Oooo bayadırGünaydın herkese,
Kaç gündür atak haftasındayız, krizler bitecek de yeni beceri yükelenecek diye bekliyorum, beklediğim beceri adam gibi geğirme becerisi değildir di mi? Memeden sonra omzuma alınca artık pat pat vurmayı da beklemeden booark boaark diye öyle bir geğirdi ki, tam sırtını sıvazlayıp yarasın koçum demelik
Sizde de böyle mi?
Şöyle normal beyazlık bizde de var. Ben ara ara karbonatla da siliyorum önlem amaçlı. Mesela bu sabah uyandı hemen emzirmedim. Babası işe giderken oynaştılar falan. Sonra emzirdim. Gök demeden emdi. Canı acısa o anda da ememez sanırım. Bir de fiziğe başladığım için mecburen biberon da kullanıyoruz. Ama meme biberon emzik hepsini reddediyorCanım ağzında pamukçuk olabilirmi çok acırmış o ben büyük kızda yaşamadım ama geçen amcamın eşi perada var dedi oda çok az beyazdı o az beyazlık normal diye biliyorumbeni emiyor ağlama yok biberonu alamıyor pamukçuktan mı acaba diye düşündüm, hiç beyaz olmamasımı gerekiyor nasıl oluyor hiç bilmiyorum buraya yazmayada fırsatım olmadı bu durumu bilenler beni aydınlatırsa sevinirim meme reddi çok çok zor gerçekten umarım hemen atlatırsın biberona yönelme hemen olurmu o hepten meme reddi yapar başından beri alsalarda biberonu bu aylarda yapabilir, perada mesela biberonu unuttu şimdi alışırsa Allah korusun beni bırakır diye de korkuyorum
Bizde o hep varGünaydın herkese,
Kaç gündür atak haftasındayız, krizler bitecek de yeni beceri yükelenecek diye bekliyorum, beklediğim beceri adam gibi geğirme becerisi değildir di mi? Memeden sonra omzuma alınca artık pat pat vurmayı da beklemeden booark boaark diye öyle bir geğirdi ki, tam sırtını sıvazlayıp yarasın koçum demelik
Sizde de böyle mi?
Bizde uzun zamandır var oHelaal Adanalı Celaal diyorum ben
Bide babası ara gazı diye bişey uydurdu. Biberonun 3te1i ni içiriyor, gaz çıkarıyor. Devam ediyor bir gaz daha
Kızlar geceleri bebeği emzirirken bazen çok uykum oluyor ve uykum açılsın diye telefonu elime alıyorum. Sonra bebek uyuyor bu sefer ben uyuyamıyorum. Dün gece en son Ferhat Göçer Cennet şarkısının sözlerini googeluyordum
Kızlar geceleri bebeği emzirirken bazen çok uykum oluyor ve uykum açılsın diye telefonu elime alıyorum. Sonra bebek uyuyor bu sefer ben uyuyamıyorum. Dün gece en son Ferhat Göçer Cennet şarkısının sözlerini googeluyordum
Haha bizimde ilk öyleydi güler güler kız bebişler cilveli
Haha bir seri daha var aynalı ve piyanolu ağlayınca onları çıkarıyorumbu bebeğim maşallah ya yine her ne olursa olsun yata yata kendi kendine dönmeyi öğrenmeye çalışıyor. Büyük kızı varya ben o kadar çalıştırdım ki poposunu asla kaldırmazdı ilgisizlikten çocuğun favorisi Acıbadem yastıktaki hayvan figürü
Ahaha bir de şey oluyor bazen. Bebek kucağımda uyup kaldım hissi. Korkuyla uyanıp bebeği beşiğinde görüp ohh demekBen de telefonu alıyorum elime uyumamak için ama bebiş uyur uyumaz hık diye gidiyorum. Hatta bazen o uyumadan, yatağında mıkmıklarken ben çoooktan düşler ülkesi yolcusu
Aynen ya çekmeyi çok önermiyorlar zaten yada her dr farklı birşey diyor kendi aralarında çelişiyor onlarda büyük oğluma bende hiç kullanmadım büyükken bi hasta olmuştu 10 ayda filan ondada okyanus suyu vermişlerdi yada deniz aynı şey sanırım hatırlayamadımBişey diyim mi, ben eymende hiç serum fizyolojik kullanmadım, hani petekten burnu bile kurumadı.. Bunda kullanıyorum niye oluyo anlamadmbence bazı bebeklere sf kullanmak da ihtiyacı yokken gereksiz.. Durduk yere burnuna sıvı vermenin anlamı yok gibi.. Sina nın bıldıgın nefesini etkılıo ama, eymende hiç sıkmadım da cekmedm de ve kuruluk fılan da olmadı burnunda.. Eger Bı sıkıntısı yoksa sıkma da cekme de bence
Benim oğlum gece uyuyor ben uyumuyorum rahat batıyor sanırım diyorum kendime sonra da sabah balık gibi dolaşıyorum ortalarda bi ara düzene girmiştim erken yatıyordum şimdi sabaha karşı uyuyorum benimde en büyük sorunum o kalkınca uyuyamamakKızlar geceleri bebeği emzirirken bazen çok uykum oluyor ve uykum açılsın diye telefonu elime alıyorum. Sonra bebek uyuyor bu sefer ben uyuyamıyorum. Dün gece en son Ferhat Göçer Cennet şarkısının sözlerini googeluyordum
Ben oğlumda ikea antilop kullandım çok memnum hala duruyor ikinciye de kullanıcam ayakları da sağlam alacaksan o şekilde basit bir sandalye al diğerleri hem ağır hem o kumaşların sürekli kirlenmesi çok zor olur genelde yemeği her yere sürüp batırırlar daTecrübeli anneler mama sandalyesini nasıl almayı önerirsiniz ? Masa sandalye olandan mı yoksa katlanabilir olanlardan mı ben bir türlü karar veremedim erken daha ama alıp kenara koymayı düşünüyorum herşeye sürekli zam geldiği için
HahaAynen hiç konussun diye ugrasmiorm.. Eymene dil terapi leri neler neler yaptımsımdı sussa da uyusa da sessız lık olsa diyorum, cocugum içinde biriktirmiş kac yıldır şimdi bangır bangır konusuyo, böğürerek
Hele bu minnağım kendi kendine denemeler yapıo sesler cıkarıo.. Yavrum yaaöyle aşırı Bi çaba yok bile
Ay iki kere benimki de yaptı onu ama büyüdükçe yapmıyorBu ara bnmkı de halıda cok duruyo.. Dun baktım halıda uyumus kalmıs yavrum
Haha ben baya uğraştım sürekli ağladığı için tummy time yok emekleme çalışması sürekli kartlar elimizde ve yürümede de destekledim bay 11.5 aylıkken yürüttümYa ben hiç kasmadım ilkinde de, yavrum kendi kendine öğrendi dönmeyi, kafa kaldırmayı, konuşmayı, yürümeyi vs. Babası iteklemiştir belki biraz, (aceleci bir yapısı olduğu için egzersiz yaptırma ve ödev başına oturtma gibi konulardan o sorumlu)
ama ben vallahi tırt anneymişim galibaçocuk yürümeye başladığında düşünce bile gidip kaldırmazdım, niye, çünkü kendi kendine öğrenmesi lazımdı kalkmayı (yanımızdaysa, babası koşardı kaldırmaya tabii hemen)
Ben yalnızca bebekliğinden beri onunla çok konuştum ve sürekli kitap okudum, (hala da öyle tabii), o yüzden dil gelişimi yaşına göre gayet iyiydi ve hala öyle. Ama başka konularda pay biçemem kendime.
Kızlar ben güzellik merkezine geldim bebeklesadece ems paketi aldım şuan uygulanıyor bana bir şey olmazsa ve işe yararsa haber vericem Umay yanımda uyudu makinenin sesiyle
Hahabende sürekli kartlarla çalıştırmıştım bizimki erken konuştu ama konuşmasa daha mı iyi olurdu diyordum bende çünkü tutturuyor. En azından ne dediğini anlamazdım ısrar etmezdi belki
Ay iki kere benimki de yaptı onu ama büyüdükçe yapmıyor
Haha ben baya uğraştım sürekli ağladığı için tummy time yok emekleme çalışması sürekli kartlar elimizde ve yürümede de destekledim bay 11.5 aylıkken yürüttümama dönme ve emeklemede geçti çünkü baya tombuldu. Dün 1 yaş fotoğraf çekimlerine baktım da bacakları kat katmış
Bu nasıl bi cesaret helal olsun valla çocukla güzellik merkeziKızlar ben güzellik merkezine geldim bebeklesadece ems paketi aldım şuan uygulanıyor bana bir şey olmazsa ve işe yararsa haber vericem Umay yanımda uyudu makinenin sesiyle
4 aydır saçımı kestirmeye gidicem bende işte bakımdan sayılırsaYa süpersin sen
o sırada kendini bakım yaptım sanan ben: dün bebiş uyurken banyo yapıp saçlarımı kremledikten sonra sonra bir heves kırmızı oje sürdüm ne zamandır ilk kez, anında uyandı, meme krizi, hadi memeye aldım bir şekilde ojeleri bozmadan, bu sefer kustu, onu temizlerken bir tanesi gitti ojelerin, ardından bir ses böldü akşamı: patırt bocurt, ortalığa bir koku doldu. Daha alt değiştirme matına varmadan ikinci tırnak da gitti. Eeyh dedim, başlarım böyle işe. (Neyse üç tırnak gitti sadece, onları da babası gelince tazeledim, mutlu son)
Tevekkeli değil bizimki 13-14 aylıkken anca yürüdüo da 2020 şubata denk geldi, yavrum tam yürümeyi sökmüşken eve kapandık cümleten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?