2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kızlar merhaba, ay bebekle uğraşmaktan unuttum buraları nasılsıniz bebelerle inşallah alışmışsınızdır. 3.ayımız çok güzel geçiyor. Maşallah diyelim. Bebeyle ilgili sorum yokta 12 Kasım'da doğum yaptım ve doğum sonrası kanamadan sonra bidehe hala regl olmadım yaaa bu normal mi?

Aaa ben kaçmadım aşk olsun oğluşumla uğraşıyorum annem geldi fena kaçamaklar yapıyorum

Emzirenlerde normal diye biliyorum. Ben de kanamadan şikayetçiyim reglim çabuk çabuk geliyor 3.haftada reglim

İnşallah canım 1 martta başlıyorum

Son düzenleme:
Ayyy yeni taşındığımız yerde bebek arabasıyla gidebileceğim yer olursa ben de gitmek istiyorum. Gebelik öncesi reformera gidiyordum, çok iyi geliyordu. Boğaz tutması zaten pek olmuyor bende hastalık hariç

. Annem olmasa bu süreci nasıl atlatırdım bilmiyorum. Dönüşü 1 hafta daha erteledi, inşallah o gitmeden tam anlamıyla toparlarım. Allah yardımcın olsun, gerçekten çok zor

İnşallah böyle atlatırız ben pastil ve immunax diye bir boğaz spreyi sıkıyorum o kadar iyi ki. Çocuklar için olanını kullanıyordum ama buradan biri önerince yetişkin formu da aldım hemen geçti

Ayyy yeni taşındığımız yerde bebek arabasıyla gidebileceğim yer olursa ben de gitmek istiyorum. Gebelik öncesi reformera gidiyordum, çok iyi geliyordu. Boğaz tutması zaten pek olmuyor bende hastalık hariç
Ayy hayırlı olsun taşınıyor musunuz ben valla taşınmayı çok severim aynı ev aynı eşya beni sıkıyor sürekli taşınsam ne güzel olurdu inşallah bulursun bence reformer kesinlikle çok etkili. Bende çok eskiden gidiyordum bir gıdım popom oluşmuşsa o reformer sayesindedir

Di mi

Ay deme, kahvenin yanına hurma yiyorum iki gündür, içim kurudu. Ben de şöyle az şekerlisinden bir san sebastian mı patlatsam acaba
Haha bak ben onu hiç denemedim zor gibi geliyor sanki yapılışı gerçi videoda ne derse harfiyen yapıyorum o da olur herhalde

Haftasonu görümceme gitmiştim ya görümcemin eşi o tatlıdan yapmış o kadar iyi olmuştu ki şok oldum

Ya çok basit ama o tuzağa düşüp anlatmayacağım çünkü anlatırken çok gaza geliyorum, kendimi mutfakta veya pastanede buluyorum

Tek zorluğu şu ki genelde bir gece önceden yapıp dolapta bekletince daha güzel oluyor

Valla günde 1paketle sınırladığım ki bazen yarım bile oluyor yazarken utanıyordum tatlılara bak.. Sebastianlar, tiramisular uçuşuyor havada
Lifalifi sen mi yiyordun bu arada? Bugün onunla körleyeyim dedim nefsimi, bayağı gideri varmış ama minicikmiş, bilsem iki üç tane alırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…