2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Sanırım hepimiz aynı durumdayız. Kafayı yiycem artık. Huyu suyu değişti resmen. Sadece kucakta gezmek istiyor onun dışında hep ağlıyor. 4 ayda ağlamadığı kadar 10 gündür ağlıyor
Ayyyy şu kafayı yemeli mesajları görünce beni bi gülme tuttu yakında hepimiz hunileri takıp gezeceğiz

Zor uyuyup yarın saat geçmeden uyanıyor birde.. Sabırr sabır...

Bugünkü ben öyleyim.. İşin kötüsü ağlak yengeç olarak başlayınca duramam
Benimde başım çatlıyor gece bir biri kalkıyor bir biri 3 den beri ayaktayım bir şey itiraf ediyim mi 2 yaştan sonra 4. Ay okay yani en en en zoru 2 yaş, o yüzden gözyaşlarımı saklıyorum Bade için kullanıcam

Bende onu soracaktım,
Çok sinirim bozuldu artık. Uykuya geçiş zor, kısacık uyuyor, sürekli emiyor, e bi de yerleşmeyi bekleyen bir ev he tabi bir de çok yorgun ve uykusuz(!) kalan kocam; adam uyuyor ve kalkınca “ e bende meme mi var, ben ne yapabilirim ki” diyecek

Ya ben hala ayakta emziriyorum tam bitti mi bitmedi mi ne oldu anlamadım ki. Deli gibi elini emiyor baş parmağı. Sinirimi bozdu üstüm başım süt benimde sütüm var ama anlamadım. Yağ oranı mı düşük sütün içiyo içiyo doymuyor mu napıyor. Süt süttür yani diyorum bir yandan ben anlamadım bu işten hiç bir şey

Yaa o bu ay mı oluyordu bizde de yabancılama var ama annemle takılıyorlar bir saat bir saat bırakıp çıkıyorum ben

Dediğim gibi bizim evde hep patlamış mısır makinası vardı, ondan önce bir defa böyle annemin çelik tenceresinin dibini böyle kararıncaya kadar yaktığımızı hatırlıyorum. (Annem patlamış mısır makinasını o olaydan sonra evi yanmasın diye almış olabilir ).Yani tencerede mısır patlatma konusunda sıfır bilgi ve bir adet kötü tecrübe sahibiyim

Bizimki de sezon hazırlıklsrı var diye kaçar gibi gitti. Evrak işleri var,yazılacak,çıktı alınacak. bir ara onlarıda halledersin diyerek gitti üstelik. Gelince de yorgunum diyecek. Sonrasını düşünemiyorum

Bi anda oluyor
Ondan diyorum ya sakın dönmüyor demeyin mutlaka yataktaysa yastık koyun etrafına bir anda dönüyor.

Ben bu olaya sinir oluyorum. Doğduğundan beri dikkat ediyorum korumasız bırakmamaya, hatta küvezdeyken hemşireler bir haftalık bebeği bile kapak açıkken bırakıp gitmiyorlardı nasılsa dönemez diye ama benim sevgili eşim ve sevgili annem, kanepede yatan bebişin yanından ayrılmam gerektiğinde iki dakika yanına oturun çocuğun, düşmesin desem veya önüne sandalye çeksem gülüyorlar. Vallahi delirmelik.

Bizde de güncellemeyi köpeğim aldı boş bulduğu am bebeğin ana kucağına yatıyor

Bir an bebeğin kucağına yatıyor diye okumam ve fotoğrafta çaresiz gözlerle bebeği aramam

Ya biz uzun uzun Meme reddi yaşadık, onunla bitmiyor muydu bu şimdi de memeye yapışık haldeyiz anlamıyorum

Kızlar bence onlar da anlamıyor. Bir reddedesileri geliyor, dünyada bir sürü şey varmış, aman canım meme de neymiş falan diyorlar ama sonra bir an geliyor, memem de memem diyorlar. Hani çocuklar bağımsızlık kazandıkça, annelerinden bağımsız bir dünyanın var olduğunu fark ettikçe annelerine daha çok yapışıyorlarmış ya, onun ön provası bence bu.

O da Bi yöntem en guzeli evde yemek yapmamak valla arada dısardan ev yemegı söyluyorum.. Yok anam bazen hiçbişey yetısmıo
Ben zaten haftada bir yapıyorm hahah
Ramazan da ne yapacas onu düşünüyorum mecbur yemek yapmam lazım eşim oruçlu olucak

Şimdi bir beş yaş annesi olarak bir şeyler söylerdim ama ağzımızın tadı kaçmasın Ali rıza bey

Ayyyy şu kafayı yemeli mesajları görünce beni bi gülme tuttu yakında hepimiz hunileri takıp gezeceğiz
İlk ben takacağım yav akşam yazdım buraya yana döndü uykuya daldı dedim deyiş o deyiş bu bi uyandı bi daha uyumadı amaninn bi daha konusmicamm başlıcam duygusalina anısına foto çekip paylasmasna yaramıyor bana saat 6 ya kadar kucağımdan inmek istemedi

Erkeğe şiddete karşı değilim şu an
Ayy neyseki onu yapmıyor bebeğe fazla yanaşmıyor. Oyun oynamaya çalışıyor bu ara bakıyor bebekten ses yok. Usluca bana dönüyor

İyi de dönmeden önce dönebilir miyim diye sormayacak bu bebe. Hani keşke sorsa.

Sanırım hepimiz aynı durumdayız. Kafayı yiycem artık. Huyu suyu değişti resmen. Sadece kucakta gezmek istiyor onun dışında hep ağlıyor. 4 ayda ağlamadığı kadar 10 gündür ağlıyor
Aynen bizimki birde emziği kendi çıkarıyor sonra birde ona ağlıyor sanki ben çıkardım ya birde uyuturken istiyor ki ben ayağa kalkayım ayakta uyutayım keyfe bak vallahi milim milim oturuyorum yorulunca anlıyor oturduğum an yine başlıyor ağlamaya şaka gibi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…