Bebesi 3 aylık olan annelere sorum var, sizin bebekte geceleri 3 saatte bir otomatik uyanıyor mu ? Benim kız alarm gibi 3 saatte bir uyanıyor ya ne zamana kadar böyle devam edecek
Benimki öyle değil kafasına gçre takıloyor ya bazen 3 saat bazen 1 saat bazen 5-6 saat değişiyor. Ama bence iyi bişey 3 saate uyanması kaçta kalkcağı belli bizimkinin hiç belli değil korkarak yatıyorum geceleri uyancak diye
Benimde güvenle bırakcağım biri var ama bizim kız sadece meme emiyor emmediğinde kimse tutamaz onu gerçekten yaza hep sokakta olalım ya çok sıkıcı hep evde olmak hiç alışık değilim bide artık eve biri gelince insanlarla sohbeti devam ettiremediğimi fark ettim sizde böyle misiniz kafamda kaldırmıyor kalabalığı
Bebesi 3 aylık olan annelere sorum var, sizin bebekte geceleri 3 saatte bir otomatik uyanıyor mu ? Benim kız alarm gibi 3 saatte bir uyanıyor ya ne zamana kadar böyle devam edecek
Gece 11.30-12 gibi yatıp 4-5 civarı uyanıyor. Sonrasında 2-3 saatte bir uyanıyor. Onu ben de çok merak ediyorum, kesintisiz uyku düzenini dört gözle bekliyorum gerçi bu ara uyku düzeni de yok zaten
Öyle yapması iyi ama bnce.. Bnde tek meme verınce dıgerıne gecmeden cıkarıorm.. Bu sefer gaz buyudukce cıkması daha zor oluyo, cıktı sanıosun halbukı cıkmamıs Rahatsz oluyo.. Arada gazı alıp devam ettirmek mantıklı
Meme değiştirirken bende alıyorum iki meme arasında gazını. Birde meme emerken gaz rahatsız ettiyse hemen belli ediyor bir şekilde. Kaldırıp çıkarıp devam ediyorum.
Kızlar biz aşıları sıkıntısız atlattık gibi korktuğum gibi olmadı şükür, verem aşısı daha zor geçmişti. Bexsero ve nimenrix aşısını yaptıracak olanlar evden çıkmadan calpol içirirseniz çok daha iyi olur. Ateşi çıkacak gibi oldu ama 38 i görmedik
Gece 11.30-12 gibi yatıp 4-5 civarı uyanıyor. Sonrasında 2-3 saatte bir uyanıyor. Onu ben de çok merak ediyorum, kesintisiz uyku düzenini dört gözle bekliyorum gerçi bu ara uyku düzeni de yok zaten
Kızlar bebekler ne zaman yüz üstünden kendini döndürebiliyor
Kuşum sırt üstünden yüzüstü dönmeyi başardı ama o şekilde kalıyor ve beni kurtar diye bağırıyor resmen
Aslında bakınca güzel bir uyku düzeni gibi gece için ama uzun vadede gece emmesi bitmezse zamanla işkenceye dönüşebilir
bir de normalde şu 11.30-12 arası yatıyor diyorum ya, öncesinde akşam 7 gibi uykudan bayılması ama bir türlü uyuyamaması var. O saate kadar sürekli uyut 5 dk sonra uyansın/ağlasın, tekrar uyut tekrar uyansın/ağlsın şeklinde geçiyor akşamlarımız
Aslında bakınca güzel bir uyku düzeni gibi gece için ama uzun vadede gece emmesi bitmezse zamanla işkenceye dönüşebilir
bir de normalde şu 11.30-12 arası yatıyor diyorum ya, öncesinde akşam 7 gibi uykudan bayılması ama bir türlü uyuyamaması var. O saate kadar sürekli uyut 5 dk sonra uyansın/ağlasın, tekrar uyut tekrar uyansın/ağlsın şeklinde geçiyor akşamlarımız
Kızlar bebekler ne zaman yüz üstünden kendini döndürebiliyor
Kuşum sırt üstünden yüzüstü dönmeyi başardı ama o şekilde kalıyor ve beni kurtar diye bağırıyor resmen
Aynı sekılde.. Sansım varsa 4 gibi uyuyo Eymen geldıkten snra 6 gibi uyanıo.. 1 saat oyalanıolar bırlıkte.. Sonra Eymen ızın verirse uyuyo, eymen uyursa bu esnada aynı şekilde senın gıbı 11 12ye kadar Bı uyku Bı uyanık yuvarlanıoz
Benimki öyle değil kafasına gçre takıloyor ya bazen 3 saat bazen 1 saat bazen 5-6 saat değişiyor. Ama bence iyi bişey 3 saate uyanması kaçta kalkcağı belli bizimkinin hiç belli değil korkarak yatıyorum geceleri uyancak diye