Benim doktorum 1 yaşına kadar kapanır dedi şuan kapanmaması normal dediMerhaba kızlar, bir şey soracaktım. 4. ay kontrolünde ebe ön bıngıldağın kapanması gerekirdi bu ayda dedi. 4 buçuk aylık oldu benim bebiş ama halen kapanmadi. Sizin bebelerin kapandı mı ön bilgindak
Dün yaptırdım dün çok zor uyudu gece ağlayarak uyanmaları oldu ateş şimdilik yapmadı çok şükürKızlar merhaba. 4. Ay aşısı yan etki yaptı mı sizin bebeklerde ?
Ya kadınların genel sorunu aslında kansızlık adet oluyoruz ya onun da etkisi oluyor o yüzden düşüyor demirCanım bencede mesela benim hep düşük ilk kızımda günde iki tane içerdim demir ilacı hiç yeterli olmadığından. Umay’da bir tane içtim hep. Sebze de pek tüketmiyorum hep et yiyorum ama niye böyle bende anlamadım
Evet genetik yatkınlıkta var. Sanırım şu an spor yapmam çok zor. Hatta en zoruSporun çok faydasını görürsün aslında. Kolesterole en iyi gelen şey spor eğer genetik değilse tabii.
Genetik yatkınlık varsa çok zor değiştirmek. Sadece kolestrol tek başına anlamlı olmuyor ama hipertansiyon eşlik ediyorsa dikkat etmek gerekiyor. Spor herkes için öyle oldu sanırımEvet genetik yatkınlıkta var. Sanırım şu an spor yapmam çok zor. Hatta en zoru
Ahh kuzum ben devamlı evde yürüyüş halindeyim hiç oturmuyorumGenetik yatkınlık varsa çok zor değiştirmek. Sadece kolestrol tek başına anlamlı olmuyor ama hipertansiyon eşlik ediyorsa dikkat etmek gerekiyor. Spor herkes için öyle oldu sanırımevde leslie yap diyecek oluyorum ama bana bi gülme geliyor
Sabır sabırAhh kuzum ben devamlı evde yürüyüş halindeyim hiç oturmuyorumbu çocuğun gazı nasıl geçecek ya
Canım alalım seni Kasım anneleri zayıflıyor pardon zayıflayamıyor grubuna
Bir kere çok standart bir liste verdim ama daha fazlasını yapamam zaten.
Sadece işte paketli hiç olmasın
Karbonhidrat sınırlı olsun ve bol protein olsun. Yani hep bilinen şeyler.
Emzirme döneminde de bunlara ve öğünlere dikkat edilse yeter zaten. Ben de tam toparlayamadım yavaş yavaş umarım
Daha iyi bir özet olamazdıHiç gelme bence, ben o gruba girdiğimden beri bir kilo aldımzaten diyetisyeni biraz zorlasak tahinli çörek tarifi verecek bize
Şaka maka, kilo verebilen birRedpanda11 var galiba, onun da metabolizması hep hızlıymış zaten. trueliving_ falan hep başka gruplara kaçtı ekim anneleri de gelmişti bir ara hatta, koşarak uzaklaştılar.
Neyse gerçi biz de azmettik artık bu hafta.LadybirdDA pilatese başladı, ben de kinoa ve hurma yemeye gel sen de, birlikte yiyelim. Diyet yemeklerini yani
Bu aradaSpring05 beslenmemize kinoa eklemenin demire de faydası oluyormuş galiba, bir araştır istersen.
Doğumdan sonra tahlil yaptılar ya sanırım o kadar kötü değil artıkHiç gelme bence, ben o gruba girdiğimden beri bir kilo aldımzaten diyetisyeni biraz zorlasak tahinli çörek tarifi verecek bize
Şaka maka, kilo verebilen birRedpanda11 var galiba, onun da metabolizması hep hızlıymış zaten. trueliving_ falan hep başka gruplara kaçtı ekim anneleri de gelmişti bir ara hatta, koşarak uzaklaştılar.
Neyse gerçi biz de azmettik artık bu hafta.LadybirdDA pilatese başladı, ben de kinoa ve hurma yemeye gel sen de, birlikte yiyelim. Diyet yemeklerini yani
Bu aradaSpring05 beslenmemize kinoa eklemenin demire de faydası oluyormuş galiba, bir araştır istersen.
işte bu cümle diğer grubun özetiBugün yürüyüşten yeni geldim tabii markete de uğradım tiramisu yapıcam şimdi o ayrı
Leslie kolaymış gibi duruyor ama vücut o kadar ham ki o bile zor geldi bana bir gün denedim deGenetik yatkınlık varsa çok zor değiştirmek. Sadece kolestrol tek başına anlamlı olmuyor ama hipertansiyon eşlik ediyorsa dikkat etmek gerekiyor. Spor herkes için öyle oldu sanırımevde leslie yap diyecek oluyorum ama bana bi gülme geliyor
Haha ne yapalım süt bitti labne ve krema ile canlandırmak lazımişte bu cümle diğer grubun özeti
Ayyy onu bi ara ben de yapıyordum ahhh ne güzeldiLeslie kolaymış gibi duruyor ama vücut o kadar ham ki o bile zor geldi bana bir gün denedim depandemi de ben chloe thing in challengelarını yapmaya çalışıyordum ama şimdi asla yapamam herhalde
Valla öyle bende yapamıyorum aşırı bir hamlık var ama bu hamlık 2 3 senelik değil pandemiden beri böyeAyyy onu bi ara ben de yapıyordum ahhh ne güzeldileslie ona göre çok kolay ama bu hamlıkla o da zorluyor haklısın
Çok geçmiş olsun size de bugün hala ateşli ve maskeliyim sabahtan beri çay kahve devam ediyorum boğazım o kadar kötü ki hiçbir şey yiyemedim. Benim bebeğimin de burnu hıkır hıkır doluÇok çok geçmiş olsunBende de burun akıntısı boğaz ağrısı başladı dün, eşim de aynı şekilde. Çocuklar da bir şey yok şuan sadece bebekte burun tıkanıklığı var, umarım böyle atlatırız
Çok sağol, parol gerçekten iyi hissettiriyor ama ateşe dayanamadım daha fazla doktora gittim antibiyotik verdi günde 1 alacağım baya düşük doz işe yarar mı bilmiyorum. 5 günde bırak dediAhh çok geçmiş olsun, ben de bu gece ateş olmasa da hastalığın en ağır aşamasındayım sanırım. (4.gün) mutlaka parol al en azından ateşin kontrol altında olur, baş ağrın hafiflemese bile yine de dinç hissedersin. Bir an önce iyileşiriz inşallah
Chloe ting çok severim ama benim için olimpiyata katılmak ile aynı zorlukta şu anLeslie kolaymış gibi duruyor ama vücut o kadar ham ki o bile zor geldi bana bir gün denedim depandemi de ben chloe thing in challengelarını yapmaya çalışıyordum ama şimdi asla yapamam herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?