Lütfen sabret geçecek bu dönem. Hemen hemen herkes yaşadı, yaşıyor. Bebeler artık kocaman oldular. Kan şekerleri düşüp onlara zarar verecek dönemi geçtik. Biraz kararı ona bırak bakalım ne yapacak. 6 saat kadar beslenmeyebilir diyor doktoru.
Evet geçecek daha iyi düşünüyorum ben de şimdi Ben ve kardeşim annemi sadece 3 ay emmişiz diye bir panikledim ama ben farklıyım bebeğim farklı benim bebeğim emmeye devam edecek
Yok canım yok, sütün gayet iyi inan buna. Aynı sorunları ben de yaşıyorum hala. Ben de senin gibi ya sütüm azalırsa modundayım ama geçecek ama azalmayacak inşallah
Evet geçecek daha iyi düşünüyorum ben de şimdi Ben ve kardeşim annemi sadece 3 ay emmişiz diye bir panikledim ama ben farklıyım bebeğim farklı benim bebeğim emmeye devam edecek
Kızlar ben şimdi bezini değiştirince tarttım 6950 geliyor. Bez zıbın ve ince tulum kaç gram eder acaba 3. Ayda 6200 müş 500 gram etmez heralde dimi 250 gram almamıştır herhalde bir ayda umarım
Benim bu cin kızım gündüzleri max 30 dk uyuyor çok uykusu var bayılıyor 15 dk sonra bir açıyor gözünü töbee sanki 8 saat uyumuş gibi enerjik nasıl oluyor anlamıyorum
Kızlar ben şimdi bezini değiştirince tarttım 6950 geliyor. Bez zıbın ve ince tulum kaç gram eder acaba 3. Ayda 6200 müş 500 gram etmez heralde dimi 250 gram almamıştır herhalde bir ayda umarım
Benim bu cin kızım gündüzleri max 30 dk uyuyor çok uykusu var bayılıyor 15 dk sonra bir açıyor gözünü töbee sanki 8 saat uyumuş gibi enerjik nasıl oluyor anlamıyorum
Ağlıyor mu aynı zamanda? Ağız içini kontrol ettin mi pamukçuk olunca da emmek istemiyorlar.Benim başıma şöyle bir şey geldi; bu hafta ne zaman biberondan sütü içse ağlıyordu ağzının içine baktım boğazında beyazlık vardı, ondan kaynaklı mı acaba dedim, aynı zamanda ameliyat sonrası dudağı da acıyor olabilir diye düşünüp doktora gösterdim dün mantar dedi, geçen hafta antibiyotik kullandığımız için olmuş olabilir
Evet ağlıyor çok hırçınlaşıyor. Dilinde pamukçuk görünmüyor ama boğazını kontrol etmemiştim. Bir bakayım boğazında bir şey var mı diye. Sizin nasıl oldu durumu? Geçti mi boğazı?
Canısı senin kızda erken doğmamışmıydı 4. Ay atağı için erken değilmi ya ben çok korkuyorum benimkide bozulucak diye. Haftaya aşısı var o zaman kesin bi ayarları
Kaçıcak
Evet ağlıyor çok hırçınlaşıyor. Dilinde pamukçuk görünmüyor ama boğazını kontrol etmemiştim. Bir bakayım boğazında bir şey var mı diye. Sizin nasıl oldu durumu? Geçti mi boğazı?
Boğazı diye yazmışım da boğaza doğru aslında damağın ilerisi, bakınca gözüküyor dilinde yok. Doktor boğazda da olabilir dedi, damla verdi bi de karbonatlı suyla temizle dedi. Dünden beri damlayı veriyorum ağlamadı beslenirken bilmiyorum bu kadar çabuk etki etmiş olabilir mi, tesadüf oldu belki de
Sabah doktora gittik burnunu açtılar birde akciğerini röntgen çektiler ay bir üzüldüm burnunu açarlarken hemşire maşallah ağlamıyor da diyor çocuk için o sırada ben nasıl ağlıyorum ama burnu genizi hep dolu tıkanıyor bazen nasıl odaya koşuyorum bilmiyorum nebulazatör sipariş ettim hemen bugün. Doktor antibiyotik verdi o antibiyotiği nebulazatör içine koyabiliyor muyuz? Hastalıktan bu kadar kaçabildik
Ay dur sana kendini iyi hissettirecek bir şey söyleyeyim beni sabah yarım yamalak emdi ( ya da emmedi ), sonra anneme bırakıp işlerimi halletmeye gittim. Ben yokken sadece 50 ml süt içti ve şu an beni emmek yerine etrafı izlemeyi tercih ediyor. Bak bu saat olmuş ve içtiği süt miktarına bak
soyasosu
uyku konusuna zaten hiç girmiyorum o konuda da kendini iyi hissettirecek örnekler çok
Canısı senin kızda erken doğmamışmıydı 4. Ay atağı için erken değilmi ya ben çok korkuyorum benimkide bozulucak diye. Haftaya aşısı var o zaman kesin bi ayarları
Kaçıcak