- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
Bana kal geliyorAy şu gerizekalılar beni neden bulmuyor hiç ya, tüm sinirimi stresimi alırdım vallahi
Hahaha ben yaparım yaa ne gerek var diyip atladığı hiç bir işi doğru yapamadı baya beceriksiz ama kabul etmiyor piriz geçen çıkmış onu taktı dünyayı kurtarsa ancak o kadar sevinirBu süreçte evin ekmek getireni eşin ise, hiç uğraşma bence adamla. “Tatlım sen kendini yorma, tamirci çağırırım ben, yalnız biraz nakit bırak” de, bak nasıl enerji toplar
Tam mahalle kavgası etmelik kadınDoğum yaptığımdan beri bela oldu bu kadın ya daha 40 bebeği kendi torunuyla karşılaştırıyordu bebek o zaman büyüktü hayır kilo iyi birşey olsa neyse diycem torununa suan obezite başlangıcı denilmiş hala da onla kıyaslıyor çocuk 10 aylık olmuş benimki daha 4 aylık birde baya açık açık yüzüme diyor sütün yaramıyor bizim gelin ne yese süt oluyorbu arada çağırmıyorum kendisi geliyor kızın peşine takılıp
Benim büyük kızda formayla gitti okulaBenimki dün beş kere falan uyanmıştır.
Bu arada 10 gibi ilk uykusuna yattı normalde 45 dkkya kalkardı hala uyuyorkeşke ben de uyusaydım öyle elimde telefon kaldım saatlerdir
Evet evet dünden kaldı tüm gün öyle dolaştırdı babası dışarda
O baskılar hiç bitmiyorBu arada dün misafirim vardı kadın takmış sütüme yaramıyor diyip duruyor en son dicektim sağıp vereyim bak bakalım yarıyor mubi bitmediler türedikçe türüyorlar ayrıca çocuğumun kilosuda iyi hani ne olsun istiyor anlamadım ama insanın bilinç altına işliyor acaba doymuyor mu küçük kaldı diye 4 ayında 7,200 64 cm şuan 7,5 rahat vardır 10 mu olması lazım anlamadım ki
Ya aslında umrumda değil diyorum ama bilinç altım da sürekli kalıyor bence çünkü hemen emziriyim moduna girdim emsinde doysun filan senin kv gerçekten sinirlendirmek için yapıyor sanki meme reddi inşallah geçer canım ebeye söyle hatta belki fikir verirO baskılar hiç bitmiyormaşallah paşanın boyu da kilosu da gayet iyi. Benim kaynanam da tutturdu bu çocuk kilo verdi diye. Neymiş efendim ben geçen ay hemşirelerin aklına uyup oğluma süt vermemişim kilo almasın diye. Yarabbim insan çocuğunu aç bırakır mı? Maalesef meme reddi yaşıyoruz istesem de emmiyor. Neyse yarın 4. Ay kontrolü ve aşı var kilosunu öğrenecez bakalım. Stres yapma sen de millet hep konuşur
Gerçekten ben ne kadar ılımlı sakin cevap veriyorum ama onun hakkı tamda senin dediğin gibiTam mahalle kavgası etmelik kadınşöyle senin ağzını yırtarım bak tarzı
Çok şükür doymasalar bu kiloda olmazlar zaten . Bakalım bir an önce bu meme reddi de biter inşaallahYa aslında umrumda değil diyorum ama bilinç altım da sürekli kalıyor bence çünkü hemen emziriyim moduna girdim emsinde doysun filan senin kv gerçekten sinirlendirmek için yapıyor sanki meme reddi inşallah geçer canım ebeye söyle hatta belki fikir verir
4.5 aylıkken destekli oturtabilirsin dedi bana ama ben oturtmayı düşünmüyorum biraz daha bekliycemKızlar bir de 4. Ay kontrolüne gidenler doktorunuz destekli oturtmayla ilgili bir şey dedi mi? Her doktor farklı konuşuyor ne yapacağımı şaşırdım
Benim annem de biz eskiden 5 aydan önce oturtmazdik dedi, şimdiki doktorlar her şeyi aceleye getiriyor belini incitme çocuğun dedi ama çok istekli. Yine de bekleyeceğim sanırım teşekkürler4.5 aylıkken destekli oturtabilirsin dedi bana ama ben oturtmayı düşünmüyorum biraz daha bekliycemen azından bi 5 aylık olsun
Benimki emzirme yastığı dışında gün içerisinde toplasan 10 dakika anca tummy time yapıyordurKızlarSpring05 haklıydı. Bebe tummy time da kaldıkça kasları kuvvetleniyor gün geçtikçe hep daha uzun süre kalıyor. Mız mız dönemleri hariç.
Bir de ben bebek çok yorulunca onu emzirme yastığına koyuyorum biraz daha oyalanıyor. Böyle böyle daha iyi duruma geldi
Ahhh büyük kızım aynı senin büyük oğlan bende bu duruma çok üzülüyorum bazen gelip sevdirmiyor bile kendini alıp şöyle koynumda uyumuşluğu yok hep özgür ruhlu bi kızdıHahaha yok yok ilk oğlum benden çok bağımsız çok kopuk hayatta gözü beni görmez bende zamanla üzülmeye başladım bu konuya aramızda bir bağ yok mu diye birde kv tarafından bu durum çok kullanıldı bana karşı ondan azcık düşkün olsun isterimbazı bebekleri alırsın anneye ağlar ya benimkilerde öyle birşey yok
Su matı varya görmüşsündür mutlaka. Bugün ondan sipariş verdim. İşe yararsa onu bi söylerim. Ayna ve karşısında yapılan şebeklikler dışında başka önerim yokBenimki emzirme yastığı dışında gün içerisinde toplasan 10 dakika anca tummy time yapıyordurnefret ediyor maalesef her şeyi denedim. Yastıkla, kolumda, yerde bir şekilde günlük 1 saati bulmaya çalışıyorum. Önerileriniz varsa her öneriye açığım
Aklıma bu fıkrayı getirdinBu süreçte evin ekmek getireni eşin ise, hiç uğraşma bence adamla. “Tatlım sen kendini yorma, tamirci çağırırım ben, yalnız biraz nakit bırak” de, bak nasıl enerji toplar
İşte ayna ve şebeklikler de bizde emzirme yastığı üzerindeyken işe yarıyorSu matı varya görmüşsündür mutlaka. Bugün ondan sipariş verdim. İşe yararsa onu bi söylerim. Ayna ve karşısında yapılan şebeklikler dışında başka önerim yok
Daha erken. 5ay kontrolünde konuşuruz bunları dediKızlar bir de 4. Ay kontrolüne gidenler doktorunuz destekli oturtmayla ilgili bir şey dedi mi? Her doktor farklı konuşuyor ne yapacağımı şaşırdım
Hem de gazını çıkarıyor öyle çok iyi oluyorKızlarSpring05 haklıydı. Bebe tummy time da kaldıkça kasları kuvvetleniyor gün geçtikçe hep daha uzun süre kalıyor. Mız mız dönemleri hariç.
Bir de ben bebek çok yorulunca onu emzirme yastığına koyuyorum biraz daha oyalanıyor. Böyle böyle daha iyi duruma geldi
İşte hepsi farklı konuşuyorDaha erken. 5ay kontrolünde konuşuruz bunları dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?