Senide etkiletmişim uyku sersemiNe zaman oldu bilmem ama bir süre sonra sanırım hepimiz yorgunluktan bayılmışız. 2.30 gibi uyandım. Derin uyuyordu. Normalde 3te falan uyanır. Dokunmadım valla. Zaten hemen uyumuşum geri. 5.30da uyandım hala ses yok. Bu sefer korktumo kadar derin uyuyormuş ki. Eline dokundum yaşıyor mu diye. Yine uyandırmadım. Bir 15 dk önce mıkırdanmaya başladı. Altını açtım, mama yedi. Kucakta şimdi uyuma modunda.
Ama anladığım bişey var ki bizi boşta bıraksalar biz o beslenme saatinde uyanıyoruz bir şekilde. Yok öylr 6 saat 8 saat uyku. Biyolojik saat çalışıyoren azından bende böyle
Kızlar tazyikli süte çözüm önerisi olan var mı? Kahroluyorum artık çocuğuma hava yutturuyorum hep
Ah aynı benimki yahiç sesi çıkmazdı şimdi canı sıkılsa arabanın ara gazı vermesi sesi ile ağlıyor
Kızlar, 4. Ay kontrolü için doktora gittiniz mi? Ölçüm dışında bir durum var mi? Asm aşısını yapacak. Bunay doktora gitmesek oluyor mu?
20dk emdi, akşam altını erken değiştirdiğim için altını açtım. O da gözlerini açtıŞimdi tekrar emiyor, sanki hiç emmemiş gibi emiyor hem de
Merhaba bebeğiniz şuan kaç aylık acaba gürültülü kakası geçti mi aynı sorun bizde de var alerjiden şüpheleniyorumArkadaşlar benim bebeğim doğduğundan beri kakasını hep gazla birlikte gürültülü şekilde yapıyor. Gürültüsü de öyle böyle değil normal gazdan şiddetli ve ağlama, huzursuzluk genellikle hep var. Bu gürültülü kaka normal mi? Sizin de öyle mi?
Merhaba evet gürültülü ve mukuslu kaka aynı şekilde devam ediyor. Gürültünün şiddeti azaldı sadece birazMerhaba bebeğiniz şuan kaç aylık acaba gürültülü kakası geçti mi aynı sorun bizde de var alerjiden şüpheleniyorum
Benim bebeğim de ağlamıyor uyanınca geceleri tesadüfen görüyorumSesi çıkmayınca da üzülüyorum ben. Gece bir bakıyorum mesela, uyanmış, kıpır kıpır meme istiyor ama ben bakmasam görmeyeceğim. Yahu bir ağla, ingaa de, aguu de. Ağlamayana meme vermezler bu hayatta. Yarın öbür gün derdini anlatamayacak mı acaba diyorum. Hemşire de dedi zaten geçen gün, abisinden daha dirayetli bu diye. Gereksiz bir olgunluk içinde, vallahi dert oluyor içime.
Benim bebeğim de ağlamıyor uyanınca geceleri tesadüfen görüyorumGel gelelim gündüzleri de susmuyor hep ilgi hep kucak. Bizimkine sizin doktor ne yorum yapardı acaba
Tabi tabi, armut dibineOnu da bizim zayıflayamama grubumuza alalım, bayağı bizdenmiş çiçeğim
İnşallah alerjik değildir ya. Benimki de aynı şekilde artık kaka yaparken ikiniyor zor yapıyor gibi yavrum birde kakasinda beyaz parçacıklar varMerhaba evet gürültülü ve mukuslu kaka aynı şekilde devam ediyor. Gürültünün şiddeti azaldı sadece birazBenim bebeğim doğduğundan beri çok gazlı. Her daim karnı gurul gurul ve geceleri neredeyse ayakları havada uyuyor. Ek gıdaya başlayınca belli olacak ama bilmiyorum alerjik de olabilir
Merhaba aynı belirtiler bizde de var bebeğinizin şimdi durumu nasıl düzeldi mi acaba bende alerjiden supheleniyorumSancı gürültülü kaka. Bir de gözünde çapak var bir haftadır. O bile belirti olabiliyormuş
Bebeğiniz kaç aylık?Merhaba aynı belirtiler bizde de var bebeğinizin şimdi durumu nasıl düzeldi mi acaba bende alerjiden supheleniyorum
Sf sıkıp çekemediğimizde sanki o hırıltı daha çok oluyor. Benim ki günde bir bazen iki günde bir balgamlı kusuyor temizliyor kendini. Ama bende artık hava ve burun temizliği her gün yapmıyorum. Çok bir tıkanıklık olursa temizliyorum genelde iki günde bir gibi. Açmaya çalıştıkça hırıltı artıyor gibi geldi banada
Her şeyin nedeni o sf gibiminicik balgamlı kusuyor bizimki de günde bir iki, o da kesin sf den. Ben de burnu tıkalı değilse yapmıyorum da acaba o hırıltı hiç olmamalı mı diyorum.
Aynen, dediğin gibi, açmaya çalıştıkça hırıltı artıyor gibi, kısır döngüye mi girdik acaba
Bende hep şöyle düşünüyorum benim ev demirden olsa deprem olduğunda ben markette arkadasımda orda burda olabilirim..Her gün deprem oluyor olmadığı gün yok devamlı çıt çıt sesler sallanmalar vs. Allah’ın kudreti karşısında o kadar aciziz ki herşey onun elinde. Ben şöyle düşünüyorum oturduğum bina iki büyük depremde de sağlam kaldı çok şükür yine olursa yine sağlam kalır. Bu şekilde kendimi rahatlatıyorum. Yavrularımda Allah’a emanet artık. Kaderde ne varsa o olur.
Ben hiç bir şey anlamadım bu işten bir ortaları yok benimki de gece bin kez kalktı emmeyeBizimkiler niye değişikler ya
bak saat tam 2de acıkıp uyandı (oysaki hiç huyu değildi bu saatler), 2 saat sonra tekrar uyanır ve ardından 1 saatte bir uyanmaya başlardün gece bu kadar sık acıkamaz deyip emzik verdim ama asla kabul etmedi, ciddi ciddi her uyandığında beni aktif bir şekilde emdi. süt yetmeme gibi bir durum da yok eminim.
Hayır emmiyor diye üzülüyorduk ama gece de dahil bu kadar sık emmesi de iyi değil, ortaları yok resmenama kilo aldı geçen haftadan beri farkındayım
Bu kadar emmeye ne saç kalır ne bir şey20dk emdi, akşam altını erken değiştirdiğim için altını açtım. O da gözlerini açtıŞimdi tekrar emiyor, sanki hiç emmemiş gibi emiyor hem de
Eşim tamamlayıcı sigorta yapmış yine ya sinir etti beni onun da sınırı varya zaten her ay götürsem yetişmez kiÖlçümlerdem başka bebeğin ayına göre beklenen gelişmeleri gösterip göstermediğine de bakıyorlar ama onu sen de anlıyorsundur. Biz 3.5 ayda hastalanıp gittiğimiz için 4. Ayda gitmeyeceğiz ama galibaSpring05 e de gerek yok 4. Aya, direkt 5 te gelirsiniz demişti doktoru. Asmdeki hemşire de yönlendirir herhalde gidin veya gitmeyin diye.
Kesinlikle öyle. Ben seroyu anlıyorum Allah korusun deprem olduğunda kımıldayamıyorsun bile yani bir odadan diğerine gidemiyorsun.Ben ona rağmen çocuğumu kendi odasında yatırıyorum diyorum ya herşey allahtan. Bunu kabullendim ne gelirse başım gözüm üstüne diyorum. Rabbim evlatlarımızı korusun.Bende hep şöyle düşünüyorum benim ev demirden olsa deprem olduğunda ben markette arkadasımda orda burda olabilirim..
O yüzden tamamen teslimiyet Allah korusun ama olacaksa başımıza gelecekse gelecek zaten .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?