Sana nıye 520 eksık birsey mi dogurdunBen aldım alpi.. Ödeme aşaması yazınca gidip çekebiliomussun, bana da true dedi.. Çok bişey degıl ama yine de beleşin tadı bi başka oluyoeşime yatan sgkdan onu da cektık, o da 520tl gibi bişey.. İkisi de ptt den cektık
Aynı masajı bize de önermişti. Bide çukurdan aşağı doğru hafifçe basmamı
Aa bızım kendı doktorumuz damla yazdı göz doktoruna gıttık oda damla yaZdı kendı doktoruda göz doktorunun önerdıgını alın dedi. Bence senınkı korkmus damla vermeye.
Ya bende gideyim ya ozman göz doktoruna damla versinler çünkü masajla geçecek gibi değil
Benım dogdugu gün topuktan kan aldıklarında göz yaşı döktü. Sonra aşılarda çok ağlayınca. sonra birden göz çapaklanmaya başladı. Doktor tıkanıklık var dedi. Hiç sormadı ama göz yaşı döktümü hiç diye.Kızlar berikko nun hastalık kaynaklı galiba ama sizinki kanal tıkanıklığı kaynaklı çapaklanma mıydı?
Bizde çapaklanma yok ama bebişin göz yaşı akmıyor. Yani çok ağlayan bir bebek değil ama ağladığında da yaş görmedim hiç (acaba yeterince uzun ağlatmadım mı)
Doktora gözyaşı kanalı tıkalı olabilir mi diye sordum, tıkalı olsa tam tersi akıntı ve/veya çapaklanma olurdu dedi. Ama gözyaşı kanalı tıkanıklığına bağlı olan çapaklanma en baştan (yani yenidoğanken falan) olan bir şey mi acaba, yoksa her an olabilir mi?
Kızlar bir yakınım İstanbul’da tüp bebek için doktor ve hastane tavsiyesi istiyor. Kendi uzunca araştıracak ama verebileceğiniz isim var mı
Valla bu sene olmadığımız şey kalmadı ilk rsv sonra covid en son influenza. Bebek için en kötüsü rsv ydi. Bade içinde influenzaBu sene ben şoklardayım.. Eymende de ateş olmazdı.. Ya hadi ilk senesi desem o da degıl, gecen sene de okula gitti.. Hastalıklar Bi tuhaf, yada Eymen daha yenı yenı degısık virüslerle karsılasıo
Bizim üçüncü ay kontrolünde oldu o zaman başladı damlaya. Göz yaşı akıyor ama akıntı ve çapak da var.Kızlar berikko nun hastalık kaynaklı galiba ama sizinki kanal tıkanıklığı kaynaklı çapaklanma mıydı?
Bizde çapaklanma yok ama bebişin göz yaşı akmıyor. Yani çok ağlayan bir bebek değil ama ağladığında da yaş görmedim hiç (acaba yeterince uzun ağlatmadım mı)
Doktora gözyaşı kanalı tıkalı olabilir mi diye sordum, tıkalı olsa tam tersi akıntı ve/veya çapaklanma olurdu dedi. Ama gözyaşı kanalı tıkanıklığına bağlı olan çapaklanma en baştan (yani yenidoğanken falan) olan bir şey mi acaba, yoksa her an olabilir mi?
Sana nıye 520 eksık birsey mi dogurdun560 ikinci cocuga dıgerıde 400 degıl mı ? Kızımda küpe almıştım bundada öyle yapcam hatıra
Kızlar berikko nun hastalık kaynaklı galiba ama sizinki kanal tıkanıklığı kaynaklı çapaklanma mıydı?
Valla bu sene olmadığımız şey kalmadı ilk rsv sonra covid en son influenza. Bebek için en kötüsü rsv ydi. Bade içinde influenzainşallah sondur bu artık kollarım omuzlarım tutmuyor öyle bir ağrı bende de muhtemelen bende influenza oldum. Boğaz spreyi sıka sıka ayakta durmaya çalışıyorum
Tamam canm çok teşekkür ederimYa bende hesabımı tanımladım ama hesaba yatanda yok msj gelmedı maıl gelmedı.
Git çünkü dedi ilerlerse acılması daha zor baska damla verecgız 15 gun sure verdı bıze işte. Bence aksatma önemli küçük şeyler aksatınca büyüyor bebekelrde malesef ben 3 gun bekledım yok 4. Gun gıttım gözü acılmıyodu çapaktan
Benimde hiç gözyaşı yoktu akmıyordu bi anda oldu işte canm bazıları yenidoğan iken oluyor bazıları sonradan oluyor kanal tıkanıklığı açılıyormusKızlar berikko nun hastalık kaynaklı galiba ama sizinki kanal tıkanıklığı kaynaklı çapaklanma mıydı?
Bız 1. Ay 3200 2. Ay 4200 3. Ay 5100 ama nerdeyse tamamı mamaKızlaf konuşuldu mu tam hatırlamıyorum ama kızım anne sütü alıyor yalnızca. 3. Aylık olduk sadece 650 gr almış. Normalde 1.200 fikan almıştı ilk 2 ay. Ebemiz iyi dedi ama aklıma takıldı. Sizlerinki kaçar kg aldı?
Ee sen onuda az almışsın 360 dı odaBilmiyorum valla.. Eşime 520 verdilerkazıklandık iyi mi aynen diğeri 400.. Ben bişey almadm ya, duruyo da para köşede.. Eymenınkını yenıdogan cekımıne gitmişti.. Yalnız o zmn iyi para vermiş devlet.. 300tela o zmna göre iyi de sımdı 400tl ciklet parası
Ee sen onuda az almışsın 360 dı oda2017 de
İlk bir iki ay gözyaşı salgısı olmaması normal ama sonra akması bekleniyor. Kaçıncı aya kadar akmaması normal, onu bilmiyorum. Ben gidip bizimkini ağlatayım biraz bakayımEvet bzmkı hastalık kaynaklı, gözleri sulanıo, İlk defa gözyaşını gördüm yavrumun..
Gözyası normalde ne zmn baslaması gerekıo ki?
Kızlaf konuşuldu mu tam hatırlamıyorum ama kızım anne sütü alıyor yalnızca. 3. Aylık olduk sadece 650 gr almış. Normalde 1.200 fikan almıştı ilk 2 ay. Ebemiz iyi dedi ama aklıma takıldı. Sizlerinki kaçar kg aldı?
Töbeee.. Allahım neydi günahımbide 2019da dogum yaptım düşün
Bu netirayı uyguladın mı sen alpi? Sımdı baktım da toz seklınde.. Prospektüste de anlayamadım nasıl uyguluycamı? Tozu dökemem heralde.. Ilımış suya fılan mı katcaz naapcaz
Ayy cok güldürdün beni tozu dökmediğine sevindimTöbeee.. Allahım neydi günahımbide 2019da dogum yaptım düşün
Bu netirayı uyguladın mı sen alpi? Sımdı baktım da toz seklınde.. Prospektüste de anlayamadım nasıl uyguluycamı? Tozu dökemem heralde.. Ilımış suya fılan mı katcaz naapcaz
Ben hastaneye cuma gideceğim, o gün 3 ay doluyor ama pazartesi sağlık ocağında ölçüldüğünde benimki de 700 gr almış gözüküyordu. Dediğin gibi ilk 2 ay 1200 civarı almıştı hep. Kilosuna maşallah yorumu yaptı sadeceKızlaf konuşuldu mu tam hatırlamıyorum ama kızım anne sütü alıyor yalnızca. 3. Aylık olduk sadece 650 gr almış. Normalde 1.200 fikan almıştı ilk 2 ay. Ebemiz iyi dedi ama aklıma takıldı. Sizlerinki kaçar kg aldı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?