2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Haha evet evet kendi kıyafetini giydirmişler gönderiyoruz yedek yanlış anlatmışım ben yazdım işte ütü yaparken bu hikayeye rastlamam diye çizmeleri okulda kalsın temizlemesi kolay olur yazmış

Ya bizim kız tikli ya sorun çıkarmazsa yollicam yarın öyle bende ayakkabılardan biri ışıklı diye cuma günü bunla gitcem dedi. Sonra ayağımdan çıkıyor bu diye ağlamış skecher yarım numarada büyük ya oldu bir numara

Kızlar sütten bahsetmişken, dolu dolu kaç bez oluyor genelde sizin, bana da sütüm azalmış gibi geliyor ama biberon reddimiz var bir aydır kaşık vs de denedim ama kesinlikle mama almıyor

Yetişkinlerde yarım numara falan büyük olunca taban gibi bir şey takılıyor ya ayakkabının içine daraltmak için, çocuğa da yapılmaz mı ondan acaba

Kizlar benim de sütüm azaldı aslında ama oğlum asla mama kabul etmiyor öğürüyor aç da olsa önce biberona saldırıyor ama sonra mama ağzına gelince kabul etmiyor tiksiniyor vallahi aslında alsa iyi olur ama maalesef kabul etmiyor

Bende öyle yapıyım o zaman
Senin de gün içinde kızarıyormuydu peki yoksa sadece çapakmıydı

Bugün rota aşısını olduk, menenjit de yapacaktı ama ağır olmasın diyerek diğer aya sarkıttım, şimdi pişman oldum diğer ay zaten zorunlu aşılar da var. Sadece rotanın fazla bir yan etkisi oluyor mu kızlar, şimdilik uyuyor gözlemleyemedim pek

Hooops canım benım kızımdada doktor başlatmadı bende açıkcası hiç istememiştim başlamayı tahlili 8. Ayda yapmıstı ve bızım 11.3 cıkmıstı ben hiç kullanmadım.
Sanırım doktor anneye de bakıyor bende hıc kansızlık cekmedım anne sütü alıyorsa bebek oda sızın gıbıdır demıstı.

Rotanın hiç bir yan etkısı yok aslında bızdede olmadı.

Aşıdan sonra eve giderken bir kere kustu o kadar. Başka yan etki olmadı hiç

Bende hiç kansızlık yaşamadım çok şükür hemogramım hamilelik başlangıcı 13.5 fslan geliyordu hamilelikte 11.5 lere düşmüştü ama bu düşüş normal değerde normal. Bende o yüzden Mihrada da olacağını düşünmüyorum

Kızlar selam. Bakamadım bugün buralara. Hem 4.ay kontrolümüz vardı. Hem benim diş randevum. Birde üzerine araba arıza yaptı. Tam maceralı bir gündü

6500gr olmuşuz ve 4 cm de uzamışız. Demir için bir ilaç önerdi. Asmden önerileni kullanmak istemezseniz bunu kullanın diye. Bakmadım daha nedir ne değildir diye.

Biz görmüyoruz ama konak başlangıcı var diyor her gittiğimizde. Zeytinyağı sürün banyodan 3 saat önce, banyo sonrasıda tarayın diyor. Gerçekten gördüğümüz birşey yok. Ama ısrarla 4aydır söylüyor bunu. Demekki var bişey dedik. Deneyeceğiz

Oturma ve tadım olaylarını 5.ayda konuşacağız dedi.

Hırıltı vardı, genzi doluydu gittiğimizde. Dinledi, sorun yokmuş. Yaz gelince geçecek hepsi dedi. Eve dönünce 2 3 kere kustu, çıktı hepsi sanırım. Yoğun şekilde gördük.

Asm nin 4.ay aşıları geçsin 5.ayda menenjit aşısını yapalım dedi.

Biz de bugün rota asisi yaptık ben kendim uyguladım zaten ağızdan alınıyor. Hafif karın ağrısı kanlı kaka ishal olabilir demişti kızıma yaptırırken Ebe ama kızımda hiç biri olmamıştı bakalım oğlanda olacak mı ben de bekliyorum

Benim hep yüksekti. Hatta demir ilacını kestirmesine rağmen olması gerekenden yüksekti. Doğumdan sonra da düzenli almadığım halde normal düzeydeydi. Bende başlamayı düşünmüyorum şimdilik.

Bizde huysuzluk oldu, bir kere de ishal gibi kaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…