2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Senide etkiletmişim uyku sersemi uyuyosa uyumalı bebek getçekten 1,5 ayından beri gece uyandırmadım ben gece uykuları hiç bozulmadı düzenli devam ediyor bazı zamanlar hariç,
Nefes alış verişi iyiyse hastalık belirtisi yoksa eğer korkma, bende uyusalar dert ediyorum gündüzleri hemen uyandırıyorum özellikle parsı
aşının yorgunluğu da olabilir endişe etme

Kızlar tazyikli süte çözüm önerisi olan var mı? Kahroluyorum artık çocuğuma hava yutturuyorum hep

Laid back nursing pozisyonu ile koltukaltı emzirme dedikleri pozisyonu bir araştır, bildiğim kadarıyla o iki pozisyon öneriliyor bu durumunda. Bir de sağım yapıyorsan, bırak.

Ah aynı benimki ya hiç sesi çıkmazdı şimdi canı sıkılsa arabanın ara gazı vermesi sesi ile ağlıyor

Sesi çıkmayınca da üzülüyorum ben. Gece bir bakıyorum mesela, uyanmış, kıpır kıpır meme istiyor ama ben bakmasam görmeyeceğim. Yahu bir ağla, ingaa de, aguu de. Ağlamayana meme vermezler bu hayatta. Yarın öbür gün derdini anlatamayacak mı acaba diyorum. Hemşire de dedi zaten geçen gün, abisinden daha dirayetli bu diye. Gereksiz bir olgunluk içinde, vallahi dert oluyor içime.

Kızlar, 4. Ay kontrolü için doktora gittiniz mi? Ölçüm dışında bir durum var mi? Asm aşısını yapacak. Bunay doktora gitmesek oluyor mu?

Ölçümlerdem başka bebeğin ayına göre beklenen gelişmeleri gösterip göstermediğine de bakıyorlar ama onu sen de anlıyorsundur. Biz 3.5 ayda hastalanıp gittiğimiz için 4. Ayda gitmeyeceğiz ama galiba Spring05 e de gerek yok 4. Aya, direkt 5 te gelirsiniz demişti doktoru. Asmdeki hemşire de yönlendirir herhalde gidin veya gitmeyin diye.

Merhaba bebeğiniz şuan kaç aylık acaba gürültülü kakası geçti mi aynı sorun bizde de var alerjiden şüpheleniyorum

Merhaba bebeğiniz şuan kaç aylık acaba gürültülü kakası geçti mi aynı sorun bizde de var alerjiden şüpheleniyorum
Merhaba evet gürültülü ve mukuslu kaka aynı şekilde devam ediyor. Gürültünün şiddeti azaldı sadece biraz Benim bebeğim doğduğundan beri çok gazlı. Her daim karnı gurul gurul ve geceleri neredeyse ayakları havada uyuyor. Ek gıdaya başlayınca belli olacak ama bilmiyorum alerjik de olabilir

Benim bebeğim de ağlamıyor uyanınca geceleri tesadüfen görüyorum Gel gelelim gündüzleri de susmuyor hep ilgi hep kucak. Bizimkine sizin doktor ne yorum yapardı acaba

Benim bebeğim de ağlamıyor uyanınca geceleri tesadüfen görüyorum Gel gelelim gündüzleri de susmuyor hep ilgi hep kucak. Bizimkine sizin doktor ne yorum yapardı acaba

Doktoruna sormak hiç gelmedi aklıma, asmdeki hemşire bizim büyük oğlanın da hemşiresi olduğu için bebişi çok dirayetli buldu, çünkü büyük oğluşum tam bir yaygaracıdır aşı ve doktor konularında ay bir de cesur olmaya çalışır, kıyamam, ama sonrasında çok yaygara yapar. Küçük ise iğneyi zerk ederken ağladı sadece, o kadar. Büyüyünce değişir mi, bilemem tabii.

İnşallah alerjik değildir ya. Benimki de aynı şekilde artık kaka yaparken ikiniyor zor yapıyor gibi yavrum birde kakasinda beyaz parçacıklar var

Aynı şey bizde de oldu sf ile açmaya çalıştıkça hırıltı oldu. Sonra tesadüfen sorduğum bir doktor 0.3 kalındır burnu tahriş edebilir burna 0.9 kullan dedi. Yine hırıltı yapıyor bence ama ilkine göre daha az. Tahrişle alakalı sanırım o hırıltı.

Bende hep şöyle düşünüyorum benim ev demirden olsa deprem olduğunda ben markette arkadasımda orda burda olabilirim..
O yüzden tamamen teslimiyet Allah korusun ama olacaksa başımıza gelecekse gelecek zaten .

Ben hiç bir şey anlamadım bu işten bir ortaları yok benimki de gece bin kez kalktı emmeye sabah yine ıkınırken kusacaktı yatağa son dakika yetiştim 2 kez üst üste kaka yaptı rahatladı beni emmeyince parmak emiyor çok fena inanılmaz bir süreç yaşıyor ben anlamadım
20dk emdi, akşam altını erken değiştirdiğim için altını açtım. O da gözlerini açtı Şimdi tekrar emiyor, sanki hiç emmemiş gibi emiyor hem de
Bu kadar emmeye ne saç kalır ne bir şey ben perfectili içmeye başladım bir haftadır ama baya bir arttı dökülme

Eşim tamamlayıcı sigorta yapmış yine ya sinir etti beni onun da sınırı varya zaten her ay götürsem yetişmez ki tamamlayıcı yapınca üste para veriyormuş şirket, limitsiz yapınca ayda 2500 mü neydi aslında çok cüzi bir rakam ama gerek yok zaten yetiyor diyor. Nasıl yetiyorsa Badeye bir kan tahlili yaptırdık limit var diye 5 bin, influenza oldu 4500 böyle daha kötü ama laf anlamadı. Ben eski düzen götürücem ödesin de aklı başına gelsin en iyisi

Bende hep şöyle düşünüyorum benim ev demirden olsa deprem olduğunda ben markette arkadasımda orda burda olabilirim..
O yüzden tamamen teslimiyet Allah korusun ama olacaksa başımıza gelecekse gelecek zaten .
Kesinlikle öyle. Ben seroyu anlıyorum Allah korusun deprem olduğunda kımıldayamıyorsun bile yani bir odadan diğerine gidemiyorsun.Ben ona rağmen çocuğumu kendi odasında yatırıyorum diyorum ya herşey allahtan. Bunu kabullendim ne gelirse başım gözüm üstüne diyorum. Rabbim evlatlarımızı korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…