2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Herkes aynı şeyi söylüyor ya 4. Ay felaketmiş hafiften tırsıyorum yaklaştıkça

Ayy bende sinemaya gitmek istiyorum ya lohusa filmine ama Mihracım çok huysuz ve meme aşığı hiçbi yere çıkamıyorum tek başıma yapışık ikizler gibiyiz en son ne zaman sokağa çıktığımı hatırlayamayacak duruma geldim

Haha ya bende aynıyım canım sadece bu göbek olayı çok canımı sıkıyordu benim kilo verilse de selülitli gibi oldu yumuşak garip bir şey o yüzden dedim kızım git ve kendine bir iyilik yap bu biraz olsun işe yararsa diğer paketi de alıcam

Haha ben 8 aylıkken o yürüme arkadaşında denemeler yaptırıyordum fisher price ın bisikletine 6 7 aylık bindiriyordum ama boyu uzundu ayakları yere değiyordu. İşte hep ilgi hep ilgi şimdi çocuk bir dakika tek kalmıyor
Bu nasıl bi cesaret helal olsun valla çocukla güzellik merkezi g5 gibi bişey mi bu ems canım?
Bizim eve paralel burası marketten bile yakın uyur mu ne yapar diye düşündüm bir bende zaten uyumuyordu. O cihazın sesi beyaz gürültü gibi geldi ışığı da kapattırdım mis bende uyuyacaktım

G5 değil ama bu biraz işe yararsa devam edicem Allah ne verdiyse g5 olur heykeltraş olur ne diyorlarsa. Bu ems sanırım kas kütlesini arttırmaya yönelik mi ne öyle bir şey. Göbeğine elektrik veriyor gibi hissediyorsun acısı hiç yok. Ama ilk böyle elektrik çarpmış gibi oldum güya yarım saatte 20 bin mekik çekmiş gibi vaat veriyor. 20 bin olmasa da umarım bir 500 mekik hakkını vermiştir

Ya bir şey merak ediyorum aslında gündüz vakti boş bir seansa gitsen, bebekle almazlar mı? Oda memesini emip uyur orada. Hep düşünmüşsündür de hiç cesaret Edip soramadım sinema salonlarına

Aynı aynı işte oğlumu okula götürüyorum tek aktivitem oda 5 dk mesafe ama bazen ona bile gidemiyorum bugğn kocama verdim bebişi bi ağlamaya başladı ben götürürüm sen buna bak diyor filme bende gitmek istiyorum ya aslında benim bebiş mama da içiyor arada gidebilirim ama bebeği güvenerek bırakacağım birisi yok şimdilik o kadar uzun süre yazın artık bol bol gezeriz umuduyla

Gerçekten iki gündür imdat diye ağlıyorum kimse yok yardımcı olacak. Sürekli bir çığlık ağlama uykusu var ama uyumamak için direniyor sonra uykum var diye ağlıyor. Emmek istiyor ağlıyor memeyi veriyorum almıyor ağlıyor. Ben kafayı üşütcem sanırım çok zorlanıyorum.

Ben gecen apar topar agdaya girdim, iki arada Bi derede.. Ama artık cok luks cidden.. Bıyık makınesi aldım.. En azından o görünüo ya onu halledıyım dedım.. Şu emzirme bıtıncede lazere gidicem kesınlıkle.. Artık kuafore gıtmek ıstemıorm, hem sıkılıorm hem o kadar geniş vakıt yok.. Anca arada manıkur pedikür yaptırırsam sacımı bnde boyamak istiyorum ya.. Bi 6 ay dolsun, ne kaldı surda 3 ay

Ya bir şey merak ediyorum aslında gündüz vakti boş bir seansa gitsen, bebekle almazlar mı? Oda memesini emip uyur orada. Hep düşünmüşsündür de hiç cesaret Edip soramadım sinema salonlarına

Aynı seyı dusundum bnde ama Bı arkadas girmiş valla bebegıyle, ilk basta uyuyomus, uyanınca da meme vermiş.. Valla gırmıs

Geçen gece kaçtım evden ama bir kaçışım var elimde anahtar bır elımde canta montumu bıle dısarda gıydım Geri çagrılırım dıye arkama bıle bakmadan koştum. Ama çook iyi geldi film (lohusa) gül gül çok eğlendim.
Eşim diye haftada birgün git Ama eve bi geldım 6 bucuk yaşındakı kızım kapıda aglayarak karsıladı dıger bebem hiiiç durmamış Eşime dedim eminmisin yok yok git diyor oda alışır sen çıktıkca dıyor.

Hiç bilmiyorum boya işini, yıllardır boyatmıyorum ben, beyazlamadan da boyatmam. Gerçi hamilelikte beyazlarım çıkmıştı biraz ama gözden kayboldular sonra, yırttık şimdilik
(Yine var tabii tek tük ama görünce koparıp imha edebileceğim kadarlar şimdilik)

Aynı seyı dusundum bnde ama Bı arkadas girmiş valla bebegıyle, ilk basta uyuyomus, uyanınca da meme vermiş.. Valla gırmıs

Ya valla süper fikir, gir tenha bir seansa, insan varsa geç en arkalara, meme mi istedi, yayıla yayıla aç memeleri, cok cok emsin.

Yürüyüş mesafesinde var ya sinemalar, deneyeyim ben bir bunu

Yaa bende bir dönem lazeri çok istiyordum ilaç kullandığım için gitmedim daha sonra 2 çocuğa karar verdik ne olur ne olmaz diye gidemedim şimdi emziriyoruz sorun olur mu acaba ? Hiç sevmem ben kuaför bu arada kendim hallederim genelde zaten çok fazla tüylü bir yapım yok lazerle bi kaç seansta biter bence

Bende saçımı bir kez boyatmıştım kürtaj olduktan sonra öyle değişiklik iyi gelir diye depresyondaydım bence şimdide o değişikliğe ihtiyacım var yoksa hiç kıyamıyorum saçlarımı ne kesmeye ne boyatmaya saçımda maşallah belimden aşağı kadar uzadı hamilelikte nasıl omuzlara kadar kestircem ama taramak bile bazen zor geliyor örüyorum dolaşmadan kalsın diye

Ay kusura bakma güldüm ama tek olmadığımı bilmek bana güç veriyor

Evet pera da arka kısımda beyazlık var ama parsta da var biraz dr ağzına bakmıştı ama geçen hafta görse söylemezmiydi adı ne ilacın canım alıyım bende

Gerçekten abiler ablalar yoksa ikizlere nasıl rahat bakardım tek baktım hep zaten ama şu ara akşamları en azından annem oluyor burda daha çok yoruluyorum kendi evimde ev dağılsa umrumda olmaz 3 çocuğun arkasını toplamak daha zor e topla süpür et o gelene kadar bişey dediği yok ama içim rahat etmiyor yinede,
Çok şükür küvöze girmediler gerçekten ne kadar şükretsem az ama işte ana yüreği 3 aydır hastalıktan toparlanamıyolar ona üzülüyorum geçicek inanıyorum

Bende gebelik öncesi g5 gitmiştim ama sadece biraz sıkılaşmıştım o kadar aşırı bi etkisni görmedim o da defiğin gbi elektrik veriyor gibiydi Bol bol su iç daha iyi etki görünüyormuş

Filmin ortasında ağlamaya başlar ve susmazsa nolcak millet arkamdan söver artık kabul etmezler bmyle bişeyi

Benimde güvenle bırakcağım biri var ama bizim kız sadece meme emiyor emmediğinde kimse tutamaz onu gerçekten yaza hep sokakta olalım ya çok sıkıcı hep evde olmak hiç alışık değilim bide artık eve biri gelince insanlarla sohbeti devam ettiremediğimi fark ettim sizde böyle misiniz kafamda kaldırmıyor kalabalığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…