2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Aaa sen normal ragl olmaya başladın o zaman. Valla şikeyetçi değilim bu durumdan çünkü bude onunla uğraşamıyıcam. Normalse ne kadar geç o kadar iyi
Tabi tabi benim lohusa kanamama reglim eklendi. Düzenli şekilde oluyorum hatta normalden erkene geldi. 40. gün kontrolünde hem olgun yumurtam vardı hem rahminin kalınlığı normal dedi. Reglin gelir demişti dediği haftada geldi. Sonra da hiç aksamadı.

Doğurganlığın

Kızlar bebeklerinizin açlık süresi ne kadar oldu? Bizim meme de mama da hep bir krizli şu ara. En son 4 gibi 120 cc mama içti üzerinden 4 saat geçti ne emiyor ne mama yiyor. Zorla 45 cc içti sağdığım sütü. Açlık süreleri mi uzadı yoksa 4. Ay atağıyla gelen red mi, iştahsızlık mı çözemiyorum

Bizimki elimizi kolumuzu parçalıyor açıkçası kendi elleri hep ağzında savaş veriyor kucağımdayken koluma yapışıp emiyor ama eline diş kaşıyıcı verşnce kendisi kaldırıp ağzına götürmüyor ya ben hiç eline bişey vermediğim için yada elleri güçsüz diğer seçenekte verdiğim şey ağır bilmiyorum ama genelde ağzıyla bir zoru var geçen abisi yaklaştı resmen parçalayacaktı ağzıyla

İntikam zamanı sıkıysa şimdi emdirsin abisi burnunu bakalım

Oral dönem tam da bahsettiğin gibi bir şey, bulduğu her şeyi emecek, diş kaşıyıcı olarak pırasa verirken tetikte ol yani

Bizimki o seviyeye gelmedi henüz, şimdilik (özellikle de acıkınca) bayağı yolda görsen korkacağın tinerci gibi başını sağa sola sallayarak yumruğunu emiyor

Doğurganlığın

Biz kendi derdimize yanalım, ayda bir sağlama yapma imkanı yok, hiçbir koruma yönteminin yüzde yüz güvenli olmadığını ve hamileliğin ilk dönemlerde belirti vermeyebileceğini bildiğimize göre, teknik olarak her an hamile olma ihtimalimiz var

Çok tedirgin edici, değil mi

Valla şu an doymuyor. Ne memeyle ne mamayla hatta bir de uyumuyor

Haha bazen lafların çok cuk ya ben sessiz okuyucunuz sohbetlerinize bayılıyorum bir iki arkadaş daha var etket yapmasını bilmiyorum çok iyi anlaşıyorsunuz harikasınız kızlar
Ah çok teşekkür ederim
Seni de her zaman bekleriz

Ben beş sene hamile kalamamışım şimdi vakitsizlikten arada bir birlikte olabildiğimizde hamile kalırsam zaten kendimi tebrik ederim

Ha artık diş kaşıyıcı için pırasa bile vermiyorum zira çok para verdiğim bir sophiesi ve çinden gelme bilumum kimyasal içerekli oyuncakları var ağzından çıkarmadığı

Ekleyeyim omzuma alınca omzumu yüzünü yüzüme yaslayınca yanagımı burnumu yalıyor birde agzını aça aça aç kalmış gibi . Kızımında hosuna gııdyo gıdıp gelıp yuzunu yalatıyor çocuma
Anası görünce inciiiiiiğ diyor ama görmediği yerde kıstırıyor çocugu

Ay evet o da var ama o benim de çok hoşuma gidiyor

Selamlar canlar aşklar
Oğlumun büyüdüğünü görüyorum gün gün ilk fotoğraflarına bakarak zaman Cidden hızlı geçiyor hızlı büyüyorlarmş hakikaten
Oğluma bişey gösterince uzatınca onu tutmaya çalışıyor tuttuğunu sanip her iki elini birleştirip agzina alıyor güya tuttu ya tadına bakacak çok tatlı çok komik oluyor o sırada yiyesimm geliyo onuuu ama ben grip oldum ona fazla temas yapamıyorum maskeyle dolasyom ama o da öyle grip sırf hemen atlatmak için daha temkinli davranıyorm kendimi Zor tutuyorum öpmemek için

Bizim de aynı şekilde ya elleri ayakları hep ıslak. (Çoraplarını da yalıyor)

Ada da uyumuyor maşallah her şey var bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…