Merhaba kasım annelerı bebeğimin dün 4 aylık kontrolü vardı ama hiç kilo almamiş 100 gr bile zor almış gibi neden böyle olur başına gelen varmı çok kusan bir bebek ama şimdiye kadar her ay 1 kilodan fazla aldı ama bu ay neden böyle oldu sütün var emiyor aynı düzen devam ediyor
Ayy doktorun somon fümeyi bilmediğine inanmak istedim şu an
Evet ciğer yasak ama ananas değil tabii.
Ben kuralcıyım bu konularda. Emzirirken o kadar pure değilim ama
Meme reddi ve uykuya direnme 3.ay sonrası başlamıştı hatta meme reddi 2.ay ortalarında. Ama bizim salya da 40ı çıktıktan sonra başladı. Yüksek ihtimalle onun etkisi
Kızlar benim de size bir sorum olacak aslında.
Benim kız oral dönemi şiddetli yaşıyor bence ona göre her şeyi yemeli ve emmeli. Eli zaten hep ağzında ama yüzünü silerken pamuğu yemeye çalışıyor, elimle severken elimi ağzına götürmeye çalışıyor. Tüm oyuncaklar zaten ağzında.
Gerçekten sizlerin de böyle mi? Veya cidden normali mi bu?
Bugün peluş topu yalayabiliyor diye tummy timeda 5 dk fazladan durmuştur yani
Her şeyi ama her şeyi ağzına götürüyor, ayrıca yemek yiyen insanlara bayılıyor. Biz yemek yerken kendinden geçiyor. Hatta teyzemle görüntülü konuşuyorduk geçen gün, resmen ekrana girecek o yemek yedikçe
Soyacım senin nezdinde diğer arkadaşlara da sorayım, benim kızın ateşi 9gibi 38i buldu. Burnu tıkalı değil; aslında keyfi de yerindeydi ama kakasını biraz zor yaptı, o ara ağlama krizine girdi. Zaten o ara anladık ateşinin çıktığını. 37.5-38.1-38.6 şeklinde. Neyse calpol artı ılık duş sonrası ateşi 36.5a düştü. Gece yine ateş kontrolü sonrası calpol vermeyi düşünüyorum. Başka bir şey yapmalı mıyım? Phaedratrueliving_Spring05
Eşimde dün kafamı karıştırdı 4.ay kabusları var sırada dedim. 4 doldu 5e girdik. Geçti gitti onlar dedi 3ten4e mi bu olay, yoksa 4ten 5e ilerlerken mi? Tecrübeli anneler bilir
Eşimde dün kafamı karıştırdı 4.ay kabusları var sırada dedim. 4 doldu 5e girdik. Geçti gitti onlar dedi 3ten4e mi bu olay, yoksa 4ten 5e ilerlerken mi? Tecrübeli anneler bilir
Merhaba kasım annelerı bebeğimin dün 4 aylık kontrolü vardı ama hiç kilo almamiş 100 gr bile zor almış gibi neden böyle olur başına gelen varmı çok kusan bir bebek ama şimdiye kadar her ay 1 kilodan fazla aldı ama bu ay neden böyle oldu sütün var emiyor aynı düzen devam ediyor