2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Oooo bayadır dalga geçiyoruz biz de bu durumla

Şöyle normal beyazlık bizde de var. Ben ara ara karbonatla da siliyorum önlem amaçlı. Mesela bu sabah uyandı hemen emzirmedim. Babası işe giderken oynaştılar falan. Sonra emzirdim. Gök demeden emdi. Canı acısa o anda da ememez sanırım. Bir de fiziğe başladığım için mecburen biberon da kullanıyoruz. Ama meme biberon emzik hepsini reddediyor

Bizde o hep var hatta bazen emerken bile geğiriyor

Kızlar geceleri bebeği emzirirken bazen çok uykum oluyor ve uykum açılsın diye telefonu elime alıyorum. Sonra bebek uyuyor bu sefer ben uyuyamıyorum. Dün gece en son Ferhat Göçer Cennet şarkısının sözlerini googeluyordum

Bizde uzun zamandır var o Helaal Adanalı Celaal diyorum ben

Bide babası ara gazı diye bişey uydurdu. Biberonun 3te1i ni içiriyor, gaz çıkarıyor. Devam ediyor bir gaz daha

Öyle yapması iyi ama bnce.. Bnde tek meme verınce dıgerıne gecmeden cıkarıorm.. Bu sefer gaz buyudukce cıkması daha zor oluyo, cıktı sanıosun halbukı cıkmamıs Rahatsz oluyo.. Arada gazı alıp devam ettirmek mantıklı

Bnm uykum açılmıyor ya, uyanıgım tabi ama sabah sor gece naaptın dıye hatırlamıyorum cunku gece evde Bi kaos oluyo ben sınayı besıgın koyuyorum, eymen uyanıo, babasını koltuga postalıyor bnle yatıo, sonra sınayı emzırmeye kalkıorm.. Eşime Eymeni yatır dıorm.. Eşim yatagına kavusuyor, sabah Bi bakıorm Eymen yıne yanımda uyuyo herkes Bı yerlerde uyuyo bu arada mutfaga düzenledıgım seferleri hiç ama hiç hatırlamıyorum

Ben de telefonu alıyorum elime uyumamak için ama bebiş uyur uyumaz hık diye gidiyorum. Hatta bazen o uyumadan, yatağında mıkmıklarken ben çoooktan düşler ülkesi yolcusu

Ya ben hiç kasmadım ilkinde de, yavrum kendi kendine öğrendi dönmeyi, kafa kaldırmayı, konuşmayı, yürümeyi vs. Babası iteklemiştir belki biraz, (aceleci bir yapısı olduğu için egzersiz yaptırma ve ödev başına oturtma gibi konulardan o sorumlu)
ama ben vallahi tırt anneymişim galiba çocuk yürümeye başladığında düşünce bile gidip kaldırmazdım, niye, çünkü kendi kendine öğrenmesi lazımdı kalkmayı (yanımızdaysa, babası koşardı kaldırmaya tabii hemen)

Ben yalnızca bebekliğinden beri onunla çok konuştum ve sürekli kitap okudum, (hala da öyle tabii), o yüzden dil gelişimi yaşına göre gayet iyiydi ve hala öyle. Ama başka konularda pay biçemem kendime.

Ben de telefonu alıyorum elime uyumamak için ama bebiş uyur uyumaz hık diye gidiyorum. Hatta bazen o uyumadan, yatağında mıkmıklarken ben çoooktan düşler ülkesi yolcusu
Ahaha bir de şey oluyor bazen. Bebek kucağımda uyup kaldım hissi. Korkuyla uyanıp bebeği beşiğinde görüp ohh demek

Aynen ya çekmeyi çok önermiyorlar zaten yada her dr farklı birşey diyor kendi aralarında çelişiyor onlarda büyük oğluma bende hiç kullanmadım büyükken bi hasta olmuştu 10 ayda filan ondada okyanus suyu vermişlerdi yada deniz aynı şey sanırım hatırlayamadım gaz damlası vs de kullanmadım onda ya ben oğlumu acemiyim diye yalap şalap büyüttüm yada şimdi herşey incik cincik

Benim oğlum gece uyuyor ben uyumuyorum rahat batıyor sanırım diyorum kendime sonra da sabah balık gibi dolaşıyorum ortalarda bi ara düzene girmiştim erken yatıyordum şimdi sabaha karşı uyuyorum benimde en büyük sorunum o kalkınca uyuyamamak

Ben oğlumda ikea antilop kullandım çok memnum hala duruyor ikinciye de kullanıcam ayakları da sağlam alacaksan o şekilde basit bir sandalye al diğerleri hem ağır hem o kumaşların sürekli kirlenmesi çok zor olur genelde yemeği her yere sürüp batırırlar da

Haha bende sürekli kartlarla çalıştırmıştım bizimki erken konuştu ama konuşmasa daha mı iyi olurdu diyordum bende çünkü tutturuyor. En azından ne dediğini anlamazdım ısrar etmezdi belki
Bu ara bnmkı de halıda cok duruyo.. Dun baktım halıda uyumus kalmıs yavrum
Ay iki kere benimki de yaptı onu ama büyüdükçe yapmıyor
Haha ben baya uğraştım sürekli ağladığı için tummy time yok emekleme çalışması sürekli kartlar elimizde ve yürümede de destekledim bay 11.5 aylıkken yürüttüm ama dönme ve emeklemede geçti çünkü baya tombuldu. Dün 1 yaş fotoğraf çekimlerine baktım da bacakları kat katmış

Kızlar ben güzellik merkezine geldim bebekle sadece ems paketi aldım şuan uygulanıyor bana bir şey olmazsa ve işe yararsa haber vericem Umay yanımda uyudu makinenin sesiyle

Ya süpersin sen
o sırada kendini bakım yaptım sanan ben: dün bebiş uyurken banyo yapıp saçlarımı kremledikten sonra sonra bir heves kırmızı oje sürdüm ne zamandır ilk kez, anında uyandı, meme krizi, hadi memeye aldım bir şekilde ojeleri bozmadan, bu sefer kustu, onu temizlerken bir tanesi gitti ojelerin, ardından bir ses böldü akşamı: patırt bocurt, ortalığa bir koku doldu. Daha alt değiştirme matına varmadan ikinci tırnak da gitti. Eeyh dedim, başlarım böyle işe. (Neyse üç tırnak gitti sadece, onları da babası gelince tazeledim, mutlu son)

Tevekkeli değil bizimki 13-14 aylıkken anca yürüdü o da 2020 şubata denk geldi, yavrum tam yürümeyi sökmüşken eve kapandık cümleten

4 aydır saçımı kestirmeye gidicem bende işte bakımdan sayılırsa kusmuklu üstümle de sevgililer gününde kocamın kalbine indirdim vallahi ev çamaşırdan geçilmiyor her yere kusuyor bu aralar bu arada emzirirken saç boyatılıyor mu Buda benim için bir lüx suan o kadar saat tek kalmak filan kuaförde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…