2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
biz iyiyiz her gün yeni güncellemelere devam.
Bizimkinin tek becerisi dönmek ve tükürük saçmak

Benim doktor gün içinde 10 kereye kadar yapılabilir dedi çok hastaysa.

Sipariş kargolanmış bile
O değil ama sophie var ya hiç elinden düşürmüyor. Geri kalan her şeye ilgisi azaldı. Anladı heralde çok para verdiğimizi kırmadı sağ olsun

Ahahshs duyusal bütünleme, karın üstü zamanı falan filasjsjs
Evde tüm zamanını bebekle geçiren biri olarak yine iyiyim bence ya. Trendyol favlarım hep bebek

İşte bunlar da hep ilk çocuk şeysi

Benim favlarım kahve ağırlıklı, moliendo ile kahve dünyası arasında hangisi indirime girerse siparişime hak kazanıyor

Gerçi ben de seneler sonra tekrardan ebebek app yükledim tabii, bebekle ilgili tek şeyim o galiba

Benim de bundan 1 ay önce sabah ve gece el bilek uyusuklariyla uyaniyordum şimdi hafifledi gibi ama yine birşeyler var evet neden oluyor acaba bilginiz vari

Bugün bebişi koltuğa yüz üstü koydum kafasını kaldırıp Bade zıpladıkça kahkaha attı bu ara dil gelişimi inanılmaz değişti ee diye kendini uyutmalar sürekli konuşmaya çalışmalar. Annemde bu konuşacak herhalde bu ne böyle diyor ama bu aylarda beklenen bir şey değil yarın biraz kart çalıştırayım bari dil kartlarına başlıyoruz Şuan Badişi uyutuyorum çenesi bir dakika durmuyor ya gülüyor ya konuşuyor sesi geliyor

Benim annem de biz eskiden 5 aydan önce oturtmazdik dedi, şimdiki doktorlar her şeyi aceleye getiriyor belini incitme çocuğun dedi ama çok istekli. Yine de bekleyeceğim sanırım teşekkürler
Benimde annemde aynısını söylüyor bizimkide oturmaya çok istekli ama bende bekleyeceğim

Dil kartları ilk yüz kelime mi

Kızlar, demir ve vitamin takviyesi kullananlar, doktorunuz ne zamana kadar kullanın dedi? Bıraktıran var mı? Üç veya altı ay kullanacaktık galiba ama hangisiydi, unuttum

Kızlar, demir ve vitamin takviyesi kullananlar, doktorunuz ne zamana kadar kullanın dedi? Bıraktıran var mı? Üç veya altı ay kullanacaktık galiba ama hangisiydi, unuttum
Bana 1 ay kullan bırak demişti Doğumdan sonra kanımın yüksekliği şoka uğratınca yazdığı ilaç boşa gitmesin diye bende 1 ay kullan bırak dedi

Yok yok emmeyle alakası olsa bizimki 19 yada 20 ay filan emdi zorla kestim kopamazdı benden yaa bide geçen annemle İstanbul’a gitmek istedi geçen sene gitmişti hatta anneme diyorum ki beni özlemiyor mu sormuyor mu yoo dedi ben dayanamadım 2 gün gittim bazen diyorlar ya hani bendiz durmaz çocuğum şaşırıyorum

Bana devam dedi 5 ay kontrolü yok zaten 6 ayına kadar kullanıcam 6 kontrolünde bıraktırır sanırım

Kızlar bir de 4. Ay kontrolüne gidenler doktorunuz destekli oturtmayla ilgili bir şey dedi mi? Her doktor farklı konuşuyor ne yapacağımı şaşırdım
Osman gönülalın videosundan dolayı 3.ay kontrolünde sormuştum doktora (bebeği görmemişti). 5.aya kadar önermiyorum demişti. Haftaya 4.ay kontrolümüz var

Aslında bu da ilginç değil mi? Şöyle yani, benim annemde bebekleri geç oturturduk dedi. Hele erkek bebekleri daha da geç oturturlarmış ama ona rağmen ek gıdaya da erken başlamışlar. Yani oturmaya nazaran erken başlamışlar. Ya eski bilgiler gerçekten çok eski ya da annelerin dediği gibi şu anda bazı şeyler için çok acele ediyoruz. Tabi bunlar folik asit bebeği, her şeyleri hızlı

Dil kartları ilk yüz kelime mi
Bizde bunlar var daha var mı hatırlamıyorum hepsini bir kutuya doldurdum

Dokun hisset güzel bir de ses kartları güzel. Konuşması için ilk başta biz onları çalışıyorduk pat şş hav bom gibi doğa ve refleks sesler deniliyor galiba

5n1k erken daha 1 yaştan sonra alınabilir

Eklentiler

• IMG_3320.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_3321.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_3322.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 49
Bak durduk yere trendyola yeni favlar eklendi

Bence çok acele ediyoruz hatta bebekler gibi bizler de çok sabırsısız. Aynı ayda olan bir bebeğin yaptığı her şeyi bizim bebeklerin de yapmasını istiyoruz yapamayınca da sanki bebeğimiz çok gerideymis gibi hissediyoruz. Halbuki gelişimde bireysel farklılıkları unutuyoruz. Bazı konularda eski bilgileri uygulamasam bile( örneğin annemler 6 aydan sonra bal verirlermis bebeğe) çoğu konuda annemden fikir alıyorum ki kendisi 13 çocuk büyüttü ve 71 yaşında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…