- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
Of aynı aynı annem kızıyor daha gençsiniz diye benim annemde çok pratik hareketli ben şimdiden bıkmışımValla yürüyene helal olsunbenim annem için mesela on bin adım 100 adım atmak gibi bir şey saatlerce yürüyebilir. Biz baya hamlamışız ya gençlikte böyleysek bilmiyorum bakarız
Yaa. Minnoş hayırlı olsunKızlaarrr Leyla hanımın üst dişi çıkıyor :) Bi baktım tırtık olmuş bile , huysuzluğu bundanmış sanırım :) Çok mutlu oldum yahu
Çocuk bakmak zaten zor bi süreç bide üstüne hamilelikten kalan vitamin eksiklikleri ve hormonlar devreye girince devreler yanıyor çok normal yaniBenim de dümdüz baya baya pırasa. O yüzden ben isterdim.
Çok değişik ama ilk kez duyuyorum
Evet öyle ama o an öyle şok oldum ki. İnsan kendini suçluyor nasıl böyle bir hata yapabildim diye.
Mama suyu ılık oluyor ya valla lıkır lıkır içti. Şimdi düşününce o içmesine gülüyorum mesela ama hala kendime kızıyorum
Bunu görünce aklıma bir arkadaşım geldi onunda kaynı çocuğunun kulak memelerini emiyormuş çocuğun kulak memeleri hep sarkmış dedim bu sapık heralde kocamanda adam yani 30 lu yaşlarında inanılır gibi değil insanlar çığrından çıkmış durumda duyduğumda şok olmuştumÖpme konusu açılmışken maalesef istemesem de odadan çıktığım an öpüyorlar. Eşim iş için İstanbul'a gitti ve ben evde tek kalamiyorum. Görümcem yanıma geldi eşim gelene kadar kalacak. Altını değiştirirken bir baktım bacakları morarmış o kadar korktum ki düştü mü ne oldu diye. Sonra bir baktım diş izine benziyor ve gerçekten görümcem isirmis. Resmen evde cinnet geçirdim hemen eşimi aradım o da kızdı. Küçük değil yani kız da 22 yaşında bu kadar akılsızlık olur muEki Görüntüle 3391282
Çok geçmiş olsun canım inşallah çok çabuk toparlayacakCanım ben sen öyle diyince bugün hastanedeki diğer doktora götürdüm. Dün akciğer filmi temiz çıkmıştı bugün tekrar çekmedi ama dinledi ciğerlerine inmiş görünüyor dedi yatış verdiler bize. Moralim çok bozuldu birşey olur mu ki. Durumlar iyi değil annesi biraz ciğerlerine inmiş dedi ağlıcam yani şimdi
Amin inşallahÇok geçmiş olsun cidden burnu tıkakıysa öksürük varsa doktora gidilmeli birde ateş vardı sizde. Nasıl doktor olmuşlar ya dün birşey yokken bugun cıkıyor. Üzülme erken gittin hemen atlatır inşallah.
Evet canım ama benim eşim halk eğitimde çalışıyor öğrencileri yetişkin, hatta hasta olan oldu mu eve gönderiyordu onlar da biliyordu evde bebek var diye gidiyorlardı sonra telafi yapıyordu. Çok dikkat etmeye çalıştık aslında ama kaçamadık. Çocuğun serum için damarını bulmaya çalışıyorlar iğneyi batırıp çıkarıyorlar çok ağladı tabi ben çocuktan çok ağladım insanın şu içi parçalanıyor Allahım hasta olmasınlarCanım senin eşin de öğretmendi sanırım, ister istemez taşıyıcı olabiliyorlar. Güçlü ol, erkenden fark edildi. Hiçbir şey olmaz inşallah
Geçen kestirdim yine dökülüyor. Bu aralar kelebek modeli çok beğeniyorum ben de kestirdim ama şekil vermeye bile vakit bulamadığım için hep topluyorumbir işe yaramadı yani
Ayyy nasııl kıymış el kadar çocuğa görünce şoka girdim ya küçük değil tabikide ayy çok üzüldüm ben olsam neler olurdu bilmiyorum gerçekten senide doldurmayım ama bidah görürsen kendi kendine çıldırma karşındakinide çıldırtÖpme konusu açılmışken maalesef istemesem de odadan çıktığım an öpüyorlar. Eşim iş için İstanbul'a gitti ve ben evde tek kalamiyorum. Görümcem yanıma geldi eşim gelene kadar kalacak. Altını değiştirirken bir baktım bacakları morarmış o kadar korktum ki düştü mü ne oldu diye. Sonra bir baktım diş izine benziyor ve gerçekten görümcem isirmis. Resmen evde cinnet geçirdim hemen eşimi aradım o da kızdı. Küçük değil yani kız da 22 yaşında bu kadar akılsızlık olur muEki Görüntüle 3391282
Off şimdi iyice merak ettim seniBen direkt halil sezai model kestirdim, artık istesem de toplayamam
Hayalinde halil sezai olarak yer etmeyi ben de istemezdim vallahiOff şimdi iyice merak ettim seni
Yok zaten burnundan getirdimAyyy nasııl kıymış el kadar çocuğa görünce şoka girdim ya küçük değil tabikide ayy çok üzüldüm ben olsam neler olurdu bilmiyorum gerçekten senide doldurmayım ama bidah görürsen kendi kendine çıldırma karşındakinide çıldırt
Şans seninle olsun korkma inan ki cok iyi gelecek sadece cok kalın gıyınme sacını acma birden hava sıcaklıyor hararet basıyor o an soyunmak istıyorsun bebekle oluncaKızlar yarın sokağa çıkmaya karar verdim kv yi de alıcam çocuğa bakar arabayla bi çıkıcaz avm gezicez bakalım nasıl geçicek günümüz bana şans dileyin
Şans seninle olsun korkma inan ki cok iyi gelecek sadece cok kalın gıyınme sacını acma birden hava sıcaklıyor hararet basıyor o an soyunmak istıyorsun bebekle olunca
Teşekkürler arkadaşım tavsiyeleri dikkate alıcamŞans seninle olsun korkma inan ki cok iyi gelecek sadece cok kalın gıyınme sacını acma birden hava sıcaklıyor hararet basıyor o an soyunmak istıyorsun bebekle olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?