Herkes aynı şeyi söylüyor ya 4. Ay felaketmişEn korktuğum ay bu 4. Aydı zaten ya çok kötü anılarım vardı yine başladıkbizimki bile gazlandı gece çok uzun zamandır ilk kez bende gaz damlası verdim
Of valla artık hastalıklardan o kadar bıktık ki çok çok geçmiş olsun canım inşallah hemencecik atlatırsınızbenim de boğazım hala şiş influenza bence bende böyle gösterdi kendini hafif, ilaç içmediğim içinde geçmiyor
Canım bizde de var mı yok mu anlamadım meme reddi ben genelde ayakta emziriyorum oturarak emmiyor çok uzun zamandır. Gece yatarak emiyor ama mayışmışsa o zaman memeyi kabul ediyor oturarak ya da yatarak. Çok uzun sürdü bunda anlamadım. İnat edip oturursam emzirmek için sinirlenip hiç emmiyor o yüzden paşa paşa kalkıyorumdün gece ben uyudum en son eşim uyutup koymuş ama o kadar çok uyandı ki valla yandık bu ay
İnşallah kısa sürer atak benim en sancılı geçen ayım bu 4. Aydı ilkinde
Ayy bende sinemaya gitmek istiyorum ya4 aydır saçımı kestirmeye gidicem bende işte bakımdan sayılırsakusmuklu üstümle de sevgililer gününde kocamın kalbine indirdim vallahi ev çamaşırdan geçilmiyor her yere kusuyor bu aralar bu arada emzirirken saç boyatılıyor mu Buda benim için bir lüx suan o kadar saat tek kalmak filan kuaförde
Haha ya bende aynıyım canım sadece bu göbek olayı çok canımı sıkıyordu benim kilo verilse de selülitli gibi oldu yumuşak garip bir şey o yüzden dedim kızım git ve kendine bir iyilik yapYa süpersin sen
o sırada kendini bakım yaptım sanan ben: dün bebiş uyurken banyo yapıp saçlarımı kremledikten sonra sonra bir heves kırmızı oje sürdüm ne zamandır ilk kez, anında uyandı, meme krizi, hadi memeye aldım bir şekilde ojeleri bozmadan, bu sefer kustu, onu temizlerken bir tanesi gitti ojelerin, ardından bir ses böldü akşamı: patırt bocurt, ortalığa bir koku doldu. Daha alt değiştirme matına varmadan ikinci tırnak da gitti. Eeyh dedim, başlarım böyle işe. (Neyse üç tırnak gitti sadece, onları da babası gelince tazeledim, mutlu son)
Tevekkeli değil bizimki 13-14 aylıkken anca yürüdüo da 2020 şubata denk geldi, yavrum tam yürümeyi sökmüşken eve kapandık cümleten
Bizim eve paralel burası marketten bile yakınBu nasıl bi cesaret helal olsun valla çocukla güzellik merkezig5 gibi bişey mi bu ems canım?
Ayy bende sinemaya gitmek istiyorum yalohusa filmine ama Mihracım çok huysuz ve meme aşığı hiçbi yere çıkamıyorum tek başıma yapışık ikizler gibiyiz en son ne zaman sokağa çıktığımı hatırlayamayacak duruma geldim
Aynı aynı işte oğlumu okula götürüyorum tek aktivitem oda 5 dk mesafe ama bazen ona bile gidemiyorum bugğn kocama verdim bebişi bi ağlamaya başladı ben götürürüm sen buna bak diyorAyy bende sinemaya gitmek istiyorum yalohusa filmine ama Mihracım çok huysuz ve meme aşığı hiçbi yere çıkamıyorum tek başıma yapışık ikizler gibiyiz en son ne zaman sokağa çıktığımı hatırlayamayacak duruma geldim
4 aydır saçımı kestirmeye gidicem bende işte bakımdan sayılırsakusmuklu üstümle de sevgililer gününde kocamın kalbine indirdim vallahi ev çamaşırdan geçilmiyor her yere kusuyor bu aralar bu arada emzirirken saç boyatılıyor mu Buda benim için bir lüx suan o kadar saat tek kalmak filan kuaförde
Ya bir şey merak ediyorum aslında gündüz vakti boş bir seansa gitsen, bebekle almazlar mı? Oda memesini emip uyur orada. Hep düşünmüşsündür de hiç cesaret Edip soramadım sinema salonlarına
4 aydır saçımı kestirmeye gidicem bende işte bakımdan sayılırsakusmuklu üstümle de sevgililer gününde kocamın kalbine indirdim vallahi ev çamaşırdan geçilmiyor her yere kusuyor bu aralar bu arada emzirirken saç boyatılıyor mu Buda benim için bir lüx suan o kadar saat tek kalmak filan kuaförde
Aynı seyı dusundum bndeama Bı arkadas girmiş valla bebegıyle, ilk basta uyuyomus, uyanınca da meme vermiş.. Valla gırmıs
Yaa bende bir dönem lazeri çok istiyordum ilaç kullandığım için gitmedim daha sonra 2 çocuğa karar verdik ne olur ne olmaz diye gidemedim şimdi emziriyoruz sorun olur mu acaba ? Hiç sevmem ben kuaför bu arada kendim hallederim genelde zaten çok fazla tüylü bir yapım yok lazerle bi kaç seansta biter benceBen gecen apar topar agdaya girdim, iki arada Bi derede.. Ama artık cok luks cidden.. Bıyık makınesi aldım.. En azından o görünüo yaonu halledıyım dedım.. Şu emzirme bıtıncede lazere gidicem kesınlıkle.. Artık kuafore gıtmek ıstemıorm, hem sıkılıorm hem o kadar geniş vakıt yok.. Anca arada manıkur pedikür yaptırırsam sacımı bnde boyamak istiyorum ya.. Bi 6 ay dolsun, ne kaldı surda 3 ay
Bende saçımı bir kez boyatmıştım kürtaj olduktan sonra öyle değişiklik iyi gelir diye depresyondaydım bence şimdide o değişikliğe ihtiyacım var yoksa hiç kıyamıyorum saçlarımı ne kesmeye ne boyatmaya saçımda maşallah belimden aşağı kadar uzadı hamilelikte nasıl omuzlara kadar kestircemHiç bilmiyorum boya işini, yıllardır boyatmıyorum ben, beyazlamadan da boyatmam. Gerçi hamilelikte beyazlarım çıkmıştı biraz ama gözden kayboldular sonra, yırttık şimdilik
(Yine var tabii tek tük ama görünce koparıp imha edebileceğim kadarlar şimdilik)
Ya valla süper fikir, gir tenha bir seansa, insan varsa geç en arkalara, meme mi istedi, yayıla yayıla aç memeleri, cok cok emsin.
Yürüyüş mesafesinde var ya sinemalar, deneyeyim ben bir bunu
Ay kusura bakma güldüm ama tek olmadığımı bilmek bana güç veriyorGerçekten iki gündür imdat diye ağlıyorum kimse yok yardımcı olacak. Sürekli bir çığlık ağlama uykusu var ama uyumamak için direniyor sonra uykum var diye ağlıyor. Emmek istiyor ağlıyor memeyi veriyorum almıyor ağlıyor. Ben kafayı üşütcem sanırım çok zorlanıyorum.
Evet pera da arka kısımda beyazlık var ama parsta da var biraz dr ağzına bakmıştı ama geçen hafta görse söylemezmiydi adı ne ilacın canım alıyım bendeCanım bizde var pamukçuk yani çok az ama doktor başlangıç gibi düşünebilirsin ilaç kullan dedi. Her gün silmeyi unutuyorum ama ilacı var ondan veriyorum günde bir. Aslında günde 3 yazmış ama bence çok fazla. Bizim dilin arka kısmına doğru var ve benim büyükte de hiç başımıza gelmemişti bunda geldi anlamadım
Gerçekten abiler ablalarZaten bizi yoran şu aşamada bebekler degıl ya, abiler ablalarbebeklerin bişeyi yok ki, yemegını ver, altını degstırıo uyut.. Simple
Senin zaten tek basına basarsan bile çok iyi bişey.. Takdir ediyorumbunalıosundur bazen, geçecek diye telkin et kendini zaman hızlı geçiyor, hersey gecıyor..
Hastalıkları içinde şükredelim ayce ya, bak kuvoze girmediler, evde de olsa Bi sekılde atlatıyolar.. Buna da şükürbiz annelık görevimizi yapalım elımızden gelen kadarıyla, gerisi takdiri ilahi
Zeynep de mi bozulduAy kusura bakma güldüm ama tek olmadığımı bilmek bana güç veriyor
Bende gebelik öncesi g5 gitmiştim ama sadece biraz sıkılaşmıştım o kadar aşırı bi etkisni görmedim o da defiğin gbi elektrik veriyor gibiydiHaha ya bende aynıyım canım sadece bu göbek olayı çok canımı sıkıyordu benim kilo verilse de selülitli gibi oldu yumuşak garip bir şey o yüzden dedim kızım git ve kendine bir iyilik yapbu biraz olsun işe yararsa diğer paketi de alıcam
Hahaben 8 aylıkken o yürüme arkadaşında denemeler yaptırıyordum fisher price ın bisikletine 6 7 aylık bindiriyordum ama boyu uzundu ayakları yere değiyordu. İşte hep ilgi hep ilgi şimdi çocuk bir dakika tek kalmıyor
Bizim eve paralel burası marketten bile yakınuyur mu ne yapar diye düşündüm bir bende zaten uyumuyordu. O cihazın sesi beyaz gürültü gibi geldi ışığı da kapattırdım mis bende uyuyacaktım
G5 değil ama bu biraz işe yararsa devam edicem Allah ne verdiyse g5 olur heykeltraş olur ne diyorlarsa. Bu ems sanırım kas kütlesini arttırmaya yönelik mi ne öyle bir şey. Göbeğine elektrik veriyor gibi hissediyorsun acısı hiç yok. Ama ilk böyle elektrik çarpmış gibi oldumgüya yarım saatte 20 bin mekik çekmiş gibi vaat veriyor. 20 bin olmasa da umarım bir 500 mekik hakkını vermiştir
Filmin ortasında ağlamaya başlar ve susmazsa nolcak millet arkamdan söver artıkYa bir şey merak ediyorum aslında gündüz vakti boş bir seansa gitsen, bebekle almazlar mı? Oda memesini emip uyur orada. Hep düşünmüşsündür de hiç cesaret Edip soramadım sinema salonlarına
Benimde güvenle bırakcağım biri var ama bizim kız sadece meme emiyor emmediğinde kimse tutamaz onuAynı aynı işte oğlumu okula götürüyorum tek aktivitem oda 5 dk mesafe ama bazen ona bile gidemiyorum bugğn kocama verdim bebişi bi ağlamaya başladı ben götürürüm sen buna bak diyorfilme bende gitmek istiyorum ya aslında benim bebiş mama da içiyor arada gidebilirim ama bebeği güvenerek bırakacağım birisi yok şimdilik o kadar uzun süre yazın artık bol bol gezeriz umuduyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?