Uzun zamandan sonra kendime bir kot aldım o da diğerleri olmadığı içinAy dur damarıma basmabebe yüzünden kendime bişey alamaz oldum hahahah
Ben onu bile almadımUzun zamandan sonra kendime bir kot aldım o da diğerleri olmadığı için
Önce ananaslı yoğurtlu bir tarif gördüm ödem atmak için daha sonra yenmemesi gerektiğini gördüm sonra düşündüm ananas meyve sonuçta ee yoğurtta her gün yiyorum ne zararı olabilir ki diyeNiye sordun ki? pastaları gömerken hiç sormak gelmedi aklımıza, meyveyi de mi soracaktık
Bana bir şey demediler diye patlıcan ve bakla bile yedim ben
Hamilelik ile emzirme dönemi çok farklı zaten.
İkisi de yenebilir
Ayy doktorun somon fümeyi bilmediğine inanmak istedim şu anAnanas hamileyken mi yenmiyor, onu da bilmiyorum ki. Bana ciğer yeme dediler, bazen aşırı kuralcı olurum ben de, geçen haftalarda ancak yedim ciğeri bir sene aradan sonra
Ama ilk gebeliğimde ciğer yasak da denmemişti mesela. Gerçi o gebelikteki ilk doktorum da bir tuhafmış, notlarımda ilk trimester bitiminde somon füme serbest yazmışım, yanına da gülen suratlar yapmışım. Doktor ciddi ciddi izin mi vermiş, yoksa benim mi devreler yanmış hiç hatırlamıyorum ama o dönem en büyük derdim tütsülenmiş et yiyememekmiş demek
Ayy doktorun somon fümeyi bilmediğine inanmak istedim şu an
Evet ciğer yasak ama ananas değil tabii.
Ben kuralcıyım bu konularda. Emzirirken o kadar pure değilim ama
AhahahahsAcaba doktor somon kısmını duydu da gerisini dinlemedi mibirkaç kez yediğimi hatırlıyorum, ben hiç sorgulamamıştım bu durumu bu gebeliğime kadar, eşim de hiç uyanmamış, ki kendisi oğlan ne zaman arıza çıkarsa hamilelik boyunca toplam üç kez tekir yemiş olmamı gündeme getirir ondan böyle oldu bu çocuk diye
Düşük risk diyor ama karaciğer mevzusu durumunu bilemem. İçsin ya da içmesin diyememKızlar arkadaşım korunmasız ilişki yaşamış emziriyor bebeği büyük 1 yaşında ama karaciğer hastası annesi şimdi ertesi gün hapı kullanmak istiyor sorun ne kadar süre emzirmemesi gerekiyor bu haplarda bilgisi olan var mı ?
Benim kızımda öyle beybi ya herşeyi yemek yalamak istiyor. Oral dönem için bence normalKızlar benim de size bir sorum olacak aslında.
Benim kız oral dönemi şiddetli yaşıyor bence ona göre her şeyi yemeli ve emmeli. Eli zaten hep ağzında ama yüzünü silerken pamuğu yemeye çalışıyor, elimle severken elimi ağzına götürmeye çalışıyor. Tüm oyuncaklar zaten ağzında.
Gerçekten sizlerin de böyle mi? Veya cidden normali mi bu?
Bugün peluş topu yalayabiliyor diye tummy timeda 5 dk fazladan durmuştur yani
Çok normal canım endişe edilecek bir şey yok. Aksine olması gereken buKızlar benim de size bir sorum olacak aslında.
Benim kız oral dönemi şiddetli yaşıyor bence ona göre her şeyi yemeli ve emmeli. Eli zaten hep ağzında ama yüzünü silerken pamuğu yemeye çalışıyor, elimle severken elimi ağzına götürmeye çalışıyor. Tüm oyuncaklar zaten ağzında.
Ah aynı iştahı ek gıdada da beklerizBenim kızımda öyle beybi ya herşeyi yemek yalamak istiyor. Oral dönem için bence normal
Çok fazlaymış gibi geldi deÇok normal canım endişe edilecek bir şey yok. Aksine olması gereken bu
Evet olduKızlar 4. ay aşısını olan var mı?
Nasıldı peki ateş huzursuzluk çok yaptı mı? Benim bebeğimin 1. Ve 2. ay aşısında hiç ateşi olmadı pek huzursuzlukta yapmadı aşırı uyku yapmıştı. Bunda ateş yaptığını ve günlerce huzursuzluğun sürdüğünü söylemişler öyle mi gerçekten?Evet oldu
Bence hayır. Ateş 2. Ayında olduğundan bu dozlarda 2.ayın 2.dozları olduğundan Peranın ateşi çıktı ama tek doz calpol ile düştü hemen. Ertesi gün hiç aşı olmamış gibiydi.Nasıldı peki ateş huzursuzluk çok yaptı mı? Benim bebeğimin 1. Ve 2. ay aşısında hiç ateşi olmadı pek huzursuzlukta yapmadı aşırı uyku yapmıştı. Bunda ateş yaptığını ve günlerce huzursuzluğun sürdüğünü söylemişler öyle mi gerçekten?
Benim kız henüz o levela gelemedi sadece ellerini yiyorKızlar benim de size bir sorum olacak aslında.
Kız ben de unutuydrum valla ara ara aklıma geliyorValla ben de hâlâ regl olmadım ama aklıma da gelmedi sen diyince fark ettim
Aaa sen normal ragl olmaya başladın o zaman. Valla şikeyetçi değilim bu durumdan çünkü bude onunla uğraşamıyıcam. Normalse ne kadar geç o kadar iyiEmzirenlerde normal diye biliyorum. Ben de kanamadan şikayetçiyim reglim çabuk çabuk geliyor 3.haftada reglim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?