benimki günlerdir uyumuyor. Dedim herkes ayakta sallayınca rahat edersin diyor, bir dene bakalım. Birkaç gün denedim. Sonuç, daha çok ağlayan bir bebe
Sen sürekli bebeğinin iyi uyuduğunu yazıyorsun. Benim annem en çok uykuya nazar değer derdi benim bebeğim uyuyunca nazar ederim diye içimden bile geçirmiyorum bu gece iyi uyuduk diye

Spring05 canım şu boğaz spreyi bana çok iyi geldi emziren anneler kullanabiliyor aynı gün geçti boğaz ağrım geçmiş olsun

Eklentiler

• IMG_4371.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 45

Kanz sleepside +Plus kullanıyoruz. Memnunum. Ses yapan nasıl oluyor bilmiyorum ama sallanma aparatı açık kullanıyorum ve rahatsızlık verecek bir ses yok.

Bizde yoyko var memnunum. Özellikle üzerindeki alt açma bölümü çok konforlu oluyor. Cibinliği var ben kullanmıyorum. Dönencesi yok
Tesekkur ederim kızlar ablam pierre cardin kullanıyor bebek dönerken hep kapı gıcırtısı gıbı ses yapıyor sakın onu alma dedi. Bende ne alsam hazır subat ındırımı var e bebekten alayım dedım.

Hiç bir zorluğu yok canım smear in merak etme ben bir ay sonra aldırıcam erken dedi. Aktif cinsel hayatı olanlar 3 yılda bir mi 5 yılda bir mi neymiş en son Bade doğunca aldırdım 3 yıl olmadı. Spirali takarken alcakmış. Bu arada benim o doktor sadece ışık tutup baktı da et beni dedi smear almadı

Şimdiye kadar toplasan beş kere bile kusmayan bebeğim rotadan sonra akşamdan kalmışcasına kustu
Öyleki ilk kustuğunda buraya yazmıştım panikleyip
Doktoru dedi kapıdan çıktığı anda bile kusabilir hiç endişe etme ilaç etki eder. Neyseki arabaya kadar dayandı

Sen sürekli bebeğinin iyi uyuduğunu yazıyorsun. Benim annem en çok uykuya nazar değer derdi benim bebeğim uyuyunca nazar ederim diye içimden bile geçirmiyorum bu gece iyi uyuduk diye
Yok ya geçenki atak haftasından sonra toplam 2-3 gün güzle uyudu gündüzleri. Sonrasında soyanın anlattığı gibi uykuya direniyor

Şu tırnak törpü kullanan varmı acaip iyi bir şey tırnak makası kullanmaya cesaret edemiyordum oğlum yani Ömerim yüzünü hep çiziyordu bunu aldm denedm hiç acıtmiyor üstelik sesini bile çıkarmadı uygularken

Eklentiler

• IMG_20240202_154948.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 42
Candır kendisi, ben de başkasının tırnağını kesmeyen biriyim. Eşim kesse de kenarları kalıyordu, bu çok iyi geldi bana da

Ben doğduğundan beri bunu kullanıyorum

Aa, aynı ben. Yani annelikten önceki eski halim, yoksa son beş yıldır nereye bıraksan uyurum anında

Benm oğlum oyun halısıni sevmedi ağlıyor sanki canavar görür gibi 3. Ayına girmedi daha sizce normal mı öyle yapması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…