Şuan çok zor gerçekten büyüdüler uyanıklılık süreleri uzadı biri uyusa biri uyanıyorbüyük zaten Allahlık en çok o yordu beni annemdeyim tek şuan kardeşim yurt dışında resmen buraya taşınmış gibiyim büyük kızımı gördükçe sen anneni üzme ben herşeeyi alırıma getirdi bizi en çok o yoruyor şunu öğrenmiş sen zatrn beni sevmiyosun biliyodum ben herşeye ağlıyor herşeye hep benim dediğim olsun istiyor ,annem haftanın 3 günü bize geliyor iş çıkışı eşim mesaide kaldıkça üzülüyorum bende o merdivenleri çık in böyle birazdaha içim rahat
Ahh evet 2 hafta önce ilaç kullandılar zaten kendi doktorumuzda havaya yönelir böyle durumda biliyorum yeni ilaç kullanmışlar diye hep hastalar ya bi toparlanamadık sf can ya valla güzel uyuyo uyurken ses yok çok şükür bugünde atlatırsak rahatlarım inşallahbüyük kızımda hiç bilmediğim tedavi yöntemlerini ikizlerde öğrendim ben her çocuk farklı şeyler katıyor gerçekten
sizde ilaçsız atlatın inşallah gerek kalmaz ve hiç bi bebek hasta olmaz
Günaydın herkese,
Kaç gündür atak haftasındayız, krizler bitecek de yeni beceri yükelenecek diye bekliyorum, beklediğim beceri adam gibi geğirme becerisi değildir di mi? Memeden sonra omzuma alınca artık pat pat vurmayı da beklemeden booark boaark diye öyle bir geğirdi ki, tam sırtını sıvazlayıp yarasın koçum demelik
Sizde de böyle mi?
Ya bizimki de kendince sohbet ediyor ya bıcır bıcır, bayılıyorum. Sohbet edecek adam arayan emekli dede gibiBizde mide gazını zor atıo, ama alt gazını artık kendi atıo.. Hiç ugrasmıorz artık.. Ama mide gazını cıkarmak daha zor bence, öbüründe gene bacak kırma hareketi fılan cıkıo Bı sekılde.. Bu sıvazla Allah sıvazla
Bnmkı de sesli olmaya baslıo gibi.. Adam gibi karsısına gecıp saatlerce konuscak eleman aranıyoriş güçten anca gunde 1 saat anca ılgılenebılıormdur biri onla konussun bayılıo.. Dun doktor konusuyo onla, bıldıgın sesli sesli cevaplar vermeye calısıo
Bizde o güncelleme doğuştan beri varGünaydın herkese,
Kaç gündür atak haftasındayız, krizler bitecek de yeni beceri yükelenecek diye bekliyorum, beklediğim beceri adam gibi geğirme becerisi değildir di mi? Memeden sonra omzuma alınca artık pat pat vurmayı da beklemeden booark boaark diye öyle bir geğirdi ki, tam sırtını sıvazlayıp yarasın koçum demelik
Sizde de böyle mi?
Bizde uzun zamandır var oGünaydın herkese,
Sizde de böyle mi?
Bizde o güncelleme doğuştan beri varhep diyordum ya yataktan alıyorum dikiyorum havaya üstten çıkarıyor kucağıma alıyorum alttan hallediyor nerdeyse hiç gazı olmadı kendi kendine halletti
Yeni güncelleme bizde hafif dönme tam anlamıyla dönemiyor ama yanına oyuncak koyunca hafif dönüp bakıyor. Popodan dönmüyor boyun ve sırt hafif dönüyor
Bizde uzun zamandır var oHelaal Adanalı Celaal diyorum ben
Bide babası ara gazı diye bişey uydurdu. Biberonun 3te1i ni içiriyor, gaz çıkarıyor. Devam ediyor bir gaz daha
Az önce demek istediğim buyduAman iyi bari, böyle olmasının ayıyla bir ilgisi yoksa, ben yine ümidimi kesmeyeyim sesli gülme güncellemesinden
Atak da bitmemiş zaten, dört saattir bir kahvaltı etmek için ayrıldık, bir de ağzıma bir adet çikolata atmak için uzaklaşabildim yanından, ne zaman artık doydu herhalde, gözleri de kaydı, gitti gidiyor desem yatırdığım an ellerini emmeye başlıyor hırsla.
Ya bizimki de kendince sohbet ediyor ya bıcır bıcır, bayılıyorum. Sohbet edecek adam arayan emekli dede gibi
Aramızda bir ay var neredeyse, bizim gaz güncellemesi sana gelmemiştir muhtemelen zaten
Serum fizyolojik konusuna dönecek olursak, sfye ihtiyaç duyan/duymayan bebek diye bir şey yoktur bence. Abisinin/ablasının eve taşıdığı virüslerden üst solunum yolu etkilenen/etkilenmeyen bebek vardır.
Bizim abilerin ihtiyaç duymama nedeni oydu bence. Ki benim de burnum bu kadar akmazdı kış dönemi.
Aynen valla.. İki çocuklu hayatın tek sorunu bu yani.. Kıskanclıklar filan Faso fiso
Sanada haber vereyim.. Belkı dusunursun.. Erdem hastanesini aradım.. Sunnet için.. Zafer hoca var orda, asıstanıyla görüştüm.. Su an Sunnet 4000+15tl muayene katkı payı oluyomus.. Normal muayene için gelınırse 750tl.. Bnm aklıma takılan sey, sünnet için gittik mesela, doktor bişey gördü bu işlem yapılamaz ameliyat vsvs gerekli dedi, ücret iadesi oluyo mu dedim.. Oluyomus.. Yanı dırekt Sunnete gidersen yapılmayacak Bi şey olursa ucret iade ediliomus.. Haftaiçi öğleden sonra 13.30 14.30 15.30 saatıne randevu verılebılıomus, haftasonu da 13.30a kadar.. Ay sonu gibi yada aybası gibi düşünüyorum ben sunneti.. O zmna inşallah duzelır toparlanır
Anestezi konusunda bir şey dediler mi?
Yaaa o saçlarla tam yemelikAz önce demek istediğim buydusesli güncelleme gelir ya iyice dozunu arttırdı bizde her şeye gülüyor ama gülüyor mu korkuyor mu garip bir gülme
Bende şimdi dışarı çıkarıcam evde uyuduğu yok bari bir hava alalım
1yasından kucuklere lokal oluyomus.
Haha bizimde ilk öyleydi güler güler kız bebişler cilveliYaaa o saçlarla tam yemelik
Bizimki hala sesli gülemiyor, anca şaban gibi gülümsüyor ama bir sürü şirin sesler çıkarıyor, bayılıyorum. İnşallah kulakları da duyuyordur
Yalnız sen de tüm tuşlara basmışsın çocuk oyalansın diye, gözümüzden kaçmadı
Teşekkürler bilgi verdiğin için. Orası pek bildiğim bir hastane değil ama araştıracağım. Siz de yaptırabilirsiniz umarım hayırlısıyla bir an önce
Haha bizimde ilk öyleydi güler güler kız bebişler cilveli
Haha bir seri daha var aynalı ve piyanolu ağlayınca onları çıkarıyorumbu bebeğim maşallah ya yine her ne olursa olsun yata yata kendi kendine dönmeyi öğrenmeye çalışıyor. Büyük kızı varya ben o kadar çalıştırdım ki poposunu asla kaldırmazdı ilgisizlikten çocuğun favorisi Acıbadem yastıktaki hayvan figürü
Haha kesinlikle öyle ama yaBu ıkıncılerin cektıgı nedir yaben ilk cocugum, iyiki öyle olmusum.. Kız kardeşim arada kaynayıp gidiodu hep ama en akıllımız da o cıktı.. Naapsın kendını öyle ispat etti zaar
Haha kesinlikle öyle ama yailkinde insan hırslı oluyor anneler için hemen konuşsun hemen yürüsün hemen emeklesin ikincisinde hiç bir kaygı olmuyor. Aman ya yapar zamanı gelince diyorsun o kendi kendine öğreniyor zaten
Kızlar bu arada ben bu oyuncakları koyuyorum yanına değiştire değiştire bir de piyanolu halısı var ama ondan baya sıkıldı oyalıyor baya. Fisher price ı favorilere ekleyin indirim geldikçe alın bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?