2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kızlar az önce kadınlar kulübü anasayfasında bir üyenin menenjitle ilgili yazdığını gördüm. Menenjit aşısı yaptırmayanlar özellikle okusun.

Evet bak yine annemin söylemi, emekleyen bebek geç yürür. Emekleme yaptırmıcam ben kızıma diyor oysaki biz memleketteyken bahçeden çıkıp Zeynep’le ilgilenebilir mi bilmiyorum
Büyük kızım emekledi 6. Aylarda sürünmeye başlamıştı 10. Ayda ilk adımını attı yürüme arkadaşı çok etkili herkeze onu tavsiye ediyorum bebekten bebege değişiyor bu konular iş bebekte bitiyor tabi destekte önemli

Benim bu videoya duygulanmam

Ay ben emzik vermedim ikisine de, gerçi geçen hafta ilaç içmesini kolaylaştırır belki diye vermeyi denedim ilk kez, büyük oğlumdan hiç açılmamış bir emzik kalmıştı ama almadı. İyi ki almamış dedim şimdi ama sonra aklıma meme geldi, memeyle nasıl vedalaşacaklar bakalım. İlk oğlum kendisi bırakmıştı pat diye, bocalayan ben olmuştum yine öyle olur umarım.

Ventolin verirken gözler kapalı mı olmalı, burda öyle konuşulmuştu doktor da bir şey söylemedi. İki defadır uyurken veriyorum

Uzun sürmez umarım Çişli bez sayısı da azaldı. Dikkat ediyorum son bir haftadır kilosu da aynı seyrediyor
Bizde de aynı kilosu geçen aydan beri çok az arttı maksimum 400 500 gram almış gibi duruyor. Ben gece çok emziriyorum uyku sersemi emiyor göğsü bitirene kadar bekliyorum eskiye döndük yine üstüm başım ıslanıyor emmediği için. Kendini yay gibi bir geriyor kafa ayrı yerde vücut ayrı yerde memeye yanaşmamak için. Bu kadar sürmemişti benim kızımda ama bence benimki çok emmicek gibi geliyor bana. Hiç düşkün değil emzikte almıyor bir şekilde emmesi gerekiyor o içgüdüsel davranış için ama yine emmiyor

Ben hala beşiğe böyle bırakamıyorum şu reflü yatakları var ya ona alıştık onunla birlikte beşiğe koyuyorum, o yüzden sabah bıraktığım gibi buluyorum
E aşağıya kaymıyor mu? Biz onu bırakalı çok oldu
Haha bunu benimki de yapıyor ama tam tur dönemiyor anca bu kadar
Bizim yatakta daha önce dönerek düşmeye yaklaşmıştı ama kendi yatağında ilk kez yaptı bunu. Bide tutmuş tahtaları kalkmaya çalışıyor manyak

B
Ben hala beşiğe böyle bırakamıyorum şu reflü yatakları var ya ona alıştık onunla birlikte beşiğe koyuyorum, o yüzden sabah bıraktığım gibi buluyorum
benim kızda hala reflü yatağında yatıyor kundak olayını aşamalı bıraktık, şimdide yavaştan yatağında yatırmaya başlıcam ama nasıl olacak bilmiyorum reflü yatağına yatırıp biraz ayağımda sallıyordum hemen uyuyordu, yatakta popoya piş piş yapmak inş işe yarar ya

Acıksa bile çok az emiyor bırakıyor hemen Ne zamana kadar sürecek böyle acaba
yaklaşık 2 hatadır öyle bizde. Çok açlık durumunda da zar zor kaptırıyorum, dediğin gibi azıcık doyduğu an bırakıyor. O yüzden uyku arasında emzirmeye çalışıyorum daha çok. İnşallah bir an önce geçer, dediğin gibi çok zor.

Ay deme öyle Springciğim benimkinde emzik biberon meme hepsine ret yaşıyoruz aslında ama şunu fark ediyorum; emzik ya da biberonu ağzında çiğniyor yemek yermiş gibi. Biraz diş biraz atak hepsi tetikliyor bence. Geçici bir süreç olacak inanıyorum

Kayacak yer yok ki içe doğru ya, anlık çektim

Eklentiler

• B399D117-27E3-4D7A-A03B-40A6EC6B09FF.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 78
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…