2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ay bende acaba biberona ısıtıp koysam dışarda uğraşmasam diye düşündüm ama öyle olmuyor anlaşılan yine sıcak su alıp ısıtacağız napalım

Kızlar bazılarınız ağzıma kürekle vurmak isteyebilir daha ne istiyorsun diye ama analık işte şu sıralar kızım epey uyuyor yani gün içinde ve genelde çok aktivite yaptıktan sonra 3 4 saat deliksiz uyuyor bu normal mi artık bu aylar için yoruluyor mudur acaba ondan mı anlamadım gün içinde 1 saat 1.5 saat uyusun gece uykusu yapsın diyorlar ama gece de uyuyor yani bilemedim

Canım geçmiş oldun hasta mı oldu bizde var o cold mix yastığına damlatıyorum ben gece yatarken ablasına ama bebeğe hiç denemedim. Çok güzel burun açıyor ama çok damlatılırsa yakıyor ciğeri baya etkili

Ahahaha sus sus uyuduğunu kendi kendine bile söylemeyeceksin

İkisini de bebeğe kullandım faydasını gördüm. 3 damla damlatsan yetiyor. Rahat nefes alıp uyutuyor. Göğüs balsamı benim bebeğimi rahatlatmıştı. En azından uykusunu güzel uyutmuştu hastalık sürecinde. Çok geçmiş olsun

Ay bende acaba biberona ısıtıp koysam dışarda uğraşmasam diye düşündüm ama öyle olmuyor anlaşılan yine sıcak su alıp ısıtacağız napalım
Ben ısıtıp koyuyorum bakım çantasının termal gözüne. 3 saat içinde tüketiyoruz çünkü

Sağ ol, oldu evet üst solunum yolu enfeksiyonu ama burun tıkanıklığıyla sınırlı şimdilik. Antibiyotik kullanıyoruz het ihtimale karşı, yatış geçmişi olduğu için doktor riske atmak istemedi.

Sağ ol, oldu evet üst solunum yolu enfeksiyonu ama burun tıkanıklığıyla sınırlı şimdilik. Antibiyotik kullanıyoruz het ihtimale karşı, yatış geçmişi olduğu için doktor riske atmak istemedi.
Bizde de var canım o burun tıkanıklığı ama çok öksürüğü yok sizde de öyle miydi doktorun önünden geçmek istemiyorum ya artık götürmedim ben

Üç kuralına göre (oda ısısında 3 saat, dolapta üç gün, buzlukta üç ay) dışarda da üç saat durabilir belki ama ben riske girmemek için buzluktan çıktıysa buzdolabında max. 24 saat, ısıttıktan sonra dışarıda da ortalama bir saat tutuyorum.

Çıkmadan kendi sütünü sağıp biberonlasan belki kafan daha rahat Bir şekilde 3 saat tutarsın oda sıcaklığında (emzirip hemen çıkmıyorsan tabii) buzluktan çıkanı da yedek olarak alırsın belki?

Bizde de var canım o burun tıkanıklığı ama çok öksürüğü yok sizde de öyle miydi doktorun önünden geçmek istemiyorum ya artık götürmedim ben

Size de geçmiş olsun. Bizde de pek öksürük yoktu, hafif tıkanıklık vardı birkaç gündür ama geçen akşam artar gibi olduğunu hissedince hemen kaptım götürdüm doktoruna, (mesaj bile yazıp sormadım.)
Benim evde yaptıklarımı iyi gördü (sf sıkma, nebülizatörle hs verme, aspiratörle çekme vb) ama ilaç tedavisiyle destekleyelim dedi. Antibiyotik, ventolin vs. Umarım ilerlemez

Spring05 canım sen şu pamukçuk için bişey yaptın mı ? Karbonatlı su deneycektin ?
Bana doktor en son gittiğimde 15 gün kullan damlayı demişti Pzt 15 gün olacak. Günde bir de karbonatlı suyla siliyorum ama bugün silmeyi unuttum mesela sanki çok çok az kaldı ama tamamen yok olmadı

Bana doktor en son gittiğimde 15 gün kullan damlayı demişti Pzt 15 gün olacak. Günde bir de karbonatlı suyla siliyorum ama bugün silmeyi unuttum mesela sanki çok çok az kaldı ama tamamen yok olmadı
Karbonatlı suyu nasıl yapıyorsun midesi bulanmıyor mu ? Bide ne kadar karbonat koyuyorsun ne kadar su ?

Karbonatlı suyu nasıl yapıyorsun midesi bulanmıyor mu ? Bide ne kadar karbonat koyuyorsun ne kadar su ?
Ben karbonatlı suyu aklıma geldikçe yapıyorum önlem amaçlı ilk zamanlarda hafif bir pamukçuk olmuştu. 1 çay bardağına 1 çay kaşığı koyuyorum ve silerken hafif bastırıyorum ki diş fırçası mantığıyla temizlensin diye. Genelde bir günde birkaç kez yapıyorum, çünkü diğer günler unutuyorum başta ucu temizleniyor, sonrakinde biraz daha ilerisi vs oluyor. Benimki temizlikle ilgili şeylerde çok ses çıkarmıyor ama eltimin çocuğu kıyameti koparıyordu

Bardağa bir kaşık karbonat koyuyorum yarım bardak su çay kaşığıyla karıştırıyorum. İlk başta gazlı bezle siliyordum ama bitti şimdi ağız mendiliyle siliyorum. Bizimki ağlamıyor midesi bulanıyor ama idare ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…