2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Valla yürüyene helal olsun benim annem için mesela on bin adım 100 adım atmak gibi bir şey saatlerce yürüyebilir. Biz baya hamlamışız ya gençlikte böyleysek bilmiyorum bakarız
Of aynı aynı annem kızıyor daha gençsiniz diye benim annemde çok pratik hareketli ben şimdiden bıkmışım

Çocuk bakmak zaten zor bi süreç bide üstüne hamilelikten kalan vitamin eksiklikleri ve hormonlar devreye girince devreler yanıyor çok normal yani yavrum o da ne bilsin hoşuna gitmiş demekki

Bunu görünce aklıma bir arkadaşım geldi onunda kaynı çocuğunun kulak memelerini emiyormuş çocuğun kulak memeleri hep sarkmış dedim bu sapık heralde kocamanda adam yani 30 lu yaşlarında inanılır gibi değil insanlar çığrından çıkmış durumda duyduğumda şok olmuştum

Çok geçmiş olsun canım inşallah çok çabuk toparlayacak

Amin inşallah burnu baya tıkanıyordu sürekli serum fizyolojik yaptık hemen gidip nebulizatör aldık ama sinüsleri hemen doluyordu. Öksürük de kuru öksürük de ama dünden beri dolu öksürmeye başladı. ventolin diye birşey veriyorlar havayla veriyoruz birde serum. Yarına toparlar inşallah

Canım senin eşin de öğretmendi sanırım, ister istemez taşıyıcı olabiliyorlar. Güçlü ol, erkenden fark edildi. Hiçbir şey olmaz inşallah
Evet canım ama benim eşim halk eğitimde çalışıyor öğrencileri yetişkin, hatta hasta olan oldu mu eve gönderiyordu onlar da biliyordu evde bebek var diye gidiyorlardı sonra telafi yapıyordu. Çok dikkat etmeye çalıştık aslında ama kaçamadık. Çocuğun serum için damarını bulmaya çalışıyorlar iğneyi batırıp çıkarıyorlar çok ağladı tabi ben çocuktan çok ağladım insanın şu içi parçalanıyor Allahım hasta olmasınlar

Kızlar evden kaçmanın yolunu buldum Bade ilk kez veli toplantısına gidiyorum dedim ve ağlamadan gönderdi. Normalde işe giderken çok sessiz giyinir erkenden giderdim, yakalanırsam söylerdim ama her seferinde ağlardı. Umay desen meme reddi tavan emmiyor benimle işi yok. Artık ben birini bulunca toplantıya gidiyorum diyip kaçıcam

Ayyy nasııl kıymış el kadar çocuğa görünce şoka girdim ya küçük değil tabikide ayy çok üzüldüm ben olsam neler olurdu bilmiyorum gerçekten senide doldurmayım ama bidah görürsen kendi kendine çıldırma karşındakinide çıldırt

Yok zaten burnundan getirdim artık sevmek için bile almıyor bebeği

Kızlar yarın sokağa çıkmaya karar verdim kv yi de alıcam çocuğa bakar arabayla bi çıkıcaz avm gezicez bakalım nasıl geçicek günümüz bana şans dileyin
Şans seninle olsun korkma inan ki cok iyi gelecek sadece cok kalın gıyınme sacını acma birden hava sıcaklıyor hararet basıyor o an soyunmak istıyorsun bebekle olunca

Kızlar bebeklerinizin yüzüne hangi marka krem kullanıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…