2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Canım kulak temizliği küçük insanlar ya
Bizden daha hızlı kulakları temizlik istiyor tırnakları uzuyor anlamış değilim

Kulaklarinin arkası kulak iç kıvrımları silinmek kurulanmak nemlenmek istiyor

Kulağının içiyle oynamamak lazım dışına çıkan kiri alman yeterli
Arada agznin icini steril gazlı bezle siliyorjm oda bakım istiyor

Yarı uykuluyken cuk cuk emiyorlar valla meme reddinde de acıkınca emiyorlar bence ya sa mecbur kalınca artık dert etmiyorum sadece yoruyor beni. Ayağa kalk memeyi tuttur sallan filan inşallah 5. Ayda rahatlayacağız iyice
5. Aya gelene kadar beni emmeye emmeye sütler tamamen gidecek diye çok korkuyorum ve üzülüyorum. Gün içinde hiç düzenli sağım yapmaya vaktim kalmıyo beni en çok yıpratan şu emme reddi ve süt azlığı oldu. Emzirmeyi de o kadar sevdim ki

Canım giyilebilir sağma makinası alabilirsin ben öyle yaptım o kadar rahat ki

Canım aralıklı teklif et memeyi ..çok uykusu varsa çok açsa emzirmek sıkıntılı..
İlgi sevgi konuşmak ta isterler büyüyorlar sadece açlık değil dertleri..
Memeyi farklı şekillerle sun yatirarak okşayarak çıplak müzik tingirtisi kendin cikar ağzınla kuş sesi taklidiyle ver..
Bir müddet sonra meme reddini bırakıyorlar da
Merak etme akışına birak

Birde kimi bebek kokuya duyarlı olurmuş farklı bir koku olmasin üstünde

Tırnaklarını haftada 2 kere kısaltıyorum. Kulağını da banyo sonrası temizliyorum, arkasını da kurulayıp kremle nemlendiriyorum. Ağız içini de ara ara karbonatlı suyla siliyorum. Aklıma şimdilik gelen özbakım rutinlerimiz bunlar

Meraklı boncuk göz bizimkide

Daha yerinr koyarken ağlama numarası yapıyor kaldırınca hemen susuyor..etrafa bakmayi suzmeyi bayılıyor yaa

Kendimize böyle bakım yapamıyoruz

Hele karbonatin tadına bakmasi yok mu sapirdata şapirdata mayhoş bir surat ifadesi

Bence meme reddi gelişimsel bir şey ben ikisinde de yaşadım ikisinde de emzik bile vermedim. Biberonu ilk bir ay kadarken verdim ikisine de süt sağıp ama olacaksa oluyor Bade de daha kısa sürmüştü bunda çok daha uzun sürüyor. Aç olsa kesinlikle ağlardı bence artık o aşamaya gelmişlerdir herhalde. Bence mecbur kaldıkça emecek başka şansı yok çünkü ama bilmiyorum ki canım ben hiç mama vermedim. Öyle ya da böyle emdiler reddede reddede
Ah canım ya kıymamam en güzel sütün artması bence uyumak, her gün duş almak ve su içmek. Ama diğer taraftan genetik faktörler mi bebekten mi bende anlamadım İnşallah gitmez sen stres yapma öyle ya da böyle geçecek bugünler

Annemin iki öğüdü var çocuk yüzünden birbirinizle tartışmayın ilerde sizi bile beğenmeyecekler
Diğeri sütüm gelmiyor yok grip oldu yok şöyle diye dertlenme öyle ya da böyle büyüyecekler. Sen üzüldüğünle kalacaksın. Gerçekten öyle akışa bırakmak lazım elimizden geleni yapıyoruz, gönlümüz rahat öyle yanda böyle büyüyorlar

Her şeyi deniyorum ama kafasını geriye doğru öyle ittiriyor ki kolum acıyor resmen. Kafası terliyor sinirinden ağlamasından bende zorlamıyorum daha çok soğumasın diye. Gece sorunsuz emiyor o da yarı uykulu oluyor. Umarım atlatırım bu zamanları doya doya emzirirm kızımı

Genetik olduğunu düşünüyorum ya anneminde böyleymiş ikiziminde böyleydi ne güzel söylemiş anneciğin gerçekten öyle akışına bıraksam her şey daha kolay olacak

Kızlar ağlatmayın diyorlar zaten. Ben o kadar takılmıyorum günde bir kaç sefer sıkılana kadar koyuyorum. Bu ara aynaya aşık olduğu için uzun kalmaya başladı. Amaan illaki güçlenecekler

Ya işte benım gun içinde ona ayıracak 1 saatim oluyo, yemek ev işi vsvs.. Sonra Eymen gelınce tumden kilit, o yuzden o 1 saati uzatmak istiyorum.. Oyun halısı vsvs 1 saati tamamlıyorum ama karın üstü artmıyor, bide kafası yamuk ya tortikollis olmasın diye karın üstünü arttırmam lazım.. Ben gun içinde sürekli Bi sekılde ilgili olamıyorum, o yuzden karın üstü onemlı bnm için

Gazdan da yapıo olabilir, bu ara bizimki de memeyi agzına verınce böyle tiksinio gibi yuz ıfadelerı oluyo

Yarı uykuluyken cuk cuk emiyorlar valla meme reddinde de acıkınca emiyorlar bence ya sa mecbur kalınca artık dert etmiyorum sadece yoruyor beni. Ayağa kalk memeyi tuttur sallan filan inşallah 5. Ayda rahatlayacağız iyice

Rahatlık demişken şunu Bi izleyin yav

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…