2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272

Bana demedi bir şey, ellemeyeyim ben en iyisi

Ay deme, benim de hafiften batıyor iki üç gündür. İlerlemedi şimdilik, büyüğün öksürüğü vardı kaç gündür, hafiften burnu da akmaya başladı. Kalbim küt küt valla bebişe bir şey olacak diye. Büyüğüme de olmasın tabii. Adaçayı içiyorum, bir de androex gargara getirdi annem, risk alıp birlaç kez kullandım. İmmumax kids vardı bizde, onu da sıktım biraz ama bitti

Pastil kullanabiliyor muyuz? Tantum verde pastil var, bileşeni elactanciays göre düşük riskli ama cesaret edemedim ona da

Ya kızlar vala çok yoruldum oğlum sürekli ağlıyor yerde durmuyor hiç sürekli onu taşımami istiyor onu gezdirmemi istiyor bir saniye bile durunca bas bas bağırıyor ağlıyor yerde doğduğundan beri durmuyor 5 dk tek oda bezini çıkarınca rahatlıyor öyle duruyor sonra hemen başlıyor ağlamaya uyku ve ağlama arasında gidip geliyorz oyun halısıni aldım onda bile durmadı, tumy time su mati da sipariş ettim suyu seviyor yıkanınca sesini çıkarmaz inşallah onu sever

Aynayı keşfetti mi?
Ben benim kızı aynanın karşısına tummy time koyuyorum. Dakikalarca kendine bakıp gülüyor
Deneyebilirsin

Aynayı keşfetti mi?
Ben benim kızı aynanın karşısına tummy time koyuyorum. Dakikalarca kendine bakıp gülüyor
Deneyebilirsin
Deneyeceğim canm sağol sürekli ağladığından doğru düzgün etkinlik yapamiyoz ne yaptıysam dikkatini çekmedi bakalım bunu da deneyecm inşallah işe yarar güler kahkaha atar da biraz bende keyiflenym

Kızlar bugün çocuk kucağımdayken kulağındaki kurumuş sarı kiri farkettim, baya dışta olduğu için parmağımla aldım. Acaba kulak ağrısı ya da iltihabı falan mı var ki?

Deneyeceğim canm sağol sürekli ağladığından doğru düzgün etkinlik yapamiyoz ne yaptıysam dikkatini çekmedi bakalım bunu da deneyecm inşallah işe yarar güler kahkaha atar da biraz bende keyiflenym
Gerçi aralarında 1 ay varmış. Daha erken bunun için ama aklında olsun

Kızlar bugün çocuk kucağımdayken kulağında kurumuş sarı kir vardı, baya dışta olduğu için parmağımla aldım. Acaba kulak ağrısı ya da iltihabı falan mı var ki?
Nope. Bebeklerin kulak yolu çok kısa olduğu için dışarı çıkması çok normalmiş. Doktoruna sormuştum o söylemişti. Arada bizde de çıkıyor baya düşüyor hatta

Nope. Bebeklerin kulak yolu çok kısa olduğu için dışarı çıkması çok normalmiş. Doktoruna sormuştum o söylemişti. Arada bizde de çıkıyor baya düşüyor hatta
Ay annemdeyken fark ettim, normalde kulağına pek dokunmuyorum ben. Annem de görünce çocuk başından üşütüyor mu moduna girdi daha doğrusu kaç gündür ağlama krizlerinden dolayı kulağı ağrıyordur belki, şapka giydir çocuğa diyip duruyordu. Bu da üstüne gelince daha çok ben sana demiştim moduna girdi

Yok zaten kulağına hiç dokunamamak gerek. Ben banyodan sonra hafifçe havlu ile suyunu alıyorum o kadar. Onda da kulak kepçesinin içindekini yani. Asla içine bir şey sokmuyorum

Yok zaten kulağına hiç dokunamamak gerek. Ben banyodan sonra hafifçe havlu ile suyunu alıyorum o kadar. Onda da kulak kepçesinin içindekini yani. Asla içine bir şey sokmuyorum
Evet evet ben de senin gibi yapıyorum. Ama bugün baya dışta olunca aldım

Benm oğlum oyun halısıni sevmedi ağlıyor sanki canavar görür gibi 3. Ayına girmedi daha sizce normal mı öyle yapması
Benimki de sevmiyor. E bebeğin piyanolu olanı almıştım boyu da çabuk uzadı bebenin zaten. şimdiden oyun halısı küçük gelmeye başladı içine koyunca sinirden ayaklarını çırpıyor piyano sesi geldikçe ağlıyor boşa aldığım bir şey oldu

Bugun 2.ay aşısını olduk çok şükür.. Şimdilik ateş yok, gece kontrol edin, geceleri ateş daha cok belirti verir dediler.. Boy kilo kontrol edildi.. Boyu az artmış gibime geldi ama tabi yine olması gereken gibi.. 60cm olmuş, 5700kg olmuş ama baş çevresi bana fazla geldi, 35cm dogumda ölçülmüş.. Şu an 40cm olmuş.. Normal mi bilmiyorum
Bu geceyi de atlatırsak çok güzel olcak

Kızlar bugün çocuk kucağımdayken kulağındaki kurumuş sarı kiri farkettim, baya dışta olduğu için parmağımla aldım. Acaba kulak ağrısı ya da iltihabı falan mı var ki?
Bizim de arada oluyor pamuğu ıslatıp siliyorum ama hiç ağrı olduğunu filan düşünmedim. Yıkarken kulağına pek dokunuyorum su kaçmasın diye. Pek iyi temizleyemiyorum diye düşünmüştüm enfeksiyon olabilir mi ki

Bende boşuna aldım galiba

Bizim de arada oluyor pamuğu ıslatıp siliyorum ama hiç ağrı olduğunu filan düşünmedim. Yıkarken kulağına pek dokunuyorum su kaçmasın diye. Pek iyi temizleyemiyorum diye düşünmüştüm enfeksiyonolabilie mi ki
Bende boşuna aldım galiba
İçine sigiyorsa 3. Aydan sonra ilgisini daha fazla çekebilir bence o zaman tekrar dene

Benm oğlum oyun halısıni sevmedi ağlıyor sanki canavar görür gibi 3. Ayına girmedi daha sizce normal mı öyle yapması
Benim kızda sevmedi bence henüz algılamıyor, bende erken diye düşündüm bir süreliğine kaldırdım.1-2 hafta sonra tekrar deneyeceğim

Verilip ya bayılıyorum senin bu hastalık bulma huyuna 2.ay kontrolünde benimkinin de 40 cmdi. 35 cmle doğmuştu. Maşallah kilosu da çok güzel

Tok canım soya açıklamış, gayet normalmiş. İç tarafına dokunulmadığı ve kulak yolu kısa olduğu için oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…