- 9 Mart 2023
- 3.487
- 6.189
- 88
Yavrumun nasıl canını yakmıştır kim bilir, gerizekalıValla ben de kibar olamadım ve salak mısın dedim . Cidden benim de dişlerim kamasiyor yine de kıyamıyorum ve iki gün geçmedi bu iz artık nasıl sert ısırdıysa
Çok çok geçmiş olsunCanım ben sen öyle diyince bugün hastanedeki diğer doktora götürdüm. Dün akciğer filmi temiz çıkmıştı bugün tekrar çekmedi ama dinledi ciğerlerine inmiş görünüyor dedi yatış verdiler bize. Moralim çok bozuldu birşey olur mu ki. Durumlar iyi değil annesi biraz ciğerlerine inmiş dedi ağlıcam yani şimdi
İkinci gün müydü attığın fotoğrafValla ben de kibar olamadım ve salak mısın dedim . Cidden benim de dişlerim kamasiyor yine de kıyamıyorum ve iki gün geçmedi bu iz artık nasıl sert ısırdıysa
Haha valla öyle olmuşSen rahata alıştın galiba emsde
sen de çok hızlı yürüyormuşsun. Benim normal tempolu yürüyüşüm bir saatte 5 km =8 bin adım ama çocukla daha yavaş tempolu yürüyorum genelde, 80-90 dakikada 10.000 adım oluyor.
İnşallah hemen toparlarÇok çok geçmiş olsuniyi ki götürmüşsün hemen çabucak toparlayacak sen hiç üzülme
Geçen kestirdim yine dökülüyor. Bu aralar kelebek modeli çok beğeniyorum ben de kestirdim ama şekil vermeye bile vakit bulamadığım için hep topluyorumKestirin, rahatlayın. Kuaförde ferahlık varmış vallahi, kestirdim rahatladım
Lütfen buna üzülme hatta sevin çünkü yarına kadar daha kötü olabilirdi. Şimdi orda doktor kontrolünde olacak. Çabucak iyileşecek inşallahCanım ben sen öyle diyince bugün hastanedeki diğer doktora götürdüm. Dün akciğer filmi temiz çıkmıştı bugün tekrar çekmedi ama dinledi ciğerlerine inmiş görünüyor dedi yatış verdiler bize. Moralim çok bozuldu birşey olur mu ki. Durumlar iyi değil annesi biraz ciğerlerine inmiş dedi ağlıcam yani şimdi
Çok çok geçmiş olsun miniğeCanım ben sen öyle diyince bugün hastanedeki diğer doktora götürdüm. Dün akciğer filmi temiz çıkmıştı bugün tekrar çekmedi ama dinledi ciğerlerine inmiş görünüyor dedi yatış verdiler bize. Moralim çok bozuldu birşey olur mu ki. Durumlar iyi değil annesi biraz ciğerlerine inmiş dedi ağlıcam yani şimdi
Keşke herkes kendi düşünse bizim dememize gerek kalmadan insan nereye kadar diyecekÇok küçükler hemde ama benim annem babam ve kv de öpüyor. Ben hiç sesimi çıkarmıyorum çünkü ablası da öpüyor okuldan her şeyi kapıpilk çocukta bende öyleydim yine öpüyorlardı bunda artık hiç bir şey demiyorum. İyi düşünmeye çalışıyorum annemle babam sürekli maske takıyorlar, kv desen o da ayda yılda bir görüyor. Yine de öpmeseler daha iyi tabii
Çok geçmiş olsun cidden burnu tıkakıysa öksürük varsa doktora gidilmeli birde ateş vardı sizde. Nasıl doktor olmuşlar ya dün birşey yokken bugun cıkıyor. Üzülme erken gittin hemen atlatır inşallah.Canım ben sen öyle diyince bugün hastanedeki diğer doktora götürdüm. Dün akciğer filmi temiz çıkmıştı bugün tekrar çekmedi ama dinledi ciğerlerine inmiş görünüyor dedi yatış verdiler bize. Moralim çok bozuldu birşey olur mu ki. Durumlar iyi değil annesi biraz ciğerlerine inmiş dedi ağlıcam yani şimdi
Çok geçmiş olsun ama erkenden fark edilmesi ve kontrol altına alınması iyi olmuş, tez vakitte toparlar umarımCanım ben sen öyle diyince bugün hastanedeki diğer doktora götürdüm. Dün akciğer filmi temiz çıkmıştı bugün tekrar çekmedi ama dinledi ciğerlerine inmiş görünüyor dedi yatış verdiler bize. Moralim çok bozuldu birşey olur mu ki. Durumlar iyi değil annesi biraz ciğerlerine inmiş dedi ağlıcam yani şimdi
Ah evet ne mucize bence de sadece anne öpmeliBence annesi dışında kimse öpmemeli, o da anne emziriyorsa tabii. (Mikrop varsa antikoru da geçiyormuş ya sütten). Öptüğü zaman babasına bile kızıyorum, beş yaşındaki abisi de görüp öpmek istiyor hemen. Ayaklarından öptürmeye çalışıyorum.
Öpme diyemiyorsan deme, direkt öpmek isterseniz ayağından öpebilirsiniz de. Yüz ve eller yasak.
İnşallah inşallahİnşallah hemen toparlarinsan vallahi dayanamıyor. Serum verdiler damarları belli değil delik deşik ettiler çocuğumu baya canı yandı zaten. 2 gün yatıralım dedi de bakalım inşallah hemen iyileşir
En yakın arkadaşım 40 gün misafir kabul etmiyorum diye alındı bizde mi herkes gibiyiz dedi yahu ne alaka tabiki sende herkes gibi mikrop taşıyabilirsin arkadaşım diyemedim de lütfen kırılma gerçekten ablam bile gelmeyecek dedimBu arada kızlar özellikle deHiMom , hani diyorlar ya çok sakınıyorsun falan diye (ki eşimde bana ara ara bunu diyor ama dediğime de uyuyor). Bu sebepten arkadaşlarımla aram açıldı aranızda hasta olan var mı diye sorunca bozuldular, bir şey de diyemediler ama bir daha sana gelelim mi demediler. Kendilerince bana tepki gösteriyorlar. Ya da okula belge için gittiğimde ders vakti gidip kimseyi görmeden çıkıyorum, olası mikroplara karşı doğal olarak görmemişin çocuğu dedikodusu kendi aralarında dönüyor. Eski panda olsam bunu nasıl kafaya takardım ama söz konusu çocuğum olunca hiç kimse umrumda olmuyor.
He bunu niye yazdım, çünkü takmasam da yine de içimde bir burukluk oldu. Keza ben bu tarz doğum, özel gün vs şeylere çok dikkat ederken çevremden böyle bir durum görmek kırdı biraz. En azından buraya yazarak rahatlayayım dedim
Sağol canım inşallah bir an önce iyileşir. Ben geçen hafta bir beş dk balkonda oturdum soğuktu hemen içeri girdim sonra bende peşine geniz akıntısı başladı ertesi gün de çocukta başladı sanki benim yüzümden oldu gibi geliyor şimdi kahroldumÇok geçmiş olsun ama erkenden fark edilmesi ve kontrol altına alınması iyi olmuş, tez vakitte toparlar umarım
Ciğer enfeksiyonunda antibiyotik ve hava tedavisi uyguluyorlar genelde, satürasyonunun 90 ın altına düşmesi istenmiyor, evde olsa fark edilmeyebilir, hastanede hemen müdahale etme imkanı oluyor. Genelde toparlanıyorlar kısa sürede, moralini yüksek tut.
Küçücük oldukları için damarlarını bulmak sorun oluyor ne yazık ki, onlar ağladıkça annelerinin de içi parçalanıyor ama hemencecik geçiyor iğnenin acısı, toparlanmaları için mecbur o damar yollarının açılması
Sağol canım inşallah bir an önce iyileşir. Ben geçen hafta bir beş dk balkonda oturdum soğuktu hemen içeri girdim sonra bende peşine geniz akıntısı başladı ertesi gün de çocukta başladı sanki benim yüzümden oldu gibi geliyor şimdi kahroldum
Geçen onu bende sorguladım yürüdüm yani dere tepe düz aştım resmen eşimin arabayı almayada yürüyerek gittik arabaya bindiğimde sakat kalmıştımPhaedra sen nasıl on bin atım atıyorsun ya nerdeyse 45 dk dır yürüyorum telefona baktım kaç bin adım olmuş diye 3500 adım
Ahh ahh sorma kesinlikle, acaba yeni doğum yapmanın duygusallığı mı var diye düşünüyorum ama bu sayede hayatımdaki insanları elemem gerektiğini görmüş oldum. Her şerde vardır bir hayır diye boşuna dememişlerEn yakın arkadaşım 40 gün misafir kabul etmiyorum diye alındı bizde mi herkes gibiyiz dedi yahu ne alaka tabiki sende herkes gibi mikrop taşıyabilirsin arkadaşım diyemedim de lütfen kırılma gerçekten ablam bile gelmeyecek dedim3 ay geçti hala gelmedi tepkisi bu sanırım eğer gerçekten düşünseydi beni anlardı özellikle yoğunbakımdan çıkmış bir bebeğe ve lohusa anneye böyle davranmaması gerektiğini. Hiç takmıyorum geçenlerde aradı açmadım şimdi mi geliyorum aklına böyle günlerde belli oluyor kimin doğru insan olduğu bence
Evet maalesef ikinci günİkinci gün müydü attığın fotoğrafyavrum ya kıyamam
Valla yürüyene helal olsunGeçen onu bende sorguladım yürüdüm yani dere tepe düz aştım resmen eşimin arabayı almayada yürüyerek gittik arabaya bindiğimde sakat kalmıştımbelim tutmuyordu bir baktım 7,500 adım yani 10 binde sanırım beni hastaneye kaldırırlardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?