2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ah bade kuşum ya çok üzüldüm umarım influenza değildir ve umarım eve çok iyi döner
İnfluenzaymış tahmin ettim ama ya boşuna iki kez antibiyotik verdim kolay kolay ateşlenmezdi hatta kolay kolay hasta olmazdı. Umarım Umay a geçmez ben boğaz ağrısıyla atlattım galiba

İnfluenzaymış tahmin ettim ama ya boşuna iki kez antibiyotik verdim kolay kolay ateşlenmezdi hatta kolay kolay hasta olmazdı. Umarım Umay a geçmez ben boğaz ağrısıyla atlattım galiba
Bence sen yine de çocukları yan yana getirme

Ya bu ara çok huysuzlaştı neden olabilir? Uyku moduna geçmek istemiyor ağlıyor sürekli. Kolumda yatırarak uyutuyorum koluma yatırdığım an kıyameti koparıyor normal zamanda da durmuyor hep kucağımda gezecek. Dışarı çıkıyoruz ya mesela hiç sıkıntı yok gezsin yeterki ya baya yoruyor beni 10 gündür falan. Belim kollarım koptu artık. Büyüdükçe düzelmiyor muydu?

Evet korumaya çalıştım ama bugün geldiler mecbur biraz umarım geçmez eczanede ilaç kalmamış herkes influenza herhalde
Bize doktorumuz daha influenza değilken şurubu yazıp aldırmıştı. Elinizde bulunsun çok fazla salgın var sonra sıkıntı yaşarsınız demişti. Gerçekten de aldırdığı hafta influenza olmuştu benim kız. Erken içirdiğim için çabuk toparlamıştı. İnşallah seninki de çok iyi olacak merak etme

İnşallah canım benim bulamamışlar ilaç yarın ben bulsam artık buz gibi olmuş ama serum çok iyi gelmiş çok şükür

Annelik duygusu çok değişik ne kadar bizi yordamlarda en ufak birleyse pişman oluyoruz aklımız çıkıyor gelsin herşeyi yapsın yeterki iyi olsun diyoruz iyiki varlar inşallah hemen iyileşir bade kuş

Bizde hastaneye geldik, uyku uyuyamadı Bı sure, öksürük arttı, emme iyi, sosyallik vardı.. Ama yınede getıreym dedım.. İyiki getirmişim, gogus kafesını saydı doktor, tam anlayamadım ama hafif gibisinden bişey dedi, burnunu cektı Bı aletle, yalnız ben daha cok sümük cıkarıodum.. Hava verdiler, yarım saat sonra getırın dedıler.. Sanrm ona göre yatış veya degıl karar vercekler.. Ama daha iyi oldu gibi, nefesi fılan duzeldı gibi Allahm ınsallah yatış demeden evımıze dönerız evde bakarım ben ona guzelce

Bu sene ben şoklardayım.. Eymende de ateş olmazdı.. Ya hadi ilk senesi desem o da degıl, gecen sene de okula gitti.. Hastalıklar Bi tuhaf, yada Eymen daha yenı yenı degısık virüslerle karsılasıo

Eve dönüyorz, rahatlamış dedi doktor.. Ben dedm Kı kötüleşirse siz ilacını yazsanz ben evde havasını versem fılan, cok kucuk oldugu için onu yapamıyoruz, kötüleşirse yine getirceksnz dedi..
Yalnız iyiki götürdüm, yarın eşim avr yakasında gidip çalışcaktı, tek basıma halledemezdm destek olan kimsem de olmadıgı için sefil olurduk

AdChoices
ADVERTISING
AdChoices
ADVERTISING​
geçmiş olsun çok zor gerçekten, benim bebekler 1. Ayından beri hasta 2 keez antibiyotik ve havalarla evde tedavi oldular yatışa gerek görülmedi hiç belkide o noktaya gelmedi ilaç verselerdi iyi olurdu aslında ama sen duruma göre takip edersin inşallah gerek kalmaz
Biz geçirdiğimiz o hastalık sürecinde kız kardeşim yurtdışına abimlere gitti annem çalışıyor kadın işten çıkıp gelip yemek yaptı o olmasaydı napardık bilmiyorum ona bulaşmadı çok şükür ağır bi hastalık geçirmişti demekki o atlatmış yoksa 5 imizede bulaşan onada bulaşırdı ama sefil olduk gibi bişey babaanem halime üzülmüş anneme bırak işi o kızınn yanına git ne yapıcak 3 çocukla hasta yatıyo kardeşim için gidicek zamanımı buldu falan demiş sağolsun aradılar ettiler hep ne yaşadık ne geçirdik bilmiyorum ama domuz gribinede benziyordu Allahım bidaha yaşatmasın kimseye yaşatmasın

Çok geçmiş olsun canım ya şükür yatışa gerek olmadan evinize dönmüşsünüz hiç bir bebişimiz hasta olmasın artık

Günaydın. Evet artık bebişler hasta olmasın Annem özellikle migrenim tuttuğunda derdi kızardım. Ama içten söyleniyormuş anladım. "Sana gelen bana gelsin, sen iyi ol" der hep aslında bize de gelmesin, geçsin gitsin ki bizde iyi bakabilelim hepsine

Hastalık konusunda o kadar hassas davranıyoruz ama insanların tavırlarına o kadar sinir oluyorum ki bazen. Dün kayınvalidem uğramıştı bebeği görmeye iki üç hafta önce bi hastalık geçirmişti iyileşmiş öyle söyledi. Evdeyken bir iki kez öksürdüğünü duydum sonra kucağına almak isteyince haliyle vermek istemedim, anne öksürüyorsun bak vermiyim diyorum yok ben öksürmedim diye inkar ediyor, sonra da insan öksürür ne var bunda hasta değilim ki diyor. Elimden zorla aldı resmen. Bebeğim ağlamaya başladı hemen geri verdi. “Kucağına alma, öpme, dokunma, bu bebek bizi tanımayacak” dedi ya kadının derdine bakar mısınız iyice sinir oldum.

Al_pi dün bebeği doktora götürmüştün ne dedi çapak için?
Masaj önerdi damla verdi aynı zamanda burnunada sf uygula bunlar baglantılı dedi. Önce temız bır suyla pamukla sil ardından masaj ardından damla .
Rota virüsünüde yaptı hastane kendi eczanesınden aldırdı 1500 ödedik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…