2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272

Destek olan yoksa zor bencede.. Bizde gecen haftalarda oyleydık, Bi halimizi soran bıle yoktu, kendı annemde dahil sormadı bıle napıosun dıye anca iş sonrası gezmelere gider, hepımız hastaydık, eymene ates dusurucu verecek takatim bile yoktu valla bu kış yasadgmz seyler ne, izah edemiyorum

Çok geçmiş olsun canım ya şükür yatışa gerek olmadan evinize dönmüşsünüz hiç bir bebişimiz hasta olmasın artık

Gercekten cocuklar bebekler hasta olmasın takır takır öksürüo ya gece verdıklerı ılac rahatlattı, oyle guzel uyudu, bugun inşallah yıne guzel gıder.. Gece de en son gece 3te cektım burnunu sabahta 6 da, bide demın cektım, artık sureklı cekerım bugun sanrm, bıldgn horlama sesi ya

Burnu dolu ya sina nın, gözünden de yesıl capak akıyor, dedıgı dogru galıba, bizede göz için damla verdi.. Bnde dun kendı aklınmca sf sıkarak sildim hep

Burnu dolu ya sina nın, gözünden de yesıl capak akıyor, dedıgı dogru galıba, bizede göz için damla verdi.. Bnde dun kendı aklınmca sf sıkarak sildim hep
Göz doktoruna gıttım ben o dedi serçe parmagını göz cukuruna getırıp 10 kere it çek yaptırıyor bize dene istersen . Göz pınarları tıkanmıs damlada sıksan ac ki ıcıne gıtsın dedı .

Göz doktoruna gıttım ben o dedi serçe parmagını göz cukuruna getırıp 10 kere it çek yaptırıyor bize dene istersen . Göz pınarları tıkanmıs damlada sıksan ac ki ıcıne gıtsın dedı .
Aynı masajı bize de önermişti. Bide çukurdan aşağı doğru hafifçe basmamı

Kızlar çalışmayan anneler şu ptt ye yatan parayı alan var mı ? Benım e devlette şahış ödemesınde görünmüyor .

Kızlar çalışmayan anneler şu ptt ye yatan parayı alan var mı ? Benım e devlette şahış ödemesınde görünmüyor .
İşgörmezlik-analık ödemesi ise aldım ben. Bende de görünmüyordu muhasebeyi aradım. İşlem yapacakmış ınutmus. Yaptı. 2 gün sonra yattı ödeme.

Al_pi dün bebeği doktora götürmüştün ne dedi çapak için?
Bende dün aile hekimine gösterdim benim oğlumun da gözü çapaklanyodu doktor kızarıklık yok dedi bezle günde 4 5 defa masaj yap dedi kızarıklık olursa göz doktoruna götürürsn bebeğin küçük damla veremem dedi

Aa bızım kendı doktorumuz damla yazdı göz doktoruna gıttık oda damla yaZdı kendı doktoruda göz doktorunun önerdıgını alın dedi. Bence senınkı korkmus damla vermeye.

Aa bızım kendı doktorumuz damla yazdı göz doktoruna gıttık oda damla yaZdı kendı doktoruda göz doktorunun önerdıgını alın dedi. Bence senınkı korkmus damla vermeye.
Alpi markası netire mi damlanın

Benim hesabım aktif di direk oraya yatti pttye gitmedim ben bütün paralarm hesabıma yatti
Ya bende hesabımı tanımladım ama hesaba yatanda yok msj gelmedı maıl gelmedı.
Ya bende gideyim ya ozman göz doktoruna damla versinler çünkü masajla geçecek gibi değil
Git çünkü dedi ilerlerse acılması daha zor baska damla verecgız 15 gun sure verdı bıze işte. Bence aksatma önemli küçük şeyler aksatınca büyüyor bebekelrde malesef ben 3 gun bekledım yok 4. Gun gıttım gözü acılmıyodu çapaktan

Ben aldım alpi.. Ödeme aşaması yazınca gidip çekebiliomussun, bana da true dedi.. Çok bişey degıl ama yine de beleşin tadı bi başka oluyo eşime yatan sgkdan onu da cektık, o da 520tl gibi bişey.. İkisi de ptt den cektık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…