2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Sizi çok iyi anlıyorum ben en başından beri hep sütümü sağıp verdi sonra emzirmek için çok uğraştım şükür emiyor ama hemen tutturmak mümkün olmuyor mesela geceleri hala sütümü sağıp veriyorum, gece emzirmek sağım yapmaktan daha zor geliyor bana..

Çok şanslısın. Emanet edebileceğin bir kişinin olması çok güzel. Hoş bende bırakabileceğimiz kimse olsa bile eşim kimseye güvenmez, hayatta bırakmaz
O zaman eşin baksın sen git kuzum, bizimde nefes almaya ihtiyacımız var evlatlarımızı çok seviyoruz Rabbim koruyup kollasın ama gerçekten bebeksiz vakit geçirmek iyi geliyor sıfırlanıyor insan

Çookk güzeldi eşimle o kadar çok güldük ki gerçekten çok iyi geldi
Gupse Kendisi aşiri kaygılı birisiymis hiç uyuyamamiş günlerce Bebek uyurken gözünü kirpmamiş
Öyle olmasına rağmen filmi felan kadincaz iyi hakkettmiş

O zaman eşin baksın sen git kuzum, bizimde nefes almaya ihtiyacımız var evlatlarımızı çok seviyoruz Rabbim koruyup kollasın ama gerçekten bebeksiz vakit geçirmek iyi geliyor sıfırlanıyor insan
O ayrı bir sorun zaten yalnız çıkamıyorum hiçbiyere ben. Ya hep beraber, ya evdeyiz. Eşim gidip geliyor ama çocukla yalnız kalmıyor kesinlikle. Gelen giden akraba arkadaş falanda olmayınca öyle takılıyoruz işte. En yakın sinema 45 km ilerde ayrıca. Bir koşu gidip gelmekte olamaz yani

Yaa bilmez miyim hep aklıma geliyorsun sağım yaparken çok zor olduğunu biliyorum çünkü. Böyle mi geçecek hep ben emziremeyecek miyim diye çok ağladım o makinenin başında. Şükür bugüne artık emdiğine çok çok sevindim senin adına inşallah zamanla iyice alışır hemen tutar hep emzirirsin hiç sağmadan gerçi insan alışıyor bazen bana da emzirmekten kolay geliyor çünkü doğru düzgün emmiyor belki de ondan alabildikleri kadar alsınlar gerisine yapacak bir şey yok artık

Ay bende bezlere takıldım bi kaç gündür dolmuyor özellikle geceden sabaha boş oluyor mama verirsem yapıyor sütüm az desem içince sesi geliyor aslında bilemedim ama maşallah boyu kilosu iyimiş 2 ayda inşallah gerileme olmaz mama içiyor mu benimki mamayı kabul ediyor
Of evet sağmak daha da zordur benimkinde sıkıntı yoktu ya miss gibi emiyordu son dönemde böyle oldu belkide 4 ayda olan reddi yaşıyorumdur 4 ayın içinde sonuçta 3 ay 14 günlük ama inşallah bırakmaz en azından 6 ay emsin isterim kavga dçvüşle ben memeyi tamamen bırakır diye mamayı da çok vermek istemiyorum acaba biberonu mu arıyor ondan mı istemiyor

Kızlar bir kaç gündür sorsam unutuyorum gebelikte bir arkadaşımız vajinal siğil vardı dr birşeyler demişti ama tam konuyu hatırlayamadım doğumdan sonra geçtimi acaba çok merak ettim ama ismini de hatırlamıyorum

Kesınlıkle ya... Özellikle bu 2.dogumdan sonra vucudum sınyal verıo resmen bugun saglık ocagına gıtcez aşı için bnm doktor oradaysa Bi sorcam bakalım

Sen yıne de bırakma derim.. İnatçı ol, devam et uygulamaya.. Doktora gitcegın zmna kadar gecer belki

Hemen birşeyler ayarla inan iyi gelicek nasıl ve nerde olursa olsun detaya inme ..sal kendini ortama

Yok olmuyo denedım.. Tam rahatladık dısarı cıkarz dıyorum bişey oluyo kalıo.. Gecen tam arkadasa gitcem hepımız hasta olduk sonraki hafta sonu cıkalım dedım, bacagım yandı Bi türlü cıkamadm, anca hastaneye fılan gıdebılıorm

Çunku onu emzırcen dıye iş guc yarıda kalıo normalde 2dk surcek olan iş, emzırme olunca 3 4 saatte anca bitio stres yapıo bızde bu sefer, cok normal.. Hiç 3. 4.aylara geçmek istemiyorum ya, o bölümü skipleyemiyoz mu

Benim sanırım canım ben sezaryen esnasında temizlettim hepsini. Çok şükür siğil değilmiş, ben sezaryen olduğumu kaldım siğil gibi görüntü oluşturan bir virüs sebep olmuş

Bu gece de çocuk uyuyor ben uyuyamıyorum tam dalıyorum uyanıyorum

Bende de kulaklarım da sureklı Bı aglama sesi var boyle derin uyku cekemıorm ya, anca memede uyutursam o gece rahat uyuyorum.. 5ten beri uyumuyo bu gece.. Abisi sagolsun uyandı evi ayaga kaldırdı, bagıra bagıra böğüre böğüre konusuyo sureklı, uyuyan cocuk uyanıo halıyle bunun uykusu cok hafif, eymen her yerde uyurdu valla Eymen tam Bi şansımmış benım, kuvozde kalmasına ragmen oyle uyumlu Bı bebekti ki

Bende hep sağıp verdiğim için ne kadar içtiğini bilince daha rahat ettiğimi fark ettim, memede bazen uyuyor ara ara emince acaba doyuyor mu diye düşünmek zor. Mesela gece emzirmek yerine biberondan içince max 10 dk sürüyor ve uyuyor emzirsem bu süre daha uzun olacağı için gece sağım yapmak daha kolay geliyor

Dün gece Pera beşiğinde mıkırdanıyor. Belli az sonra ağlamaya başlayacak. Ben uyku sersemi ayak ucunda yatan köpeğimi dürtüyorum oğlum sussana noldu diye
Sonra kocama dönüp aşkım bu köpeğin nesi var ağlıyor derken sesin ondan gelmediğini farkettim

Zeytindallarindan kızlar bebeğimin damağındaki pamukçuk mu dili su verince geçti ağzında baska yerde yok, yardımcı olabilir misiniz?
Su verince geçiyorsa pamukçuk değil bildiğim kadarıyla. Silinxe ya da suyla geçmiyorsa muhtemelen pamukçuk. Biraz pamukçuk gibi geldi bana. Damağında da varsa pamukçuk olma ihtimali yüksek.

Günaydın herkese,

Sonunda hava temizleyicisi alabildik (philips), havayı genelde “çok iyi” gösteriyor, nadiren “iyi”ye düşüyor (havamız iyiyse boşa mı para verdik acaba, iyi ki dysona girmemişiz) ama bir haftada filtre sağlığı yüzde 97 ye düştü Kullanan ve benzer durumu yaşayan var mı? Alırken kız sigara içmiyorsanız 1, 1.5 sene idare eder demişti

LadybirdDA sizde nasıl gidiyo filtre durumu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…