- 12 Haziran 2019
- 317
- 577
- 53
- 38
Tabi tabi benim lohusa kanamama reglim eklendi. Düzenli şekilde oluyorum hatta normalden erkene geldi. 40. gün kontrolünde hem olgun yumurtam vardı hem rahminin kalınlığı normal dedi. Reglin gelir demişti dediği haftada geldi. Sonra da hiç aksamadı.Aaa sen normal ragl olmaya başladın o zaman. Valla şikeyetçi değilim bu durumdan çünkü bude onunla uğraşamıyıcam. Normalse ne kadar geç o kadar iyi
DoğurganlığınTabi tabi benim lohusa kanamama reglim eklendi. Düzenli şekilde oluyorum hatta normalden erkene geldi. 40. gün kontrolünde hem olgun yumurtam vardı hem rahminin kalınlığı normal dedi. Reglin gelir demişti dediği haftada geldi. Sonra da hiç aksamadı.
Aynı şeyi hoca söyledi iyi ki bağlamışız tüpleri dediDoğurganlığın
Bizimki elimizi kolumuzu parçalıyor açıkçası kendi elleri hep ağzında savaş veriyor kucağımdayken koluma yapışıp emiyor ama eline diş kaşıyıcı verşnce kendisi kaldırıp ağzına götürmüyor ya ben hiç eline bişey vermediğim için yada elleri güçsüz diğer seçenekte verdiğim şey ağır bilmiyorum ama genelde ağzıyla bir zoru var geçen abisi yaklaştı resmen parçalayacaktı ağzıylaKızlar benim de size bir sorum olacak aslında.
Benim kız oral dönemi şiddetli yaşıyor bence ona göre her şeyi yemeli ve emmeli. Eli zaten hep ağzında ama yüzünü silerken pamuğu yemeye çalışıyor, elimle severken elimi ağzına götürmeye çalışıyor. Tüm oyuncaklar zaten ağzında.
Gerçekten sizlerin de böyle mi? Veya cidden normali mi bu?
Bugün peluş topu yalayabiliyor diye tummy timeda 5 dk fazladan durmuştur yani
Haha bazen lafların çok cuk ya ben sessiz okuyucunuz sohbetlerinize bayılıyorum bir iki arkadaş daha var etket yapmasını bilmiyorum çok iyi anlaşıyorsunuz harikasınız kızlarDoğurganlığın
Bizimki elimizi kolumuzu parçalıyor açıkçası kendi elleri hep ağzında savaş veriyor kucağımdayken koluma yapışıp emiyor ama eline diş kaşıyıcı verşnce kendisi kaldırıp ağzına götürmüyor ya ben hiç eline bişey vermediğim için yada elleri güçsüz diğer seçenekte verdiğim şey ağır bilmiyorum ama genelde ağzıyla bir zoru var geçen abisi yaklaştı resmen parçalayacaktı ağzıyla
Kızlar benim de size bir sorum olacak aslında.
Benim kız oral dönemi şiddetli yaşıyor bence ona göre her şeyi yemeli ve emmeli. Eli zaten hep ağzında ama yüzünü silerken pamuğu yemeye çalışıyor, elimle severken elimi ağzına götürmeye çalışıyor. Tüm oyuncaklar zaten ağzında.
Doğurganlığın
Gerçekten bizde öyle dedik çekeceğin var abi yaptıklarının bedelini ödeme sırası geldiİntikam zamanısıkıysa şimdi emdirsin abisi burnunu bakalım
Valla şu an doymuyor. Ne memeyle ne mamayla hatta bir de uyumuyorKızlar bebeklerinizin açlık süresi ne kadar oldu? Bizim meme de mama da hep bir krizli şu ara. En son 4 gibi 120 cc mama içti üzerinden 4 saat geçti ne emiyor ne mama yiyor. Zorla 45 cc içti sağdığım sütü. Açlık süreleri mi uzadı yoksa 4. Ay atağıyla gelen red mi, iştahsızlık mı çözemiyorum
Ah çok teşekkür ederimHaha bazen lafların çok cuk ya ben sessiz okuyucunuz sohbetlerinize bayılıyorum bir iki arkadaş daha var etket yapmasını bilmiyorum çok iyi anlaşıyorsunuz harikasınız kızlar
Ben beş sene hamile kalamamışım şimdi vakitsizlikten arada bir birlikte olabildiğimizde hamile kalırsam zaten kendimi tebrik ederimOral dönem tam da bahsettiğin gibi bir şey, bulduğu her şeyi emecek, diş kaşıyıcı olarak pırasa verirken tetikte ol yani
Bizimki o seviyeye gelmedi henüz, şimdilik (özellikle de acıkınca) bayağı yolda görsen korkacağın tinerci gibi başını sağa sola sallayarak yumruğunu emiyor
Biz kendi derdimize yanalım, ayda bir sağlama yapma imkanı yok, hiçbir koruma yönteminin yüzde yüz güvenli olmadığını ve hamileliğin ilk dönemlerde belirti vermeyebileceğini bildiğimize göre, teknik olarak her an hamile olma ihtimalimiz var
Çok tedirgin edici, değil mi
İnşallah canısı yaAh aynı iştahı ek gıdada da bekleriz
Çok fazlaymış gibi geldi de
Haha bu ay ekmek bile almam ben artık
Ekleyeyim omzuma alınca omzumu yüzünü yüzüme yaslayınca yanagımı burnumu yalıyorKızlar benim de size bir sorum olacak aslında.
Hahaİşte benim de doğduğumdan beri 4. evim olsa ben de severdim taşınmayı, ilk taşınmayı bebekken yaşamışım ve yeni taşınacağım ev 11.ev olacak
Ay evet o da var ama o benim de çok hoşuma gidiyorEkleyeyim omzuma alınca omzumu yüzünü yüzüme yaslayınca yanagımı burnumu yalıyorbirde agzını aça aça aç kalmış gibi . Kızımında hosuna gııdyo gıdıp gelıp yuzunu yalatıyor çocuma
Anası görünce inciiiiiiğ diyor ama görmediği yerde kıstırıyor çocugu
Bizim de aynı şekilde ya elleri ayakları hep ıslak. (Çoraplarını da yalıyorKızlar benim de size bir sorum olacak aslında.
Ada da uyumuyor maşallah her şey var bizdeValla şu an doymuyor. Ne memeyle ne mamayla hatta bir de uyumuyor
Ah çok teşekkür ederim
Seni de her zaman bekleriz
Ben beş sene hamile kalamamışım şimdi vakitsizlikten arada bir birlikte olabildiğimizde hamile kalırsam zaten kendimi tebrik ederim
Ha artık diş kaşıyıcı için pırasa bile vermiyorum zira çok para verdiğim bir sophiesi ve çinden gelme bilumum kimyasal içerekli oyuncakları var ağzından çıkarmadığı
İki gün önce başladıKızlar tam olarak 4. Ay kabuslarınız ne zaman başladı3. Ay bittiğinde mi yoksa ortalarında mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?