2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bu süreçte evin ekmek getireni eşin ise, hiç uğraşma bence adamla. “Tatlım sen kendini yorma, tamirci çağırırım ben, yalnız biraz nakit bırak” de, bak nasıl enerji toplar
Hahaha ben yaparım yaa ne gerek var diyip atladığı hiç bir işi doğru yapamadı baya beceriksiz ama kabul etmiyor piriz geçen çıkmış onu taktı dünyayı kurtarsa ancak o kadar sevinir tabi olmadı geri çıktı duvarı suçladı

Tam mahalle kavgası etmelik kadın şöyle senin ağzını yırtarım bak tarzı

Benim büyük kızda formayla gitti okula

O baskılar hiç bitmiyor maşallah paşanın boyu da kilosu da gayet iyi. Benim kaynanam da tutturdu bu çocuk kilo verdi diye. Neymiş efendim ben geçen ay hemşirelerin aklına uyup oğluma süt vermemişim kilo almasın diye. Yarabbim insan çocuğunu aç bırakır mı? Maalesef meme reddi yaşıyoruz istesem de emmiyor. Neyse yarın 4. Ay kontrolü ve aşı var kilosunu öğrenecez bakalım. Stres yapma sen de millet hep konuşur

Ya aslında umrumda değil diyorum ama bilinç altım da sürekli kalıyor bence çünkü hemen emziriyim moduna girdim emsinde doysun filan senin kv gerçekten sinirlendirmek için yapıyor sanki meme reddi inşallah geçer canım ebeye söyle hatta belki fikir verir

Çok şükür doymasalar bu kiloda olmazlar zaten . Bakalım bir an önce bu meme reddi de biter inşaallah

Kızlar bir de 4. Ay kontrolüne gidenler doktorunuz destekli oturtmayla ilgili bir şey dedi mi? Her doktor farklı konuşuyor ne yapacağımı şaşırdım
4.5 aylıkken destekli oturtabilirsin dedi bana ama ben oturtmayı düşünmüyorum biraz daha bekliycem en azından bi 5 aylık olsun

4.5 aylıkken destekli oturtabilirsin dedi bana ama ben oturtmayı düşünmüyorum biraz daha bekliycem en azından bi 5 aylık olsun
Benim annem de biz eskiden 5 aydan önce oturtmazdik dedi, şimdiki doktorlar her şeyi aceleye getiriyor belini incitme çocuğun dedi ama çok istekli. Yine de bekleyeceğim sanırım teşekkürler

Kızlar Spring05 haklıydı. Bebe tummy time da kaldıkça kasları kuvvetleniyor gün geçtikçe hep daha uzun süre kalıyor. Mız mız dönemleri hariç.

Bir de ben bebek çok yorulunca onu emzirme yastığına koyuyorum biraz daha oyalanıyor. Böyle böyle daha iyi duruma geldi

Benimki emzirme yastığı dışında gün içerisinde toplasan 10 dakika anca tummy time yapıyordur nefret ediyor maalesef her şeyi denedim. Yastıkla, kolumda, yerde bir şekilde günlük 1 saati bulmaya çalışıyorum. Önerileriniz varsa her öneriye açığım

Ahhh büyük kızım aynı senin büyük oğlan bende bu duruma çok üzülüyorum bazen gelip sevdirmiyor bile kendini alıp şöyle koynumda uyumuşluğu yok hep özgür ruhlu bi kızdı
Aynı şeyi bende ikizlerden istiyorum oğlanda pek o yok emzik tutuyo pera da olabilir belki memede uyuyo falan
Eşime çok yakındığım zamanlar oluyor senden ayrılmadı ki çalışsan düşkün olurdu diyor haklı hep yanında ana özlemi çekmedi ki kız ben bide emmediğine bağlamıştım 3-6 ay arası gece emdi sadece 6. Ayda bırakmıştı tamamen ne kadar doğrudur bilemiyorum

Su matı varya görmüşsündür mutlaka. Bugün ondan sipariş verdim. İşe yararsa onu bi söylerim. Ayna ve karşısında yapılan şebeklikler dışında başka önerim yok

Bu süreçte evin ekmek getireni eşin ise, hiç uğraşma bence adamla. “Tatlım sen kendini yorma, tamirci çağırırım ben, yalnız biraz nakit bırak” de, bak nasıl enerji toplar
Aklıma bu fıkrayı getirdin
Söz meclisten dışarı

"Agop ile Eleni evlenmisler ve cicim aylari bittikten sonra Agop eve gelip koltuguna kurulur kurulmaz, gazeteyi yuzune cekip Eleni'yle hic ilgilenmez olmus.

Gunlerden bir gun Eleni Agop'tan ilgi beklentisi ile;

-Bre Agoppp! Mutfagin penceresi bozuldu, yaparsinnn ..?

Agop , gazeteyi yuzunden indirmis, gayet sinirli bir sekilde;

-'Niye, ben pencereciii ...?'

Ertesi gun Eleni yine ilgi gormek umuduyla,

-'Bre Agoppp, mutfakin muslugu bozuldu yaparsiinnn ...?

-'Niye ben muslukciii...?'

Bir sonraki gun:

-'Bre agoppp, tuvaletin sifoni bozuldu, yaparsiinn ...?

-'Niye ben pokcii...?

Ertesi gun eve gelen Agop bi bakar hersey tamir edilmis !

-' Kuzum Eleni bunlari sen yaptinn..?'

-' Yoo...'

-' Ee , kim yapti peki ?'

-'Bilirsin, kapici Abdurrezzak'in bende gozi vardir, yaparsin? dedim, o da dedi 'yapar im, ama bi sartla..'

Agop merak icinde sorar,

-'Neymis ..?'

-'E,dedi bana, ya benimle yatarsin, ya da bi pasta yaparsin !!!'

Agop rahatlar,

-' Peki kuzum, ne pastasi yaptin?'

Eleni sinirlenir;

-'Niye , ben pastacı??

Su matı varya görmüşsündür mutlaka. Bugün ondan sipariş verdim. İşe yararsa onu bi söylerim. Ayna ve karşısında yapılan şebeklikler dışında başka önerim yok
İşte ayna ve şebeklikler de bizde emzirme yastığı üzerindeyken işe yarıyor su matı işe yararsa haber bekliyorum senden

Hem de gazını çıkarıyor öyle çok iyi oluyor ben fisher price çevirmeli ipli bir telefonu var onu koyuyorum önüne bir de dans eden bebek ve emekleyen bebeği koyuyorum hepsini değiştire değiştire bir 10 15 dk kafa rahat takılıyor öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…