Haha evet evet kendi kıyafetini giydirmişler gönderiyoruz yedek yanlış anlatmışımYa yedek kıyafet vermiyor musunuz yanına, bari bundan sonra yağmur pantolonu vb falan da verin, temizlemesi kolay olur hiç değilsebu havada çamuru da kendileri yaptılar herhalde, tam kaşık düşmanıymış kreş yönetimi
Ben bir numara büyük botla gönderiyorum çocuğu, yarım numaradan zarar gelmez. Çorabı kalın olursa iyi olur tabii.
Aynen canım sor sen bizim her ikisinde aynı doktor olduğu için başlatıyorKafalar iyce karıştı şimdiben bi kaç çocuk doktoruna sordurayım bakayım farklı görüşler ne diycek
Haha evet evet kendi kıyafetini giydirmişler gönderiyoruz yedek yanlış anlatmışımben yazdım işte ütü yaparken bu hikayeye rastlamam diye çizmeleri okulda kalsın temizlemesi kolay olur yazmış
Ya bizim kız tikli ya sorun çıkarmazsa yollicam yarın öyle bendeayakkabılardan biri ışıklı diye cuma günü bunla gitcem dedi. Sonra ayağımdan çıkıyor bu diye ağlamış skecher yarım numarada büyük ya oldu bir numara
Canım kızlar annemle yaşadığım bir şeyi anlatmak istiyorum size
Annem meme reddi zamanı sürekli ayyy bu kız da kardeşlerin gibi olcak, bırakacak galiba emmeyi deyip duruyordu. ( çocuk gibi azarladım o dönemler annemi) Dün akşam diyor ki, valla panda ben bıracak sanmıştım emmeyi ama bak ne güzel bırakmadı, daha da güzel emiyor; kitap da okumuştum ben ama bizim zamanımızda yazmıyordu böyle red dönemleri. Bilseydim ben de emzirirdim ne güzel dedi.
O kadar üzüldüm ki, bir çocuğu 30 diğeri 22 yaşında ama hala içinde ukte kalmış sütü olduğu halde çocukların emmemesi. Daha doğrusu şu an bunun geçici bir dönem olduğunu fark ettiği andaki pişmanlığına çok üzüldüm.
Demek ki yaş kaç olursa olan, evladınla ilgili her şey yüreğine bir yük
Bende öyle yapıyım o zamanbizde de tam olarak öyle oldu 10 günlüktü başladı 2 çeşit damla denedim bi ara tam geçer gibi oldu sonra tekrar başladı beter bir halde sabah gözlerini açamıyordu yavrum içim acıyodu valla öyle gördükçe sonra sert ve üst üste masaj yaptım birde sabahları yüzünü yıkadım ben hep halada da yıkamaya devam ediyorum silmeyi bıraktım. Çay falan hiç bi işe yaramamıştı anne sütünü pamuğa damlatıp sürmüştüm o da bi işe yaramamıştı. Şimdi 4 aylık olduk çok şükür ara bir oluyor ama çok az
Rotanın hiç bir yan etkısı yok aslında bızdede olmadı.Bugün rota aşısını olduk, menenjit de yapacaktı ama ağır olmasın diyerek diğer aya sarkıttım, şimdi pişman oldum diğer ay zaten zorunlu aşılar da var. Sadece rotanın fazla bir yan etkisi oluyor mu kızlar, şimdilik uyuyor gözlemleyemedim pek
Aşıdan sonra eve giderken bir kere kustu o kadar. Başka yan etki olmadı hiçBugün rota aşısını olduk, menenjit de yapacaktı ama ağır olmasın diyerek diğer aya sarkıttım, şimdi pişman oldum diğer ay zaten zorunlu aşılar da var. Sadece rotanın fazla bir yan etkisi oluyor mu kızlar, şimdilik uyuyor gözlemleyemedim pek
İki üç aya olur herhalde yaYetişkinlerde yarım numara falan büyük olunca taban gibi bir şey takılıyor ya ayakkabının içine daraltmak için, çocuğa da yapılmaz mı ondan acaba
Zaten ben bizim doktoru pek beğenmiyprum çok ezberci gibi konuşuyor da iyi çocuk doktoru bulmak zor o yüzden bi kaç doktora danışıp ilerliyorumAynen canım sor sen bizim her ikisinde aynı doktor olduğu için başlatıyor
Kızarma yoktu sadece çapaklanma vardıBende öyle yapıyım o zaman
Senin de gün içinde kızarıyormuydu peki yoksa sadece çapakmıydı
Bende hiç kansızlık yaşamadım çok şükür hemogramım hamilelik başlangıcı 13.5 fslan geliyordu hamilelikte 11.5 lere düşmüştü ama bu düşüş normal değerde normal. Bende o yüzden Mihrada da olacağını düşünmüyorumHooops canım benım kızımdada doktor başlatmadı bende açıkcası hiç istememiştim başlamayı tahlili 8. Ayda yapmıstı ve bızım 11.3 cıkmıstı ben hiç kullanmadım.
Sanırım doktor anneye de bakıyor bende hıc kansızlık cekmedım anne sütü alıyorsa bebek oda sızın gıbıdır demıstı.
Biz de bugün rota asisi yaptık ben kendim uyguladım zaten ağızdan alınıyor. Hafif karın ağrısı kanlı kaka ishal olabilir demişti kızıma yaptırırken Ebe ama kızımda hiç biri olmamıştı bakalım oğlanda olacak mı ben de bekliyorumBugün rota aşısını olduk, menenjit de yapacaktı ama ağır olmasın diyerek diğer aya sarkıttım, şimdi pişman oldum diğer ay zaten zorunlu aşılar da var. Sadece rotanın fazla bir yan etkisi oluyor mu kızlar, şimdilik uyuyor gözlemleyemedim pek
Benim hep yüksekti. Hatta demir ilacını kestirmesine rağmen olması gerekenden yüksekti. Doğumdan sonra da düzenli almadığım halde normal düzeydeydi. Bende başlamayı düşünmüyorum şimdilik.Bende hiç kansızlık yaşamadım çok şükür hemogramım hamilelik başlangıcı 13.5 fslan geliyordu hamilelikte 11.5 lere düşmüştü ama bu düşüş normal değerde normal. Bende o yüzden Mihrada da olacağını düşünmüyorum
Bizde huysuzluk oldu, bir kere de ishal gibi kaka.Biz de bugün rota asisi yaptık ben kendim uyguladım zaten ağızdan alınıyor. Hafif karın ağrısı kanlı kaka ishal olabilir demişti kızıma yaptırırken Ebe ama kızımda hiç biri olmamıştı bakalım oğlanda olacak mı ben de bekliyorum
Yani mantıklı olan bu bencedeBenim hep yüksekti. Hatta demir ilacını kestirmesine rağmen olması gerekenden yüksekti. Doğumdan sonra da düzenli almadığım halde normal düzeydeydi. Bende başlamayı düşünmüyorum şimdilik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?