Bence hepimiz aynı dönemi geçirdik geçiriyoruz ve geçiricez. Bizde de çok felaket meme reddi vardı ama çok uzun sürdü 2. Aydan beri ben hiç oturarak emziremedim sonra zaten tavan yaptı. Sonra geçen hafta bir anda düzeldi 5 dk emmeye başladı en azından ama emerken terliyor yani o kadar hızlı emiyim de şu lanet memeden kurtulayım gibiKızlar 3 ay 25 günlük uygulamada muhtemelen dönmeye başladı diyor da bizim daha dönmüyor daha doğrusu ayaklarından desteklersek kendini attırıp dönüyor evet iki gündür o altta kalan elini de çıkarmaya başladı. Ama kendi kendine yapmıyor bunu daha zamanı var galiba. Neyse en büyük sıkıntım bu olsa keşke varsın dönmesin şu an kafama taktığım konu çocuğum zayıfladı görebiliyorum yarın bir sağlık ocağına gidip tarttırcam. 5650 ydi geçen hafta gitmiştim. 2 haftada 150 gram almıştı. Yarın kilosunda düşme varsa mama alıcam artık. Birde emzirme danışmanlığı alcam yarın bakalım nasıl geçecek. İnşallah sütüm artar. Elimden geleni yapayım de gerisi de artık ne yapayım kısmet.
Benim kızda sığmamaya başladı, yatağında yatırmaya çalışıyorum ama koyduğum gibi uyanıyor ve alan geniş olduğu için hareket ettikçe uykusu açılıyor ve her şey başa sarıyorBen de hala reflu yatağında yatiriyorum. Artık kaymaya başladı sığamıyor
Ben şu an aynısını yaşıyorumAtak mı, batak mı, aşı mı bilmiyorum.. Kabus gibi bir gündü. İnşallah gecemiz sakin geçer.. Ağlama, zırlama, uyumama, yatakta durmama, emmeme ama aynı zamanda mamada abartmabir saat arayla 120+90cc, 2 saat sonra bir 120lik daha. Durmuyor bir türlü. Herşeyi deniyoruz üstüste. Calpol de verdik. 10dk uyudu sadece Banyoda yaptırdık son mamadan önce. Mayıştı sanki
Böyle düşünmek için ne yapabilirim acaba ya doğurunca daha da arttı anksiyeteBen de deprem bölgesindeyim hatta 4,7 oldu dün burda ama inanki yerimden bile kalkmadım bıktım çünkü. Acayip bir teslimiyet yüklendim birşey olacaksa olur zaten kaderde ne varsa onu yaşarız. Böyle düşündüğüm andan beri çok rahatım.
Mayışmıştı, daldı kucağımda. Yatağa koydum. 5dkBen şu an aynısını yaşıyorumuyutuyorum koyduğum gibi ağlamaya başlıyor uyusun diye ayağımda sallıyorum uyuyor ama yine yatağa koyunca uyanıyor sabrım tükenmeye başladı
Her gün deprem oluyor olmadığı gün yok devamlı çıt çıt sesler sallanmalar vs. Allah’ın kudreti karşısında o kadar aciziz ki herşey onun elinde. Ben şöyle düşünüyorum oturduğum bina iki büyük depremde de sağlam kaldı çok şükür yine olursa yine sağlam kalır. Bu şekilde kendimi rahatlatıyorum. Yavrularımda Allah’a emanet artık. Kaderde ne varsa o olur.Böyle düşünmek için ne yapabilirim acaba ya doğurunca daha da arttı anksiyete
Benimde hala ayağımda yatağına koymaya niyetlendiğim an hissediyor herhalde kımıldamaya başlıyorMayışmıştı, daldı kucağımda. Yatağa koydum. 5dkşu an yine kucakta uyuyor. Sabahtan beri böyleyiz.
Benimde hala ayağımda yatağına koymaya niyetlendiğim an hissediyor herhalde kımıldamaya başlıyorbacaklarım karıncalanmaya başladı
Hangi şehirdesinizHer gün deprem oluyor olmadığı gün yok devamlı çıt çıt sesler sallanmalar vs. Allah’ın kudreti karşısında o kadar aciziz ki herşey onun elinde. Ben şöyle düşünüyorum oturduğum bina iki büyük depremde de sağlam kaldı çok şükür yine olursa yine sağlam kalır. Bu şekilde kendimi rahatlatıyorum. Yavrularımda Allah’a emanet artık. Kaderde ne varsa o olur.
Maraşın bir ilçesiHangi şehirdesiniz
Bizimkiler niye değişikler yaRedpanda11 ay dediğin gibi oldu ya bugün çocuk sürekli emmek istiyor çok huysuz. Emziriyorum koyuyorum dakikalarca anında elini emmeye başlıyor. Aç mı diş mi atak mı anlamadım ben
20dk emdi, akşam altını erken değiştirdiğim için altını açtım. O da gözlerini açtıBence hepimiz aynı dönemi geçirdik geçiriyoruz ve geçiricez. Bizde de çok felaket meme reddi vardı ama çok uzun sürdü 2. Aydan beri ben hiç oturarak emziremedim sonra zaten tavan yaptı. Sonra geçen hafta bir anda düzeldi 5 dk emmeye başladı en azından ama emerken terliyor yani o kadar hızlı emiyim de şu lanet memeden kurtulayım gibiBugünde delirdi sürekli emmek istedi ben artık herhalde süt yetmiyor filan düşündüm ama 4 kez kaka yapmasına rağmen gazlı. Her diktiğimde havaya bir peynir tabağı bırakıyor omzuma aç olamaz diyorum ben anlamadım
Yani demek istediğim kilo alamamışsa ya da sınırda almışsa bile bir gün tekrar memeye geri dönecek ve alacak bir şekilde. Sütün de emdikçe artacak şuan emmiyor ama emecek hepsi gelişim özelliği. Yani bugünde o sütü getirmek için öyle çok çekti ki su gibi hep kafası sürekli sildim sürekli. Düzelecek hepsi canını sıkma hiç ben evde kendim tarttım bu süreçte herhalde bir 400 ile 600 gram arası almıştır diye umuyorum
Geç gördüm canım düştü ama sabah vardı yine 37.8 lerdeydi tekrar verdim calpolü huysuzlukları cabası durup durup ağlamalar falan pars biraz daha az etkilendi ama dün pera gündüz hiç uyumadı neredeyse ve onun ateş daha yüksek seyirdeydi sanki hasta da olucaklar gibi geliyorDüştü mü? Durumlar nasıl @Phaedra
Ne zaman oldu bilmem ama bir süre sonra sanırım hepimiz yorgunluktan bayılmışız. 2.30 gibi uyandım. Derin uyuyordu. Normalde 3te falan uyanır. Dokunmadım valla. Zaten hemen uyumuşum geri. 5.30da uyandım hala ses yok. Bu sefer korktumo kadar derin uyuyormuş ki. Eline dokundum yaşıyor mu diye. Yine uyandırmadım. Bir 15 dk önce mıkırdanmaya başladı. Altını açtım, mama yedi. Kucakta şimdi uyuma modunda.
Ama anladığım bişey var ki bizi boşta bıraksalar biz o beslenme saatinde uyanıyoruz bir şekilde. Yok öylr 6 saat 8 saat uyku. Biyolojik saat çalışıyoren azından bende
tam dönmeler 4. Ayın sonuna doğru daha aktif olur ikizlerde o çaba bile yokKızlar 3 ay 25 günlük uygulamada muhtemelen dönmeye başladı diyor da bizim daha dönmüyor daha doğrusu ayaklarından desteklersek kendini attırıp dönüyor evet iki gündür o altta kalan elini de çıkarmaya başladı. Ama kendi kendine yapmıyor bunu daha zamanı var galiba. Neyse en büyük sıkıntım bu olsa keşke varsın dönmesin şu an kafama taktığım konu çocuğum zayıfladı görebiliyorum yarın bir sağlık ocağına gidip tarttırcam. 5650 ydi geçen hafta gitmiştim. 2 haftada 150 gram almıştı. Yarın kilosunda düşme varsa mama alıcam artık. Birde emzirme danışmanlığı alcam yarın bakalım nasıl geçecek. İnşallah sütüm artar. Elimden geleni yapayım de gerisi de artık ne yapayım kısmet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?