2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272

Zaten bizi yoran şu aşamada bebekler degıl ya, abiler ablalar bebeklerin bişeyi yok ki, yemegını ver, altını degstırıo uyut.. Simple
Senin zaten tek basına basarsan bile çok iyi bişey.. Takdir ediyorum bunalıosundur bazen, geçecek diye telkin et kendini zaman hızlı geçiyor, hersey gecıyor..

Hastalıkları içinde şükredelim ayce ya, bak kuvoze girmediler, evde de olsa Bi sekılde atlatıyolar.. Buna da şükür biz annelık görevimizi yapalım elımızden gelen kadarıyla, gerisi takdiri ilahi

Günaydın herkese,

Kaç gündür atak haftasındayız, krizler bitecek de yeni beceri yükelenecek diye bekliyorum, beklediğim beceri adam gibi geğirme becerisi değildir di mi? Memeden sonra omzuma alınca artık pat pat vurmayı da beklemeden booark boaark diye öyle bir geğirdi ki, tam sırtını sıvazlayıp yarasın koçum demelik

Sizde de böyle mi?

Son düzenleme:

Bizde mide gazını zor atıo, ama alt gazını artık kendi atıo.. Hiç ugrasmıorz artık.. Ama mide gazını cıkarmak daha zor bence, öbüründe gene bacak kırma hareketi fılan cıkıo Bı sekılde.. Bu sıvazla Allah sıvazla
Bnmkı de sesli olmaya baslıo gibi.. Adam gibi karsısına gecıp saatlerce konuscak eleman aranıyor iş güçten anca gunde 1 saat anca ılgılenebılıormdur biri onla konussun bayılıo.. Dun doktor konusuyo onla, bıldıgın sesli sesli cevaplar vermeye calısıo

Ya bizimki de kendince sohbet ediyor ya bıcır bıcır, bayılıyorum. Sohbet edecek adam arayan emekli dede gibi

Aramızda bir ay var neredeyse, bizim gaz güncellemesi sana gelmemiştir muhtemelen zaten

Serum fizyolojik konusuna dönecek olursak, sfye ihtiyaç duyan/duymayan bebek diye bir şey yoktur bence. Abisinin/ablasının eve taşıdığı virüslerden üst solunum yolu etkilenen/etkilenmeyen bebek vardır.

Bizim abilerin ihtiyaç duymama nedeni oydu bence. Ki benim de burnum bu kadar akmazdı kış dönemi.

Bizde o güncelleme doğuştan beri var hep diyordum ya yataktan alıyorum dikiyorum havaya üstten çıkarıyor kucağıma alıyorum alttan hallediyor nerdeyse hiç gazı olmadı kendi kendine halletti

Yeni güncelleme bizde hafif dönme tam anlamıyla dönemiyor ama yanına oyuncak koyunca hafif dönüp bakıyor. Popodan dönmüyor boyun ve sırt hafif dönüyor

Bizde uzun zamandır var o Helaal Adanalı Celaal diyorum ben

Bide babası ara gazı diye bişey uydurdu. Biberonun 3te1i ni içiriyor, gaz çıkarıyor. Devam ediyor bir gaz daha

Bizde uzun zamandır var o Helaal Adanalı Celaal diyorum ben

Bide babası ara gazı diye bişey uydurdu. Biberonun 3te1i ni içiriyor, gaz çıkarıyor. Devam ediyor bir gaz daha

Aman iyi bari, böyle olmasının ayıyla bir ilgisi yoksa, ben yine ümidimi kesmeyeyim sesli gülme güncellemesinden

Atak da bitmemiş zaten, dört saattir bir kahvaltı etmek için ayrıldık, bir de ağzıma bir adet çikolata atmak için uzaklaşabildim yanından, ne zaman artık doydu herhalde, gözleri de kaydı, gitti gidiyor desem yatırdığım an ellerini emmeye başlıyor hırsla.

Az önce demek istediğim buydu sesli güncelleme gelir ya iyice dozunu arttırdı bizde her şeye gülüyor ama gülüyor mu korkuyor mu garip bir gülme

Bende şimdi dışarı çıkarıcam evde uyuduğu yok bari bir hava alalım

Eklentiler

• IMG_2827.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 100

Aynen valla.. İki çocuklu hayatın tek sorunu bu yani.. Kıskanclıklar filan Faso fiso
Sanada haber vereyim.. Belkı dusunursun.. Erdem hastanesini aradım.. Sunnet için.. Zafer hoca var orda, asıstanıyla görüştüm.. Su an Sunnet 4000+15tl muayene katkı payı oluyomus.. Normal muayene için gelınırse 750tl.. Bnm aklıma takılan sey, sünnet için gittik mesela, doktor bişey gördü bu işlem yapılamaz ameliyat vsvs gerekli dedi, ücret iadesi oluyo mu dedim.. Oluyomus.. Yanı dırekt Sunnete gidersen yapılmayacak Bi şey olursa ucret iade ediliomus.. Haftaiçi öğleden sonra 13.30 14.30 15.30 saatıne randevu verılebılıomus, haftasonu da 13.30a kadar.. Ay sonu gibi yada aybası gibi düşünüyorum ben sunneti.. O zmna inşallah duzelır toparlanır

Anestezi konusunda bir şey dediler mi?

Yaaa o saçlarla tam yemelik

Bizimki hala sesli gülemiyor, anca şaban gibi gülümsüyor ama bir sürü şirin sesler çıkarıyor, bayılıyorum. İnşallah kulakları da duyuyordur

Yalnız sen de tüm tuşlara basmışsın çocuk oyalansın diye, gözümüzden kaçmadı

Haha bizimde ilk öyleydi güler güler kız bebişler cilveli

Haha bir seri daha var aynalı ve piyanolu ağlayınca onları çıkarıyorum bu bebeğim maşallah ya yine her ne olursa olsun yata yata kendi kendine dönmeyi öğrenmeye çalışıyor. Büyük kızı varya ben o kadar çalıştırdım ki poposunu asla kaldırmazdı ilgisizlikten çocuğun favorisi Acıbadem yastıktaki hayvan figürü

Teşekkürler bilgi verdiğin için. Orası pek bildiğim bir hastane değil ama araştıracağım. Siz de yaptırabilirsiniz umarım hayırlısıyla bir an önce

İnşallah ya, hareketlenme olmadan ınsallah olur.. İyileşsin inşallah ilk işim sünnet..
Erdem umraniye cevresınde bılınıo, hatta umraniyenın özel devlet hastanesi diyorum, cunku umraniye cok kalabalık özelleri bile kalabalık ama zafer hocanın methini hemen herkesten duydum, tahmın etmedgm kişiler bile ona yaptırdı valla.. Sen Bi düşün derim

Bu ıkıncılerin cektıgı nedir ya ben ilk cocugum, iyiki öyle olmusum.. Kız kardeşim arada kaynayıp gidiodu hep ama en akıllımız da o cıktı.. Naapsın kendını öyle ispat etti zaar

Bu ıkıncılerin cektıgı nedir ya ben ilk cocugum, iyiki öyle olmusum.. Kız kardeşim arada kaynayıp gidiodu hep ama en akıllımız da o cıktı.. Naapsın kendını öyle ispat etti zaar
Haha kesinlikle öyle ama ya ilkinde insan hırslı oluyor anneler için hemen konuşsun hemen yürüsün hemen emeklesin ikincisinde hiç bir kaygı olmuyor. Aman ya yapar zamanı gelince diyorsun o kendi kendine öğreniyor zaten

Kızlar bu arada ben bu oyuncakları koyuyorum yanına değiştire değiştire bir de piyanolu halısı var ama ondan baya sıkıldı oyalıyor baya. Fisher price ı favorilere ekleyin indirim geldikçe alın bence

Eklentiler

• IMG_2838.webp
    49,6 KB · Görüntüleme: 96

Aynen hiç konussun diye ugrasmiorm.. Eymene dil terapi leri neler neler yaptım sımdı sussa da uyusa da sessız lık olsa diyorum, cocugum içinde biriktirmiş kac yıldır şimdi bangır bangır konusuyo, böğürerek
Hele bu minnağım kendi kendine denemeler yapıo sesler cıkarıo.. Yavrum yaa öyle aşırı Bi çaba yok bile

Kızlar bu arada ben bu oyuncakları koyuyorum yanına değiştire değiştire bir de piyanolu halısı var ama ondan baya sıkıldı oyalıyor baya. Fisher price ı favorilere ekleyin indirim geldikçe alın bence

Bu ara bnmkı de halıda cok duruyo.. Dun baktım halıda uyumus kalmıs yavrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…