2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Valla ben de kibar olamadım ve salak mısın dedim . Cidden benim de dişlerim kamasiyor yine de kıyamıyorum ve iki gün geçmedi bu iz artık nasıl sert ısırdıysa
Yavrumun nasıl canını yakmıştır kim bilir, gerizekalı ay Allahım gerçekten annenin halinden anca anne olan anlıyor. Gerçi anlamayan yine anlamıyor da. Uzak dursun böyle hadsiz insanlar çevremizden

Çok çok geçmiş olsun iyi ki götürmüşsün hemen çabucak toparlayacak sen hiç üzülme

Haha valla öyle olmuş bu akşam kızımın toplantısı var kot giymeye çalışcam o yüzden yürüdüm dur bakalım olcak mı olmazsa korseyle artık

Çok çok geçmiş olsun iyi ki götürmüşsün hemen çabucak toparlayacak sen hiç üzülme
İnşallah hemen toparlar insan vallahi dayanamıyor. Serum verdiler damarları belli değil delik deşik ettiler çocuğumu baya canı yandı zaten. 2 gün yatıralım dedi de bakalım inşallah hemen iyileşir

Lütfen buna üzülme hatta sevin çünkü yarına kadar daha kötü olabilirdi. Şimdi orda doktor kontrolünde olacak. Çabucak iyileşecek inşallah

Çok çok geçmiş olsun miniğe üzülmemek moralini bozmamak elde değil ama geçecek gidecek inşallah kolayca atlatacaklar sanırım serum vermişler yazdığını okudum da. Benim kızımda da düzelme olmazsa yatış yapıp serum verecekler bir hafta sonra burada çok zordu ama geçti diyeceğiz ben inanıyorum

Keşke herkes kendi düşünse bizim dememize gerek kalmadan insan nereye kadar diyecek

Çok geçmiş olsun cidden burnu tıkakıysa öksürük varsa doktora gidilmeli birde ateş vardı sizde. Nasıl doktor olmuşlar ya dün birşey yokken bugun cıkıyor. Üzülme erken gittin hemen atlatır inşallah.

Çok geçmiş olsun ama erkenden fark edilmesi ve kontrol altına alınması iyi olmuş, tez vakitte toparlar umarım

Ciğer enfeksiyonunda antibiyotik ve hava tedavisi uyguluyorlar genelde, satürasyonunun 90 ın altına düşmesi istenmiyor, evde olsa fark edilmeyebilir, hastanede hemen müdahale etme imkanı oluyor. Genelde toparlanıyorlar kısa sürede, moralini yüksek tut.

Küçücük oldukları için damarlarını bulmak sorun oluyor ne yazık ki, onlar ağladıkça annelerinin de içi parçalanıyor ama hemencecik geçiyor iğnenin acısı, toparlanmaları için mecbur o damar yollarının açılması

Ah evet ne mucize bence de sadece anne öpmeli
Ellerini ağzına götürüyor ellerini öpmeyin dedim diye bir yüzleri düştü geçenlerde ay keşke darılıp gelmeseler

İnşallah hemen toparlar insan vallahi dayanamıyor. Serum verdiler damarları belli değil delik deşik ettiler çocuğumu baya canı yandı zaten. 2 gün yatıralım dedi de bakalım inşallah hemen iyileşir
İnşallah inşallah Bizimkiler ilk hasta olduklarında 40 ı çıkmamıştı daha, şimdi neredeyse 4 aylık olacaklar merak etme sen daha hızlı toparlayacaktır

En yakın arkadaşım 40 gün misafir kabul etmiyorum diye alındı bizde mi herkes gibiyiz dedi yahu ne alaka tabiki sende herkes gibi mikrop taşıyabilirsin arkadaşım diyemedim de lütfen kırılma gerçekten ablam bile gelmeyecek dedim 3 ay geçti hala gelmedi tepkisi bu sanırım eğer gerçekten düşünseydi beni anlardı özellikle yoğunbakımdan çıkmış bir bebeğe ve lohusa anneye böyle davranmaması gerektiğini. Hiç takmıyorum geçenlerde aradı açmadım şimdi mi geliyorum aklına böyle günlerde belli oluyor kimin doğru insan olduğu bence

Sağol canım inşallah bir an önce iyileşir. Ben geçen hafta bir beş dk balkonda oturdum soğuktu hemen içeri girdim sonra bende peşine geniz akıntısı başladı ertesi gün de çocukta başladı sanki benim yüzümden oldu gibi geliyor şimdi kahroldum

Soğuktan hasta olmuyoruz, biliyorsun. Doktoru da söyler. Soğuk sadece bağışıklığımızı düşürebiliyor ve bizi virüslere karşı daha korumasız kılabiliyor. Bir yerden virüs kapmış belli ki, senden kapmış olsa bile kendini suçlayacağın bir şey yok bence, küçücük bebesi olan anneye hastalık bulaştıranlar utansın

Phaedra sen nasıl on bin atım atıyorsun ya nerdeyse 45 dk dır yürüyorum telefona baktım kaç bin adım olmuş diye 3500 adım
Geçen onu bende sorguladım yürüdüm yani dere tepe düz aştım resmen eşimin arabayı almayada yürüyerek gittik arabaya bindiğimde sakat kalmıştım belim tutmuyordu bir baktım 7,500 adım yani 10 binde sanırım beni hastaneye kaldırırlardı

Ahh ahh sorma kesinlikle, acaba yeni doğum yapmanın duygusallığı mı var diye düşünüyorum ama bu sayede hayatımdaki insanları elemem gerektiğini görmüş oldum. Her şerde vardır bir hayır diye boşuna dememişler

Valla yürüyene helal olsun benim annem için mesela on bin adım 100 adım atmak gibi bir şey saatlerce yürüyebilir. Biz baya hamlamışız ya gençlikte böyleysek bilmiyorum bakarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…