Aaa ben kaçmadım aşk olsunHiç gelme bence, ben o gruba girdiğimden beri bir kilo aldımzaten diyetisyeni biraz zorlasak tahinli çörek tarifi verecek bize
Şaka maka, kilo verebilen birRedpanda11 var galiba, onun da metabolizması hep hızlıymış zaten. trueliving_ falan hep başka gruplara kaçtı ekim anneleri de gelmişti bir ara hatta, koşarak uzaklaştılar.
Neyse gerçi biz de azmettik artık bu hafta.LadybirdDA pilatese başladı, ben de kinoa ve hurma yemeye gel sen de, birlikte yiyelim. Diyet yemeklerini yani
Bu aradaSpring05 beslenmemize kinoa eklemenin demire de faydası oluyormuş galiba, bir araştır istersen.
Emzirenlerde normal diye biliyorum. Ben de kanamadan şikayetçiyim reglim çabuk çabuk geliyor 3.haftada reglimKızlar merhaba, ay bebekle uğraşmaktan unuttum buralarınasılsıniz bebelerle inşallah alışmışsınızdır. 3.ayımız çok güzel geçiyor. Maşallah diyelim. Bebeyle ilgili sorum yokta 12 Kasım'da doğum yaptım ve doğum sonrası kanamadan sonra bidehe hala regl olmadım yaaa bu normal mi?
İnşallah canım 1 martta başlıyorumHiç gelme bence, ben o gruba girdiğimden beri bir kilo aldımzaten diyetisyeni biraz zorlasak tahinli çörek tarifi verecek bize
Şaka maka, kilo verebilen birRedpanda11 var galiba, onun da metabolizması hep hızlıymış zaten. trueliving_ falan hep başka gruplara kaçtı ekim anneleri de gelmişti bir ara hatta, koşarak uzaklaştılar.
Neyse gerçi biz de azmettik artık bu hafta.LadybirdDA pilatese başladı, ben de kinoa ve hurma yemeye gel sen de, birlikte yiyelim. Diyet yemeklerini yani
Bu aradaSpring05 beslenmemize kinoa eklemenin demire de faydası oluyormuş galiba, bir araştır istersen.
işte bu cümle diğer grubun özeti
Haha ne yapalım süt bitti labne ve krema ile canlandırmak lazım
Ayyy yeni taşındığımız yerde bebek arabasıyla gidebileceğim yer olursa ben de gitmek istiyorum. Gebelik öncesi reformera gidiyordum, çok iyi geliyordu. Boğaz tutması zaten pek olmuyor bende hastalık hariçValla öyle bende yapamıyorum aşırı bir hamlık var ama bu hamlık 2 3 senelik değil pandemiden beri böyeAslında her gün 11 de grup dersi var sitede, eşim diyor ki bebek arabasını kenara koy sende katıl bebek ya uyur ya bakar diyor ama cesaret edemedim olmadı yarın bir deniyim ya. Boğazımı tutamıcam ben belli
. Annem olmasa bu süreci nasıl atlatırdım bilmiyorum. Dönüşü 1 hafta daha erteledi, inşallah o gitmeden tam anlamıyla toparlarım. Allah yardımcın olsun, gerçekten çok zorÇok sağol, parol gerçekten iyi hissettiriyor ama ateşe dayanamadım daha fazla doktora gittim antibiyotik verdi günde 1 alacağım baya düşük doz işe yarar mı bilmiyorum. 5 günde bırak dedibiri olsa da yatsam keşke annesiyle aynı şehirde olanlar ve destek görenler ne şanslı sabahtan beri oyun halısında bunaldı çocuk
İnşallah böyle atlatırızÇok geçmiş olsun size de bugün hala ateşli ve maskeliyim sabahtan beri çay kahve devam ediyorum boğazım o kadar kötü ki hiçbir şey yiyemedim. Benim bebeğimin de burnu hıkır hıkır doluateş olmasın da böyle geçirisnler
Ayy hayırlı olsun taşınıyor musunuzAyyy yeni taşındığımız yerde bebek arabasıyla gidebileceğim yer olursa ben de gitmek istiyorum. Gebelik öncesi reformera gidiyordum, çok iyi geliyordu. Boğaz tutması zaten pek olmuyor bende hastalık hariç
Haha bak ben onu hiç denemedim zor gibi geliyor sanki yapılışıDi mi
Ay deme, kahvenin yanına hurma yiyorum iki gündür, içim kurudu. Ben de şöyle az şekerlisinden bir san sebastian mı patlatsam acaba
Valla benimde öyleChloe ting çok severim ama benim için olimpiyata katılmak ile aynı zorlukta şu an
Bence uyumazsa at bebek arabasına orda kesin uyurUyursa ben de spor yapacağım
Uyursa ben de spor yapacağım
Tatlıdan sonra umarımBence uyumazsa at bebek arabasına orda kesin uyurbir ruj sürüp dışarı çıkmak bile çok iyi hissettiriyor insana hava mis
dan uyumadı. Ben de tatlı yapmaya karar verdim
Valla günde 1paketle sınırladığım ki bazen yarım bile oluyor yazarken utanıyordumdan uyumadı. Ben de tatlı yapmaya karar verdim
Haha bak ben onu hiç denemedim zor gibi geliyor sanki yapılışıgerçi videoda ne derse harfiyen yapıyorum o da olur herhalde
Haftasonu görümceme gitmiştim ya görümcemin eşi o tatlıdan yapmış o kadar iyi olmuştu ki şok oldum
Esas ayıbı kızım yaptı. Uyku saatiydi ama uyumadı.Ayıp oluyor artık ama
Lifalifi sen mi yiyordun bu arada? Bugün onunla körleyeyim dedim nefsimi, bayağı gideri varmışValla günde 1paketle sınırladığım ki bazen yarım bile oluyor yazarken utanıyordumtatlılara bak.. Sebastianlar, tiramisular uçuşuyor havada
Ahahaa gruba bak çok eğleniyorumLifalifi sen mi yiyordun bu arada? Bugün onunla körleyeyim dedim nefsimi, bayağı gideri varmışama minicikmiş, bilsem iki üç tane alırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?