2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bugün bakmayı planlıyoruz bizde. Daha açmaya fırsat olmadı

Zeytindallarindan kızlar bebeğimin damağındaki pamukçuk mu dili su verince geçti ağzında baska yerde yok, yardımcı olabilir misiniz?

Benim oğlumda da var aynı şey, neredeyse doğumdan beri. Bir doktor pamukçuk diye değerlendirmişti (solunum sıkıntısından hastaneye yattığında emme güçlüğününü bir nedeni de pamukçuk olabilir diye) ama normal kontrollerde doktoru hiç üstünde durmamıştı, dün yeni doktorumuz da boğazına ağzına bakmasına rağmen bir şey demedi. Bizde hiç (hastalık harici) emme güçlüğü veya başka sıkıntı yaratmadığı için pamukçuk diye değerlendirmedim ben

5 aydır kullanıyoruz, %80 olmuş. Bende 1-1.5 yıl dayanacağını düşünüyorum.

5 aydır kullanıyoruz, %80 olmuş. Bende 1-1.5 yıl dayanacağını düşünüyorum.

Eki Görüntüle 3380330

Beş ayda yüzde yirmi azalması çok iyi ama bizimki bu gidişle iki ayda yüzde yirmiyi geçecek. Siz ne sıklıkta kullanıyorsunuz? Bizimki evdeysek gece gündüz açık sürekli, orada mı hata ediyoruz acaba?

Beş ayda yüzde yirmi azalması çok iyi ama bizimki bu gidişle iki ayda yüzde yirmiyi geçecek. Siz ne sıklıkta kullanıyorsunuz? Bizimki evdeysek gece gündüz açık sürekli, orada mı hata ediyoruz acaba?

İlk aldığımızda 1-2 ay gibi full turbo çalıştı ama sonra o ses beni rahatsız etti. Şimdi ihtiyaç dahilinde ama mutlaka hergün çalışıyor.

Açtım ön filtrede az bir toz ve tüy vardı. 15 günü geçti kullanmaya başlayalı. 2 3 ayda bir genel temizlik diyor onun için diğer filtreleri çıkarmadım. Filtre değiştirme uyarısı var ama henüz o kadar çalışmadı. Daha çok koku olunca kendi çalışıyor. Otomatikte ve sürekli açık. Kendi duruma göre hızını ayarlıyor.

Eşimde boşa aldık galiba diye söyleniyor bende aynı fikirdeyim ama dile getirmedim daha. Kurutma makinesi sonrası ona hiç ihtiyaç olmayacak belli ki

Ya canım bende de emme sıkıntısı yok aslında red dışında ama karbonatlı suyla silsem bile kalıyor dilinin üstündeki beyazlık arkaya doğru. Eda hocada pamukçuk başlangıcı dedi ilaca başlıcam ben dönünce

Kızlar sabah bir uyandım boğazım öyle bir şişmiş ki yutkunamıyorum kulağına vurdu. Soğuk limonata içtim ondan mı anlamadım. Bal zencefil karabiber limonlu karışım yapıp içtim. 4 pastil emdim. Ihlamur içtim daha ne yapsam ki

Ay inşallah onunla kalır, felaket tellalı gibi olmak istemiyorum eşim de benzer süreç yaşıyor gitgide daha da kötü oldu. İnşallah sen kolay ve hızlı atlatırsın

Benim sanırım canım ben sezaryen esnasında temizlettim hepsini. Çok şükür siğil değilmiş, ben sezaryen olduğumu kaldım siğil gibi görüntü oluşturan bir virüs sebep olmuş
Çok geçmiş olsun Öncesinde dr sadece baktımı yoksa smear testi yapıldı mı yaa bende 1 tane vardı çok dert etmiyordum doğumdan sonra bir tane daha çıktı sende çokmuydu

Ay inşallah onunla kalır, felaket tellalı gibi olmak istemiyorum eşim de benzer süreç yaşıyor gitgide daha da kötü oldu. İnşallah sen kolay ve hızlı atlatırsın
Yine ne kaptık acaba ya ay gerçekten evden çıkmayan ben her hastalığı anında kapan ben

Hormonların etkisiyle et beni çıkabiliyor canım benim ilk hamileliğimde çıkmıştı et beni. Hatta bende siğil sandım o zaman bir profesöre gidiyordum hatta hiç memnun değildim. O baktı bu et beni doğumla kendi kendine düşebilir ya da kalabilir dedi. İstersen alırız ama beni rahatsız etmedi. İkinci doğumdan sonra kaybolmuş

Eğer siğilse onlar çoğalıyormuş dondurma yöntemiyle arkadaşım aldırmıştı

Yani bende olan bir tane uzun süredir vardı hiç çoğalma olmamaıştı bayDır olduğu için rahatsız etmedi gerçi siğil olsaydı onca yıl çoğalırdı dimi şimdi ikinciye şaşırdım valla dr gitmeye korkuyorum ben smear testi yaptıramıyorum ki doğuruyoruz da kurtulamıyoruz

Kızlar iyi akşamlar bebeklerinizin gündüz uykusu nasıl? Yani kaç defa uyutuyorsunuz ve uyuduğunda ne kadar süre uyuyor?
4-5 uyku maksimum uyanıklık süremiz 45 dk-1:00 saat. 4. Aydan sonra uyanıklık süresi 1:30 saat olacak araştırdığım kadarıyla . 3: ay sıçramasındayız bu bir ksç gün işler iyice karıştı. Uyku düzenimiz bozuldu.

Çok geçmiş olsun Öncesinde dr sadece baktımı yoksa smear testi yapıldı mı yaa bende 1 tane vardı çok dert etmiyordum doğumdan sonra bir tane daha çıktı sende çokmuydu
Sadece smear testi değil de hpv testi de yapılmalı onun için. Ben gebelik öncesi aralık ayında smear yaptırdığımda bir problem yoktu. Sanırım gebelikten 2-3 ay sonra çıktı. Önce uzun süre çoğalmadı ardından çoğalmaya başladı. Parça alınacaktı 36.haftada ama görüntü tamamen siğil gibi olduğu için riske atılmadan sez. oldum.

Molluscum benimki, doktor eğer tekrar çıkarsa iyice sertleştikten sonra elinle sivilce gibi sık dedi. İçinden beyaz irin gibi bir şey çıkarmış ve gidermiş.

Benim bebeğim gündüzleri doğru dürüst uyumuyor. Sadece ayakta sallayarak. Bırakırsam hemen uyanıyor bırakmasam da en fazla yarım saat.

Ayy ayakta sallamak demişken, benimki günlerdir uyumuyor. Dedim herkes ayakta sallayınca rahat edersin diyor, bir dene bakalım. Birkaç gün denedim. Sonuç, daha çok ağlayan bir bebe
Benim bebeğim gündüzleri doğru dürüst uyumuyor. Sadece ayakta sallayarak. Bırakırsam hemen uyanıyor bırakmasam da en fazla yarım saat.

Kızlar park yatak alanlar bana marka model söylermısın ses yapmayan guzel bir marka . Baby plus ve prego düşünüyorum ama bılemedim.
Bizde yoyko var memnunum. Özellikle üzerindeki alt açma bölümü çok konforlu oluyor. Cibinliği var ben kullanmıyorum. Dönencesi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…