2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kızlar süt konuşulmuş bizde de meme reddi bitti. Emmesi de öyle aşırı değil yani 10 dk maksimum aç kaldığını sanmıyorum ama çişli bezi yeterli. Sabah tarttım 900 gram gözüküyor herhalde 400 500 gram almıştır en kötü bu ay, o yüzden çok takılmadım. Ama bende de pek süt yok yani aşırı yumuşak bence terbiye olduğu için memeler böyledir

Sağımda az çıkıyor canım süt hiç moralini bozma bende de o kadar az çıkmıştı ki şok olmuştum o günden beri sağmıyorum

Of bizim ev de aynı vallahi sinirim bozuldu en çok çamaşır işi oluyor bizde. Sabah çiçek gibi gönderdiğim kızımın okulu hikaye atmış kirlenmek güzeldir diye. Hikayede çamurda zıplayan çocuk bilin bakalım kimin her gün makine çalışıyor kesintisiz ama yine de bitmiyor. Ben yemek filan yaparken pusete koyup yanımda taşıyorum bebeği. Öyle bir 15 dk duruyor yemeği koyana kadar o bile iyi oluyor

Benim kız tekrar emmemeye başladı ya o yüzden sağım yapıyım dedim pişman oldum moralim bozuldu ya
Ben bebeyi kardeşime yolladımda evi temizleye bildim sabahtan beri 4 makine çamaşır yıkadım hala devam ediyorum yemeğide eşim biraz erken geliyor o sürede yapabiliyorum anca..

Bozuluyor ama bende gerçekten sağımda az geliyor bize haftada iki yarım gün abla geliyor o olmasa benim hayatım kaymıştı. Ona rağmen bende de çamaşır ütü asla bitmiyor

Çok şanslısın Aileden uzak olmak en zoru bir saniye bile bırakacak kimse yok . Artık havalar daha güzel ben hergün yürüyüşe çıkıyorum evde uykusuzluk yorgunluk oluyor dışarı iyi geliyor

Ve bu sırada hasta olup hem de haftasonu taşınacak olan ben

Bende yüksek ihtimal 18 ay izin yapmayacağım ama fazla yazmak istedim aynı şekilde belli olmaz diye

Ay o ne be kirlenmek güzeldir de ne yapıyoruz, kendi kirlettiğimiz şeyi kendimiz temizliyoruz. Temizleyip göndersinler çocuğu da bir zahmet, çocuklara güzel örnek olsunlar

Evet bu sorun bende hala devam ediyor dün sağlık ocağına kontrole gittik üç aylık olduk da kilosu boyu çok iyi dedi buna rağmen sevindim kilo vermiştir kesin dedim ama aksine güzel almış

Biz bu çapaktan kurtulamadık dünya göze gittik olur diyor doktor masaj masaj sürekli yapıyorum siliyorum kremle damla verdi onları kullandım hala aynı
Çay ve anne sütü diyorlar yapan var mı help mee
Benim bebeğimde aynısıydı antibiyotikli damlalar kullandım çay pansumanı yaptım masaj yaptım hepsini denedim. En son üst üstüne bi kaç kez masaj yapmaya başladım bunuda bi kaç gün tekrarladım sert yaptım şimdi çok çok az kaldı o da neden anlamadım dışarı çıkınca oluyor doktor rüzgar etkiliyor olabilir dedi ama asla artık böyle değil çok çok az kaldı

Benm oğlum da gözü öyle oldu damla falan hiç bir şey kullanmadm her çapakladgnda gözü yaş olduğu zaman sürekli olarak ılık suyla pamukla masaj yaptım temizledm 5 güne iyi oldu bidahada capaklanmadi çok şükür

4. Ay kontorlümüzü ve aşılarımızı olduk buda bitti çok şükür 5700 gram olmuşuz gelişimi refleksleri gayet iyi dedi doktor 15 gün sonra destekli oturtmaya başladı dedi. Yiyecekler içinde tadım yaptırmaya başla dedi yalasın meyveleri falan dedi alerji gelişmesin daha kolay alışsın diye bu aydan itibaren böyle öneriyormuş. Kardiyoloji muaynesini konuşmuştunuz bende bi sordum rutinde muayne yaptırmak gerekiyor mu diye rutinde böyle bir muayne yokmuş anne karnında bi sıkıntı varsa o zaman gerekli olurdu dedi. Pamukçukta geçmiş çok şükür ben dilini beyaz gördükçe pamukçuğu var sanıyordum çocuğun o yine pamukçuk grimtrak oluyormuş şuan bişeyi yok dedi çok rahatladım Eve gelip karbonatlı suyla hazırladığım gazlı bezlerin hepsini çöpe atmanın mutluluğu paha biçilemezdi umarım aşılarda bi sıkıntı yaratmaz Aşıdan sonrada bebemi parka götürdüm ödül olarak hava aldık dolaştık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…