2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Alyaliya seni göremedim bir süredir. İyi misin? Bebek hastaydı toparlayabildiniz mi?
Anneme geldim çok fırsat bulamadım ama herşeyi okudum. Bebeğim çok şükür toparladı şu an ikisinin de bir sıkıntısı yok. Ara ara burnu tıkanıyor açıyorum hemen. Bi de çok fazla salyası akıyor eli hep ağzında elini emiyor. Üstü başı ıslanıyor devamlı. Sanırım dişi çıkacak ablası ek gıdaya 4 dişle başlamıştı Bunlar dışında koliği gazı devam ediyor. Kucaktan inmiyor ve doğru düzgün uyumuyor. Ama geçecek bu günlerde. Tek tesellim de bu.

alfacol yazmıştı
[/QUOTE]
Ben yanlış yazdı sanmıştım çünkü baktım tablet gibi birşeydi yanlış bakmadıysam eğer. Araştırayım biraz.

Canım benim kızınki de böyle hep 40 ları buluyordu 4 gün inmedi. 37,5 oluyor sonra aniden geri çıkıyordu. Crp 3 kaç fazlaydı. Doktor birkaç virüs aynı anda saldırmıştır büyük ihtimal Corona dedi.10 gün antibiyotik kullandı.şimdi daha iyi ama iki hafta olmasına rağmen hala burnu akıyor. Çok geçmiş olsun antibiyotiği kullanmaktan başka çare yok. Bize de günde üç kez ibupren Zero ve günde iki kez antibiyotik vermişti. İbupren Zero iyi gelmişti.

Benimde geçmezse bende gidicegm masaj falan yapıyorum bakalım size de geçmiş olsun canm

Çook geçmiş olsun
Ay evet diş geliyor olabilir. Bizde de eller hep ağızda ama salya yok henüz. Minik köpükler var

Kızlar sizin bebeler de böyle kıpır kıpır mı eli kolu durmuyor böyle bişeye heyecenlanırsın ya öyle kuş gibi çırpınıyor
Hemde ne hareketlilik zaten emmeyi sevmeyen bebem ilgisi dağıldığı için artık hiç emmiyor biri konuşsun biri geçsin yanımızdan memeyi bırakıp kafasını çeviriyor bakmak için

Ya kızlar sabit bir doktorunun olmaması ne kötüymüş sağlık ocağındaki hemşire bıngıldağı küçülmüş ama normal ölçülerde dedi valla kafam iyice bulandı benim ya zaten gittikçe küçülmeyecek mi bu anlamadım sabit bir doktora devam edin dedi ama gel gelelim 3 doktor gezdik yüzümüz gülmedi hiç birinde

Hemde ne hareketlilik zaten emmeyi sevmeyen bebem ilgisi dağıldığı için artık hiç emmiyor biri konuşsun biri geçsin yanımızdan memeyi bırakıp kafasını çeviriyor bakmak için
Ayy o bizdede çok var kafasını zorla çeviriyorum ama yok sesler ve diğer şeyler memeden cazip geliyor

Coronada hiç ateş çıkmamıştı bizde onu da oldu ilaçsız geçti o bu sefer çok kötü aferinle 24 saate bir kullanılan antibiyotik verdi. Saat 17 00 de vericem işte Çok sağol inşallah geçer akşam bir kez daha götürmeyi düşünüyoruz ateşten çok korkuyorum ben bebeği emzirmeme bile izin vermiyor bir kucağımda o bir kucağımda bebek emzirmeye çalışıyorum. Asla bir şey yapmak istemiyor hep kucakta olmak istiyor

Influenza da da dirençli ateş oluyor ama onun şurubunu kullanır kullanmaz iyileşme oluyor.Beta virüsünde de idrarda koyulaşma oluyor ama işte hepsinin testi var. Testsiz ne desek boş. Mutlaka doktora götür. Benim kızıma serum bağlanmıştı onunla baya rahatlamıştı

Evet evet ben yetişkin halimle 2 kutu antibiyotik bitirdim geçmedi influvir mi bi ilacı var içtim geçti hemen götürelim akşam acile bakalım ne diyecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…