2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Şimdi bir beş yaş annesi olarak bir şeyler söylerdim ama ağzımızın tadı kaçmasın Ali rıza bey
Ben tamamen o moddayım ağzımızın tadı kaçmasın diye içime içime konuşuyorum şu Umay ın emzirme derdi de bitsin de şöyle bir kaç gün tek ya da eşimle uzaklara gidip uyumak beraber kalmak istiyorum ya. Bir yaşına kadar emsin de sonra emmiyorsa da emmesin valla ben çok bunaldım

Benimki ağzında emzik varken bile ağlıyor. Bugün raporum bitiyor yarın okula başlamam lazım bir de daha ortada bakacak kimse de yok bu ağlamalı haliyle kimse de bakmaz zaten ücretsize ayrılacam mecbur.

Benim bi arkadaşım geldi geçen haftalarda onunda o zaman çocuğu 10 aylıktı. Bana hep doğum öncesi derdi ilk aylar hep uyuyor bizimki öyleydi falan diye. Geldiklerinde de bizim çocuk bir ara uyudu onlarınki uyumadı diye bak Gökçe ne güzel uyuyor sen uyumuyorsun dedi amanın bir hafta uyumadı çocuk ilk aylar uyumuş işte çocuğun beni ne karıştırıyorsun hı birde görümcem sütün de yarıyorrrrr maşşaaalllahh dedi bastıra bastıra sütüm azalmaya başladı valla çok korkuyorum uykusu ve sütüyle alakalı kimse bana soru sormasın

Bizimkilere güncellemeler daha geç geliyor galiba boyu poşu ileride benimki ama çoğu bebeğe göre güncellemeler geç yükleniyor. Ben eline bir şey verince tutuyor da daha kendisi elini uzatmiyor herhangi bir şeye

Benimki ağzında emzik varken bile ağlıyor. Bugün raporum bitiyor yarın okula başlamam lazım bir de daha ortada bakacak kimse de yok bu ağlamalı haliyle kimse de bakmaz zaten ücretsize ayrılacam mecbur.
Ay benimde 18 Mart başlıyor çok stresliyim valla hiç gitmek istemiyorum neyse annem düşünsün artık uslu birşey sanıyor en son bıraktığında öyleydi şimdi arada görüntülü konuşurken denk geliyor korkuyo

Vallahi ne iyi olurdu da çocukları kime bırakacaksın, onu merak ettim. Annen pek alıcı gibi değildi en son

Ben de gitmek istemiyorum gitmicem azıcık aşım ağrısız başım

Oyy Biz o güncellemeyi aldık ama kendi beceremiyor dişini kaşımayı. Dün bir tane sallamalı tavuklu oyuncağı var tavuğun kulağıyla ben baya bir kaşıdım dişini mest oldu elinden düşürüncede ağlıyor ama bu güncellemede

Vallahi ne iyi olurdu da çocukları kime bırakacaksın, onu merak ettim. Annen pek alıcı gibi değildi en son
Haha kv kendi teklif etti inanır mısın ama şartı annemle beraber bakacakmış siz biraz yurt dışına filan gidin bir değişiklik olur annenle biz bakarız dedi Ben Badişi 22.5 ay emzirdim bunu da maksimum o kadar yani daha fazla dayanamıcam kaldı 17 ay bunu yazarken bile başıma ağrı giriyor valla çok kötüyüm bugün. 17 ay nedir ya nasıl geçecek

Ben zaten haftada bir yapıyorm hahah
Ramazan da ne yapacas onu düşünüyorum mecbur yemek yapmam lazım eşim oruçlu olucak

Beni iftardan daha çok sahur korkutuyor esim iftarda sırayla su, corba, kola, ayran seklınde gidiyor, cayın yanına tatlı yıyıp yatıyor.. Sahurda da katı yemek yıyo.. Sahurumuz iftar gibi oluyo yani

Ay radyo mu o, bayılırım

Yeni aldım, mutfaktayken ses olsun dedım.. Bi de bana radyoda dinlediğim şarkı kendım actıgım sarkıdan daha degerli gelio.. Bide belli zmn snra tvye veda edecegm malum 2 yasa kadar sıfır ekran.. Ses olur dıye aldım gitti valla kendımı boyle şımartıyorum napim

Ay bebişle çocuğu bırakıp yurtdışına gitme opsiyonumuz var mıydı ya, bana neden demediler

Emzirme süreci kötü mü geçti senin? Bizimki 33 ay falan sürdğ ama iyi geçti sayılır, yani yeme içmede çok özgür olamamam dışında problemim olmadı benim. Zaten belli bir noktadan sonra sadece yatmadan önce emmeye dönüyor, bazen de sabah uyanınca iki fırt çekiyorlar (sabah memesini emmeden ayılamayanlar) ama bırakıp gitsem gidebilirdim yani, çok şartsa biberonla sağılmış süt verdirirdim.

Beni görmeden çok güzel moral verdiniz, çok teşekkür ederim bol bol seviyorum sarılıyorum öpüyorum kokluyorum bağımız güzel çok şükür küçük beyle. Sütü az olup endişelenen anneler için yazmak istedim sonuçta emiyor ve az da olsa sutunuz var benim hiç yok mamayla da beslenirmis bebekler, çok şükür şimdiye kadar bir sıkıntımız olmadı. Mama takviyesinden kaçmayın. Bebeğiniz bazen kendisi seçiyor beslenmeyi de dogumu olduğu gibi

Benim bebiş bağımlıydı yani yenidoğan gibi yarım saatte bir uyanıp emiyordu emzirmeyi bırakınca bir çok şükür dedim işe başlayınca biberon verdik sağılmış süt filan içmedi iğreniyormuş gibi yaptı. O yüzden emzirmek harika ama gece uyuyorsa. Bir de bensiz hala uyumadığı için bir gece bile bir yere gidemedim ya artık aşırı bunaldım. Ne halleri varsa görsünler diyerek arkama bakmadan kaçıcam

Ben artık oturarak emziriyorum, dediğim gibi deli gibi emmek istiyor. Sütümün yağ oranı da bence aynı, mochiye toplanan sütte biriken yağa baktığımda.

Bizimki de bazen yabancılarken bazen yabancılamıyor. Daha tam başlamadı sanırım

Ahhh bu erkekler neyse bizimki kalkınca küçük odayı yerleştirdi, sonra bebeğe baktı ben de mutfağı düzenledim biraz. Ama sorsan gece uyuyamadı, ben saatlerce uyumuşum gibi bunu söyleyince aşırı sinir oluyorum

Hahaha benimki de artık emerken tişörtümü daha da açmaya çalışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…