2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Aynen ya benim de ilk oğlumdan var o daha büyüktü üstelik bir gün deniyim dedim bayılıyordum 4 olacak bunla beraber

Bence deneyi şöyle yapalım önce birini yıkayalım normal ipte petek üstü veya kurutalım bakalım çekme yıkamadan mı olmuş kurutmadan mı

Yaa bişey diycem benim ilk doğumda sadece kesilen yerde uyuşukluk vardı şimdi karnımın baya bir kısmında var çok ilginç acaba ilk doğumda da böyleydi zamanlama açıldı hatırlamıyorum

Emzirirken daha ilk anda acaip susuyorum. Her emzirmede yarım lt den fazla içiyorumdur. Yalnız değilmişim normal demekki
Aynen içmezsem sanki o an susuzluktan ölcem gibi davranıyorum
Ben tamamen tutmayacagim ama arada deneyeceğim. Sütüm çok etkilenirse tutmam ama etkilenmezse iki üç günde bir tutmayı deneyebilirim
Yaa yine yemek neysede su işi zor emzirdikçe benim baya borcum oldu da bunuda tutmazsam 4 tane oluyor

Bence deneyi şöyle yapalım önce birini yıkayalım normal ipte petek üstü veya kurutalım bakalım çekme yıkamadan mı olmuş kurutmadan mı

İkisini de yıkamıştım alır almaz, sonra birini petekte öbürünü makinede kuruttum. Yıkamadan çektilerse aynı oranda çekmiş olmaları lazım

Ya sağlıkları yerinde olsun kilo çokta önemli değil takmıyorum ben kafama dediğin gibi ek gıdayads bişey kalmadı bide çocuklar sen ne kadar zorlasanda olduğu kadar oluyor bence gözlemlediğim kadarıyla

3 git çabuk bitsin bakalım etkisi olcak mı
Haha bende merak ediyorum
Yaa bişey diycem benim ilk doğumda sadece kesilen yerde uyuşukluk vardı şimdi karnımın baya bir kısmında var çok ilginç acaba ilk doğumda da böyleydi zamanlama açıldı hatırlamıyorum
Bende kesilen yerin üstüne dokununca karıncalanma gibi bir şey var, yukarı çıktıkça his artıyor bence baya bir sürecek bu durum hatta eskisi gibi olur mu hiç emin değilim

Ee ikinciye elde pijama kalmaz zaten avuç içi kadar donları var

Ya büyük oğlanın donları falan çekmiyor. Bir de cidden ebebekler çekiyor galiba. Çekerse çeksin, küçüğe kalacak nasılsa diye attığım marks n spencer, tchibo ve bazı başka markalar çekmiyor ama tabii büyüğün çok sevdiği şeyleri atmaya cesaret edemem

Kızlar bu arada dün doktor burun tıkanıklığı ve üst solunum yolu enf için verdiği ilaçlara ek olarak cold mix önerdi (yalnızca kıyafet üstüne damlatılıyormuş) ama evde mustela balsam olduğunu öğrenince cold mix alma, onu kullan o zaman dedi. Günde iki kere göğse sürülüyor. Ama tabii bir etkisi olup olmadığını değerlendiremiyorum şu durumda.

Kızlar dondurucudan çıkan anne sütü ne kadar süre içinde verilmeli ? Mesela dışarı çıkarken dondurucudan çıkan anne sütünü alacağım yanıma nasıl verilmeli kaç saatte tüketilmeli dışarıda net bişeye ulaşamadım internette ?

Canım dondurucudan çıkardığın süt normal buzdolabında 24 saat tutabilirsin.Dışarı çıkarken sütü çözdürüp biberona koyuyordum termal çanta içine mavi buz kalıbı ile yanıma alıyorum. Birde termosta sıcak su ay anlatırken yoruldum işkence gibi gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…