Ben tamamen o moddayım ağzımızın tadı kaçmasın diye içime içime konuşuyorumŞimdi bir beş yaş annesi olarak bir şeyler söylerdim ama ağzımızın tadı kaçmasın Ali rıza bey
Benimki ağzında emzik varken bile ağlıyor. Bugün raporum bitiyor yarın okula başlamam lazım bir deAynen bizimki birde emziği kendi çıkarıyor sonra birde ona ağlıyor sanki ben çıkardımya birde uyuturken istiyor ki ben ayağa kalkayım ayakta uyutayım keyfe bak vallahi milim milim oturuyorum yorulunca anlıyor oturduğum an yine başlıyor ağlamaya şaka gibi ya
Benim bi arkadaşım geldi geçen haftalarda onunda o zaman çocuğu 10 aylıktı. Bana hep doğum öncesi derdi ilk aylar hep uyuyor bizimki öyleydi falan diye. Geldiklerinde de bizim çocuk bir ara uyudu onlarınki uyumadı diye bak Gökçe ne güzel uyuyor sen uyumuyorsun dedi amanın bir hafta uyumadı çocukİlk ben takacağımyav akşam yazdım buraya yana döndü uykuya daldı dedim deyiş o deyiş bu bi uyandı bi daha uyumadı amaninn bi daha konusmicamm başlıcam duygusalina anısına foto çekip paylasmasna yaramıyor bana saat 6 ya kadar kucağımdan inmek istemedi
Bizimkilere güncellemeler daha geç geliyor galibaKızlar bize de güncelleme gelemedi bir türlü, kaç gündür ellerini seyrediyor ama hala bir şey tutabildiği yok.
Ama şeyi fark ettim, böyle çok yanına yanaştığım zaman o minicik eliyle gıdımı tutuyor yaaa
Ay benimde 18 Mart başlıyor çok stresliyim valla hiç gitmek istemiyorumBenimki ağzında emzik varken bile ağlıyor. Bugün raporum bitiyor yarın okula başlamam lazım bir dedaha ortada bakacak kimse de yok bu ağlamalı haliyle kimse de bakmaz zaten ücretsize ayrılacam mecbur.
Vallahi ne iyi olurdu da çocukları kime bırakacaksın, onu merak ettim. Annen pek alıcı gibi değildi en sonBen tamamen o moddayım ağzımızın tadı kaçmasın diye içime içime konuşuyorumşu Umay ın emzirme derdi de bitsin de şöyle bir kaç gün tek ya da eşimle uzaklara gidip uyumak beraber kalmak istiyorum ya. Bir yaşına kadar emsin de sonra emmiyorsa da emmesin valla ben çok bunaldım
Ben de gitmek istemiyorum gitmicemAy benimde 18 Mart başlıyor çok stresliyim valla hiç gitmek istemiyorumneyse annem düşünsün artık uslu birşey sanıyor en son bıraktığında öyleydi şimdi arada görüntülü konuşurken denk geliyor korkuyo
OyyKızlar bize de güncelleme gelemedi bir türlü, kaç gündür ellerini seyrediyor ama hala bir şey tutabildiği yok.
Ama şeyi fark ettim, böyle çok yanına yanaştığım zaman o minicik eliyle gıdımı tutuyor yaaa
Haha kv kendi teklif etti inanır mısınVallahi ne iyi olurdu da çocukları kime bırakacaksın, onu merak ettim. Annen pek alıcı gibi değildi en son
Biz 550 gram almışız bu ay canımKızlar 4. Ay kontrolüme gidenler ve anne sütü alan bebişler kaç kg aldı biz sadece 360 gram almışız. 5. Ayda da ek gıdaya geçiyoruz
Ben zaten haftada bir yapıyorm hahah
Ramazan da ne yapacas onu düşünüyorum mecbur yemek yapmam lazım eşim oruçlu olucak
Ay radyo mu o, bayılırım
Haha kv kendi teklif etti inanır mısınama şartı annemle beraber bakacakmış siz biraz yurt dışına filan gidin bir değişiklik olur annenle biz bakarız dedi Ben Badişi 22.5 ay emzirdim bunu da maksimum o kadar yani daha fazla dayanamıcam kaldı 17 ay bunu yazarken bile başıma ağrı giriyor valla çok kötüyüm bugün. 17 ay nedir ya nasıl geçecek
Beni görmeden çok güzel moral verdiniz, çok teşekkür ederimHerkesin tecrübesi apayrı.. Ama ben hep anne sütü içemeyen, sütü olmayan annelere hayranlıkla bakıyorum (peygamber efendimiz de anne sütü içmemiş olmasından dolayı) O bebekler büyüdüklerinde çok Baska olacaklar..
Tek bağlanma yöntemi emzirmek değil, sevgi her zorluğu aşar.. Öyle güzel yazmıssın ki, yazmadan edemedim.. Çok güzel Bi annesin sen
Benim bebiş bağımlıydı yani yenidoğan gibi yarım saatte bir uyanıp emiyordu emzirmeyi bırakınca bir çok şükür dedimAy bebişle çocuğu bırakıp yurtdışına gitme opsiyonumuz var mıydı ya, bana neden demediler
Emzirme süreci kötü mü geçti senin? Bizimki 33 ay falan sürdğ ama iyi geçti sayılır, yani yeme içmede çok özgür olamamam dışında problemim olmadı benim. Zaten belli bir noktadan sonra sadece yatmadan önce emmeye dönüyor, bazen de sabah uyanınca iki fırt çekiyorlar (sabah memesini emmeden ayılamayanlar ) ama bırakıp gitsem gidebilirdim yani, çok şartsa biberonla sağılmış süt verdirirdim.
Ben artık oturarak emziriyorum, dediğim gibi deli gibi emmek istiyor. Sütümün yağ oranı da bence aynı, mochiye toplanan sütte biriken yağa baktığımda.Ya ben hala ayakta emziriyorum tam bitti mi bitmedi mi ne oldu anlamadım ki. Deli gibi elini emiyor baş parmağı. Sinirimi bozdu üstüm başım süt benimde sütüm var ama anlamadım. Yağ oranı mı düşük sütün içiyo içiyo doymuyor mu napıyor. Süt süttür yani diyorum bir yandan ben anlamadım bu işten hiç bir şey
Yaa o bu ay mı oluyordu bizde de yabancılama var ama annemle takılıyorlar bir saat bir saat bırakıp çıkıyorum ben
Ahhh bu erkeklerBizimki de sezon hazırlıklsrı var diye kaçar gibi gitti. Evrak işleri var,yazılacak,çıktı alınacak. bir ara onlarıda halledersin diyerek gitti üstelik. Gelince de yorgunum diyecek. Sonrasını düşünemiyorum
Hahaha benimki de artık emerken tişörtümü daha da açmaya çalışıyorKızlar bize de güncelleme gelemedi bir türlü, kaç gündür ellerini seyrediyor ama hala bir şey tutabildiği yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?