2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Eşim nazara inanıyorum diye kızıyor. Bu hafta 4 gün ayrı ayrı misafir ağırladım. Her gelen ay ne güzel maşallah boyu da uzun, hareketli, diri bebek diyip gitti. Bir gün sonra bebeğim emmeği bıraktı
Ben denk geldiğine inanmak istiyorum

Ems diyorlar bugün 4. Seans sanırım ya da 5. Boğazımı tutsam belki biraz işe yarayacak ama tutamıyorum ki hala alt göbek var Yani bugün hissetmeye başladım biraz elektrik çarpmasını
Neydi senin işlem? Uyuşukluk gitsin zaten. Gereksiz şey

Eklentiler

• IMG_3003.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 75
  • IMG_3008.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 82
Senin pozitifliğin
Umarım öyledir ama ciddi boyutta emmiyor. Biberon denedim öğürdü onu da. Sütümde mi bir şey var acaba anlamadım
Lütfen sabret geçecek bu dönem. Hemen hemen herkes yaşadı, yaşıyor. Bebeler artık kocaman oldular. Kan şekerleri düşüp onlara zarar verecek dönemi geçtik. Biraz kararı ona bırak bakalım ne yapacak. 6 saat kadar beslenmeyebilir diyor doktoru.

Senin pozitifliğin
Umarım öyledir ama ciddi boyutta emmiyor. Biberon denedim öğürdü onu da. Sütümde mi bir şey var acaba anlamadım
Yok canım yok, sütün gayet iyi inan buna. Aynı sorunları ben de yaşıyorum hala. Ben de senin gibi ya sütüm azalırsa modundayım ama geçecek ama azalmayacak inşallah

Kızlar cinsiyet tahmin edeblrmsnz kızkardeşimin ultrason fotoğrafi bana dedi grubuna at ne diyecekler bende ativerdim size

Eklentiler

• IMG-20240221-WA0002.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG-20240221-WA0001.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 58

Phaedra Ciğerine inmemiş olmasına sevindim geçmiş olsun 1 yaşından küçüklere uyurken de etkin bir tedavi uygulanabilir yazmış ama postun altındaki yorumlarda olmayacağını yazmış, kafam karıştı. Uyanıkken yapayım ben yine de teşekkür ederim

Senin pozitifliğin
Ağlıyor mu aynı zamanda? Ağız içini kontrol ettin mi pamukçuk olunca da emmek istemiyorlar.Benim başıma şöyle bir şey geldi; bu hafta ne zaman biberondan sütü içse ağlıyordu ağzının içine baktım boğazında beyazlık vardı, ondan kaynaklı mı acaba dedim, aynı zamanda ameliyat sonrası dudağı da acıyor olabilir diye düşünüp doktora gösterdim dün mantar dedi, geçen hafta antibiyotik kullandığımız için olmuş olabilir

merhaba kızlar, ara ara takip edebiliyorum konuşuldu mu bilmiyorum ama mama sandalyesi alan ya da önerisi olan var mı? ikea antilop öneriliyor hafifliği sebebiyle ancak blw denemek istiyorum 5-6 aylık bebek için çok sert olmaz mı diye emin olamıyorum. sizler ne düşünüyorsunuz?

Açıkçası benimki uyusaydı uyurken verirdim çünkü hiç hoşlanmıyor hava tedavisinden etkinliğinin biraz azalmasını göze alırdım yani

Mantar demişken, bizimkinde de kasıklarının arasında pişik gibi bir kırmızılık vardı, tombul olduğu için oralar kat kat, açıp bakmayınca görülmüyor. Gördükçe pişik kremi sürüyordum ama geçmemişti, doktor üçüncü ay kontrolünde muayene ederken görünce onu da mantar olarak değerlendirdi, 40 günlükken kullandığı antibiyotik yüzündendir dedi ve mantar kremi verdi. Pişik kremiyle geçmeyen pişiği olanlar özellikle antibiyotik geçmişi varsa mantar ihtimalini düşünerek doktora danışsın diye yazıyorum.

Evet katılıyorum antibiyotik sebep oluyor. Bizim sadece ağızda değil aynı zamanda alt bölgede de var. Hepsi de bu hafta başladı ve daha doktora giderken tahmin ettim sebebinin antibiyotik olduğunu. İşin kötü yanı şimdi hırıltısı var diye yine antibiyotik kullanmaya başladık

Daha iyi mi demiştim az önce ahshssh
Sabahtan beri toplasan 1.5 saat uyudu
Redpanda11

Biz probiyotik damla da kullanıyoruz bu arada doğumdan beri. Küvezde kalmıştı, sonra iki kere daha antibiyotik tedavisi görünce doktor kestirmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…