2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bugün diş randevusu var diye pilatesi iptal etmiştim. Saati belli değildi. Aradılar yarına kalmış. Boşu boşuna gidemedim yani. Ama her şeyde bir hayır vardır ya nasıl bir hamlıksa heryerim ağrıyor. Gitseydim pert olurdum belki Pazartesi devam inşallah

Ama porsiyon küçültmeye, çikolata işini azaltmaya, kolajene devam

Yaklaşık 6 senedir istanbuldayım ve 4.evim bence bir insana beddua etmek istiyorsanız bol ev değiştir deyin

Hele hele benim gibi hasta halde

Kızlar değiştirdiğiniz çişli bezler hep çok dolu mu oluyor, doluyorsa günde kaç bez böyle oluyor sizde

Babamlara gitim geldim ben de oğlum da grip olduk benm burnum yanıyor boğazım aynı şekilde oğlumun da burnu akıyor, ilk defa oğlumun akan sümüğünü görüyorm çok komik oluyor şimdilik öksürük hırıltı yok inşallah atlatrz hafif şekilde

Yaklaşık 6 senedir istanbuldayım ve 4.evim bence bir insana beddua etmek istiyorsanız bol ev değiştir deyin

Kolay gelsin, bazen değişiklik istiyorum ama çocuk odası yaparken bile iki odayı boşaltıp yeni mobilya yaptırmıştım ve ev şantiyeye dönünce taşınsam ne yorucu olur kim bilir diye düşünmüştüm

Bitterliydi benimki de. Ben de toplu alsam mı dedim bir an ama sonra tırstım, vallahi tırstım
Yok yok eğer benim gibi toplu alırım her gün bir tane yerim diyip hepsini aynı gün yeme potansiyeliniz varsa almayın ben hep aynı şeyi yapıyorum, sonrada diyorum ki beyse aldım madem hepsi bitsin daha almam..

Benimde doğduğumdan beri bu 4. Evim haha of haklısın inşallah yarın daha iyi olacaksın. Yeni ev güzeldir yeni enerji boşver kolaylıkla taşınırsınız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…