Ya kızlar vala çok yoruldum oğlum sürekli ağlıyor yerde durmuyor hiç sürekli onu taşımami istiyor onu gezdirmemi istiyor bir saniye bile durunca bas bas bağırıyor ağlıyor yerde doğduğundan beri durmuyor 5 dk tek oda bezini çıkarınca rahatlıyor öyle duruyor sonra hemen başlıyor ağlamaya uyku ve ağlama arasında gidip geliyorz oyun halısıni aldım onda bile durmadı, tumy time su mati da sipariş ettim suyu seviyor yıkanınca sesini çıkarmaz inşallah onu sever
Senin oğlan =benim kız hiç aktivite falan yapamıyoruz hemen basıyor çığlığı tummy time falan imkansız bizde inşallah 3.ay güncellemesinde düzelir..sürekli mama kucak uyku olarak hayatına devam ediyor insan sıkılırda azıcık oyun oynamak ister
Senin oğlan =benim kız hiç aktivite falan yapamıyoruz hemen basıyor çığlığı tummy time falan imkansız bizde inşallah 3.ay güncellemesinde düzelir..sürekli mama kucak uyku olarak hayatına devam ediyor insan sıkılırda azıcık oyun oynamak ister
Kızlar bugün çocuk kucağımdayken kulağındaki kurumuş sarı kiri farkettim, baya dışta olduğu için parmağımla aldım. Acaba kulak ağrısı ya da iltihabı falan mı var ki?
Oğlumun gazına çözüm abisinden geldi yatakta oynamak istedi onunla tamam dedim ayaklarını biraz salladı dans etti bir gaz çıkarttı ki evlere şenlik bundan sonra bu görev büyük oğlumun hemde güldürüyor
Uzmanlık alanım hemen en kötü hastalığı buluyorum
A o zaman normal kafa çevresi, iyi sevındım.. En az yarım cm artmalı dıye bılıorm ama fazla olunca bişey oluyo mu bılmıodm
Kızlar bugün çocuk kucağımdayken kulağındaki kurumuş sarı kiri farkettim, baya dışta olduğu için parmağımla aldım. Acaba kulak ağrısı ya da iltihabı falan mı var ki?
Ay ben daha önce görmüştüm ama ilk defa bu kadar dışarda görünce annemin sözleri beynimin içimde yankılandı neyseki içim rahat bir şekilde evde şapka giydirmemeye devam edebilirim
Ay ben daha önce görmüştüm ama ilk defa bu kadar dışarda görünce annemin sözleri beynimin içimde yankılandı neyseki içim rahat bir şekilde evde şapka giydirmemeye devam edebilirim
Bu arada çocukken orta kulak iltihabı çok geçirmiş biri olarak şunu söyleyebilirim ki, kulağından iltihap falan akması artık otitisin son raddesidir ve o raddeye gelene kadar çocuk ağrıdan kıvranıyor olur zaten, (minik minik başlayan kulak ağrısı çoktan dayanılmaz boyuta geçmiştir yani, başka hiçbir belirti olmasa bile hayattan hiçbir zevk almasına izin vermeyen bir kulak ağrısı vardır) bebeklerde de farklı olacağını sanmıyorum bunun.
O zaman da şanslıysa antibiyotik tedavisi, değilse kulak zarı çizdirmek suretiyle iltihabın dışarı akıtılması dışında bir çözüm olmaz.
Şapkayla falan alakası yok yani konunun ama bu havada dışarıda takmak şart tabii, hem kafa hem kulak rüzgar almasın.
Bu arada çocukken orta kulak iltihabı çok geçirmiş biri olarak şunu söyleyebilirim ki, kulağından iltihap falan akması artık otitisin son raddesidir ve o raddeye gelene kadar çocuk ağrıdan kıvranıyor olur zaten, (minik minik başlayan kulak ağrısı çoktan dayanılmaz boyuta geçmiştir yani, başka hiçbir belirti olmasa bile hayattan hiçbir zevk almasına izin vermeyen bir kulak ağrısı vardır) bebeklerde de farklı olacağını sanmıyorum bunun.
O zaman da şanslıysa antibiyotik tedavisi, değilse kulak zarı çizdirmek suretiyle iltihabın dışarı akıtılması dışında bir çözüm olmaz.
Şapkayla falan alakası yok yani konunun ama bu havada dışarıda takmak şart tabii, hem kafa hem kulak rüzgar almasın.
Şapkayı on sn bile takamıyorum ben de doğduğundan beri. Bide her gün yıkıyorum ben saçlı çocugu. Ben üşütmediysem kimse üşütmez
Zeynep’in saçı da yok pandacım rahat ol bence
Canım benimki çok saçlı, ben bir tek banyo yapınca saçı kurusun diye 15 dakika falan takıyorum(zaten kendisi pek hoşlanmıyor) bir de dışarda kulaklarını koruyan bir model almıştım onu takıyorum, için rahat olsunn
Canım benimki çok saçlı, ben bir tek banyo yapınca saçı kurusun diye 15 dakika falan takıyorum(zaten kendisi pek hoşlanmıyor) bir de dışarda kulaklarını koruyan bir model almıştım onu takıyorum, için rahat olsunn
Benim kız da şapkalardan hiç hoşlanmıyordu, hatta bandanalrdan da annemin ördüğü berelerde hiç ağlamadı. Bandanalarda da ağlamıyor. Büyüyüp kız oluyor evladım
Sizlerin mesajından sonra içim rahatladı, çok sağ olun canım Kasım anneleri
Ben berbat haldeyim asla uyumuyor ayakta anca yarım saat. Önceden mamayıda normal yerdi acıkınca artık mama uyku hepsi kavga dövüş haline geldi. Sürekli ağlaması cabası
Kızlar ya kızımın dilinde pamukçuk var çok az demişti doktor 1 haftadır ilaç kullanıyoruz ama dilinin üstü hala beyaz ama pamukçuktan öncede beyazlık oluyordu süt kalıntısı şimdi ben bu pamukçuğun geçip geçmediğini nasıl anlıycam doktorda ilacı 1 hafta kullan dedi 1 hafta doldu biraz daha devam etsem mi acaba
Ben berbat haldeyim asla uyumuyor ayakta anca yarım saat. Önceden mamayıda normal yerdi acıkınca artık mama uyku hepsi kavga dövüş haline geldi. Sürekli ağlaması cabası
Aşağı yukarı herkeste var bu aralar dediklerin. Acaba 4.ay atağı 3.ayda mı başlıyor artık yoksa tesadüf olamaz herkesin benzer problemleri benzer süreçlerde yaşaması