2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Market çalışanı abla sen bu kadar havucu ne yapıyorsun diye sormuştu havuca ciddi bir bütçe ayırmıştım gerçekten de. Peki şunu merak ediyorum sende hala tansiyon problemi oluyor mu?
Benim düzeldi tansiyonum. Aklıma geldikçe ölçtüm hiç 12/8 üstü görmedim
Senin devam mı hala?

Benim düzeldi tansiyonum. Aklıma geldikçe ölçtüm hiç 12/8 üstü görmedim
Senin devam mı hala?
Benim ara ara küçük tansiyon yükseliyor mesela 10 a 9.6 falan oluyor. Başım çatlıyor midem bulanıyor böyle olunca. Ya da 14 11 falan oluyor yine aynı. Kiloları veremedim bence o yüzden oluyor

Benim ara ara küçük tansiyon yükseliyor mesela 10 a 9.6 falan oluyor. Başım çatlıyor midem bulanıyor böyle olunca. Ya da 14 11 falan oluyor yine aynı. Kiloları veremedim bence o yüzden oluyor
Bence bir kardiyolojiye gitsen iyi olur. Kilo ile ilgisi yoktur hamilelikte çıktığı için. Benim doktorum bazen kalıcı olabiliyor demişti

Ki son aylara kadar tontiş Pera’ydı bizim için o sağlıkla doğdu, büyüdü..

Ama o zamanlar ne kadar üzülüyorduk ah ahh..
Ah sorma. Doktorumun öngörüsü valla ama doğdular büyüdüler ya çok hepsine

O zaman hemen link istiyorum ayrıca oyun matı da almam lazım onu da istiyorum

Bunlar

Redpanda11 ay dediğin gibi oldu ya bugün çocuk sürekli emmek istiyor çok huysuz. Emziriyorum koyuyorum dakikalarca anında elini emmeye başlıyor. Aç mı diş mi atak mı anlamadım ben

Hamilelik bana psikolojinin insan vücuduna etkisini bir kere daha öğretti. Erken doğum riskim olduğundan hep kendime 37’yi görmem lazım diyordum ve eşimle doğum planı yaparken “gece” önce doktorumuzu, sonra ebemizi, sonra da kordon kanı için telefonla arama sırasını anlatıyordum ama hep ister istemez gece diyordum. Çocuk 37+0 da, 23.03 de doğdu

Benim kızım beşiğinde yatmıyor ya çıldırıcamm uyutuyorum beşiğe koyunca uyanıyor sonra cin gibi hala reflü yatağında yatıyor

Ben oğlumu hiç emziremedim. Doğduğunda zorla denedik. Sütü emdi kustu. Yoğun bakıma alındı on gün. Orada silikon uç ile birkaç kez denedim acemilik beceremedim. Sonra doktor bir süre süt içmeyecek dedi, sagdim buzluğa atıyordum ama sütüm kesildi. Ve olan sütleri biberonla verdiğimde de sütümün onu rahatsız ettiğini gördük ve bıraktık. İlk bebeğim ve hiç emziremedim. Halbuki ne kadar hevesliydim. Yıllar sonra gelen bir bebek oldu cunku. Sonra sağlıklı olsun yeter diye kabullendim. Sagma, süt gelsin çabalarımı tamamen bıraktım. Çok yoruldum gelmediği halde haftalarca gelsin diye uğraşmaktan. Ama simdi ikinci çocuğum olursa onu emzirirsem diye vicdanen rahatsız olmaya başladım. annelik çok zor.
Burada emzirme konuşulduğunda halen içim gidiyor. O kadar emmeyi seven çocuğumu emzirememek beni çok üzüyor.
O yüzden sütünüz az da olsa göğsünüzde yatıp size bakıyorsa çok kıymetli bir anı yaşıyorsunuz. Az olması sizi üzmesin

Kızlar, 4. Ay kontrolü için doktora gittiniz mi? Ölçüm dışında bir durum var mi? Asm aşısını yapacak. Bunay doktora gitmesek oluyor mu?

Kızlar, 4. Ay kontrolü için doktora gittiniz mi? Ölçüm dışında bir durum var mi? Asm aşısını yapacak. Bunay doktora gitmesek oluyor mu?
Bende gitmedim canım onun dışında bir de bazıları kan damlası başlıyor bazıları 6. ay kan değerlerini bekliyor. Bende henüz alıp başlamadım haftaya belki başlarım ocean alıcam

Canım kızlarrr uzun zaman oldu giremedim nasılsınızz vaktim oldukça okudum konusmalarınızı cocuklar hasta oldu 1 ay ugrastım resmen öksürük geçmiyor bir türlü cocuklarımız dogar dogmaz hastalıklarla bogustu resmen ya nasıl bir kış ayıdır 4.ay asımızı olduk inanılmaz huzursuzluk yaptı cok sükür aksama düzeldi 7.400 olmuşuz boyumuz da 63 cm biz de böyle durum

Redpanda11 ay dediğin gibi oldu ya bugün çocuk sürekli emmek istiyor çok huysuz. Emziriyorum koyuyorum dakikalarca anında elini emmeye başlıyor. Aç mı diş mi atak mı anlamadım ben
Ataktır
Kesinlikle çok etkili ve çok önemli.
Ah benzer hisler içindeyiz sarıldım sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…