2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Aklıma takıldığı için soruyorum isterseniz cevaplamayin ben vajinal doğum olsun diye istiyordum mecbureb sezeryan oldum. Sizin iki hamilelik yakın ikisi de sezeryan mi? Yakın olması sıkıntı yaratıyor mu? Ya da ne kadar geçmesi gerekiyor?

Tamam canm teselli oldu bana söylediğinn inşallah işe yarar ileride o kadar para verdik bu zımbırtılra dediğini de uygulacam

Onun ilki vajinal doğumdu yanlış hatırlamıyorsam. En az iki yıl beklenmesi öneriliyor ilk sezaryenden sonra.

Kızlar Badiş bugün öğlen 45 dk uyumasına rağmen akşam 19 da beni uyut dedi ilk kez. 20 00 de baktım temassızla 39 eşim kaptığı gibi götürdü. Ben ağlıyordum evden çıkarken anne ağlanacak bir şey yok gelicem hemen, beni bırakmıcaksın dimi dedi içim eridi ya. Serum takıyorlarmış ateşe direnci olduğu için muhtemelen influenza testte almışlar. Bütün yorgunluğum gitti gelsin diye bekliyorum şimdi, gerçekten çocuklar hasta olmasın

Ah bade kuşum ya çok üzüldüm umarım influenza değildir ve umarım eve çok iyi döner

Bak dediği gibi ağlanacak bir şey olmayacak ve hemen gelecek inşallah

Yani aslında gece panik yapıp acile gideceğine şimdi asmye gitsen daha iyi bence. Ama tabii durumu kendin de değerlendirebiliyorsundur belki daha önce yaşadığın için.

Aynen önceden basıma geldıgı için tecrübeliyim, keske olmasaydım orası ayrı mevzu
Cok dolu burnu ya, sürekli çekiyorum hayır cocugun burnunu cekecem diye uyku uyuyamıo banyo yaptrdm, aşıdan snra bugun olması gerekıodu, kirleri kabarmıştı, banyo iyi geldi, bayagı uyudu öyle.. Horluyor gibi nefes alıyor.. Ay valla ilaçsız atlatırsam şunu Baska bişey istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…