Ayy canım selamvalla bizde durumlar aynı ben 22 kilo verdim artık eridim bittim hamile kaldığım kilonun da 6 kilo altına düştüm ogluş hala aynı huysuz ama çok şükür birkaç saat olsa da uyuyor geceleri. çoklu besin alerjisi çıktı o yüzden ekstra dikkatle devam ediyoruz büyümeye bir de 1 aydır diş sancılarımız var şaka değil doğru duydunuz diş çıkarmaya başladı bana da hala şaka gibi geliyor ama diş etlerini beyaz beyaz görünce inanıyorum her seferinde doktor sizin bebek için normal çünkü gelişimi baya önde gidiyor dedi. Şu an anne ve dede diyor evet onu da yapıyor bildiğin çocuk adam oldu bizimki sizde durumlar nasıl ? Vallahi burayı Cook ozlediimm
Benim doktor gün içinde 10 kereye kadar yapılabilir dedi çok hastaysa.İşte bizimki doluluk varsa bile 2 saatte olmaz diyor. Zaten sıkıp, yıkama, sırta vurma olayına tümden karşı. Damlatıp, yumuşatıp aspiratörle çekmeyi öneriyor. Burunda sümük görmeden olmaz diyor.Diyor da diyor işte
Sipariş kargolanmış bileAynı şeyi diyecektim
Bu arada buradan birkaç kişi daha almıştı, muhabbeti geçtiydi hatta ben de o nedir diye soracaktım ama unutmuşum. Görünce hatırladımsoyasosu papatyalardan biri almıştı galiba, ikinci bir alan daha vardı ama. Onlara sorabilirsiniz faydalı olup olmadığını.
Yav hsdbjsjs yerim o salyaları valla hersey o kadar üst üste geliyor ki hangisine şaşıracağımı bile şaşırdımbiz iyiyiz her gün yeni güncellemelere devam.
Bizimkinin tek becerisi dönmek ve tükürük saçmak
Ahahshsduyusal bütünleme, karın üstü zamanı falan filasjsjs
Evde tüm zamanını bebekle geçiren biri olarak yine iyiyim bence ya. Trendyol favlarım hep bebek
Benim de bundan 1 ay önce sabah ve gece el bilek uyusuklariyla uyaniyordum şimdi hafifledi gibi ama yine birşeyler var evet neden oluyor acaba bilginiz variBenimde kendimi iyi hissediyor olmak resmenbirde pilates var yarın. Kollarım iptal resmen. Sol omuz, sağ bilek.. E karın çalışamıyoruz zaten. Ertelesem mi bir ay falan diye düşünmüyor değilim açıkçası
Karpal tünel sendromu yaşayan oldu mu aramızda? Sağ bileğimde tarifsiz şeyler oluyor
Benimde annemde aynısını söylüyorBenim annem de biz eskiden 5 aydan önce oturtmazdik dedi, şimdiki doktorlar her şeyi aceleye getiriyor belini incitme çocuğun dedi ama çok istekli. Yine de bekleyeceğim sanırım teşekkürler
Dil kartları ilk yüz kelime miBugün bebişi koltuğa yüz üstü koydum kafasını kaldırıp Bade zıpladıkça kahkaha attıbu ara dil gelişimi inanılmaz değişti ee diye kendini uyutmalar sürekli konuşmaya çalışmalar. Annemde bu konuşacak herhalde bu ne böyle diyor ama bu aylarda beklenen bir şey değil yarın biraz kart çalıştırayım bari dil kartlarına başlıyoruz Şuan Badişi uyutuyorum çenesi bir dakika durmuyor ya gülüyor ya konuşuyor sesi geliyor
Bana 1 ay kullan bırak demiştiKızlar, demir ve vitamin takviyesi kullananlar, doktorunuz ne zamana kadar kullanın dedi? Bıraktıran var mı? Üç veya altı ay kullanacaktık galiba ama hangisiydi, unuttum
Yok yok emmeyle alakası olsa bizimki 19 yada 20 ay filan emdi zorla kestim kopamazdı benden yaa bide geçen annemle İstanbul’a gitmek istedi geçen sene gitmişti hatta anneme diyorum ki beni özlemiyor mu sormuyor mu yoo dedi ben dayanamadım 2 gün gittim bazen diyorlar ya hani bendiz durmaz çocuğum şaşırıyorumAhhh büyük kızım aynı senin büyük oğlan bende bu duruma çok üzülüyorum bazen gelip sevdirmiyor bile kendini alıp şöyle koynumda uyumuşluğu yok hep özgür ruhlu bi kızdı
Aynı şeyi bende ikizlerden istiyorum oğlanda pek o yok emzik tutuyo pera da olabilir belki memede uyuyo falan
Eşime çok yakındığım zamanlar oluyor senden ayrılmadı ki çalışsan düşkün olurdu diyor haklı hep yanında ana özlemi çekmedi ki kızben bide emmediğine bağlamıştım 3-6 ay arası gece emdi sadece 6. Ayda bırakmıştı tamamen ne kadar doğrudur bilemiyorum
Bana devam dedi 5 ay kontrolü yok zaten 6 ayına kadar kullanıcam 6 kontrolünde bıraktırır sanırımKızlar, demir ve vitamin takviyesi kullananlar, doktorunuz ne zamana kadar kullanın dedi? Bıraktıran var mı? Üç veya altı ay kullanacaktık galiba ama hangisiydi, unuttum
Osman gönülalın videosundan dolayı 3.ay kontrolünde sormuştum doktora (bebeği görmemişti). 5.aya kadar önermiyorum demişti. Haftaya 4.ay kontrolümüz varKızlar bir de 4. Ay kontrolüne gidenler doktorunuz destekli oturtmayla ilgili bir şey dedi mi? Her doktor farklı konuşuyor ne yapacağımı şaşırdım
Aslında bu da ilginç değil mi? Şöyle yani, benim annemde bebekleri geç oturturduk dedi. Hele erkek bebekleri daha da geç oturturlarmış ama ona rağmen ek gıdaya da erken başlamışlar. Yani oturmaya nazaran erken başlamışlar. Ya eski bilgiler gerçekten çok eski ya da annelerin dediği gibi şu anda bazı şeyler için çok acele ediyoruz. Tabi bunlar folik asit bebeği, her şeyleri hızlı6. ayda ek gıdaya geçeceksek o zaman mama sandalyesinde durabiliyor olmaları lazım. 5 buçuk ay biraz geç gibi geldi. Herkesin doktoru farklı bir şey söylemişgaliba ortalama olarak 5 ayda başlayacağım. Teşekkürler
Bizde bunlar var daha var mı hatırlamıyorum hepsini bir kutuya doldurdumDil kartları ilk yüz kelime mi
Bak durduk yere trendyola yeni favlar eklendiBizde bunlar var daha var mı hatırlamıyorum hepsini bir kutuya doldurdum
Dokun hisset güzel bir de ses kartları güzel. Konuşması için ilk başta biz onları çalışıyorduk pat şş hav bom gibi doğa ve refleks sesler deniliyor galiba
5n1k erken daha 1 yaştan sonra alınabilir
Bizim kullandıklarımızı diyorsun di mi?Bana devam dedi 5 ay kontrolü yok zaten 6 ayına kadar kullanıcam 6 kontrolünde bıraktırır sanırım
Bence çok acele ediyoruzAslında bu da ilginç değil mi? Şöyle yani, benim annemde bebekleri geç oturturduk dedi. Hele erkek bebekleri daha da geç oturturlarmış ama ona rağmen ek gıdaya da erken başlamışlar. Yani oturmaya nazaran erken başlamışlar. Ya eski bilgiler gerçekten çok eski ya da annelerin dediği gibi şu anda bazı şeyler için çok acele ediyoruz. Tabi bunlar folik asit bebeği, her şeyleri hızlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?