- 9 Mart 2023
- 3.487
- 6.189
- 88
Soya düzledi mi Pera biraz. Zeynep’te haşa uykuya direnme mevcut. Pışpışla uyuyan çocuğun artık uyku için ne yöntemi kaldı ne saatiBence ne kadar erken o kadar iyi sen yavaştan alıştırmaya başla
Bende aynı böyle yatırıyorumKayacak yer yok ki içe doğru ya, anlık çektim
Evet canım haklısın uyku tulumu almıştım onunla birlikte yatağına geçireceğimBence ne kadar erken o kadar iyi sen yavaştan alıştırmaya başla
OyyKayacak yer yok ki içe doğru ya, anlık çektim
Daha iyi açıkçası. Sadece saat olarak erken gece uykusuna geçiş yapıyordu artık pek erken yapmıyor ama en azından yarım saatte bir memeye gelmiyor. 3-4 saat en az uyuyor.Soya düzledi mi Pera biraz. Zeynep’te haşa uykuya direnme mevcut. Pışpışla uyuyan çocuğun artık uyku için ne yöntemi kaldı ne saati
Ben de istiyorum çünkü ayakları dışarı çıkıyor artıkB
benim kızda hala reflü yatağında yatıyorkundak olayını aşamalı bıraktık, şimdide yavaştan yatağında yatırmaya başlıcam ama nasıl olacak bilmiyorum reflü yatağına yatırıp biraz ayağımda sallıyordum hemen uyuyordu, yatakta popoya piş piş yapmak inş işe yarar ya
7 mi ah maşallahBen de istiyorum çünkü ayakları dışarı çıkıyor artıkBen kucakta popoya pış pış yapıp buna koyuyorum gözleri açarsa hafif beşiği sallıyorum geri dalıyor. Eğer beşiğin sallanıyorsa koy onda yap. Bizimki 7 kilo olmuş artık belim dayanmıyor kucakta sallamaya bırakmam lazım acil
Bende kucakta mayıştırıp yatağında devam ederim. 7 kilo mu maşallah kızBen de istiyorum çünkü ayakları dışarı çıkıyor artıkBen kucakta popoya pış pış yapıp buna koyuyorum gözleri açarsa hafif beşiği sallıyorum geri dalıyor. Eğer beşiğin sallanıyorsa koy onda yap. Bizimki 7 kilo olmuş artık belim dayanmıyor kucakta sallamaya bırakmam lazım acil
Ventolin verirken gözler kapalı mı olmalı, burda öyle konuşulmuştu doktor da bir şey söylemedi. İki defadır uyurken veriyorum
Acıksa bile çok az emiyor bırakıyor hemenNe zamana kadar sürecek böyle acaba
Maşallah sütüneBizde de aynı kilosu geçen aydan beri çok az arttı maksimum 400 500 gram almış gibi duruyor. Ben gece çok emziriyorum uyku sersemi emiyor göğsü bitirene kadar bekliyorumeskiye döndük yine üstüm başım ıslanıyor emmediği için. Kendini yay gibi bir geriyor kafa ayrı yerde vücut ayrı yerde memeye yanaşmamak için. Bu kadar sürmemişti benim kızımda ama bence benimki çok emmicek gibi geliyor bana. Hiç düşkün değil emzikte almıyor bir şekilde emmesi gerekiyor o içgüdüsel davranış için ama yine emmiyor
Teşekkür ederiz, uyurken vermek niye azaltıyormuş ki çok ilginç çekiyor sonuçtaBize de doktor bir şey demedi, sormayı unuttum ben de. Hastanede adrenalin verilirken de dememişlerdi ama bu kez göz bandıyla kapattım ventolin ve cortairde.
İnstagramda bir doktor uyurken vermenin etkiyi azaltacağını yazmıştı, postu bulamadım şimdi ama biz hastaneyken de uyurken verebilirsiniz diyorlardı ve zaten uyanıkken vermeye göre çok daha kolay oluyor, bizimki hiç uyumadı ama bu sefer ilaç saatinde
Geçmiş olsun
7 mi ah maşallah
Sizinkiler narin minnak prensesler, benimki tosun erkekBende kucakta mayıştırıp yatağında devam ederim. 7 kilo mu maşallah kızbenim kız daha 5 buçuk yeni oldu
Sağınca benimde az çıkıyor hemde baya az en son iki aylıkken filan sağmıştım. Bence sağım doğru ölçüt değil hiç az diye düşünme bebek emse gelecekte emmiyor kiMaşallah sütüneBenim bebeğim az emdiği için sanki hemen sütümde azalıyor gibi hissediyorum. Hatta emin olmak için sağdım gerçekten azalmış. Ona da ayrı üzülmeye başladım şimdi
Teşekkür ederiz, uyurken vermek niye azaltıyormuş ki çok ilginç çekiyor sonuçta
Siz nasıl oldunuz daha iyi mi?
Bir de bir şey sormak istiyorum doktor reçeteye 3ml izotonik+0.75 ml ventolin+1 cortair yazmış. Cortair 1 ml mi demek istedi acaba yoksa tam 1 cortair miben 1ml ekledim 2.5 ml çok olur sanki
Evet ve çok ağlıyor her meme teklif ettiğimde. Emzik veriyordum bugün artık onu da bırakacağım. Sadece ellerini emiyor şimdi sürekli. Yanağına dokununca da emmek için o tarafa çeviriyor ama memeye gelince çığlık çığlığaSağınca benimde az çıkıyor hemde baya az en son iki aylıkken filan sağmıştım. Bence sağım doğru ölçüt değil hiç az diye düşünme bebek emse gelecekte emmiyor ki
Bu kadar uzun sürmüyordu sanki ama baya uzun sürdü bizimEvet ve çok ağlıyor her meme teklif ettiğimde. Emzik veriyordum bugün artık onu da bırakacağım. Sadece ellerini emiyor şimdi sürekli. Yanağına dokununca da emmek için o tarafa çeviriyor ama memeye gelince çığlık çığlığaGece de çok az emip uyuyor hemen. Yenidoğan zamanlarına döndük resmen Ne zaman geçiyormuş bu durum?
Neydi senin işlem? Uyuşukluk gitsin zaten. Gereksiz şeyKızlar biz yine mekandayızişe yaradı mı bilmiyorum ben hafif bir sıkılık hissediyorum. İşe yaramıyorsa bile sezaryen uyuşukluğunu bir nebze azalttı onu hissediyorum ama
Bende inanıyorumEşim nazara inanıyorum diye kızıyor. Bu hafta 4 gün ayrı ayrı misafir ağırladım. Her gelen ay ne güzel maşallah boyu da uzun, hareketli, diri bebek diyip gitti. Bir gün sonra bebeğim emmeği bıraktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?