AhhhBenm oğlumunda kirpikleri kivrak ama seyrek dolu değil
Neydi, sindirim ağızda başlardıYaa deme, ben de tam tersi, arkamdan atlı koşturuyormuş gibi yerim, ondan mı kilo veremiyorum acaba
Sağımda az çıkıyor canım süt hiç moralini bozma bende de o kadar az çıkmıştı ki şok olmuştum o günden beri sağmıyorumSeni çok iyi anlıyorum mesela bugün Lenayı kız kardeşime gönderdim 3-4 saat bakasın diye ev bildiğin halay çekiyor, çamaşırlar dağ olmuş. Benim kızın gündüz uykuları olmadığı için ev işi yapmak imkansız hala geliyorbende su içme olayını unutuyordum şimdi suyumu eksik etmemeye çalışıyorum birde beslak damlaya başladım tekrardan inşallah artar
Benim kız tekrar emmemeye başladı ya o yüzden sağım yapıyım dedim pişman oldum moralim bozuldu yaSağımda az çıkıyor canım süt hiç moralini bozma bende de o kadar az çıkmıştı ki şok olmuştum o günden beri sağmıyorum
Of bizim ev de aynı vallahi sinirim bozuldu en çok çamaşır işi oluyor bizde. Sabah çiçek gibi gönderdiğim kızımın okulu hikaye atmış kirlenmek güzeldir diye. Hikayede çamurda zıplayan çocuk bilin bakalım kiminher gün makine çalışıyor kesintisiz ama yine de bitmiyor. Ben yemek filan yaparken pusete koyup yanımda taşıyorum bebeği. Öyle bir 15 dk duruyor yemeği koyana kadar o bile iyi oluyor
Bozuluyor ama bende gerçekten sağımda az geliyorBenim kız tekrar emmemeye başladı ya o yüzden sağım yapıyım dedim pişman oldum moralim bozuldu ya
Ben bebeyi kardeşime yolladımda evi temizleye bildim sabahtan beri 4 makine çamaşır yıkadım hala devam ediyorumyemeğide eşim biraz erken geliyor o sürede yapabiliyorum anca..
Bu grup sanırım saçlı ve uzun kirpikli doğurmuş hepBenm oğlumunda kirpikleri kivrak ama seyrek dolu değil
Çok şanslısınBenim kız tekrar emmemeye başladı ya o yüzden sağım yapıyım dedim pişman oldum moralim bozuldu ya
Ben bebeyi kardeşime yolladımda evi temizleye bildim sabahtan beri 4 makine çamaşır yıkadım hala devam ediyorumyemeğide eşim biraz erken geliyor o sürede yapabiliyorum anca..
Ahh efekt gibi maşallahhhBenm oğlumunda kirpikleri kivrak ama seyrek dolu değil
Ve bu sırada hasta olup hem de haftasonu taşınacak olan benBenim kız tekrar emmemeye başladı ya o yüzden sağım yapıyım dedim pişman oldum moralim bozuldu ya
Ben bu gruptan değilim galibaBu grup sanırım saçlı ve uzun kirpikli doğurmuş hepBizim kirpiklerde
Bende yüksek ihtimal 18 ay izin yapmayacağım ama fazla yazmak istedim aynı şekilde belli olmaz diyeBen dilekçemi yeni verdim iki yıl istedim ancak rapor ve yıllık izinleri filan düşüyorlarmış herhalde o şekilde veriyorlarmış. Ben zaten bebişi 1 yaşından az daha büyüsün kaynanama bırakıp başlayacağım işe
Sağımda az çıkıyor canım süt hiç moralini bozma bende de o kadar az çıkmıştı ki şok olmuştum o günden beri sağmıyorum
Of bizim ev de aynı vallahi sinirim bozuldu en çok çamaşır işi oluyor bizde. Sabah çiçek gibi gönderdiğim kızımın okulu hikaye atmış kirlenmek güzeldir diye. Hikayede çamurda zıplayan çocuk bilin bakalım kiminher gün makine çalışıyor kesintisiz ama yine de bitmiyor. Ben yemek filan yaparken pusete koyup yanımda taşıyorum bebeği. Öyle bir 15 dk duruyor yemeği koyana kadar o bile iyi oluyor
Bizimki de kıvrık ama seyrekBenm oğlumunda kirpikleri kivrak ama seyrek dolu değil
Teşekkürler teyzesiAhhh
Maşallah
Bal bebek bal
Evet ya Maşallah hepsineBu grup sanırım saçlı ve uzun kirpikli doğurmuş hepBizim kirpiklerde
TeşekkürlerAhh efekt gibi maşallahhh
Evet bu sorun bende hala devam ediyor dün sağlık ocağına kontrole gittik üç aylık olduk daKızlar süt konuşulmuş bizde de meme reddi bitti. Emmesi de öyle aşırı değil yani 10 dk maksimum aç kaldığını sanmıyorum ama çişli bezi yeterli. Sabah tarttım 900 gram gözüküyor herhalde 400 500 gram almıştır en kötü bu ay, o yüzden çok takılmadım. Ama bende de pek süt yok yani aşırı yumuşak bence terbiye olduğu için memeler böyledir
Benim bebeğimde aynısıydı antibiyotikli damlalar kullandım çay pansumanı yaptım masaj yaptım hepsini denedim. En son üst üstüne bi kaç kez masaj yapmaya başladım bunuda bi kaç gün tekrarladım sert yaptım şimdi çok çok az kaldı o da neden anlamadım dışarı çıkınca oluyor doktor rüzgar etkiliyor olabilir dedi ama asla artık böyle değil çok çok az kaldıBiz bu çapaktan kurtulamadık dünya göze gittik olur diyor doktor masaj masaj sürekli yapıyorum siliyorum kremle damla verdi onları kullandım hala aynı
Çay ve anne sütü diyorlar yapan var mı help mee
Benm oğlum da gözü öyle oldu damla falan hiç bir şey kullanmadm her çapakladgnda gözü yaş olduğu zaman sürekli olarak ılık suyla pamukla masaj yaptım temizledm 5 güne iyi oldu bidahada capaklanmadi çok şükürBenim bebeğimde aynısıydı antibiyotikli damlalar kullandım çay pansumanı yaptım masaj yaptım hepsini denedim. En son üst üstüne bi kaç kez masaj yapmaya başladım bunuda bi kaç gün tekrarladım sert yaptım şimdi çok çok az kaldı o da neden anlamadım dışarı çıkınca oluyor doktor rüzgar etkiliyor olabilir dedi ama asla artık böyle değil çok çok az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?