- 9 Mart 2023
- 3.487
- 6.189
- 88
İşte benim de doğduğumdan beri 4. evim olsa ben de severdim taşınmayı, ilk taşınmayı bebekken yaşamışım ve yeni taşınacağım ev 11.ev olacakBenimde doğduğumdan beri bu 4. Evim hahaof haklısın inşallah yarın daha iyi olacaksın. Yeni ev güzeldir yeni enerji boşver kolaylıkla taşınırsınız inşallah
Ayyy amin, her yeri güneş alan içime sinen bir evHuzurlu taşınmalar versin Allah.. Gerisi hallolurumarım istediğin gibi bir eve geçiyorsundur.
Çok yorucu çok, hele birde ben hastayım ve istediğim gibi müdahalede bulunamıyorum ya. O daha da sinir bozucu. Evin yarısı koli, yarısı da toplanmayı bekleyen eşyalarKolay gelsin, bazen değişiklik istiyorum ama çocuk odası yaparken bile iki odayı boşaltıp yeni mobilya yaptırmıştım ve ev şantiyeye dönünce taşınsam ne yorucu olur kim bilir diye düşünmüştüm
İyi ki varlar gerçekten bizde mesafe çok uzak yoksa ben demeden bakar. Annem olmasa bu süreci nasıl atlatırdım bilmiyorum. Dönüşü 1 hafta daha erteledi, inşallah o gitmeden tam anlamıyla toparlarım. Allah yardımcın olsun, gerçekten çok zor
Bana da verdi boğaz spreyi andorex miş adı. Ama hala kötü boğazım şu saat oldu sadece 1 tane haşlanmış yumurta yiyebildim. Parçalanıyor sankiİnşallah böyle atlatırızben pastil ve immunax diye bir boğaz spreyi sıkıyorum o kadar iyi ki. Çocuklar için olanını kullanıyordum ama buradan biri önerince yetişkin formu da aldım hemen geçti
Bir Zaman sonra bir tanesini bile bitiremiyorsun ama becede güzel züber toplar da güzelLifalifi sen mi yiyordun bu arada? Bugün onunla körleyeyim dedim nefsimi, bayağı gideri varmışama minicikmiş, bilsem iki üç tane alırdım
Evet kuşumsoyasosu ananas tüketebiliyoruz dimi emzirirken
Valla ben de hâlâ regl olmadım ama aklıma da gelmedi sen diyince fark ettimKızlar merhaba, ay bebekle uğraşmaktan unuttum buralarınasılsıniz bebelerle inşallah alışmışsınızdır. 3.ayımız çok güzel geçiyor. Maşallah diyelim. Bebeyle ilgili sorum yokta 12 Kasım'da doğum yaptım ve doğum sonrası kanamadan sonra bidehe hala regl olmadım yaaa bu normal mi?
Ben de hala olmadım ama normalValla ben de hâlâ regl olmadım ama aklıma da gelmedi sen diyince fark ettim
Aşk olsun neden linç yiyesin. Hep böyle zayıf olduğunu düşündüğüm için rutin kan testlerin yapılmıştır diye düşünüyorum ( tiroit) metabolizmasaldır fakat bu yorgunluğun için vitamin takviyesi alabilirsin. Kuru kara üzüm yiyebilirsin. Bol kırmızı et tüketebilirsin.Kızlar linç yemeyeceksem ben hamileliğim boyunca 1 kilo aldım doğuma girdim doğumdan hiç kilo gitmedi şaşırdım sonuçta bu çocuk çıktı en az 3 kilo gider diyordum galina çok ödem olmuş sezeryan sonrası, doğum sonrası 1 _ 2 hafta geçince aklıma geldi tartildim 7 kilo vermişim aha çöktüm diye modum düştü. Sütüm de azalır diye dikkat etmeden ne denk gelirse yedim hiç saat kac tatlı vb ayırmadim ama hâlâ aynıyım en fazla -7 den 2 kilo aldım ben de cok süzüldüm gibi hissediyorum ama evde tekim ailem uzakta bir de bi buçuk yaşında kızım var yorgunluktan diye düşünüyorum ben de buna üzülüyorum açıkçası iyice direncim düştü cok bitkin zayif güçsüz duruyorum sanki
Aynen, aynen o potansiyelin kralı var bendeYok yok eğer benim gibi toplu alırım her gün bir tane yerim diyip hepsini aynı gün yeme potansiyeliniz varsa almayınben hep aynı şeyi yapıyorum, sonrada diyorum ki beyse aldım madem hepsi bitsin daha almam..
Kızlar değiştirdiğiniz çişli bezler hep çok dolu mu oluyor, doluyorsa günde kaç bez böyle oluyor sizde
soyasosu ananas tüketebiliyoruz dimi emzirirken
Hamilelik ile emzirme dönemi çok farklı zaten.Niye sordun ki? pastaları gömerken hiç sormak gelmedi aklımıza, meyveyi de mi soracaktık
Bana bir şey demediler diye patlıcan ve bakla bile yedim ben
Yaa bunu gördüm
Bi an dedim ki aldım bile diyecek heraldeYaa bunu gördümama 4 suluk aldığım için buna yer kalmadı
Ayyy
HahahhhaBi an dedim ki aldım bile diyecek heralde
Biz zaten bu bebelere çok para döktük. Suluk da Sophiesiz oluversinYaa bunu gördümama 4 suluk aldığım için buna yer kalmadı
Ay dur damarıma basmaBiz zaten bu bebelere çok para döktük. Suluk da Sophiesiz oluversin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?