2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ben berbat haldeyim asla uyumuyor ayakta anca yarım saat. Önceden mamayıda normal yerdi acıkınca artık mama uyku hepsi kavga dövüş haline geldi. Sürekli ağlaması cabası
Sen bunlar yaşanırken stres yapıyor musun kendine ? Annenin stresli olması bebeği çok etkiliyor anne ne kadar sakinse bebekte o kadar huzurlu oluyor. Bizimki uyumayınca bende onla sohbet ediyorum egzersiz yaptırıyorum arada evi dolaştırıyorum balkona çıkartıyorum hava aldırıyorum. Sende eğer stres yapıyorsan sakin kalmaya çalış bi ara çok stresliydim çocukta çok gergindi mesela anlaşılıyordu. Geceleri uyuyor mu peki ? Bizimki şu aralar geceleri biraz daha iyi

Ben 5 pastil emdim valla ondan da bir şey olmaz herhalde o kadar pimpiriklenemicem pastil kullanma onu kullanma su bile geçmedi boğazımdan, ölelim mi ne yapalım bizde de ondan vardı ama bitmişti yetişkin versiyonunu aldım bugün yutkunabiliyorum ama hala acıyor

Bugün Playland a gittik burda da buldu kızım eve geldik büyüğünü küçüğünü sırayla duşun altında yıkadım. Bebişi de orda yıkadım, ben maksimum bir ay daha kullanırım küveti

Herkes uyku problemlerinden bahsetmiş bizde de aynı durum söz konusu gece uyutmak mesele oldu artık. Uykuyla ve benle kavga ediyor bir de aşırı huysuz neredeyse her uykusundan ağlayarak uyanıyor

Peki ya şu 4. Ay uyku gerilemesi hakkında düşünceleriniz nedir ayvayı yermiyiz
Bizim hep geride olduğu için çok sıkıntı çekmem diye düşünüyorum ama şu ara aşırı bi huysuzluk var uykusundan ağlayarak kalkıyor zor emiyor zor mama yiyor. Öyle şebeklikler yapıyorum ki alt komşum evde maymun besliyoruz sanacak. Onunda bende kalır yanı yok gerçi onunda bana sesleri geliyor bide bugün ikizleri olduğunu öğrendim. Çok sabır çok

Atak haftasındayken benim kuzumda böyle oluyor ya belki ataktadır seninkide

Gece uykusuna kaçta geçiyor kızlar. Bizim gece uykusuna 11 de geçiyor çok geç bir saat ama erkene alıştırmıyorum bir türlü. Erken uyuttuğumda ki her zaman uyumuyor hemen ağlayarak uyanıyor. Uykusu var uyumak istemiyor hatta bazen.

Geceler gündüzlere göre daha iyi

Akşam 7de besleyip uyutmaya çalışıyorum ben, güne erken başlıyor ama böyle olunca da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…