2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Benimde doğduğumdan beri bu 4. Evim haha of haklısın inşallah yarın daha iyi olacaksın. Yeni ev güzeldir yeni enerji boşver kolaylıkla taşınırsınız inşallah
İşte benim de doğduğumdan beri 4. evim olsa ben de severdim taşınmayı, ilk taşınmayı bebekken yaşamışım ve yeni taşınacağım ev 11.ev olacak

Huzurlu taşınmalar versin Allah.. Gerisi hallolur umarım istediğin gibi bir eve geçiyorsundur.
Ayyy amin, her yeri güneş alan içime sinen bir ev
Çok yorucu çok, hele birde ben hastayım ve istediğim gibi müdahalede bulunamıyorum ya. O daha da sinir bozucu. Evin yarısı koli, yarısı da toplanmayı bekleyen eşyalar

. Annem olmasa bu süreci nasıl atlatırdım bilmiyorum. Dönüşü 1 hafta daha erteledi, inşallah o gitmeden tam anlamıyla toparlarım. Allah yardımcın olsun, gerçekten çok zor
İyi ki varlar gerçekten bizde mesafe çok uzak yoksa ben demeden bakar
İnşallah çabucak atlatırız
İnşallah böyle atlatırız ben pastil ve immunax diye bir boğaz spreyi sıkıyorum o kadar iyi ki. Çocuklar için olanını kullanıyordum ama buradan biri önerince yetişkin formu da aldım hemen geçti
Bana da verdi boğaz spreyi andorex miş adı. Ama hala kötü boğazım şu saat oldu sadece 1 tane haşlanmış yumurta yiyebildim. Parçalanıyor sanki

Valla ben de hâlâ regl olmadım ama aklıma da gelmedi sen diyince fark ettim

Kızlar linç yemeyeceksem ben hamileliğim boyunca 1 kilo aldım doğuma girdim doğumdan hiç kilo gitmedi şaşırdım sonuçta bu çocuk çıktı en az 3 kilo gider diyordum galina çok ödem olmuş sezeryan sonrası, doğum sonrası 1 _ 2 hafta geçince aklıma geldi tartildim 7 kilo vermişim aha çöktüm diye modum düştü. Sütüm de azalır diye dikkat etmeden ne denk gelirse yedim hiç saat kac tatlı vb ayırmadim ama hâlâ aynıyım en fazla -7 den 2 kilo aldım ben de cok süzüldüm gibi hissediyorum ama evde tekim ailem uzakta bir de bi buçuk yaşında kızım var yorgunluktan diye düşünüyorum ben de buna üzülüyorum açıkçası iyice direncim düştü cok bitkin zayif güçsüz duruyorum sanki

Valla ben de hâlâ regl olmadım ama aklıma da gelmedi sen diyince fark ettim
Ben de hala olmadım ama normal
Aşk olsun neden linç yiyesin. Hep böyle zayıf olduğunu düşündüğüm için rutin kan testlerin yapılmıştır diye düşünüyorum ( tiroit) metabolizmasaldır fakat bu yorgunluğun için vitamin takviyesi alabilirsin. Kuru kara üzüm yiyebilirsin. Bol kırmızı et tüketebilirsin.

Yok yok eğer benim gibi toplu alırım her gün bir tane yerim diyip hepsini aynı gün yeme potansiyeliniz varsa almayın ben hep aynı şeyi yapıyorum, sonrada diyorum ki beyse aldım madem hepsi bitsin daha almam..
Aynen, aynen o potansiyelin kralı var bende hep bir dibini görelimler, sürekli bir battı balık yan giderler

Kızlar değiştirdiğiniz çişli bezler hep çok dolu mu oluyor, doluyorsa günde kaç bez böyle oluyor sizde

Uzun zamandır saymıyorum açıkçası ama en az altı ila sekiz bez olması gerekiyor. Her bezde de iki üç çiş olmalı. Yani her biri ortalama bir haşlanmış yumurta ağırlığında 6 bez yeterli.

Yani ilk iki ay böyle olması gerekiyordu, dördüncü ayda da böyledir herhalde diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…