2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Merhaba kızlar, bir şey soracaktım. 4. ay kontrolünde ebe ön bıngıldağın kapanması gerekirdi bu ayda dedi. 4 buçuk aylık oldu benim bebiş ama halen kapanmadi. Sizin bebelerin kapandı mı ön bilgindak
Benim doktorum 1 yaşına kadar kapanır dedi şuan kapanmaması normal dedi

Ya kadınların genel sorunu aslında kansızlık adet oluyoruz ya onun da etkisi oluyor o yüzden düşüyor demir

Evet genetik yatkınlıkta var. Sanırım şu an spor yapmam çok zor. Hatta en zoru
Genetik yatkınlık varsa çok zor değiştirmek. Sadece kolestrol tek başına anlamlı olmuyor ama hipertansiyon eşlik ediyorsa dikkat etmek gerekiyor. Spor herkes için öyle oldu sanırım evde leslie yap diyecek oluyorum ama bana bi gülme geliyor

Ahh kuzum ben devamlı evde yürüyüş halindeyim hiç oturmuyorum bu çocuğun gazı nasıl geçecek ya

soyasosu yok mu emzirenlere göre bir diyet? Acil kilo vermem lazım

Hiç gelme bence, ben o gruba girdiğimden beri bir kilo aldım zaten diyetisyeni biraz zorlasak tahinli çörek tarifi verecek bize

Şaka maka, kilo verebilen bir Redpanda11 var galiba, onun da metabolizması hep hızlıymış zaten. trueliving_ falan hep başka gruplara kaçtı ekim anneleri de gelmişti bir ara hatta, koşarak uzaklaştılar.

Neyse gerçi biz de azmettik artık bu hafta. LadybirdDA pilatese başladı, ben de kinoa ve hurma yemeye gel sen de, birlikte yiyelim. Diyet yemeklerini yani

Bu arada Spring05 beslenmemize kinoa eklemenin demire de faydası oluyormuş galiba, bir araştır istersen.

Daha iyi bir özet olamazdı grupta kalanlar bugün ne yesek acaba tadında ilerletiyor durumu

Doğumdan sonra tahlil yaptılar ya sanırım o kadar kötü değil artık 4 aralıkta 51 çıkmış ferritin 13-150 değer aralığı o sabah pekmez yemiştim bir alakası olur mu bilmiyorum ama haha

Bu arada kızlar bende her gün 5 bin adımı mutlaka atıyorum ev içi haricinde yürüyorum yani iki haftadır filan böyle. Kilo vermeye etkisi olmuyor ama biraz müzik dinlemek filan iyi hissettiriyor. Bugün yürüyüşten yeni geldim tabii markete de uğradım tiramisu yapıcam şimdi o ayrı

Leslie kolaymış gibi duruyor ama vücut o kadar ham ki o bile zor geldi bana bir gün denedim de pandemi de ben chloe thing in challengelarını yapmaya çalışıyordum ama şimdi asla yapamam herhalde

Leslie kolaymış gibi duruyor ama vücut o kadar ham ki o bile zor geldi bana bir gün denedim de pandemi de ben chloe thing in challengelarını yapmaya çalışıyordum ama şimdi asla yapamam herhalde
Ayyy onu bi ara ben de yapıyordum ahhh ne güzeldi leslie ona göre çok kolay ama bu hamlıkla o da zorluyor haklısın

Ayyy onu bi ara ben de yapıyordum ahhh ne güzeldi leslie ona göre çok kolay ama bu hamlıkla o da zorluyor haklısın
Valla öyle bende yapamıyorum aşırı bir hamlık var ama bu hamlık 2 3 senelik değil pandemiden beri böye Aslında her gün 11 de grup dersi var sitede, eşim diyor ki bebek arabasını kenara koy sende katıl bebek ya uyur ya bakar diyor ama cesaret edemedim olmadı yarın bir deniyim ya. Boğazımı tutamıcam ben belli

Çok geçmiş olsun size de bugün hala ateşli ve maskeliyim sabahtan beri çay kahve devam ediyorum boğazım o kadar kötü ki hiçbir şey yiyemedim. Benim bebeğimin de burnu hıkır hıkır dolu ateş olmasın da böyle geçirisnler

Kilo konuşmalarına ben de katılayım, 52 ile hamile kalıp 67 ile doğuma girmiştim (boy 167) şimdi 56 yım. Tüm gebeliklerimde su ile zayıfladım. Günde 3 litre suyu garantiliyorum. Mataramla geziyorum. Gerçekten çok tatlı sever bir insanım normalde tutuyorum kendimi ama hamile ve emziren olunca ya bebek istediyse ya sütüm çekerse diye yemeden geçmedim daha hiç son kalan 4 kilo için işe dönünce inşallah almiyim da şimdilik vermesem de olur

Çok sağol, parol gerçekten iyi hissettiriyor ama ateşe dayanamadım daha fazla doktora gittim antibiyotik verdi günde 1 alacağım baya düşük doz işe yarar mı bilmiyorum. 5 günde bırak dedi biri olsa da yatsam keşke annesiyle aynı şehirde olanlar ve destek görenler ne şanslı sabahtan beri oyun halısında bunaldı çocuk

Chloe ting çok severim ama benim için olimpiyata katılmak ile aynı zorlukta şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…