2 aylıkken başladı bizimki ağrılara bugulara şimdi ağzıyla puuuu yapmayı öğretiyoruz hareketi betimleyemedimKonuşmaya çalışıyor mu bebişleriniz
3.ayimizi karşılarken durumlar nasıl sizde kızlar
Bizimki 50. Gününde agu ve auu demeye başlamıştı şu an kahkaha atmayı kitaptaki ve kartlardaki şekilleri incelemeyi ve sevdiği şekillere sesli şekilde tepki vermeyi öğrendi, bir de kavrayıp sallamayi yapıyor ama bizim o kadar uykusuz saatlerimiz oldu ki sürekli ama sürekli bu etkinlikleri yaptırdığımız için bence erken öğrendiKonuşmaya çalışıyor mu bebişleriniz
3.ayimizi karşılarken durumlar nasıl sizde kızlar
Evet canım bir iki kez o kriz anlarında idrarını yaptıktan sonra rahatlıyor ağlaması kesiliyordu sonra daha çok dikkat etmeye basladiin cisli bezin çok geceler daha çok uyuyor du ben aslında kum döküyor diye düşündüm çünkü idrarın rengi bazen çok koyuydu sende bı baktır ama bence bir yeri agrimayan bebek ağlamaz kendi kızımdan öğrendimAh ah ah gerçekten okurken kendim yazıyormuş gibi okudumbak bir tek o bakılmadı bizde ben bunu bi doktoruma danışacagim çok teşekkürler peki bir belirti var mıydı enfeksiyon ile ilgili çünkü bununla ilgili hiç bir fikrim yok. Yani idrar yolu enfeksiyonu idrarda herhangi bir belirti veriyor mu az ya da çok yapmak gibi ne bileyim kabızlık gibi ?
Of benim de öyle illa beni istiyor ne olacak böyle ve niye böyle bir anda döndü bize
Anladım canım çok teşekkürler yarın gidicem doktoraEvet canım bir iki kez o kriz anlarında idrarını yaptıktan sonra rahatlıyor ağlaması kesiliyordu sonra daha çok dikkat etmeye basladiin cisli bezin çok geceler daha çok uyuyor du ben aslında kum döküyor diye düşündüm çünkü idrarın rengi bazen çok koyuydu sende bı baktır ama bence bir yeri agrimayan bebek ağlamaz kendi kızımdan öğrendim
İnşallah canım Allah bütün bebisleri korusun ağrı sızı vermesinAnladım canım çok teşekkürler yarın gidicem doktora
Merhaba ilacı tam olarak neydi? Benim kızımı tarif ettin çünkü. Biz idrar örneği alamamıştık ama benimEvet canım bir iki kez o kriz anlarında idrarını yaptıktan sonra rahatlıyor ağlaması kesiliyordu sonra daha çok dikkat etmeye basladiin cisli bezin çok geceler daha çok uyuyor du ben aslında kum döküyor diye düşündüm çünkü idrarın rengi bazen çok koyuydu sende bı baktır ama bence bir yeri agrimayan bebek ağlamaz kendi kızımdan öğrendim
Merhaba ilacı tam olarak neydi? Benim kızımı tarif ettin çünkü. Biz idrar örneği alamamıştık ama benim
Kızımında idrarı koyuydu.Hala hiç durmuyor hep sancılı.
Ben hiç cesaret edemem hala aynıyım büyük kızımda da asla yanımda yatırmadım hep beşiğine koydum o korkuyu aşamam sanırımBenim bebekle aynı yatakta yatmaktan çok korkmam bu konuda işe yaramış o zamantek tük sabahları aldım yanıma o kadar
Kullandım canım maalesef bizde işe yaramadı içinde passiflora var ilk gün uyku yaptı gaz çıkarmadı ama uyudu .2. Gün hiçbir etkisi olmadı ne uyudu ne gaz çıkardı .Benimki kolik hiçbir damla etkili olmadı sadece nurs harvey colex şurup aldım doktorun da önerisiyle o kriz anlarında sakinleştirdi ve çok az gaz çıkarmasını da sağladı.Diğerleri hiçbir işe yaramadı bizde.Zamana bıraktık artık ben de gün içerisinde hiçbir şey yapamıyorum eşim gelene kadar çocuk çoğunlukla kucağımda hatta o da yetmiyor hafif zıplatarak gezdirmemi istiyor omuz kalmadı bende deAy kızlar ben artık bunalıma giriyorum yeter bu kadar dayandığımyahu gittikçe düzene girmesi gerekmiyor muydu bu bebelerin ? Benimkinde düzen diye bir şeyin d'si yok. Zaten normalde de uyumuyordu da 2 gündür tam 15 dakikada bir uyanıyor tekrar uyutuyorum yine 15 dk sonra... 2 gündür anam ağladı benim omzum sporculuktan kalma sakat, yukarı kaldirmakta bile zorlanıyorum. Hele şimdi yerinden bile oynatamiyorum sürekli pispis yap yatır kaldirdan. Sizce ben nerde yanlış yapıyorum ya ? Gazi yok altı temiz, tok ee ne bu çocuğun derdi sakinleştirici bitkisel şurup gaz damlasi vardı onun saati gelip icirdigimde biraz da olsa (1 saat ) ben nefes alabiliyordum artık o da etki etmiyor. Şimdi mommys bliss aldım inşallah bi gelebilirse o damlaya baslycam aranızda kullanan var mı ?
Ben büyük oğlumda kullanmıştım, iyi gelmişti koliğine. Kızıma da aldım ama o kolik değil sadece çok geç geçiyor gece uykusuna. Açıkçası hiçbir etkisi olmadı hatta ters etki yaptı gibime geldi bıraktım. Sahte olma ihtimali yok her zamanki eczanemden aldım niye öyle oldu anlamadım. En fazla 1 ayın kaldı ama azıcık daha dayanacaksın mecbur. Allah yardımcın olsun.Ay kızlar ben artık bunalıma giriyorum yeter bu kadar dayandığımyahu gittikçe düzene girmesi gerekmiyor muydu bu bebelerin ? Benimkinde düzen diye bir şeyin d'si yok. Zaten normalde de uyumuyordu da 2 gündür tam 15 dakikada bir uyanıyor tekrar uyutuyorum yine 15 dk sonra... 2 gündür anam ağladı benim omzum sporculuktan kalma sakat, yukarı kaldirmakta bile zorlanıyorum. Hele şimdi yerinden bile oynatamiyorum sürekli pispis yap yatır kaldirdan. Sizce ben nerde yanlış yapıyorum ya ? Gazi yok altı temiz, tok ee ne bu çocuğun derdi sakinleştirici bitkisel şurup gaz damlasi vardı onun saati gelip icirdigimde biraz da olsa (1 saat ) ben nefes alabiliyordum artık o da etki etmiyor. Şimdi mommys bliss aldım inşallah bi gelebilirse o damlaya baslycam aranızda kullanan var mı ?
Hoplamak istemesi bizde de var, kolik bebekler ritmik ve hareket halinde olmayı istiyor zaten maalesefKullandım canım maalesef bizde işe yaramadı içinde passiflora var ilk gün uyku yaptı gaz çıkarmadı ama uyudu .2. Gün hiçbir etkisi olmadı ne uyudu ne gaz çıkardı .Benimki kolik hiçbir damla etkili olmadı sadece nurs harvey colex şurup aldım doktorun da önerisiyle o kriz anlarında sakinleştirdi ve çok az gaz çıkarmasını da sağladı.Diğerleri hiçbir işe yaramadı bizde.Zamana bıraktık artık ben de gün içerisinde hiçbir şey yapamıyorum eşim gelene kadar çocuk çoğunlukla kucağımda hatta o da yetmiyor hafif zıplatarak gezdirmemi istiyor omuz kalmadı bende degündüz uykumuz 10-15 dk her seferinde gazdan uyandığını düşünüyorum.keyfi yerinde olunca masajını bacak hareketlerini yapıyorum ama gazı fazlalaşınca o hareketlere de izin vermiyor sadece kucakta gezme Görenler bana sabır diliyor artık ağlamasına komşu bile kapıya geldi ama elimden pek de bir şey gelmiyor.Onun da gazı vardır ve çıkartamıyordur diye düşünüyorum.
AminBen büyük oğlumda kullanmıştım, iyi gelmişti koliğine. Kızıma da aldım ama o kolik değil sadece çok geç geçiyor gece uykusuna. Açıkçası hiçbir etkisi olmadı hatta ters etki yaptı gibime geldi bıraktım. Sahte olma ihtimali yok her zamanki eczanemden aldım niye öyle oldu anlamadım. En fazla 1 ayın kaldı ama azıcık daha dayanacaksın mecbur. Allah yardımcın olsun.
Ahahah evet kesinlikle aynı. Pera sürekli dokunmak istiyor artık farketti iyice.
Bızımde kac gundur gecmeyen çapak problemı var ama çapak hastalık değil korkma. Bugun gıdıcem cunku masaj filan işe yaramadı çocugun. Aylık kontrolu cumaya gıdecktım gözü için bugun gıdıcem zaten göz muayenesıde olacaktı ıkısı bır arada yaparımHayırlı geceler kızlar inşallah güzel bir gece geçirirsiniz sabaha güzel uyanırsnz
Bişi sorucm da dünden beri oğlumun sol gözünde sürekli yaş akıyor çapak oluyor acaba hastami oluck normal mı bu durum ne yapmalıyım doktora görünelimmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?